gils77 כתב:המשפט שכתוב שם עכשיו הוא כזה BE..
והם כבר הוציאו הופעה של BE, אז גם בDVD החדש יהיו שירים ממנו? כי זה לא נראה לי הולך בלי כל הקונספט.
אישית בDVD החדש אני מאוד רוצה שיהיו הרבה שירים מאנטרופיה.
ואישית אני לא כל כך קוטל את סקארסיק, לדעתי אלבום טוב..לא מדהים כמו הבאים לפניו אבל יש בוא איכויות משלו.
רק הליריקה לפעמים נשמעת נורא ילדותית והמסר סך הכל אולי נכון..אבל הוא יכל לעשות את זה הרבה יותר מעודן מאשר לצעוק FUCK FUCK FUCK על כל דבר שלא נראה לו.
המשפט שכתוב שם הוא באמת בסגנון של BE אבל השם של העמוד נקרא עכשיו "walk with me" מה שדווקא מגיע מאנטרופיה. אני מאוד הייתי רוצה לראות שירים מאנטרופיה בDVD ודווקא לא נראה לי שיש בעיה לנגן שירים מBE כמו Nihil morari או Lilium Cruentum (אם הצלחתי לאיית את שניהם נכון מהראש אני מלך

). אבל אני הייתי מעדיף שהם יוציאו אלבום מעולה ואז יוציאו DVD שלו כמו עם BE או שימציאו סיפור לאיזה סטליסט מעורבב מכל הדיסקים, כי בתכלס מה זה פיין בלי קונספט.. (חוץ מטונות של גאונות רגש ויצירה שלא הייתה לפני..)
לגבי סקארסיק, אני ממש קוטל אותו. הוא אלבום לא רע, אבל הייתי יכול לישון יותר טוב בלילה אם זה היה תחת שם של הרכב אחר, אז יכלתי להגיד "אהה.. אז זה מה שדניאל עושה בהרכב הזה.. סבבה", אבל זה לא פיין, צר לי. כל מה שמאפיין את פיין מבחינת הלחנה, כתיבה, הרמוניות קוליות, קונטרפונקטים, מוטיבים, ליריקה רגש ועוד.. איפה זה?!
בקיצור, נו אז מתי יוצא הDVD?