YtseJam כתב:DivineComedy כתב:עכשיו שיש לי Wii, תמליצו לי על משחקים... לא ילדותיים.
זכית הא!

יש רזידנט איוול אני חושב, זה הכי רחוק שהם הלכו. הפריקוול לדד ספייס קיבל אחלה ביקורות ותמיד שווה לשחק raving rabbids כי הם פשוט הדמויות הכי מצחיקות שיש.
טוב אני עומד להתחרא כאן כל מי שהיילו לא עושה לו טוב שישים קסדה .
יצא הטריילר האמיתי הראשון לhalo reach וזה ענק!!! כולם חשבו בהתחלה שמדובר באיזה עבודה שעשו עם המנוע של קרייסיס ולא האמינו אבל זה אשכרה טריילר אמיתי והוא נראה אדיר. יש שש דמויות של spartan-II חדשים ואחד מהם כמובן הטיפוס השקט שלא מוציא מילה ואני רק מקווה שהוא יוכיח את עצמו ולא סתם יהיה knock off או מחווה לצ'יף. יש שמועות שאפילו אדי באק הדון ז'ואן מODST יבוא לבקר.
מכיוון שזה הסיפור של reach יהיה מעניין לראות איך הם יוצאים מהמשחק הזה בחיים ולא הופכים לאבק. הסיכויים יחסית מאוזנים כי היו חייבים לקחת דמויות חדשות כדי לא לעשות את הגורל שלהם ברור (יאפ, יש רשימה של סטטוס לכל ספרטן ידוע בקאנון) אבל מצד שני, ספרטנים אף פעם לא מתים
לצערי באנג'י העלימו את הטריילר מהר מאוד מכל מקום שהוא צץ בו אבל יש מנוע חדש, מוזיקה חדשה לגמרי, המתנה האחרונה של באנג'י לעולם לפני שאולפני 343 יצליחו איכשהו לחרבן את הכל. אין כמו היילו.