אילו להקות ו/ו אומני פרוגרסיב הייתם רוצים לראות בארץ
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אילו להקות ו/ו אומני פרוגרסיב הייתם רוצים לראות בארץ
אתה מציג את הפאוור כסגנון שפחות מועדף . גם פאוור יכול להיות טוב . ואני חושב שסימפוני , שנחשבת בהרבה נקודות מסויימות ללהקת פאוור ( למרות הסגנונות הנוספים ) עושה את זה יפה . בגללם ובגלל עוד להקות מסויימות אני מעריך פאוור מטאל .
-
- דרימיסט מתקדם
יכול להיות טוב. לי הוא פשוט נמאס מהר.
I'll commit suicide or die trying
-
- דרימיסט שרוף
שטחיים זה לא דווקא במילים שהם כותבים ושרים.
עש חהם יצירות יוצאות מן הכלל כמו TDWOT אבל חוץ מאותן יצירות מעולות, מדובר בלהקה שעושה מוסיקה די שיטחית-רומאו תמיד ינגן תפקיד גיטרה במהירות האור כדי להפגין יכולות, הקלידים תמיד נשארים על אותו הליד בזמן סולואים-שגם הם נשמעים אותו דבר.
התיפוף-מטאלי לא מיוחד יותר מידי.
שירה-טוב פה זה כבר שונה קצת, מדובר בזמר מעולה שיודע להשתמש בקולו כמו שצריך...
עש חהם יצירות יוצאות מן הכלל כמו TDWOT אבל חוץ מאותן יצירות מעולות, מדובר בלהקה שעושה מוסיקה די שיטחית-רומאו תמיד ינגן תפקיד גיטרה במהירות האור כדי להפגין יכולות, הקלידים תמיד נשארים על אותו הליד בזמן סולואים-שגם הם נשמעים אותו דבר.
התיפוף-מטאלי לא מיוחד יותר מידי.
שירה-טוב פה זה כבר שונה קצת, מדובר בזמר מעולה שיודע להשתמש בקולו כמו שצריך...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
במקרה שלהם אין צורך ב- EventfulCarpe Diem כתב:הלוואי הלוואי!!!טל רודס כתב:ייתכן שיהיו לי עדכונים בנושא הזה בקרוב, ואני רציני בהחלט.Carpe Diem כתב:POS מובילים! חח
כאילו שזה יביא אותם לארץ חחח
מחזיק אצבעות!
אגב למה לא להרים את זה באבנטפול?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
סבבה , אולי הם שטחיים אבל הם יודעים ליצור מלודיה מנצחת כמעט בכל שיר .gils77 כתב:שטחיים זה לא דווקא במילים שהם כותבים ושרים.
עש חהם יצירות יוצאות מן הכלל כמו TDWOT אבל חוץ מאותן יצירות מעולות, מדובר בלהקה שעושה מוסיקה די שיטחית-רומאו תמיד ינגן תפקיד גיטרה במהירות האור כדי להפגין יכולות
לא כל מוסיקה חייבת להיות מורכבת כדי שתהיה טובה .
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הבעיה עם סימפוני זה שלפחות בשני אלבומים האחרונים הם די נוטשים את הפרוגרסיב ועוברים לעשות נטו פאוור מטאל.
-
- דרימיסט שרוף
אף פעם לא אמרתי שהמוסיקה שלהם גרועה...אני פשוט לא חושב שהם מגיעים לרמה של POS...אבל זאת רק דעתי.Ozerivarium כתב:סבבה , אולי הם שטחיים אבל הם יודעים ליצור מלודיה מנצחת כמעט בכל שיר .gils77 כתב:שטחיים זה לא דווקא במילים שהם כותבים ושרים.
עש חהם יצירות יוצאות מן הכלל כמו TDWOT אבל חוץ מאותן יצירות מעולות, מדובר בלהקה שעושה מוסיקה די שיטחית-רומאו תמיד ינגן תפקיד גיטרה במהירות האור כדי להפגין יכולות
לא כל מוסיקה חייבת להיות מורכבת כדי שתהיה טובה .
כמובן שאני גם מחשיב את TDWOT(השיר) ליצירת אומנות, עם הפתיחה המדימה ועד מלודיות הקול הנהדרות...
- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
POS ללא ספק.
אם לא פיין, אז Mind's Eye אבל הם להקת אולפן, אז קקה.
אם לא פיין, אז Mind's Eye אבל הם להקת אולפן, אז קקה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
רעיון טוב , גם אני מאוד הייתי רוצה ש Mind's Eye יגיעו , אבל למה שלא יופיעו ? אני לא חושב שהם להקת אולפן , במיוחד אחרי אלבום כזה ענק .
-
- דרימיסט שרוף
הם להקת אולפן בגלל שהם 3 אנשים.
הראשון שר
השני עושה בס וגיטרות
השלישי עושה טופים וקלידים
הראשון שר
השני עושה בס וגיטרות
השלישי עושה טופים וקלידים
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
שיביאו את הגיטריסט מת'ריון, הוא עבד איתם באלבום האחרון..
וזה לא כל כך בעיה למצוא נגנים ללייב, הבעיה היא שלפעמים השיר לא יעבור טוב כמו באלבום. במקרה של Mind's Eye צריך נגנים ממש טובים שיכנסו חזק מאוד למוזיקה.
וזה לא כל כך בעיה למצוא נגנים ללייב, הבעיה היא שלפעמים השיר לא יעבור טוב כמו באלבום. במקרה של Mind's Eye צריך נגנים ממש טובים שיכנסו חזק מאוד למוזיקה.
-
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
- CROSSROADS
- דרימיסט מתחיל
אין לי מושג למה אבל תמיד חשבתי שפיין אוף סלביישן הם מישראל חחחח (אל תרביצו לי)
על כל מקרה אני בהחלט הייתי רוצה את ניל מורס בגלל טראנסאטלנטיק וכל שאר הדברים שהוא עשה עם פורטנוי פשוט הקסימו אותי
אגב הי אני חדש כאן

