PROGRESSIVE NATION 2009-2010!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: PROGRESSIVE NATION 2009!

שליחה על ידי YtseJam »

הקריסה של SPV פגעה ביכולת הלהקות שבה להשתתף בסבב ההופעות של Progressive Nation. להלן ההודעה של פורטנוי:
For Immediate Release
June 22nd, 2009

It is with the utmost disappointment that I am forced to share the unfortunate news of both Pain Of Salvation and Beardfish having to pull out of this summer's Progressive Nation tour....

Their label Inside Out just recently lost the financial funding for the tour as a result of their distributor SPV recently claiming bankruptcy...which effectively meant that both Pain Of Salvation and Beardfish lost the tour support that was essential to their ability to come to North America for Progressive Nation.

All parties involved (myself, both bands, Inside Out, etc) are beyond devastated at this turn of events and are truly sorry to all of the fans that were looking forward to this lineup. We tried everything we could do to salvage the situation, but in the end it was not possible...

Well as the album title says, every Black Cloud does indeed have a Silver Lining....so with this unfortunate news, I bring to you the good news of 2 incredible bands that will jumping on board Progressive Nation to join Dream Theater and Zappa Plays Zappa this summer: Bigelf and Scale The Summit.

Los Angeles' Bigelf are my personal favorite new band to come along in many years...their latest CD "Cheat The Gallows" is my favorite album of the year and I already had positioned them onto the European run of Progressive Nation in the Fall....with them now joining us on PN09 in North America as well, it looks like world domination is now not that far out of reach for them!
Pretty soon, everyone will hopefully be falling for their retro, psychedelic, progressive, hard rock, doom metal as hard as I have!

Houston instrumental band Scale The Summit are a recent discovery for me and their top notch musicianship will be a perfect fit to this Progressive Nation lineup stylistically falling very nicely between the musicality of Dream Theater and Zappa Plays Zappa. They bring the instrumental elements of prog rock and fusion into today's contemporary hard rock/metal sounds and are one of the most talented group of young musicians I've seen assembled in many years.

Once again, apologies to anybody disappointed in this unexpected and unavoidable lineup change...but the circumstances were beyond our control...
In any event, PN09 will carry on and still deliver the most musical bang for its buck this summer throughout North America and we look forward to sharing the evening with you!

Sincerely,
Your Progressive Rock Ambassador,
Mike Portnoy
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אהבתי את התיאור שלו ל- title של האלבום!

חבל לי על POS, שבהחלט מגיע להם לנגן שם!
לא מכיר את הלהקה השניה...
וגם, לא שמעתי על ה-2 החדשות שהוא הציב במקומם.. :shrug:
תמונה
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

Bigelf מעולים!
השבוע התחלתי לשמוע אותם, האלבום שלהם צ'יט דה גאלווס מעולה.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מבאס לגמרי לPOS.
אני לא מכיר את שאר הלהקות, אבל עכשיו אני ינסה אותם.
תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

חה, שמעתי על זה עכשיו במקרה... StS להקה מאוד ידוע בSevenstring.org, אבל אני לא ממש תופס מהם... מושפעים בהמון מדרים, ואין ספק שנגנים מעולים, אבל במוזיקה שלהם חסרה פואנטה לטעמי.

ממש חבל שהלהקות נפגעות עד כדי כך מהקריסה של הלייבל.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

http://us.progressivenation2009.com עלה לאוויר הרשת.
תאריכי הופעות, מפת הופעות, פורומים, בלוג, חנות. כמובן שאין שמה דבר כרגע, אבל יהיה...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תגובתם של Pain of Salvation על PN09

נלקח מהאתר שלהם:
We find ourselves in a state of surreal depression right now. After two weeks of nasty bureaucratic roller coasting and endless hours and days of waiting for people we have never met, we finally had a verdict. In the early hours of June 20, the plug was irretrievably pulled for our participation in the PN09 tour.

Through all these turbulent weeks since SPV (the owners of our record label InsideOut) filed for bankruptcy, we have truly done all in our power to save the coming album and the US tour, and InsideOut have pulled every possible and impossible string to make it work. It is with great sadness and disappointment that we declare failure. Pain of Salvation (or Beardfish, also pulled down in the wake of the sinking SPV) will thus not attend the PN09 tour with Dream Theater and Zappa Plays Zappa.

