כמו שכבר טענתי בעבר נגדו, דניאל מתנהג כמו ילד בן 3 ביחס הפוליטי שלו לדברים שקורים מחוץ לשבדיה. הרי ההחרמה של ארה"ב דפקה כמעט את כל הטור של פלאוור קינגס, ובטח דפקה את יחסי הציבור של POS. הכל בשביל איזה אידיאולוגיה בשקל ותירוצים של ילד בגן חובה.
ה"חרם" המוזיקאלי של דניאל לא מזיז לאף אחד, זה רק כורת את הענף עליו הוא יושב כי הוא חתום בלייבל אמריקאי והרבה מהקהל שלהם נמצא שם.
הוא חושב שהוא בונו ושהחרמים שלו יפריעו למישהו, אז כנראה שלא וכנראה שPOS לא תמשיך הרבה זמן לפעול בקצב הזה.
בנאדם קצת אידיוט מה לעשות..
מתן אחי היקר...אני קורא את התגובה שלך ואח''כ מסתכל על החתימה שלך ולא מאמין...
כבן אדם" מפורסם " (הפועל קטמון הסרט-ראיתי אותך שם ) עם עקרונות אמיתיים הייתי מצפה שתעריך את גילדנלאו על הייותו אדם עקרוני.לטעמי לא מדובר באידיאולוגיה בשקל ולא על ילד בגן.
זוהי דרך חייו האמיתית....... "בן אדם אידיוט ".....זה לא הוא אחי...!!!!
אנחנו פה הטיפשים שכרוכים אחרי הפוליטיקאים שלנו ולא מסוגלים לחולל שינוי שיציל את חיינו.אם ישראלים היו יותר אנשי עקרונות כמוהו ופחות דואגים לעצמם אז המציאות פה היתה משתנה.
להזכירך הרבה אמריקנים לא סבלו את ממשל בוש ובזכות זה עלה אובמה.זו לא גחמה של בן אדם אחד.
ההסתכלות של דניאל על העולם מאוד נכונה ומעניינת לדעתי אבל אנחנו " כישראלים ציוניים "שיושבים במזרח התיכון מאוד מוטים...לטובתנו.
בגלל זה נמשיך להתפלש בבוץ המזרח תיכוני ללא מנהיגים אמיתיים שיובילו אותנו לשלום.
הגיע הזמן שנפסיק לחשוב שאנחנו יודעים הכל ואף אחד אחר מבחוץ לא יכול להטיף לנו מוסר.
בסה''כ החיים בשבדיה משם הוא הגיע קצת יותר נורמליים לא ????
בקיצור דניאל הוא הצ'ה גווארה של העידן הפרוגרסיבי המודרני. (אני יודע שאתה זז באי נוחות אבל זוהי האמת....

)
לפחות החיים שלי השתנו מאז שהקשבתי לו וקראתי את הגיגיו ומילות שיריו.
שתהיה לך שבת נהדרת וד''ש לסאסי.....