אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי טל רודס »

חלאס עם הספאם :knight:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ההצבעה על פיזור הכנסת בוטלה עקב ההתחייבות של אולמרט לפריימריז מוקדמים בקדימה (ככל הנראה בספטמבר).
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אלא אם יקרה משהו דרסטי, לא נראה לי שהוא יקח את הפריימריז. ואז כמובן יהיו בחירות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

כן... מישהו לרגע חשב ששרי העבודה יעמדו על העקרונות שלהם?! חבורת חסרי עמוד שדרה.
את הכל הם יימכרו העיקר לא לאבד את כס השרות....
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

קראתי לא מזמן בעיתון איזה דיעה של מישהו לגבי כל עניין השחיתות בפוליטיקה, איך זה כמעט בלתי נמנע שמישהו שמתחיל את דרכו כפוליטיקאי לא יושחת בסוף...
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
The Un4givN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי The Un4givN »

טל רודס כתב:מדינת ישראל תתביישי לך ,על ההפקרה וההזנחה של גולדווסר,רגב ושליט. בושה וחרפה שבגלל כל מיני קודקודים בשב"כ ובמוסד, המדינה רוצה להכריז על גולדווסר ורגב כחללים, וכל זאת על מנת שלא יצטרכו לשחרר את קונטאר או יותר מדי אסירים פלשתינאיים.
מה זה משנה כמה אסירים נותנים? את החיילים האלה צריך להחזיר הביתה. הם נלחמו ,הגנו על המדינה בגופם ועכשיו המדינה שמה עליהם קצוץ. עוד סיבה למה לא לגור ולהתאמץ בשביל המדינה, כי אחרי זה מקבלים יריקה בפנים.
It does'nt matter which kind of situation Israel will declair that the soldiers are in...
even if they will declair that all the soldiers are alive or even if they will declair the opposite
it won't change nothing about the effort that the government is giving to bring back the boys...
The israeli government could have changed ron arad's status a million times but it doesn't affect the will of the government to bring him home...
they never sweat on this subject too much...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

avrahamshuk כתב:כן... מישהו לרגע חשב ששרי העבודה יעמדו על העקרונות שלהם?! חבורת חסרי עמוד שדרה.
את הכל הם יימכרו העיקר לא לאבד את כס השרות....
כן כאילו שזה מיוחד לחברי מפלגת העבודה :haha: :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני לא מסכים איתך, הבלתי נסלח...
מדוע פתאום רוצים להכריז עליהם כחללים? שבוע לפני העסקה?! כן.
ההערכה המודיעינית המאוד מוצקה היא שהם מתים. עכשיו תארו לכם איך זה היה נראה אילו הייתה מתבצעת עסקת חליפין כרגיל ופתאום היינו מקבלים גופות במקום חיילים חיים... הציבור היה רוצח את הממשלה. לכן היא רוצה להכריז עליהם כחללים לפני ביצוע העסקה כדי שנהיה מוכנים לעובדה שאנחנו הולכים לקבל גופות.
איך זה משפיע? תקרא למעלה מה שכתבתי לגבי עסקת שליט וכן לגבי שבויים עתידיים. למה שמשהו ירצה להחזיק שבוי בחיים אם הוא יכול לקבל תמורתו את אותו המחיר כשהוא מת?!
ודי לחכימא ברמיזא...
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אוהו כמה שאני בעד...
ליד המושב שלי קצרו לא מזמן את השדה והזמינו בדווים עם העדרים שלהם שיאכלו את השלף ויזבלו את השדה. באורח פלא היה גל גניבות ופריצות ביישוב.
לאחרונה ראיתי שהבדווים התחדשו בטויוטה לנדקרוזר לבנה נוצצת חדשה... היא חונה בחנייה ליד האוהל שנמצא ליד מרבץ הגמלים... וזה אמיתי. אני אצרף תמונה בהזדמנות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

באורח פלא כמובן כי כל הבדויים גנבים... :?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

נו מה אתה תמיד תנסה להוציא אותי הדתי הפרימיטיווי והגזען?! צא מזה!
הצגתי עובדות כפי שהן, בלי שום הגזמות, ולא שפטתי אף עם או גזע על פיהן. ושתהיה בטוח שיותר מ90 אחוז מגנבי הרכב הם לא יהודים. (לא שכל הבדווים גנבים) ואני אומר את זה מידיעה ונסיון. ראיתי ותפסתי כמה כאלה. כל משחטות הרכב נמצאות בשטחי הרשות, עזה או כפרים ערביים, היכן שהמשטרה לא תכנס. עובדות.
liordavidlior
דרימיסט-על

אני לא אומר שזה טבוע בגנים שלהם, ואני מכיר כמה בדווים מדהימים ואינטלגנטים להפליא, אבל כן, אצל הבדווים יש הרבה גנבים. הרבה. תשאלו כל שוטר במחוז הדרומי איזה זלזול לחוק יש בין הבדווים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
liordavidlior
דרימיסט-על

שוקרון לא להתעצבן.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

:)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני אדם רגוע מטבעי ודי קשה להוציא אותי משלוותי. אבל זאת באמת היתה תגובה לא לעניין ניר...
כנראה זאת השעה המאוחרת שהשפיעה עלי.
אגב ניר, מה דעתך על החוק??
liordavidlior
דרימיסט-על

avrahamshuk כתב: אבל זאת באמת היתה תגובה לא לעניין ניר...
לא רואה איתה בעיה. קצת ציניות לא הרגה אף אחד :zipped:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אתה צודק בעקרון אבל זה לא הציניות אלא הרצינות שמאחוריה. זאת המחשבה שעומדת מאחורי הודעה כזאת שפגעה בי. אני נורא אשמח לדעת שזאת הייתה ציניות טהורה אך נראה לי שהיתה פה גם שמץ של רמיזה מכוונת. אבל בוא נרד מהנושא. זה לא אשכול "אמא הוא התחיל" וכבר שכחתי מזה אז תנו בראש בפוליטיקה...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

זה היה ציני אבל בהחלט עם רמיזה רצינית לזה שאמרת "באורח פלא" כאילו וואו מצאת בדווי שלא מתנהג לפי מה ש"אמור" להתנהג.

לגבי החוק, אני מאוד בעד הגנה עצמית, אם אני סתם רואה מישהו מסתוב אצלי בבית, אני לא בטוח שמוצדק להרוג אותו.

הייתי עוד יותר בעד אם לא הייתי יודע איזה בריונות הולכת בארץ, והעובדה שכל פרחח יינצל את זה עכשיו לטובתו.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

לא הבנתי את ההודעה שלך ניר.
כתבתי ש"באורח פלא היה גל גניבות במושב" ה"אורח פלא" היה ציני. התכוונתי לקשור בכוונה תחילה בין המצאות הבדווים שם לבין גל הגניבות.

לעניין אחר: אתמול תקפו שני צעירים גרמניים מרצה ישראלי אורח באוניברסיטת מנהיים, ופצעו אותו עד שנזקק לאשפוז. הם הפילו אותו באמצע הרחוב ובעטו בו תוך כדי שהוא צועק לעזרה. במשך דקות ארוכות אף אחד לא עזר לו עד שהגיעה קבוצת מהגרים וסילקה את התוקפים, תוך כדי שהתוקפים כמובן מקללים אותם וצועקים קריאות גזענייות...

אני יודע שטל יאמר שפה עדיין הרבה יותר גרוע, אבל בכל זאת, לא קצת מעורר מחשבה?
שלח תגובה