[1.9.09] Faith No More בגני התערוכה

המקום שלכם לדיונים על הופעות עבר והופעות עתידיות, והופעות שלכם!
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: [1.9.09] Faith No More בגני התערוכה

שליחה על ידי Ozerivarium »

:faint:
איזה סטליסט משובח !!! יאללה אני כל כך מחכה לזה !
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

לפי מיטב הבנתי, אזלו הכרטיסים לפיית' נו מור..

אני לא סגור על זה, אבל אי אפשר כבר לקנות מהאתר ואנשים מתחילים לחפש אחרי כרטיסים.
תתקשרו להדרן יום ראשון בקשר לזה..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

סטליסט ענק!! הכי טוב לדעתי בטור.. מהופעה שהייתה אתמול!!!!!!!! איזה סט!!! משהו בסגנון בארץ ואני אהיה המאושר באדם..

Reunited (Peaches & Herb cover)
From Out of Nowhere Play Video
Land of Sunshine Play Video
Caffeine Play Video
Evidence Play Video
Surprise! You're Dead! Play Video
Last Cup of Sorrow Play Video
Cuckoo for Caca Play Video
Easy (Commodores cover) Play Video
Midlife Crisis Play Video
Epic Play Video
RV Play Video
The Gentle Art of Making Enemies Play Video
King for a Day Play Video
Ashes to Ashes Play Video
Be Aggressive Play Video
Just a Man Play Video
Encore:
Chariots Of Fire/Stripsearch Play Video
Digging the Grave Play Video
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

יאללה ! אני עושה ספיישלים של FNM עד להופעה , כבר שמעתי את כל האלבום . כל מה שנותר לי זה לשמוע את 2 האלבומים הראשונים שלא ממש נתפסתי אליהם .
וג'יימי - באמת אחלה סטסילט - כמעט כל מה שתשים מהתקופה שאחרי 2 האלבומים ( Introduce Yourself ו We Care A Lot ) - יהיה טוב .
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

על אף שיש לי חיבה לשיר WE CARE A LOT :roll:
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

יש מצב מישהו מוכר כרטיסים להופעה? או מכיר מישהו שמוכר כרטיס/ים?
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אז מי בדרך להופעה ? :party:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הופעה מעולה!!! ביצועים מרנינים.. האכזבה היחידה, לא היה דיגינג דה גרייב שכיכב פה ושם בטור :( .

היה מדהים!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מותר לי קצת להעכיר את האווירה כאן?
אני מתנצל מראש אבל זו דעתי כאחד היחידים שראה אותם גם לפני 12 שנה.
לטעמי ההופעה הזאת הייתה פספוס ענק של הלהקה הזאת. האולם היה מלא במעריצים משולהבים, הופעה אחרונה של מסע הופעות מרגש מאוד (לפחות למעריצי הלהקה) ועדיין הייתה הרגשה שהלהקה רק רוצה לסיים וללכת הביתה.
הביצועים היו מחופפים בחלקם, הגיטריסט (וזה הדבר היחיד שלא השתנה מ-97) היה ברמה נמוכה, הסאונד היה לא טוב, והסטליסט היה מאכזב, בעיקר ההדרנים.
בכל זאת היו רגעים מאוד מרגשים בהופעה, הביצוע ל- surprise you're dead היה מטורף, Caffeine הענק, Gentle Art Of Making Enemies ועוד.
אבל בסה"כ יצאתי בהרגשה חסרה מאוד מההופעה הנוכחית, וחבל.

