Greenburger כתב:זה לא קשור, זה רק יפחית את הכאבי ראש. אבל לא יעלים, ובטח שלא יעלים את ההאנגאובר.
זה כן קשור ומוכח מדעית. כאב הראש נובע מסתימת כלי הדם הצרים באף עקב האלכוהול - מה שיוצר התאחדות כדוריות דם לכדוריות גדולות יותר שלא עובורת בכלי דם הצרים הרבים, ולכן יש מחסור חמצן למוח. כמו כן שתייה רבה של אלכוהול גורמת להתייבשות - לכן צריך לשתות הרבה מים - כביכול לדלל את אחוז האלכוהול בגוף, ובכך למנוע כאב ראש, האנגובר והקאות.
Greenburger כתב:זה לא קשור, זה רק יפחית את הכאבי ראש. אבל לא יעלים, ובטח שלא יעלים את ההאנגאובר.
זה כן קשור ומוכח מדעית. כאב הראש נובע מסתימת כלי הדם הצרים באף עקב האלכוהול - מה שיוצר התאחדות כדוריות דם לכדוריות גדולות יותר שלא עובורת בכלי דם הצרים הרבים, ולכן יש מחסור חמצן למוח. כמו כן שתייה רבה של אלכוהול גורמת להתייבשות - לכן צריך לשתות הרבה מים - כביכול לדלל את אחוז האלכוהול בגוף, ובכך למנוע כאב ראש, האנגובר והקאות.
החלק הראשון של מה שאמרת נשמע כמו קשקוש פלצני..
יכול להיות שזה נכון, אבל אני בספק..
לעומת זאת החלק השני הוא הנכון. השתיה גורמת להתייבשות ולכן יש כאבי ראש וסחרחורות כתוצאה משתייה. ולכן שתייה רק תפחית את כאבי הראש, לא תמנע אותם לגמרי, וגם לא את שאר התופעות של ההאנגאובר.
והחלק השלישי, שוב, לא נכון. אתה לא מדלל את האלכוהול בדם שלך ע"י שתיית מים. האלכוהול שם, ללא קשר לכמה מים אתה שותה. נכון שזה נשמע הגיוני שתוכל לדלל אותו אם מסתכלים על זה מנקודת מבט של אחוזים, אבל זה לא עובד ככה (או אלכוהול או הגוף שלנו).
וגם זה מוכח.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
החלק הראשון של מה שאמרת נשמע כמו קשקוש פלצני..
יכול להיות שזה נכון, אבל אני בספק..
לעומת זאת החלק השני הוא הנכון. השתיה גורמת להתייבשות ולכן יש כאבי ראש וסחרחורות כתוצאה משתייה. ולכן שתייה רק תפחית את כאבי הראש, לא תמנע אותם לגמרי, וגם לא את שאר התופעות של ההאנגאובר.
והחלק השלישי, שוב, לא נכון. אתה לא מדלל את האלכוהול בדם שלך ע"י שתיית מים. האלכוהול שם, ללא קשר לכמה מים אתה שותה. נכון שזה נשמע הגיוני שתוכל לדלל אותו אם מסתכלים על זה מנקודת מבט של אחוזים, אבל זה לא עובד ככה (או אלכוהול או הגוף שלנו).
וגם זה מוכח.
תשמע, כתבתי מה שהיה זכור לי. זה לא הייתה הוכחה מדעית מפי. למרות שישנה כמובן הוכחה כזאת. יש מצב שערבבתי מידע מכל מיני מקומות. ואגב כתבתי "כביכול" (כאילו) הייתי צריך לשים את המילה בגרשיים... - לא באמת התכוונתי שמדללים את האלכוהול בגוף - רק נותנים לו את הנוזלים החסרים שהגוף צריך עקב הוצאה מרובה של נוזלים.
מה שיותר מדויק בכל הקשקוש שכתבתי - זה הלינק לכתבה. נא לקרוא
מתי שתיתי לראשונה.. נראה לי שרק אחרי גיל 18 (מקרה חריג פה)
מתי שותה: רק ביציאות לפאבים ודאנס בארים.. מה שקורה פעם בשבוע/שבועיים, וזה מספיק לי בהחלט!
מה שותה: לא בירה!! שונאת את הריח והטעם + אסור לי בגלל הלתת (מכיל גלוטן)..
חח לפחות בקטע הזה יש לי מזל שאף פעם לא התלהבתי מהטעם.
אוהבת קוקטיילים עם/בלי שמנת.. אווו אני כזו בחורה!
הכי הרבה ששתיתי: 2 קוקטיילים בערב! כן זהו .. והאמת אני שיכורה כבר אחרי אחד..
בנים תלמדו: בחורות קטנות קל לשכר! (סתם )
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
jesters_tear82 כתב:מתי שתיתי לראשונה.. נראה לי שרק אחרי גיל 18 (מקרה חריג פה)
מתי שותה: רק ביציאות לפאבים ודאנס בארים.. מה שקורה פעם בשבוע/שבועיים, וזה מספיק לי בהחלט!
בשביל בנות זה לא כזה חריג שפעם שראשונה ששותות היא בגיל 18.
jesters_tear82 כתב:מתי שתיתי לראשונה.. נראה לי שרק אחרי גיל 18 (מקרה חריג פה)
עדיה אנחנו חייבות לצאת ביחד יותר לפאבים אני אלמד אותך לשתות ( חח תודי שעדיין לא התאכזבת משום דבר שהזמנתי לך עד כה בבר)
אני סומכת עלייך אישה..
אגב למה כולם מנסים לשכר אותי??
