אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
אתמול השגתי את Brutal Legend, אחלה של משחק! מצחיק, עם אחלה וייב, אחלה אקשן, וסאונדטראק כיפי לאללה. מומלץ מאוד לאוהבי ג'ק בלאק וטנשיוס די. 

- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני חייב להקפיץ ולהגיד שפשוט התמכרתי למשחק עקב המלצתך הקודמת, פשוט משחק יוצא מן הכלל. ועכשיו אחרי הרבה שעות משחק וקריאה קצת על המשחק שעומד לצאת (MW2) אני אכן מתרגש, מחכה,ומשתוקק..Plaschkes כתב:הקפצת על לכבוד העובדה שנשארו בדיוק 4 שבועות ליציאת CoD:MW2!
עוד מישהו מתרגש?

- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
אכן היה אחלה משחק....
שיחקתי השבוע בGOD OF WAR 2.... אחד המשחקים....
חבל שהשלישי רק לPSP..
חבל שהשלישי רק לPSP..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שאלה למומחים פה, על מה אתם יותר ממליצים, Xbox או פלייסטיישן 3?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני אגיד לך PS3, פלשקס יגיד לך XBOX, בסופו של דבר זה הכל עניין של המשחקים שהם מציעים. תראה איזה מן הקונסולות מציעות לך את המשחקים שאתה יותר אוהב ותבחר אותם. אם אתה גם בקטע שלך לראות סרטי Blu ray אז רק הPS3 תומך, אם אתה בקטע של פיראטיות אז XBOX כי את הPS3 לא פרצו. כל השאר זה באמת פרטים קטנים ופאנבוי של מי אתה יותר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
יפרצו מתישהו את הPS3?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Lord Of The Strings כתב:יפרצו מתישהו את הPS3?
מצטרף לשאלה...

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ניר סיכם את זה יפה מאוד, ואם נפנה לשורשיו של טל, אני הייתי מהמר על רכישה של בוקס בעתידו.
לגבי הפריצה לPS3... כמו שאני רואה את זה, זה יכול ללכת לשני כיוונים, במידה וזה יקרה.
1) הפריצה תהיה כמו שהייתה בעבר, צ'יפ או וואטאבר שמאפשר לך להריץ משחקים צרובים, אבל, תהיה פה בעייתיות, מאחר והמשחקים של הPS3 מגיעים על דיסק בלו-ריי, ולכן על מנת לצרוב משחק תצטרכו צורב בלו-ריי (יקר) ודיסקים ריקים של בלו-ריי (גם כן יקר), מה שיהפוך את הפריצה לעסק לא בהכרח משתלם... או לפחות לא משתלם כמו לבוקס, שהמשחקים שלו מגיעים על דיסק DVD DL שעולה 12-20 ש"ח לדיסק וניתן לצרוב אותו בכל צורב DVD מצוי.
2) תהיה פריצה בדומה לאקסבוקס הראשון, שלמעשה מתקינה מערכת הפעלה חדש ומאפשרת התקנה של משחקים ישירות על ההארדרייב דרך כבל רשת פשוט. הבעייתיות שעלולה להיווצר במקרה כזה, מעבר לעובדה שכל משחק לPS3 תופס כ20 ג'יגה לערך ולכן על הארדרייב של כ120 ג'יגה (שאיתו המכשיר מגיע היום) יהיה מקום רק ל6 משחקים, היא שאפשרי שגם בדומה לאקסבוקס הקודם, ברגע שהתקנת את מערכת ההפעלה החדשה לא תהיה לך גישה לרשת עם המכשיר, מה שימנע ממך לשחק משחקים און-ליין, להוריד דמואים וכו'.
כל זה כמובן היפוטתי, אפשרי מאוד גם שלא ייפרצו את הדור הזה של הPS. אין לדעת.