כמה קטעי וידאו שמצאתי כבר:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YkuF-4mwO90[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=21uv4ReXKfQ[/youtube]

והסטליסט:
1.Reunited
2.From Out Of Nowhere
3.Be Aggressive
4.Caffeine
5.Evidence
6.Surprise! You re Dead
7.Last Cup Of Sorrow
8.Cuckoo for caca
9.Easy
10.Midlife Crisis
11.Epic
12.I Started A Joke
13.Gentle Art Of Making Enemies
14.King For A Day
15.Ashes To Ashes
16.Just A Man
Encore:
17.Midnight Cowboy
18.Chariots Of Fire/Stripsearch /
19.We Care a Lot
2nd Encore:
20.Pristina
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אני לא מסכים איתך מתן . שמע אני לא הייתי לפני 12 באותה הופעה עליה דיברת , אבל אם מסתכלים על ההופעה בלי השוואות קודמות , אני חושב שהם נתנו כאן אחלה סטליסט , אני לא יכול להצביע על שיר אחד שאת ביצועו ובחירתו הטלתי בספק .
החלק מ - Cuckoo For caca שפשוט הביא אותי לאקסטזות על- אנושיות , Midlife Crisis ו Epic הנפלא ( קצת מפריע לי שהם מתפארים על תהילת אומני העבר שמהם לקחו את השירים ) . פשוט כל שיר היה חוויה בפני עצמה . אהבתי גם את המיני-קטעון של הנויז שנעשה ע"י פאטון ב- Chariots Of Fire/Stripsearch .

מעבר לזה - עד כה מההופעות שהייתי בהם אני יכול לומר לך בוודאות ואת זה אתה כבר בוודאי יודע - בתור פרפורמר - פאטון הוא אחד הגדולים .
אני אוהב את הכאריזמה שיש לו על הבמה , את עודף הביטחון העצמי ( ראו ערך : רוק , יריקות גרוטסקיות סטייל מייק פורטנוי , צעקות חולניות ) , הבנדם לא רואה אף אחד ממטר ,הוא יודע שהוא מוזיקאי מוכשר והוא מפגין את זה על הבמה . לאורך כל ההופעה הוא שמר יפה על אינטרקציה עם הקהל , באמת אין מה להגיד - הוא יודע לנהל שואו . אהבתי גם את ה " Toda " שלו בסוף שלושת השירים הראשונים . ואת ההתבדחויות שלו כמו למשל כשהתגלה שנמצא פלאפון על הבמה והוא אומר : "We Don't open to relationships " :D .
אלו רק התייחסויות לצד הטכני שבהופעה של פאטון - מעבר לכך גם השירה הנקיה שלו לצד התפרעויות פסיכוטיות כיאה לפאטון - לא עלו בתוהו . לבנדם יש מנעד ווקאלי מדהים , אני הייתי עד לזה - וגם הרמקולים שכמעט והתפוצצו מ Over- Gain ...

הביצוע של שאר חברי הלהקה לדעתי היה מצויין , כולם נגנו כמו שצריך ולא ראיתי שום חיפוף מצד כולם - אבל הסאונד ..הסאונד - היה כל כך על הפנים , וזה התבטא במיוחד בשתי ההופעות הראשונות של Monotonix ושל דינוזאורוס , הסאונד היה על הפנים , במיוחד מבחינת הווליום שכמעט והחריש לי את האזניים אחת ולתמיד .
אני חושב שהסאונדמנים אחראים לזה אבל גם המקום עצמו בעייתי מבחינה אקוסטית .

