אשכולילה
- MrReD
- שגריר האופת'
- Rysher
- דרימיסט שרוף
Re: אשכולילה
אין לך מושג...לא סתם הורידו לי פרופיל באמצע השירות ל45 נפשי אחרי הדברים שעברתי בשנתיים הראשונות של השירות.
(אני אמנע מלחפור על זה בפומבי פעם נוספת)
אבל בכל מקרה - תודה על האיחול
(אני אמנע מלחפור על זה בפומבי פעם נוספת)
אבל בכל מקרה - תודה על האיחול

I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- MrReD
- שגריר האופת'
- Rysher
- דרימיסט שרוף
מה זאת אומרת? אתה קצין? או קבע כלשהו?
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- MrReD
- שגריר האופת'
- Rysher
- דרימיסט שרוף
עד מתי? 

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אליעד כבר לא נחשב פז״מניק כי הוא בקבע וידוע שעם קבלת החוגר הכתמתם עצם הפז״מ מוסרת באופן מיידי.
אז נכון לעכשיו לצערנו אני הפז״מניק, ל37 ימים הקרובים.
בכל מקרה, ברכות גיא! נכון שזה נורא כשאנשים שואלים את זה, אבל מה התכנונים להמשך?
אז נכון לעכשיו לצערנו אני הפז״מניק, ל37 ימים הקרובים.

בכל מקרה, ברכות גיא! נכון שזה נורא כשאנשים שואלים את זה, אבל מה התכנונים להמשך?
- MrReD
- שגריר האופת'
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Rysher
- דרימיסט שרוף
חחחח טוב לחזור עילי...גם לאזרחות וגם לפורום 
תודה פלשקס
האמת זה לא כזה נורא..חחח
מקווה למצוא עבודה לפני שעוברים השבועיים הקרובים, ואז בעוד שבועיים אני יוצא לנפוש לי קצת בסטייל "בטן/גב" בבורגאס לשבעה ימים.
אחר כך הולך לעבוד, לעשות פסיכומטרי, ולשפר בגרויות (או שאני אעשה כבר מכינה...נראה), ובתום התקופה (שאני מקווה שלא תהיה יותר משנה) שבה אני אאסוף את הכסף הדרוש לי כדי להתחיל ללמוד - אצא ללימודי פיזיותרפיה
שיארכו ארבע שנים מפרכות..אבל זה אחלה מקצוע, וגם מעניין וגם מספק מנטלית
אהה כן...כמובן שבין לבין גם הופעה של דרים ת'יאטר (בחו"ל אני מקווה) ודברים דומים

תודה פלשקס

האמת זה לא כזה נורא..חחח
מקווה למצוא עבודה לפני שעוברים השבועיים הקרובים, ואז בעוד שבועיים אני יוצא לנפוש לי קצת בסטייל "בטן/גב" בבורגאס לשבעה ימים.
אחר כך הולך לעבוד, לעשות פסיכומטרי, ולשפר בגרויות (או שאני אעשה כבר מכינה...נראה), ובתום התקופה (שאני מקווה שלא תהיה יותר משנה) שבה אני אאסוף את הכסף הדרוש לי כדי להתחיל ללמוד - אצא ללימודי פיזיותרפיה
שיארכו ארבע שנים מפרכות..אבל זה אחלה מקצוע, וגם מעניין וגם מספק מנטלית

אהה כן...כמובן שבין לבין גם הופעה של דרים ת'יאטר (בחו"ל אני מקווה) ודברים דומים
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
חח, כנראה שלך זה לא נורא כי לך אשכרה יש תוכנית, כשאנשים שואלים אותי מה אני הולך לעשות כשאני אשתחרר התשובה שלי היא ״לישון״, וכשהם שואלים מה אח״כ התשובה היא ״אין לי מושג, לעשות קצת כסף בעיקר, ולהבין מה אני רוצה לעשות״, ובד״כ נורא קשה להם להבין את זה.
אלי, אם אני לא טועה למרות שאתה תהיה ה״פז״מניק״, אשלי עדיין משתחררת לפניך.

אלי, אם אני לא טועה למרות שאתה תהיה ה״פז״מניק״, אשלי עדיין משתחררת לפניך.

