פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים

שליחה על ידי Plaschkes »

אומנם לא מה שנמצא כרגע בראש מעיינם של פחות או יותר כל באי הפורום, אבל, נראה לי נכון לעשות מגה-הקפצה לאשכול הזה לאור החדשות הטריות בנוגע לאייפון.

דבר ראשון, למי שלא יודע, הושקה גרסה חדשה, [iPhone 3G[S, כשהS מייצג Speed, עקב השידרוגים הפנימיים שגורמים לדור החדש להיות הרבה יותר מהיר מקודמו.

בנוסף חלק מהפיצ'רים החדשים כוללים הגדלת הנפח (16 או 32 ג'יגה), מצלמת 3.2MP לעומת ה2MP בדור הקודם, צילום וידאו, מצפן פנימי שמאפשר ניווט GPS בשיטת Turn-by-turn מה שהופך את האייפון למכשיר ניווט לכל דבר, הפעלה קולית לפעולות הפלאפון והנגן, ועוד לא מעט פונקציות שניתן לקרוא להן באתר של אפל או באתרי אייפון למיניהם.

אבל, החדשה המרעישה באמת היא, שבעוד מספר חודשים האייפון סוף סוף ישווק באופן רשמי בארץ הקודש, דרך פלאפון ופרטנר (אורנג')!

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1503458

בתנאי שהמחיר ישאר בתחום שפוי ל32 ג'יגה, אני בהחלט מתכנן על אחד. :D
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אני עובד בפרונטלי של פרטנר ומזל שאני בחופש היום כי זה הולך להיות סיוט מהרגע של ההכרזה הארורה הזאת, מעבר לזה שאף אחד לא ירצה לקנות שומדבר אחר בשבועות הקרובים. אנשים סתם יבואו לבזבז לעצמם את הזמן ויצאו עצבניים כי הם לא מבינים בכלל שזה לא איזה מכשיר פלאים שמתאים לכל אחד רק כי זה הטירוף. יהיה חכם לשים שלט ענקי בכניסה שכתוב עליו "עדיין לא!!!"

מעבר לזה יש לי 5800 של נוקיה ועם כל הכבוד לאייפון לא צריך ללכת כל כך רחוק כדי לקבל מכשיר טאץ' כמו שצריך. אחד מהמכשירים הכי טובים שיצאו עד היום בכלל.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

טוב קדימה מתן, ספר על עד כמה זה הולך לכאוב בכיס.
בכמה אחוזים מעל המחיר בחו"ל העלו את המחיר?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא יודע, אין לנו מושג על מחירים ומתי מכשירים מגיעים בכלל. יצאה הודעה קטנה במייל בכל החברה אתמול בערב ואני יודע בדיוק כמו שאתה יודע.
מעבר לזה החברות הסלולריות לא חיות מהמכשירים אלא מהשירותים, אתה מדבר ומקבל זיכוי אבל הניחוש שלי המחיר ההתחלתי של המכשיר יהיה כמו N96 (שד"א גם עליו דיברו חודשים והוא הגיע סתם ככה ביום בהיר אחד) שזה 139 חודשי לפני זיכוי. לעשות רווחים מהטירוף זה דבר לגיטימי לגמרי ויהיה ממש מטומטם לא לעשות כי הבמה מוכנה כאן לכמות מכירות שלא ראו עד היום בשלושת החברות, מי שלחוץ לו ישלם אבל עדיף לחכות כמה חודשים עד שירגעו המחירים. יהיה יקר כמו N96 ודיאמונד של HTC כי זה סמארטפונים מה לעשות ובגלל זה אני מאוד מרוצה משלי, מכשיר מעולה במחיר שפוי.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

כמה עלו בזמנו המכשירים שהזכרת?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שה-HTC יצא הוא עלה בסביבות ה160 אני חושב אבל הוא היה שם לפני אז קצת קשה לי לחתום על זה. אני זוכר במפגשי מכירה הראשונים שלי מול לקוחות (בחניכה זורקים אותך מול עסקיים והם הכי קשים וכבדים כדי שתבין מה זה) היה איזה מנכ"ל שלקח 4 לחבר'ה שלו לראש השנה כי הם היו צריכים את הוינדוס מובייל וזה היה אחלה פתרון בשבילם והN96 שהוא יצא לפני חודשיים ככה תומחר ב139 לפני זיכוי בגלל ה16GB הפנימיים והטירוף שהיה מסביבו.
צריכים להבין שככל שיש יותר טירוף ולחץ ככה המחיר יהיה יותר גבוה וברור שלציבור אין שליטה בזה אבל זו המציאות ושוב, חברה שלא תנצל את ההייפ פשוט טועה קשה. מצד שני יכול להיות שימנפו את האייפון בשביל למשוך לקוחות חדשים ולנייד אותם מהחברות המתחרות ויציעו אותו ללקוחות חדשים בהחזרים יותר טובים שזה משהו שלא עושים בד"כ אם בכלל אבל בגלל שהוא יהיה מהר מאוד בכל החברות כנראה יכול להיות שישתמשו בו בתור טקטיקה, אי אפשר לדעת. לדעתי זה רק המוצא האחרון אם האחוזים לא יעמדו בציפיות.