אני יודע שאני יישמע לא טוב , אבל התרגשתי מההופעה הזאת לא פחות מההופעה של דרים . אני רוצה קצת לשתף אתכם איך הסיפור שלי עם פיית' נו מור התחיל -
כשפיית' נו מור עלו על הבמה , נזכרתי פתאום בכמות הזמן העצומה שהעברתי על אלבומים כמו King For A Day , שנקלעתי אליו בסיטואציה שקרתה בטעות אחרי שהייתי עם
אחי בקניון מלחה בפיקדילי או הד ארצי ( נוסטלגיות ... מתן אתה זוכר את החנויות האלו ? :) ) ואחי איכשהוא החליט שזו קלטת ששווה לקנות . הייתי אז בן 9 ובשבילי האלבום הזה היה כמו לשמוע בלאק מטאל או בהמות', החומר היה מאוד כבד בשבילי ( יכול להיות בגלל cuckoo for Caca ) , לכן עזבתי אותו ולא נגעתי בו ... עד שהגעתי לכיתה י' - החלטתי בכל זאת לנסות את האלבום ה"כבד" וה "לא קליט" הזה , כשבכלל לא ידעתי מול איזה אלבום אני עומד , והייתי ממש בחיתולים עם כל הקטע של מטאל-רוק הזה . בכלל לא היה לי קשר עם עוד מעריצים שלהם , הייתי די לבד במערכה . איתמר ופיית' נו מור . זה מה שידעתי . תקופה מאוחרת יותר החלטתי שזה לא מספיק וקניתי גם את Angels Dust הגאוני . שוב - הייתי איתמר- שאוהב -פיית' -נו- מור ומתלהב -עליהם- מול -החבר'ה , אני ורק אני , ובכלל לא ידעתי כמה מעריצים יש להם בעולם ובכלל פה בארץ .

אתמול כשהגעתי למתחם וראיתי את הכמות האדירה של המעריצים ידעתי - פיית' נו מור בהחלט עשו הסטוריה בתור להקת רוק שצברה לעצמה מעמד של ענקית , ענקית שפעם הייתה מאוד אנונימית , עם הרבה מכשולים בדרך . אבל אני חושב שפאטון נתן לה זריקת מוטיבציה גדולה . שני האלבומים הראשונים היו הרבה פחות דומיננטיים אבל מאז הגעתו של פאטון הלהקה שינתה קצת סגנון והכניסה את הפן היותר נסיוני למוזיקה - וזה הדבר שאני אוהב בלהקה הזאת . כששמעתי את King For A Day התאהבתי בשילוב הרב של המגוונים המוזיקאליים - החל מג'אז , דת' מטאל ברוטאלי , רוק אלטרנטיבי - סוג של מיסטר באנגל רק שונה בסאונד ומשלב פחות סגנונות . אני חושב גם שהגדולה של פיית' נו מור היא בעיקר בפשטות , ביכולת שלהם להלחין שירים די פשוטים מבחינה תבניתית , אין הרבה סיבוך תיאורתי - אבל הטאצ' הזה שפאטון יודע לתת לכל שיר ( ביחד עם כל שאר הנגנים ) - כאן נמצאת הגאונות של ה" דבר" הזה .

בקיצור - אתמול הייתה אחת ההופעות הטובות בחיים שלי , שום אכזבה אני לא רואה כאן :cheers:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

עוזרי- שוב אמרתי שאני הולך להעכיר את האווירה. ברור שאם זו הייתה ההופעה הראשונה שלהם שאני רואה אז הייתי מגיב אחרת. מה לעשות שיש לי נקודת התייחסות שונה משלך.
בקשר לפיקדילי- עבדתי שם איזה שנה וחצי לפני שהם סגרו.
פאטון פרפורמר ענק, ואין לי מה לומר כנגדו בתור סולן.
מה שכן סיפור מצחיק: לפני ההופעה נסענו אני ויוחאי דוידוף להופעה יחד. אמרתי לו בנסיעה שאם יש אמן אחד שאני מאמין שיכול להוציא את הזין בהופעה ולהשתין על הקהל שלו, זה פאטון. ומה קרה באמצע ההופעה? פאטון פותח את הרוכסן וכמעט מוציא את הזין שלו- יוחאי עמד עם פה פעור מולי :haha: 0
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

הגרבוץ הזה של פאטון רק הוכיח כמה הוא מטורף :haha: , נבואה (שכמעט) שהתגשמה אה ?

באותו מקום שהייתה פיקדילי היו גם הד ארצי אבל אני לא זוכר מי באו קודם . אני זוכר שהיה להם חדר קטן בסוף החנות עם דלת סגורה של מחלקה קלאסית ( ואמא שלי
דחפה לי קלטת של שופן על הדרך :D ).
שלח תגובה