We want to thank the guys in Dream Theater and their management for having hoped and waited and for being very understanding and supportive despite this unexpected and bad turn of events. We still can’t picture ourselves NOT standing there in Las Vegas at the end of August and play Disco Queen all dressed up as Elvis impersonator impersonators! Luckily, a supportive Mike Portnoy burst in backstage right before our show at Hellfest this weekend to break the vacuum we were in and assure us that this was not by far the last train leaving the station, so we still haven’t lost scent of those Elvis costumes entirely.

Lastly, our apologies to the many fans who have already bought tickets, booked flights and train rides, asking leave from jobs etc. It’s really the liquidator handling SPV’s bankruptcy who should be making these apologies, but we have this feeling he never will (shame on you, you ignorant bowl of oatmeal!) so we simply do it in his place.
But let us end on a higher note; at least we can now all rejoice with the handful of American fans who contacted us and kindly (well, that might be a bit stretched) explained to us that since we were not supportive of the Bush administration, we were not welcome and should cancel the tour. We are always happy to be of service to our fans. I mean, ex fans are also fans, right?
תמונה
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

חח גילדנלאו פשוט אדיר..ממש נחמד לראות אותו מתבדח על כל מיני דברים כמו הדיסקו קווין בתלבושת אלוויס והמעריצים שכועסים עליו,בזמן שהוא לא במצב הכי טוב מבחינת הלהקה.
אני מקווה שלפחות את האלבום הם יצליחו להוציא בשנה הקרובה, כי אני מאוד מצפה לו.
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

But let us end on a higher note; at least we can now all rejoice with the handful of American fans who contacted us and kindly (well, that might be a bit stretched) explained to us that since we were not supportive of the Bush administration, we were not welcome and should cancel the tour. We are always happy to be of service to our fans. I mean, ex fans are also fans, right?
וואו, הוא לקח את זה ממש בקלות. מעניין עד כמה בוטים הם היו במכתבים שלהם.
קשה לי לדמיין שהוא לא נפגע מזה או הבין עד כמה ההחלטה להחרים את אמריקה היא הרת גורל. זו פשוט נראית לי תגובה מגוחכת ולא רצינית כלפי המעריצים באמריקה.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סמל אישי של משתמש
progmental
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי progmental »

RemedyLane כתב:

קשה לי לדמיין שהוא לא נפגע מזה או הבין עד כמה ההחלטה להחרים את אמריקה היא הרת גורל. זו פשוט נראית לי תגובה מגוחכת ולא רצינית כלפי המעריצים באמריקה.

כאחד שנושם גילדנלאו כבר עשור אני יכול לומר לך שהדברים נכתבו בסגנון הציני שכ''כ מאפיין את דניאל.
אני חושב שהתגובה רצינית אמיתית ואינטיליגנטית.
בקריאה בין השורות אפשר להבין שהוא מאוכזב מאוד אבל כרגיל מסתכל קדימה בתקווה.
דניאל " מעניק " את הביטול לאותם מעריצים לשעבר של הלהקה ששפטו אותו על פי דבריו נגד ממשל בוש ולא רצו בהגעת הלהקה. " לפחות אותם ריציתי " הוא אומר בציניות...." תמיד שמחנו לשרת את מעריצינו נאמנה....ומעריצים לשעבר נחשבים גם מעריצים לא ??? " פשוט חזק.
חוץ מזה אף אחד לא יעמוד בעקרונותיו ולא תהיה לו בעיה להחרים את אמריקה שוב או כל מקום אחר.
הוא לא מפחד מאי הצלחה וגם החרמת אמריקה היא צעד שנעשה בהתאם לאופיו ולטעמי לא גרם לו נזק אמיתי כי רוב מי שהעריך ואוהב את המוזיקה של הלהקה נותן לו כבוד על כך שהוא אמיתי ונאמן לעקרונותיו ולא מוותר גם במחיר הצלחה מסחרית. הוא תמיד יעשה מה שחשוב לו ולעקרונותיו.
(דוגמה הפוכה היא אוורגריי שהוציאה את monday morning epocalipse דיסק מאכזב שטחי וממוסחר בכוונה להשיג הצלחה בשוק האמריקאי אבל נפלו על הפנים מכיוון שרוב מעריצי הלהקה הסתייגו ממנו בלשון המעטה... )
עצם זה שפורטנוי כ''כ רצה אותם לסיבוב מראה על העוצמה החזקה של הלהקה ועל הכבוד לו היא זוכה בארה''ב למרות ובגלל שלא הסכימו להגיע בזמנו בתקופת ממשל בוש.
בקיצור אל דאגה ....תמיד תבוא הגאולה גם במחיר הכאב הנוכחי. :)
נערך לאחרונה על ידי progmental ב ש' יוני 27, 2009 9:04 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
יצאתי מדעתי-תיכף אשוב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

