אז בגלל זה באת וצעקת "אני יודע את הסטליסט!!!!"MrReD כתב:נו כן ככה כולם גילו גם מה יהיה הסטליסט! איזה שומר כלי
בהחלט מסביר הרבה

אז בגלל זה באת וצעקת "אני יודע את הסטליסט!!!!"MrReD כתב:נו כן ככה כולם גילו גם מה יהיה הסטליסט! איזה שומר כלי
מסכים איתךDivineComedy כתב:דווקא לדעת את הסטליסט המדוייק לפני ההופעה זה די מבאס בעיניי.
ברור, זה ממש מעפן.......השבעתי את נאבו שעמדה לידי כל ההופעה לא לגלות לי...זה היה הורס!DivineComedy כתב:דווקא לדעת את הסטליסט המדוייק לפני ההופעה זה די מבאס בעיניי.
חח זו תמונה אדירהDead כתב:תמונות מהפלאפון שלי. איכות לא משהו, אבל זה מה יש
חחח השאלה אם המצלמה קלטה אותו כשהיד הייתה כלפיי מטה?.. או כלפי מעלה?...ilai fields #7 כתב:עכשיו שמתי לב שיד שמאל שלו נמצאת בתנוחה קצת.. אמממ.... מגונה?
meity כתב:חח זו תמונה אדירהDead כתב:תמונות מהפלאפון שלי. איכות לא משהו, אבל זה מה יש
![]()
** סמילי מסמיק **
![]()
![]()
ההיתי צריכה פשוט להגיד לו ישר I DO ...טוב לא יצא לי לחפור כאן על מה שהיה בהופעה ועברו מאז שלושה ימים ואני עדיין מתלהבת מיזה ... עוד כל היום שאחרי ההיתי בהיי מטורף וזמזמתי כל היום את ,הבה נגילה" בלי שאף אחד יבין מה נסגר איתי.
זו היתה ההופעה הראשונה שלי של דרים ואחד הערבים המרגשים והמאושרים בחיי בלי להגזים.
מאוד שמחתי והופתעתיע שהם בחרו לבצע בעיקר שירים ישנים ובמיוחד הרבה מאימג'ס שזה האלבום האהוב עלי בכל הזמנים .
לשמוע את TTT לייב היה מטורף וגם פול מי אנדר שזה השיר שהכניס אותי לדרים
בכלל כל הערב היה חולום אחד גדול התרגשתי מאוד מכל שיר ושיר
כל הביצועים היו נהדרים ומצויינים , אחד אחד מהחבורה היה במיטבו ונתן שואו מדהים . היה חשמל מטורף באויר המון אנרגיות ואוירה מעולה .
אני ההיתי בויאיפי או "יציע גיל הזהב " של ההופעה , שאחרי שקראתי את התלחונות של כולם על מה שהלך בדשא ובקרבת הבמה אני שמחה שישבתי שם . גם ראיתי מצויין את כל הבמה , היה נח בלי דחיפות והיה סאונד מעולה לדעתי.
באותה הזדמנות אני רוצה להודות לעידן , מתן , טל וכל הנוגעים במלאכה על כל ההשקעה והמאמצים שעשיתם עד היום להביא את הלהקה לארץ ותודה רבה גם על הבאקסטיג והזכות לפגוש אותם .
אני חושבת שבהופעה הזו זכיתם לקצור את פרי עמלכם הרב וישר כח ותודה על הכל .
חתוליס כתב:דווקא לי ממש לא הפריע לדעת את הליסט מראש... להיפך.
אלי קפץ עלינו בערך בשניה שבאנו: "יש לי את הפלייליטס!!"
(שוב, מריאנה מהיוזר של נעם)
Treetop כתב:שאלה לברי המזל שפגשו את הלהקה, לא פחדתם לפלוט איזו שטות שהייתם מתחרטים עליה? ( אני אישית הייתי בטוח פולט משהו על קווין מור וחוטף ממייק שמאלית עצבנית )
אם כן, אנא פרטו לשם הפדיחה![]()
אולי תחלקו חוויות עם חסרי המזל שלא נכנסו?
הוא היה רוסי? עם שיער בלונדיני קצר?MrReD כתב:חתוליס כתב:דווקא לי ממש לא הפריע לדעת את הליסט מראש... להיפך.
אלי קפץ עלינו בערך בשניה שבאנו: "יש לי את הפלייליטס!!"
(שוב, מריאנה מהיוזר של נעם)![]()
ועילי, שבאתי קודם שאלתי אם אתם רוצים לדעת והרוב רצו. וגם היה מישהו מוזר שאין לי מושג מי זה שממש צרח עליי "תגלה כבר!!!"
אני חושב שזאת אחת הסיבות ששיקשקתי כמו ילד קטן מפוחד שראיתי אותם...Treetop כתב:שאלה לברי המזל שפגשו את הלהקה, לא פחדתם לפלוט איזו שטות שהייתם מתחרטים עליה? ( אני אישית הייתי בטוח פולט משהו על קווין מור וחוטף ממייק שמאלית עצבנית )
אם כן, אנא פרטו לשם הפדיחה![]()
אולי תחלקו חוויות עם חסרי המזל שלא נכנסו?
לא רק ממייקאני אישית הייתי בטוח פולט משהו על קווין מור וחוטף ממייק שמאלית עצבנית )