זה הכל בולשיט של מחלקת שיווק ושרואה פוטנציאל רווחי כי זו העבודה שלה. מציעים החזרים טובים מאוד על כל המכשירים וצריך להסתכל על זה בהיגיון ולשאול את עצמך "מי צריך אייפון" ותבין מהר מאוד שמי שצריך יוציא עליו את הכסף כמו נינג'ה ולא יחשוב פעמיים ומי שלא יקחו את כל מה שמסביב כי אין להם צורך במכשיר כזה בכלל וזה עדיף להם ככה. מה אתה צריך לחזור אחרי שבוע שכולכך עצבני כי אתה לא מבין למה מכרו לך מכשיר שלא מתאים לך אחרי שהתעקשת עליו סתם במשך שעה בגלל שלכולם יש את זה...
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אתה יכול לסמוך עליי ועל עידן שאנחנו יודעים טוב מאוד למה אנחנו נכנסים. ;)

בכל מקרה, אני מאמין שעם האייפון היה של חברת נוקיה אתה צודק והוא בטח היה נמכר במחיר של כביכול 5,000 ש"ח עם החזרים, אבל אם הם עובדים מול אפל סביר מאוד להניח שבמידה מסוימת הם מכתיבים להם את המחירים, מה שאני מניח שיגרום להם להישאר בתחום קצת שפוי יותר.

בארה"ב הם ממש זולים דרך AT&T, אז אני מאמין שפה הם גם לא יהיו יקרים עד כדי כך... יקרים יותר מבארה"ב, זה ברור, אבל אני מקווה שלא בהרבה.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

צריך לקרות עוד הרבה כדי שאני אחליט להחליף את ה3G בחדש דרך פלאפון או פרטנר. יש המון שאלות שעוד צריכים להיענות.
בכל מקרה אני לא מחכה, כבר הזמנתי מחבר שנוסע עוד חודשיים לצ'כיה את הדגם החדש :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

עדכונים בכלכליסט וiphones.co.il:

נראה שהמחירים יהיו פחות או יותר זהים למחירי ארה"ב, עקב כך שאפל מכריחה את החברות לסבסד את המכשירים (כמו שציפיתי), והמחירים יהיו באיזור ה200 ו300 דולר למכשירי ה16 ו32 ג'יגה בהתאמה, אבל, זאת בהתחייבות לתוכנית עם מחיר קבוע למשך 18 חודשים, שנראה שתהיה לא זולה... מחירי התוכניות בחו"ל נעים בין 190 ל270 ש"ח לחודש.

בנוסף, iDigital תאפשר לרכוש את האייפון בחנות, נראה שללא התחייבות לאחת מהרשתות, וכמובן שבמחיר לא מסובסד, שכרגע עדיין לא ידוע מה המחיר הזה יהיה.
תמונה

תמונה
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

יש לי את הנייד שלי SE W800i כבר בערך 3-4 שנים והרבה זמן רציתי לשדרג לטלפון מגע, אבל שום טלפון שהמפעילות מוכרות לא שווה את זה, מכיוון שכל הטלפונים שנמכרים משתמשים בטכנולוגית לחיצה במסך resistive וזו טכנולוגיה נחותה מבחינת לחיצה עם האצבעות לעומת מסך האייפון למשל שמשתמש בטכנולוגיית capacitive שאינו דורש לחיצה על המסך, אלא מגע קל (חום) שהופך את השימוש בטלפון לפשוט וקל, בנוסף הממשק של האייפון ומערכת ההפעלה שלו הרבה יותר נוחות לתיפעול ומהירות לעומת טלפונים אחרים וזה בין היתר מה שמייחד את האייפון לעומת טלפונים אחרים, למרות שבהרבה נתונים כמו צילום סטילס וצילום וידאו הוא נחות בהרבה מטלפונים אחרים, אבל מצד שני אי אפשר לבנות על צילום תמונות וצילום וידאו מטלפון נייד בכל אופן, מה שקצת מעצבן זה שאין רדיו אבל לא נורא, אם המחיר ל 32 ג'גיה יהיה שפוי או\ו התוכנית תהיה משתלמת כנראה שזה הטלפון הבא שלי.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