RemedyLane כתב:
וואו, הוא לקח את זה ממש בקלות. מעניין עד כמה בוטים הם היו במכתבים שלהם.
כמו שכבר טענתי בעבר נגדו, דניאל מתנהג כמו ילד בן 3 ביחס הפוליטי שלו לדברים שקורים מחוץ לשבדיה. הרי ההחרמה של ארה"ב דפקה כמעט את כל הטור של פלאוור קינגס, ובטח דפקה את יחסי הציבור של POS. הכל בשביל איזה אידיאולוגיה בשקל ותירוצים של ילד בגן חובה.
ה"חרם" המוזיקאלי של דניאל לא מזיז לאף אחד, זה רק כורת את הענף עליו הוא יושב כי הוא חתום בלייבל אמריקאי והרבה מהקהל שלהם נמצא שם.
הוא חושב שהוא בונו ושהחרמים שלו יפריעו למישהו, אז כנראה שלא וכנראה שPOS לא תמשיך הרבה זמן לפעול בקצב הזה.
בנאדם קצת אידיוט מה לעשות?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

אישית אני לא חושב שהוא מנסה להזיז למישהו ולהיות בונו, הוא עושה את זה רק בשביל עצמו.
ועובדה שהוא הסכים להשתתף בפרוגרסיב ניישן בארה"ב, שכבר לא קיים ממשל בוש ואנחנו בעידן אובאמה.
סמל אישי של משתמש
progmental
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי progmental »

כמו שכבר טענתי בעבר נגדו, דניאל מתנהג כמו ילד בן 3 ביחס הפוליטי שלו לדברים שקורים מחוץ לשבדיה. הרי ההחרמה של ארה"ב דפקה כמעט את כל הטור של פלאוור קינגס, ובטח דפקה את יחסי הציבור של POS. הכל בשביל איזה אידיאולוגיה בשקל ותירוצים של ילד בגן חובה.
ה"חרם" המוזיקאלי של דניאל לא מזיז לאף אחד, זה רק כורת את הענף עליו הוא יושב כי הוא חתום בלייבל אמריקאי והרבה מהקהל שלהם נמצא שם.
הוא חושב שהוא בונו ושהחרמים שלו יפריעו למישהו, אז כנראה שלא וכנראה שPOS לא תמשיך הרבה זמן לפעול בקצב הזה.
בנאדם קצת אידיוט מה לעשות..
מתן אחי היקר...אני קורא את התגובה שלך ואח''כ מסתכל על החתימה שלך ולא מאמין... :?: :( :shock:
כבן אדם" מפורסם " (הפועל קטמון הסרט-ראיתי אותך שם ) עם עקרונות אמיתיים הייתי מצפה שתעריך את גילדנלאו על הייותו אדם עקרוני.לטעמי לא מדובר באידיאולוגיה בשקל ולא על ילד בגן.
זוהי דרך חייו האמיתית....... "בן אדם אידיוט ".....זה לא הוא אחי...!!!!
אנחנו פה הטיפשים שכרוכים אחרי הפוליטיקאים שלנו ולא מסוגלים לחולל שינוי שיציל את חיינו.אם ישראלים היו יותר אנשי עקרונות כמוהו ופחות דואגים לעצמם אז המציאות פה היתה משתנה.
להזכירך הרבה אמריקנים לא סבלו את ממשל בוש ובזכות זה עלה אובמה.זו לא גחמה של בן אדם אחד.
ההסתכלות של דניאל על העולם מאוד נכונה ומעניינת לדעתי אבל אנחנו " כישראלים ציוניים "שיושבים במזרח התיכון מאוד מוטים...לטובתנו.
בגלל זה נמשיך להתפלש בבוץ המזרח תיכוני ללא מנהיגים אמיתיים שיובילו אותנו לשלום.
הגיע הזמן שנפסיק לחשוב שאנחנו יודעים הכל ואף אחד אחר מבחוץ לא יכול להטיף לנו מוסר.
בסה''כ החיים בשבדיה משם הוא הגיע קצת יותר נורמליים לא ????
בקיצור דניאל הוא הצ'ה גווארה של העידן הפרוגרסיבי המודרני. (אני יודע שאתה זז באי נוחות אבל זוהי האמת.... :D )
לפחות החיים שלי השתנו מאז שהקשבתי לו וקראתי את הגיגיו ומילות שיריו.

