אשכולילה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכולילה

שליחה על ידי Sentient 6 »

עידן אתה שוס. תודה.

תודה טל... טוב אני מתאר לעצמי שהרעיון הזה שם כדי לשרת מטרה שונה וכנראה שהוא גם מתבצע בצורה אחרת. אנחנו לא מעוניינים לעבור דרך הרבנות ולהיות קשורים אליה בשום דרך אז זה לא הפתרון כנראה בשבילנו. הקטע הוא שגם אם מתחתנים בחו"ל ברגע שאתה מבקש שהמדינה תכיר בנישואים שלך ע"פ פסיקה של בג"ץ המדינה מחוייבת אבל בפועל גם דרך הרבנות אז זה די מחורבן גם כן.
כנראה שנישואים אזרחיים זה הפתרון המושלם אבל אני מניח שטקס לא דתי שאנחנו נבנה ורישום בחו"ל זה הכי טוב שאפשר.

יהודים מעצבנים. תמיד הורסים לי הכל, הם והשקי זהב על הצוואר שלהם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יאללה כבר OT לא OT מה זה פאקינג משנה...

בכל אופן, מה זתומרת שאתה חייב לעבור ברבנות אם התחתנת בחו"ל? למה, כי אתם יהודים? אני לא שמעתי על דבר כזה.
אנחנו אמנם התחתנו בניו יורק אבל אף פעם לא מצאנו סיבה להירשם בארץ. מצד שני אני לא יהודי אז בטח הרבנות לא רוצה שום קשר אליי :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא מחוייבים אבל אם אתה רוצה שהמדינה תכיר בנישואים שלך עד הסוף אז כן אתה כפוף לרבנות במידה מסויימת, אתה לא מחוייב בשום דרך לעבור דרכם אבל טכנית אתה תקוע איתם בין אם אתה רוצה או לא, זה הסידור שבג"ץ אישר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני רוצה להבין. אני עכשיו הולך למשרד הפנים עם תעודה הנישואים לרשום את הנושואים שלנו בת"ז. איפה אני עובר ברבנות?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

זה הטריק! אתה לא עובר ברבנות אבל נגיד זוג שנרשם בחו"ל ואז במשרד הפנים ואז מחליט שרוצים להתגרש או לא משנה מה, ע"פ ההסדר את זה הם כן יעשו דרך הרבנות כדי שהמדינה תכיר לאחר מכן בגירושים. הרבנות בדרך פסיכית כלשהי כן מחוייבת להכיר בך ובהתאם נכנסת לך לחיים גם אם אתה לא רוצה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אם כבר
יש כאן אתאיסטים שאוכלים אוכל דרך התחת?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

^ מה?

ולגבי הגירושים אני יודע, אני לא מתכוון להתגרש בקרוב ואני גם לא רואה את עצמנו הולכים למשרד הפנים להירשם. תכלס משפטית ובכלל אין שום הבדל אם אתה נשוי או לא.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

סתם התחלנו לדבר המון על דת והכל וזה הזכיר לי את הפרק בסאות' פארק שכולם נהיים אתאיסטים ואז אוכלים דרך התחת אחרי שקרטמן הוכיח שזה אפשרי כי "למה להם לאכול דרך הפה כמו הנוצרים הבורים ההם?!"
קצת הומור עצמי.

כן אבל עזוב רגע את הנושא של מה אם אלון גל בדרך אלייך הביתה חס וחלילה. אני מדבר ת'כלס נגיד על טפסים והרישום שלך בפועל מול המדינה כי אתה כן רוצה שאם החלטת לחלוק את החיים עם עוד בן אדם שתוכלו לעבוד כגוף אחד מול המדינה וחברות פרטיות שאתה עובד מולן. עם מיסים, חשבונות ושאר הבירוקרטיה לבחור להיות רשום בתור "ידוע בציבור" זה מספיק מבחינת המדינה?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

זה בהחלט מספיק. אין שום יתרון היום להיות נשוי משפטית. לנו זה פחות נוגע כי אין לנו משכנתה או ילדים, אבל אני מכיר שני זוגות לא נשויים עם ילדים וחיים שלמים ודיברתי איתם די הרבה על זה והשתכנעתי שתכלס אין שום הבדל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אם מישהו יודע כאן אז זה חשוב לי לדעת
קיבלתי דואר רשום שמחכה לי בסניף מחר ואני לא מצליח לאתר דרך האתר של הדואר שלנו או של הונג קונג איזו חבילה זו כי הזמנתי אחד מכאן ואחד משם. מנסיון של מי שמכיר, קוד שמתחיל בYY ונגמר בIL זה אומר שהוא מהונג קונג אלינו או בתוך הארץ?
ממש לחוץ על זה בעע.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני יודע שכל חבילה רשומה ששלחתי לחו"ל כשאני מוכר באיביי, מסומנת בRRXXXIL, כלומר מתחילה בRR ונגמרת בIL
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

דאמיט דאמיט!!! קיוויתי שזה הלפטופ אוחח.

