ד"א אני יודע שרוצים עכשיו להעביר איזשוהי גירסה של חוק נישואים אזרחי ואם זה יפתור לנו את הצורך להירשם בחו"ל אז אני לא רואה סיבה שלא, לא נכנסתי לזה עדיין כל כך.
רק למי שהוא פסול חיתון, כלומר יש בעייתיות עם ההגדרה של היהדות שלו (נוגע בעיקר ליוצאי חבר העמים מבריה"מ). ביום שיהיו נישואין אזרחיים בישראל ויבוטל הטאבו של הרבנות, אני חוזר לארץ...
דילגתי על זה בטעות קודם
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ואני ממורמר?! מה פתאום! אני כדור גדול ופחוס של אנרגיות חיוביות
לא אבל ברצינות אני לא חושב שאני בן אדם ממורמר או משהו, אני תמיד משתדל להיות חיובי ולהבליג (זה משהו שלמדתי ממך צריך להודות), פשוט אני מסתובב עם יציבה קצת מוזרה כזאת ומחרחר שטויות מתחת לאף. אני מהאנשים היותר קלילים דווקא שתמצא!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ואני ממורמר?! מה פתאום! אני כדור גדול ופחוס של אנרגיות חיוביות
לא אבל ברצינות אני לא חושב שאני בן אדם ממורמר או משהו, אני תמיד משתדל להיות חיובי ולהבליג (זה משהו שלמדתי ממך צריך להודות), פשוט אני מסתובב עם יציבה קצת מוזרה כזאת ומחרחר שטויות מתחת לאף. אני מהאנשים היותר קלילים דווקא שתמצא!!!
כמו שאמרתי- מאז שפגשת את ארוסתך מצב המרמור השתפר פלאים
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
שאלה ממש חשובה! מישהו יודע מה המשמעות של ה"עין הבוערת" (Burning Eye, Flaming Eye)? הבנתי שהוא מאוד קשור במשמעויות לעין השלישית ושהוא מסמל לחיות את החיים של עצמך, לחוות את החיים וכד'. אבל לא מצאתי שום מקום שממש מסביר יותר על זה.
הסיבה אני מחפש את המשמעויות היא שראיתי עיצוב ממש אדיר לקעקוע עם זה, והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הסמל.
תרגיש טוב אחי , ואתה יודע אפשר לגלוש מהפלאפון דרך האופרה .
ויקי - אתמול בכלל לא רציתי לעשות על האש , רציתי ללכת לאיזה הופעה או מסיבת גג אבל רוב החבר'ה רצו לעשות על האש אז זרמתי איתם .
לא נורא היה כיף .
חחחח...עילי אל תאמין לו אלוהים אוהב את כולם..
עוזרי בפעם הבאה אפשר לאגן משהו נחמד יחד..
אני בסופו של דבר עשיתי על האש עם החברות..
ובילוי עם שאוליקו בלונה פארק...