יש לי עוד חברה טובה שהיא ברמנית (למדה אבל לא עבדה בתחום)
וגם היא אוהבת לערוך עלי ניסויים.. מה עדיה תשתה היום
מה ששתיכן לא קולטות זה:
אתן נשים גדולות
אני אישה קטנה
אתן שותות 3 קוקטיילים ועומדות
אני שותה חצי וכבר יוצאת מדעתי
(רק תשאלו את ענת מה עשיתי לה בטורקיה בלילה הראשון שלנו שם )
אגב חברים יקרים - שמתם לב שעברה חצי שנה למשלחת??
i can't believe it
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
בשביל בנות זה לא כזה חריג שפעם שראשונה ששותות היא בגיל 18.
מה שחריג הוא למצוא בנות שאוהבות לשתות או יודעות לשתות, בדרך כלל זה מסתכם באיזה קוסמופליטן או קפירינייה. איפה הן הבנות ההן בלונדון ששותות יותר ממני?
דווקא לי אין בעיה עם זה - מכיר כמה וכמה בנות כאלה... הקטע שאני מתאהב בהן, ומגלה שהן "אלכוהוליסטיות" בצורה טובה אפשר להגיד, אבל פאק - עוקפות אותי בשתיה בלי למצמץ. חברה אחת שלי שתה וודקה כהתערבות, עם בחור ישראלי, (היא רוסיה), בפסטיבל מטאליסט בהנגר 11 - ב-2004 / 2003? - הם שתו בקבוק ביחד בלי לאכול כלום, ורק עם איזה בקבוק שתיה (מיץ) - בסוף אני ועטד חבר של אותו בחור גררנו אותו לישון באוטו שלו, והיא - לא שיכורה בגרוש
[quote="טל רודס"]איך ומתי התחלתם בפעם הראשונה לשתות משקה אלכוהולי? אלכוהול מועדף? מאחר ושתיתי עשרות סוגי בירה, יש לי כמה מועדפות: סטלה ארטואה,ויינשטפן ופאולנר. אני מעדיף בדרך כלל בירות לאגר,פילזנר ו-וייסביר.
אני חייב להעלות את ההודעה שלך , כי חברה שלי גם שתיינית לא קטנה , אז שאלתי אותה לאחרונה אם היא מכירה את הבירה הזאתי (ויינשטפן) , אז היא שאלה אותי : "מה זאת הבירה הנאצית הזאתי ??"
שתיתי לראשונה בערך בגיל 14 ואמרתי לעצמי שאני לא נוגעת בחרא הזה(כה בטח) והשנה שיניתי את דעתי
מתי אני שותה? כשיש אלכוהול? ולא צריך סיבה מיוחדת בשביל לשתות חח אבל בעיקר בהופעות.
מה שותה? יצא לי לטעום רק וודקה, ויסקי ובירה (לא טובה בשמות><). ויסקי ובירה זה דוחה לדעתי אז וודקה עם עירבוב טוב הולך אחלה D:
הכי הרבה ששתיתי זה היה ביום שישי לפני בערך שבועיים, פינלדיה מעורבבת עם עוד איזו וודקה וזה דפק לי ת'ראש אחושרמוטה...
אבל מה שמוזר שאף פעם לא היה לי האנגאובר רציני (חוץ מכאב ראש לא חזק במיוחד למעט זמן)
DayLight Misery כתב:שתיתי לראשונה בערך בגיל 14 ואמרתי לעצמי שאני לא נוגעת בחרא הזה(כה בטח) והשנה שיניתי את דעתי
מתי אני שותה? כשיש אלכוהול? ולא צריך סיבה מיוחדת בשביל לשתות חח אבל בעיקר בהופעות.
מה שותה? יצא לי לטעום רק וודקה, ויסקי ובירה (לא טובה בשמות><). ויסקי ובירה זה דוחה לדעתי אז וודקה עם עירבוב טוב הולך אחלה D:
הכי הרבה ששתיתי זה היה ביום שישי לפני בערך שבועיים, פינלדיה מעורבבת עם עוד איזו וודקה וזה דפק לי ת'ראש אחושרמוטה...
אבל מה שמוזר שאף פעם לא היה לי האנגאובר רציני (חוץ מכאב ראש לא חזק במיוחד למעט זמן)
האנגאובר רציני זה מתי שאת שותה כזאת כמות שאתה מאבדת הכרה.
בואי נגיד, אני שתית איזה חצי בקבוק אבסולוט, כל מה שאני זוכר זה לקום בצהריים עם כאב ראש קטלני.
ד"א הגעתי למסקנה, אחד הדברים הטובים בחיים זה לשתות משהו + נרגילה ואם אפשר מוסיקה טובה.. אין על זה.
טוב, בתור מישהו שהוא במרץ יהיה בן 16 אין לי הרבה ניסיון, אני לא בטוח שהנערים בגילי יכתבו באשכול הזה אבל לא היה לי כח לקרוא את כל הדפים.
שתיית אלכוהול בפעם הראשונה? מקרה מוזר בכיתה ו' אני אספר מה קרה בהמשך משקה מועדף? פינה קולדה, פשוט מושלם, מת על קוקוס, לא מת על בירה, אני יכול לשתות בקבוק אבל אחר כך זה נהיה לא טעים מקרה מוזר? כמו שאמרתי בהתחלה זה היה בכיתה ו' בערב ראש השנה בקיבוץ אז אני וחברים שלי לקחנו קצת שאריות יין אדום מהחג (משהו כמו 6 בקבוקים) שתינו הכל ואני השתכרתי והקאתי בבית ליד ההורים בכיתה ו', דברו איתי על מקרה לא נעים...