על כל מקרה אני בהחלט הייתי רוצה את ניל מורס בגלל טראנסאטלנטיק וכל שאר הדברים שהוא עשה עם פורטנוי פשוט הקסימו אותי
אגב הי אני חדש כאן

- CROSSROADS
- דרימיסט מתחיל
אחי. כל ת'ריון היו בישראל לפני חצי שנה אולי יותרWhoIsMax כתב:שיביאו את הגיטריסט מת'ריון, הוא עבד איתם באלבום האחרון..
- The Un4givN
- דרימיסט מתחיל
Symphony X... ofcourse..
when i had the chance to talk with russell allen he mention there is plans for israel
(together with dubai... i don't know whats the connection u have to ask him...)
"I am joining to the pulsa that lior make on the guy who said symphony is "flat...
if u take a look at the contrapunct starting of TDWOT
this is actually a revive of the baroque era and this composition wouldn't embarace even the greatest composers of this time... not even J.S.Bach..
and because its neo-classical (and u can hear the influences everywere)
and its not progressive it does'nt have to be less good... and i think in some cases it can be even better (probably some of you ask yourself "he really said it? he really means that some janers can be somtimes better than the almighty progressive janer?")
and as long as michael romeo stand behind the composition of most of the band' materials... even if they will switch 10,000 styles they are still one of the best...
take a few seconds to think about what i said before u reply...
when i had the chance to talk with russell allen he mention there is plans for israel
(together with dubai... i don't know whats the connection u have to ask him...)
"I am joining to the pulsa that lior make on the guy who said symphony is "flat...
if u take a look at the contrapunct starting of TDWOT
this is actually a revive of the baroque era and this composition wouldn't embarace even the greatest composers of this time... not even J.S.Bach..
and because its neo-classical (and u can hear the influences everywere)
and its not progressive it does'nt have to be less good... and i think in some cases it can be even better (probably some of you ask yourself "he really said it? he really means that some janers can be somtimes better than the almighty progressive janer?")
and as long as michael romeo stand behind the composition of most of the band' materials... even if they will switch 10,000 styles they are still one of the best...
take a few seconds to think about what i said before u reply...