- Rysher
- דרימיסט שרוף
חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איך שנאתי את הקטע הזה שבנות היו אומרות לי "אני משתחררת לפניך"
תמיד חשבתי לעצמי שכשהיא תראה שגברים מקבלים משכורות גבוהות יותר ומתקדמים מהר יותר מבלי להצטרך לחשוף איברים, וכשהיא תסבול את הכאבים של הלידה היא תבין
שזה שחיילים עושים שנה יותר מחיילות מתקזז עם כל מה שבנות צריכות להתמודד איתו...ואז לחזור לנקות את הבית לשטוף כלים ולהכין אוכל (LOL סתם סתם...)
עזוב אותך מכל אלו שמציקים לגבי זה שאין לך תוכנית, זה לגמרי בסדר ואפילו נורמלי, להיפך - אלא שבגיל 21 יודעים כבר בדיוק מה הם רוצים לעשות הם אלו שדפוקים...
כולה בני 21 מה הם ראו מהעולם? מה הם יודעים על אזרחות ועל עבודה באזרחות? הם יודעים בדיוק מה זה אוניברסיטה? הם יודעים מה זה לעבוד בעבודה רצינית? (מלצרות לא נחשב).
שיצאו קודם לטעות קצת, לטעום קצת ולראות קצת לפני שהם סוגרים את כל שאר הדלתות.
אני כרגע בכיוון (שבניגוד לתוכניות הקודמות שלי, נראה לי דיי מגובש וסופי) בגלל שהוא לא סוגר לי דלתות אחרות וגם בגלל שתחומי העיסוק ושוק העבודה למסיימי לימודי פיזיוטרפיה מאוד מאוד פתוח ומגוון.
וגם בגלל שזה עדיין נופל עמוק מאוד בתוך תחום הנושאים שמעניין אותי ללמוד ולעסוק בו
תמיד חשבתי לעצמי שכשהיא תראה שגברים מקבלים משכורות גבוהות יותר ומתקדמים מהר יותר מבלי להצטרך לחשוף איברים, וכשהיא תסבול את הכאבים של הלידה היא תבין
שזה שחיילים עושים שנה יותר מחיילות מתקזז עם כל מה שבנות צריכות להתמודד איתו...ואז לחזור לנקות את הבית לשטוף כלים ולהכין אוכל (LOL סתם סתם...)
עזוב אותך מכל אלו שמציקים לגבי זה שאין לך תוכנית, זה לגמרי בסדר ואפילו נורמלי, להיפך - אלא שבגיל 21 יודעים כבר בדיוק מה הם רוצים לעשות הם אלו שדפוקים...
כולה בני 21 מה הם ראו מהעולם? מה הם יודעים על אזרחות ועל עבודה באזרחות? הם יודעים בדיוק מה זה אוניברסיטה? הם יודעים מה זה לעבוד בעבודה רצינית? (מלצרות לא נחשב).
שיצאו קודם לטעות קצת, לטעום קצת ולראות קצת לפני שהם סוגרים את כל שאר הדלתות.
אני כרגע בכיוון (שבניגוד לתוכניות הקודמות שלי, נראה לי דיי מגובש וסופי) בגלל שהוא לא סוגר לי דלתות אחרות וגם בגלל שתחומי העיסוק ושוק העבודה למסיימי לימודי פיזיוטרפיה מאוד מאוד פתוח ומגוון.
וגם בגלל שזה עדיין נופל עמוק מאוד בתוך תחום הנושאים שמעניין אותי ללמוד ולעסוק בו
- MrReD
- שגריר האופת'
- Rysher
- דרימיסט שרוף
התכוונת ל~משתחררת~, לא?
- MrReD
- שגריר האופת'
לא, היא עוד לא התגייסה בכלל אם אני לא טועה. ואני באוגוסט כבר שנה בפנים, אז השעון מתקתק.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
ממממ גם אני התגייסתי באוגוסט 

- MrReD
- שגריר האופת'
- Rysher
- דרימיסט שרוף
איזה סבא?? אני ז"ל! כבר השתחררתי חחחח
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
היא התגייסה... משהו בח״א. מצטער לאכזבך. 
אם זה מנחם אותך בצורה כלשהי אתה עדיין יכול לקרוא לי סבא!
וכן גיא אני לגמרי מסכים איתך. אני מרגיש ממש לא בשל לעשות החלטות הרות גורל כרגע. אני רוצה קצת לראות עולם קודם, קצת להתוודע לעצמי בחזרה ללא מסגרת מחייבת, קצת ניקוי ראש.

אם זה מנחם אותך בצורה כלשהי אתה עדיין יכול לקרוא לי סבא!
וכן גיא אני לגמרי מסכים איתך. אני מרגיש ממש לא בשל לעשות החלטות הרות גורל כרגע. אני רוצה קצת לראות עולם קודם, קצת להתוודע לעצמי בחזרה ללא מסגרת מחייבת, קצת ניקוי ראש.
- AlucarDT
- דרימיסט-על