חח אני רואה עכשיו מיני לפטופ של אייסר שעושה כפול ממה שהזמנתי בכמה מאות פחות... איזה זין. N450 Acer one AO532
טכנולוגיה מטומטמת.

חה חה רק מה הבעיה יש לו זמן סוללה קצר יותר מיכולת הריכוז שלי. i win.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

רגע, מה זאת אומרת אתה מתחתן??!
אתה לא בן 17?!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אתה יודע תומר, אנשים מתבגרים :) אני חושב שמתן היה בו 17 כשפעם ראשונה הכרתי אותו בפורום. גם אני הייתי פעם בן 25 כשהצטרפתי :)
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

פעם???
הוא לא הצטרף השנה?

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

איזה 17 אבאלה אני נסעתי עם המועדון הזה בזמנו לאמסטרדם בגיל 16. היום אני בן 22 והיא עוד מעט 20, עוד לא הרבה תסיים את הצבא ונעבור לגור ביחד כמו שצריך כי ההורים שלה לא משחררים אז עשינו איתם עסקה שנחכה עד ליום של השיחרור. הצעתי לה חודש קודם אחרי 3 שנים שאנחנו ביחד ואנחנו לוקחים את הזמן ומתכננים לעשות את זה ביום השנה ה5 שלנו, זה האידיאל. דיברנו ואנחנו מדברים על זה המון וזה חשוב לשנינו וזה מרגיש נכון בכל עצם בגוף שלי ואם לא הייתי יודע שזה משהו שהיא רוצה לא הייתי עושה את זה. היא הבן אדם הכי מדהים וכנה שפגשתי והיא גם קשה כמו קיר בטון והיא נותנת סיבה לחיים האלה. היא פשוט אדירה, ההגדרה שלה במילון תהיה awsome עם תמונה של ווין וגארת' נותנים two thumbs up ליד. אין שום דרך ביקום לאהוב מישהו יותר מאשר אני אוהב אותה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

לא הבנתי מה הכוונה שהיא קשה (אלא אם כן אתה מתכוון שהיא מתווכחת על כל דבר וממש עקשנית), אבל שיהיה...

טוב אני ממש בשוק, אבל מזל טוב!! :)
אתה ממש בר מזל, ואני אפילו מקנא בך...

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

כן היא אישה עקשנית בטירוף וכשמשהו נראה לה לא נכון או גיי היא פשוט אומרת את זה. היא חושבת שלאמב אוף גאד למשל הם גייז והיא לא מוותרת לי על זה או זזה מילימטר, עזוב את זה שהם סופר אדירים אז את זה נגיד אני לא מבין אבל בסדר. מצד שני ברור שאני די טיפוס ממש מעצבן אז צפוי שאני אביא אותה להתמוטטות עצבים פעמיים או שלושה ביום וזה די מצחיק אותי רוב הזמן.
היא מדהימה אין עליה, תמיד תומכת ב100 אחוז והכי כנה אז אם זה לא מצחיק זה לא מצחיק ואם זה מסוכן לדעתה אז היא תעשה הכל כדי שאני לא אכנס לזה ואפגע ואם היא רואה שאני מתלהב ממשהו היא תהיה שם איתי גם אם זה ישגע אותה לגמרי וגם אם היא לא הכי רוצה להיות שם. פשוט אכפת לה ולצערי אני גבר אז אני עושה כל מה שאני יכול כדי לגמול לה באותה אכפתיות ואהבה אבל נראה שלא משנה מה אני אעשה היא תמיד תתן יותר, פשוט שמה את כולה לתוך המערכת יחסים הזאת מהרגע הראשון בצורה הכי אמיתית שאפשר. פשוט מדהימה ומוכשרת ומטורפת והיא הכל בשבילי ובגלל זה קיעקעתי את השם שלה שהיא הייתה בטירונות, ידעתי שהיא האחת ורציתי פעם אחת לתת את כולי עד הטיפה האחרונה, שתדע שהיא תמיד איתי ובמקום הראשון בשבילי.

בנות אל תעלבו אבל מה שאני הולך להגיד הוא נכון ואתן יודעות את זה אז אל תתפלצו כי אין לזה טעם.
גם אני וגם אתה יודעים שכל הנשים הן מטורפות לגמרי רק שהיא הראשונה והיחידה שפגשתי שיודעת מה היא רוצה ובאמת מראה כמה אכפת לה ולא משחקת איתך בקשה להשגה, היא הכי אמיתית שיש בעולם הזה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

נראה לי שהיא יודעת שכל המאמצים שלה השתלמו, עכשיו שהצעת לה נישואין ;)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מתן שיהיה לכם רק טוב. אני חושב שאנחנו מכירים הרבה זמן, והקשר הזה עשה לך רק טוב. אני מקווה שתמשיכו להיות יחד ושתהיה מאושר ומרוצה, וקצת פחות ממורמר :whistle:
נתראה בקרוב אני מקווה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
שלח תגובה