אני דווקא שמתי עיניי על הsamsung ‎omnia ‎hd
אבל לצערי הספקיות בארץ וסמסונג ישראל כנראה לא יביאו אותו :(
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

Sentient 6 כתב:לא יודע, אין לנו מושג על מחירים ומתי מכשירים מגיעים בכלל. יצאה הודעה קטנה במייל בכל החברה אתמול בערב ואני יודע בדיוק כמו שאתה יודע.
מעבר לזה החברות הסלולריות לא חיות מהמכשירים אלא מהשירותים, אתה מדבר ומקבל זיכוי אבל הניחוש שלי המחיר ההתחלתי של המכשיר יהיה כמו N96 (שד"א גם עליו דיברו חודשים והוא הגיע סתם ככה ביום בהיר אחד) שזה 139 חודשי לפני זיכוי. לעשות רווחים מהטירוף זה דבר לגיטימי לגמרי ויהיה ממש מטומטם לא לעשות כי הבמה מוכנה כאן לכמות מכירות שלא ראו עד היום בשלושת החברות, מי שלחוץ לו ישלם אבל עדיף לחכות כמה חודשים עד שירגעו המחירים. יהיה יקר כמו N96 ודיאמונד של HTC כי זה סמארטפונים מה לעשות ובגלל זה אני מאוד מרוצה משלי, מכשיר מעולה במחיר שפוי.
איפה אתה עובד?? :roll: גלילות?
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

בעעע. :puke:

חברת פלאפון בכלל לא הולכת לשווק את גרסת ה-32 גיגה של האייפון.
אבל הם כן הולכים למכור את גרסת ה-16 גיגה במחיר של גרסת ה-32 גיגה! (300 דולר). נבלות.

עכשיו נותר לקוות שאורנג' לא יתמחרו באופן דומה, ושהם כן יביאו את ה-32 גיגה.
אוקיי - מי טס לאיטליה בזמן הקרוב?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

למה דוקא איטליה?
אגב, קראתי לאחרונה מאמר שעוסק בבעית התחממות של האייפון מהדור החדש. בגלל ריבוי היישומים המתקדמים וחוסר מערכת קירור, הרבה משתמשים במיוחד מהמזרח התיכון התלוננו על כך שהאייפון נוטה מדי פעם פשוט "לכבות את עצמו" ולהציג הודעה שלא ניתן להשתמש בו, וצריך להמתין שהוא יתקרר מעט. אפל אכן הודתה שקיימת בעיה כזאת, ומשתמשים ממדינות שבהם הטמפ' מגיעה ללמעלה מ35 מעלות צריכים להשתמש בזהירות ולשים לב לכך שהמכשיר לא ייתחמם יותר מדי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הא, לפחות הוא חכם ומכבה את עצמו ולא פשוט נשרף... זה אומר שאפל לפחות חשבו על האפשרות הזאת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

:?
אפילו הנוקיה שלי מספיק חכם בשביל לכבות את עצמו... אין היום שום Smart Device שפשוט יישרף... ואם כן צריך לקחת את המהנדסים שלו ולתלות אותם על אנטנה של חברת סלולר.
מה שכן, הנוקיה שלי לא מספיק חכם כדי לעשות את זה בצורה מודעת ומסודרת. כלומר, כנראה שלימדו אותו שאם ממש חם לו אז הוא צריך להתעלף לכמה זמן, אבל אף אחד לא טרח להסביר לו כמה ואיך בדיוק... :shrug:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

avrahamshuk כתב:למה דוקא איטליה?
אגב, קראתי לאחרונה מאמר שעוסק בבעית התחממות של האייפון מהדור החדש. בגלל ריבוי היישומים המתקדמים וחוסר מערכת קירור, הרבה משתמשים במיוחד מהמזרח התיכון התלוננו על כך שהאייפון נוטה מדי פעם פשוט "לכבות את עצמו" ולהציג הודעה שלא ניתן להשתמש בו, וצריך להמתין שהוא יתקרר מעט. אפל אכן הודתה שקיימת בעיה כזאת, ומשתמשים ממדינות שבהם הטמפ' מגיעה ללמעלה מ35 מעלות צריכים להשתמש בזהירות ולשים לב לכך שהמכשיר לא ייתחמם יותר מדי.
חחח עוד סיבה למה לא לגור במזרח התיכון בכלל ובישראל בפרט :-)

אדרו'ש, אתה סגור על זה שבאיטליה זה הכי זול? פעם אחרונה שבדקתי לפני כמה חודשים, הכי זול דווקא היה בשוויץ.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

חחחח גדול... בדיוק היום מה מתפרסם ב NRG??
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/914 ... 7&tmp=6368
לגמרי במקרה!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

:D
שלח תגובה