[13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

Re: דרים ת'יאטר 11 - 13.09.2011 - A Dramatic Turn of Events

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

בתור סינגל זה "בסדר" רודס עושה עבודה לא רעה מיאנג נשמע טוב מאנגיני נותן משהו קצת שונה והמיקס כמובן נשמע מצוין אבל לא מצאתי איזשהו אלמנט מיוחד בשיר שיגרום לי לשמוע דווקה אותו על פני שירים אחרים.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אגב
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

כדאי מאוד שיהיה איזשהו קונספט מאחורי העטיפה הזו.
מאכזבת ברמות על!

השיר סבבה. :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המפוחלץ הנוצץ כתב:לא מצאתי איזשהו אלמנט מיוחד בשיר שיגרום לי לשמוע דווקה אותו על פני שירים אחרים.
החוסר בפורטנוי :doh:

אגב זכויות היוצרים על המטוס הם של Ytsejammers Israel , אנחנו החלוצים בהוצאות משלחות להופעות באירופה וניכסנו לעצמנו את המטוס הזה כבר לפני הרבה שנים

תמונה
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

אחרי 3 שמיעות כל מה שאני יכול לומר כרגע, זה שאת AROP ואת CM (שהיו הסינגלים הראשונים של שני האלבומים האחרונים) לא אהבתי מי יודע מה גם אחרי חודשים, ואת OTBOA אני ממש אוהב. יש בו משהו הרבה יותר קוהרנטי, אמין, פרוגי וזורם. תחושה שהוא נבנה ומתקדם ככל השיר מגיע לסוף שלו.

איזה כיף!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

לקרוא משפט כזה מ-פוגי, זה כבר ממש אחרית הימים!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

השיר לדעתי כבר נשמע יותר בוגר ממה שנעשה בשני קודמיו . הוא בנוי טוב סה''כ ומרגישים שיש כאן פרוגרסיה . אבל זה לא שיר שהדהים אותי . רק בשמיעה הראשונה .ובהחלט העזיבה של פורטנוי עשתה רק טוב כמו שטל אמר .
(ההודעה הזו נערכה 3 ימים לאחר התגובה הראשונית שהייתה מוצפת בהתלהבות , אבל היא לא נשארה בשמיעה השלישית לצערי) . נקווה ששאר האלבום ידהים אותי .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ו' יולי 01, 2011 2:18 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

YtseJam כתב:לקרוא משפט כזה מ-פוגי, זה כבר ממש אחרית הימים!
זה נובע מאחת משתי הסיבות הבאות:
א. השנתיים האחרונות היו כל כך יבשות מוזיקלית מבחינתי שכל דבר שהם יעשו עכשיו יתעלה על כל מה ששמעתי מאז האלבום הקודם.
ב. השיר טוב, ממש טוב.

אני הולך על ב. למרות שזה לא משנה באמת. בכל מקרה אני מבסוט.

אגב, אם כבר אני כותב יותר מהודעה אחת בחודש, אז ראוי לציין שהסולו של פטרוצ'י ב-6:19 הוא הנכון ביותר שג'ון עשה מאז razors edge (חוץ כמובן מהסולו שמסיים את TBOT).
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משהו מעניין שמישהו כתב ביוטיוב:
2:09 might be the most technically demanding drum part in a DT song ever. Mangini is accenting the guitar riff with his feet while accenting Rudess's keys with the stack cymbal. Incredible!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

כן , זו טכניקה פוליריתמית שמאפיינת הרבה מהגל ש Meshuggah התחילו ( אני מדבר רק על הדו-שיח בין ה Downtune של הגיטרה לבין ה Bass Floor ) . בהחלט טכניקה שמצריכה קוארדינציה , ועל מנג'יני אפשר לסמוך ככל הנראה :)
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אני לא יודע אם מנג'יני באמת כזה טוב, אבל כ"כ מרענן לשמוע שיר של דרים בלי השטויות המאוסות של פורטנוי... וסאונד בייס-דראם כמו שצריך סוף סוף! שומעים את הדאבלים, הפילים, הכל יוצא החוצה ולא נמרח, שיפור באופן חד משמעי בתחום הזה. הסנר קצת יותר מדי אייטיז אבל ניחא. מרגיש שהתופים נמצאים הרבה יותר במקומם, מבחינת המיקס והתפקיד. יוצאים החוצה איפה שצריך ולא מציקים איפה שלא צריך.

באופן כללי יש משהו בשיר שנשמע מאוד זורם. הכל נכתב ע"י פטרוצ'י לפני שמנג'יני הצטרף? יש בהרבה קטעים וייב ג'אמי שכזה... אין ספק שחי זו מילה טובה לתאר את השיר הזה, מבחינת המלודיה, ההתפתחות, הסאונד, הוייב... הכל נשמע נושם וזורם, וגם לאברי נשמע מאוד רגוע ומאוד נכון.

חוץ מזה שלעיתים הפזמון נשמע קצת קיטשי מדי (משהו שקורה לדרים הרבה בשנים האחרונות) אין לי ממש דברים רעים להגיד על השיר. גם הסולו של פטרוצ'י מצוין.

עשה לי חשק להופעה, שעד היום עוד לא הייתי בטוח אם אני אגיע או לא.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
reznik
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי reznik »

תגידו העטיפה עם העננים מטוס שמיים לוליין שלמעלה זאת העטיפה במאה אחוז של האלבום? או של השיר או משהו?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

לא היתה אמירה רשמית בנושא.