לגבי הפריצה לPS3... כמו שאני רואה את זה, זה יכול ללכת לשני כיוונים, במידה וזה יקרה.
1) הפריצה תהיה כמו שהייתה בעבר, צ'יפ או וואטאבר שמאפשר לך להריץ משחקים צרובים, אבל, תהיה פה בעייתיות, מאחר והמשחקים של הPS3 מגיעים על דיסק בלו-ריי, ולכן על מנת לצרוב משחק תצטרכו צורב בלו-ריי (יקר) ודיסקים ריקים של בלו-ריי (גם כן יקר), מה שיהפוך את הפריצה לעסק לא בהכרח משתלם... או לפחות לא משתלם כמו לבוקס, שהמשחקים שלו מגיעים על דיסק DVD DL שעולה 12-20 ש"ח לדיסק וניתן לצרוב אותו בכל צורב DVD מצוי.
2) תהיה פריצה בדומה לאקסבוקס הראשון, שלמעשה מתקינה מערכת הפעלה חדש ומאפשרת התקנה של משחקים ישירות על ההארדרייב דרך כבל רשת פשוט. הבעייתיות שעלולה להיווצר במקרה כזה, מעבר לעובדה שכל משחק לPS3 תופס כ20 ג'יגה לערך ולכן על הארדרייב של כ120 ג'יגה (שאיתו המכשיר מגיע היום) יהיה מקום רק ל6 משחקים, היא שאפשרי שגם בדומה לאקסבוקס הקודם, ברגע שהתקנת את מערכת ההפעלה החדשה לא תהיה לך גישה לרשת עם המכשיר, מה שימנע ממך לשחק משחקים און-ליין, להוריד דמואים וכו'.
כל זה כמובן היפוטתי, אפשרי מאוד גם שלא ייפרצו את הדור הזה של הPS. אין לדעת.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם בשלוש שנים לא פרצו אותו, אני לא מאמין שהם כבר יפרצו.
אגב Uncharted 2 פשוט משחק נפלא.
אגב Uncharted 2 פשוט משחק נפלא.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תודה גם לך עמית.
תגידו , לגבי ה- xBox 360 , האם מספיק הרד-דיסק של 120 ג'יגה או שכדאי את ה-250 ג'יגה?
תגידו , לגבי ה- xBox 360 , האם מספיק הרד-דיסק של 120 ג'יגה או שכדאי את ה-250 ג'יגה?
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- eliorew
- דרימיסט מתחיל
השלישי יוצא לPS3 ולא לPSP.Lord Of The Strings כתב:אכן היה אחלה משחק....
חבל שהשלישי רק לPSP..
למרות שיש גם גירסא של GoW לPSP אבל היא משהו אחר בכלל..
וידעת שעשו(או עושים לא זוכר כל כך) חידוש למשחק הראשון והשני לPS3 שישיפרו את האיכות לHD והוסיפו עוד איזה קוד שרק למי שקנה את החידוש של המשחקים יכול להזמין איתו את הדמו של GoW 3 ולשחק לפני כולם?

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הרגע שמתי לב ש COD MW2 זמין להורדה ל XBox! אז מי שבעניין שיוריד ויתן דיווח מהיר, ואם מישהו יודע מתי אמור לצאת לPC שיעדכן בבקשה...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- MorKoren
- דרימיסט מתקדם
לPC יוצא בעשירי בנובמבר.
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
כן הוא זמין, אבל עדיין מאוד לא מומלץ לשחק און-ליין, שזו ת'כלס יותר המטרה של המשחק...
אני בכל מקרה מחכה, אני מתכוון לקנות אותו (כנראה את גרסת הHardend), ואני לא רואה סיבה להסתכן בבאן בשביל שבועיים במקרה הכי גרוע...
אני בכל מקרה מחכה, אני מתכוון לקנות אותו (כנראה את גרסת הHardend), ואני לא רואה סיבה להסתכן בבאן בשביל שבועיים במקרה הכי גרוע...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לכל המשחקים בMW2, אתם לא חושבים שכדאי לכם לשלם כסף עבורו? במיוחד כשזה לPC, שגם ככה גוסס?