שתהיה לך שבת נהדרת וד''ש לסאסי..... :)
יצאתי מדעתי-תיכף אשוב.
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

progmental כתב:
RemedyLane כתב:

כאחד שנושם גילדנלאו כבר עשור אני יכול לומר לך שהדברים נכתבו בסגנון הציני שכ''כ מאפיין את דניאל.
אני חושב שהתגובה רצינית אמיתית ואינטיליגנטית.
בקריאה בין השורות אפשר להבין שהוא מאוכזב מאוד אבל כרגיל מסתכל קדימה בתקווה.
דניאל " מעניק " את הביטול לאותם מעריצים לשעבר של הלהקה ששפטו אותו על פי דבריו נגד ממשל בוש ולא רצו בהגעת הלהקה. " לפחות אותם ריציתי " הוא אומר בציניות...." תמיד שמחנו לשרת את מעריצינו נאמנה....ומעריצים לשעבר נחשבים גם מעריצים לא ??? " פשוט חזק.
חוץ מזה אף אחד לא יעמוד בעקרונותיו ולא תהיה לו בעיה להחרים את אמריקה שוב או כל מקום אחר.
הוא לא מפחד מאי הצלחה וגם החרמת אמריקה היא צעד שנעשה בהתאם לאופיו ולטעמי לא גרם לו נזק אמיתי כי רוב מי שהעריך ואוהב את המוזיקה של הלהקה נותן לו כבוד על כך שהוא אמיתי ונאמן לעקרונותיו ולא מוותר גם במחיר הצלחה מסחרית. הוא תמיד יעשה מה שחשוב לו ולעקרונותיו.
(דוגמה הפוכה היא אוורגריי שהוציאה את monday morning epocalipse דיסק מאכזב שטחי וממוסחר בכוונה להשיג הצלחה בשוק האמריקאי אבל נפלו על הפנים מכיוון שרוב מעריצי הלהקה הסתייגו ממנו בלשון המעטה... )
עצם זה שפורטנוי כ''כ רצה אותם לסיבוב מראה על העוצמה החזקה של הלהקה ועל הכבוד לו היא זוכה בארה''ב למרות ובגלל שלא הסכימו להגיע בזמנו בתקופת ממשל בוש.
בקיצור אל דאגה ....תמיד תבוא הגאולה גם במחיר הכאב הנוכחי. :)

אני גם נמנית עם האנשים שנושמים את דניאל גילדנלאו 24/7 ואני מכירה את הציניות שלו ואפילו מחבבת אותה (בתור מישהי שהיא צינית בעצמה.)
למרות שאין לי בעיה עם זה שהוא עומד על העקרונות שלו (אפילו שישראל גם מוחרמת), אני עדיין חושבת שיש דברים שצריך להגיד בנימה אחרת, ולעזוב את הציניות בצד.
העקרון שלו, שגרם לו להחרים מדינה שלמה, פגע גם בקהל מעריצים רחב באמריקה עד כדי כך שהם כבר לא מברכים אותו ולא רוצים שהוא יופיע במדינה שלהם, ואני אפילו יכולה להבין אותם. אני חושבת שהתנצלות כנה מצידו ולא צינית, הייתה יכולה להתקבל יותר בהערכה בקרב המעריצים שלו לשעבר.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

איזה ג'ורדן זה. :)
מומלץ לעקוב אחר הערוץ שלו ביוטיוב מכיוון והוא "מעדכן" כל הזמן.

http://www.youtube.com/user/JCRUDESS#play/uploads
ֿֿ
הולך לאיבוד בזמן טיול
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=72QJIXn1Ga8[/youtube]

בטמפה. :haha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqEhNdbRNY0[/youtube]

ברכב עם לאברי ופטרוצ'י
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9v8-_sOUj0w[/youtube]

לפני ה-meet and greet וההופעה
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGnpr6to7po[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UILnyIkmw-k[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x10VAEeZvsI[/youtube]