-
- דרימיסט שרוף
אמממ וכמו שאמרתי קודם, אני מחשיב את היצירה ליצירת מופת ללא כל ספק.
והפתיחה אכן מדימה, ממש בארוק.
אבל להגיד שזה עולה על מלחינים כמו בימינו בלי להכיר אותם יותר מידי? ולהגיד שזה עולה על באך במידה מסוימת?! זה מעליב.
טוב אבל כל אחד ודעתו שלו לא?
אבל להגיד שזה עולה על מלחינים כמו בימינו בלי להכיר אותם יותר מידי? ולהגיד שזה עולה על באך במידה מסוימת?! זה מעליב.

- The Un4givN
- דרימיסט מתחיל
I didn't said its better than bach... i said this masterpiece won't emberace him... that means that i bet that if you didnt know the intro of TDWOT and i whold put it between baroque pieces of bach you wholdn't notice (exept the idea its in english and not german)gils77 כתב:אמממ וכמו שאמרתי קודם, אני מחשיב את היצירה ליצירת מופת ללא כל ספק.
Actually i do know pretty good modern composers of classical music because that what i learned about from 2th grade until i finished high school...
and yes... i can truely say that MJR is better than some of them...
and some of my teachers will agree with me even...
but what i really want here is to get you out a little bit from the progressive buble you are live in and to breath a little bit of other styles fresh air (just to taste)
-
- דרימיסט שרוף
טוב הבנתי, והאמת שמה שאתה אומר על ה"בועה הפרוגרסיבית" שאני נמצא בה...זה די מצחיק אותי, כי אני אחד האנשים היותר פתוחים בעניין המוסיקה.
אני יכול לזרוק לך די הרבה סגנונות שאני מאוד אוהב ושהמילה פרוג לא נמצאת ביניהם.
ולגבי מה שאמרת על באך והפתיחה, האמת שלדעתי כן אפשר להבדיל כי באך הוא הבארוק...כשאתה שומע את הפתיחה אתה שומע בארוק ובאך, אבל אתה שומע את שזה לא זה, אלה נסיון להיות דומה לזה-והנסיון מצליח אבל זה עדיין נשמע כמו משהו שמנסה להשמע כמו.
ולגבי המלחינים המודרניים של ימינו, אני לא יכול להבין איך אתה יכול להשוות.
מלחינים בימינו מלחינים מוסיקה מודרנית, אולי אוונגרד, מינימליזם אפילו...
מייקל רומאו מלחין מוסיקה שונה לגמרי! הוא מלחין מטאל ניאו קלאסי, משהו בכלל לא דומה למלחינים המודרניים.
זה די כמו שתשווה את לואי ארמסטרונג לשוסטקוביץ' או לבארטוק.
ולגבי מה שאמרת על באך והפתיחה, האמת שלדעתי כן אפשר להבדיל כי באך הוא הבארוק...כשאתה שומע את הפתיחה אתה שומע בארוק ובאך, אבל אתה שומע את שזה לא זה, אלה נסיון להיות דומה לזה-והנסיון מצליח אבל זה עדיין נשמע כמו משהו שמנסה להשמע כמו.
ולגבי המלחינים המודרניים של ימינו, אני לא יכול להבין איך אתה יכול להשוות.
מלחינים בימינו מלחינים מוסיקה מודרנית, אולי אוונגרד, מינימליזם אפילו...
מייקל רומאו מלחין מוסיקה שונה לגמרי! הוא מלחין מטאל ניאו קלאסי, משהו בכלל לא דומה למלחינים המודרניים.
זה די כמו שתשווה את לואי ארמסטרונג לשוסטקוביץ' או לבארטוק.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
קשה לי להאמיןgils77 כתב:טוב הבנתי, והאמת שמה שאתה אומר על ה"בועה הפרוגרסיבית" שאני נמצא בה...זה די מצחיק אותי, כי אני אחד האנשים היותר פתוחים בעניין המוסיקה.

גם אני נמצא בבועה הזאתי .