עידן- אתה מאוכזב מהעטיפה?? מאוד מזכירה את של BC&SL לדעתי, מהבחינה שיש כל מיני אלמנטים לא קשורים שנראים כמו בעלי משמעות כלשהי. ולכן גם נראה לי שיש לעטיפה משמעות. למשל של הבנאדם שמתאזן על חבל דק- מתאר את המצב שבו דרים נמצאים עם האלבום הזה, הם הולכים על חבל דק של להוציא אלבום מוצלח שישמור על הרמה שלהם.
Ozerivarium כתב:הולי שיט ... אני מ-ר-ו-צ-ה !!!

אני חותם איתכם במליון אחוז שהלחץ הבא מ Andy Wallace עבד ככה : " תראו , המעריצים משוועים לסאונד הישן והטוב שהיה לכם . תעזבו שניה את הרצונות האישיים שלכם ואת האגו העצמי - תנו להם את דרים ת'יאטר של פעם . תעשו עם עצמכם משהו !! - תחזירו את הפאר שהיה לכם " . באמת שזה מה שעבר לי בראש .
בול מה שאני אומר !
לחץ מאנדי וולאס..?? כולה עשה מיקסים, הוא לא בשום עמדה להפעיל לחץ כלשהו.

בכל מקרה, מה שהכי רציתי לומר כרגע, זה שמשהו ממש מגניב בשחרור של הסינגל הזה שהוא חשף הרבה אנשים לשיתוף פעולה של קורן עם סקרילקס :D :metal:
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

שמיעה אחת ועף לי התחת. מתוחכם, לא צפוי, והסאונד באמת מעולה!
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

בקיצור - כל מה שרציתי מהשיר החדש. אפילו יותר מזה.
השיר עצמו סוף סוף עושה את מה שרציתי שהשירים בSC וBCSL יעשו. זה שיר פרוגרסיבי שהכניסו אליו מטאל, לא שיר מטאלי שהכניסו אליו פרוגרסיב (זה הכל דעות, כן? אני בטוח שחלק רואים את זה אחרת, אבל לי זה נשמע ככה).

JP וג'ורדן - נשמעים מעולה, מרגש, לא מנסים להתחרות בינם לבין עצמם. לא היה קטע אחד בשיר שאמרתי "הנה הקטע האינסטרומנטלי מתחיל" וזה לא צפוי (לא שאני לא אוהב את הקטעים האלה, הם פשוט נהיו חלק מהשגרה קצת). זה לא ייאמן כמה השיר הזה נשמע טוב מבחינת הקלידים והגיטרה.
MM - ידעתי שהוא יביא הרבה ללהקה, אבל זה כבר תופס חזק יותר ממה שחשבתי. גם אם זה לא הוא שכתב את הקטעים האלה, הביצוע שלו מצויין, ואני אישית שמח מהעובדה ששאר הלהקה מסוגלים לכתוב כאלה קטעים.
JM - שומעים אותו וזה כבר טוב! נשמע נהדר, אין לי הרבה מה לומר כאן.
JLB - למרות שמהשיר הזה נשמע שהוא שוב לא "מאתגר" את עצמו (בדומה לBCSL וSC ולעומת SI ותפקיד האורח שלו בTrinity), אני תמיד שמח עם כל מה שהוא עושה כי הוא מעביר את זה בצורה מעולה גם אם זה לא קטע מרשים יחסית אליו מבחינה טכנית. אני רק שמח מהעובדה שלפחות בשיר הזה, קולות הרקע היחידים הם שלו. הוא מלווה את עצמו כמו שהסולן של DT אמור לעשות, והוא לא מנסה לחקות אף זמר אחר כמו שהסולן של DT אמור לעשות. אלה כבר סיבות נהדרות לשמוח מבחינת השירה בשיר הזה.

בקיצור, מאוד אהבתי את השיר הזה. פרוגרסיבי, מעניין, לשם שינוי סינגל שבאמת נשמע כמו שיר שDT היו מוציאים. אני לא חושב שהHype השתלט לי על הדעה כי הדעה הראשונית שלי על שיר אף פעם לא השתנתה ממש מקצה לקצה (למעט The Best of Times שלא נפלתי ממנו בהתחלה ועכשיו הוא השיר הכי אהוב עליי בBCSL), לפחות אני מקווה שלא. כי בינתיים אני מאוד, מאוד נהנה.
סמל אישי של משתמש
DreAmit
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי DreAmit »

אם שאר האלבום יהיה כך אני בשמיים
אהבתי את התיאום שיש בין הדאבל בס לדיסטורשן (קצת גראנד-קור כזה) ביחד עם זאת יש מלודיה שאהבתי מאד
בתור אחד שחולה פורטנוי, אני חייב להגיד שמנגיני שיחק אותה כאן (לא שהיה ספק)
reznik
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי reznik »

הכל נשמע טוב אבל זה ביוטוב והכל נשמע קצת דחוס כזה ולא נקי.. אני מקווה שבאלבום עצמו הכל ישמע חי הרבה יותר .. אם זה יהיה באיכות הפקה של BCSL (הכוונה לדיסק המקורי) אני יהיה מבסוט
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

reznik כתב:הכל נשמע טוב אבל זה ביוטוב והכל נשמע קצת דחוס כזה ולא נקי.. אני מקווה שבאלבום עצמו הכל ישמע חי הרבה יותר .. אם זה יהיה באיכות הפקה של BCSL (הכוונה לדיסק המקורי) אני יהיה מבסוט
האמת שאיכות הסאונד של השיר מזכירה לי את הפעמים הראשונות ששמעתי את AROP לפני שנתיים, אבל מה שכן, אני דיי בטוח שהפעמים הראשונות ששמעתי את AROP היו מהLeak ולא גרסה אותנטית של RR. בכל מקרה, נקווה לטוב.
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

מודה, השיר מתחיל להסתמפט עלי.
שלח תגובה