אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי avrahamshuk »

אבל זה בגלל שאנחנו לא כופרים לפי דעתם! היהדות היא דת יחסית קרובה לאיסלאם. אפילו בשביל יהודי נצרות זו עבודה זרה ואיסלאם לא.
אין להם קטע כזה שהעולם יהיה מוסלמי? ואז מה הם יעשו עם הכופרים? ע"ע אמריקה.
ראיתי סרטון טוב אינטרנט. קוראים לו "Fitna‏‏‏"‏. תחפש ביוטוב או בגוגל ותמצא. שווה צפיה

נ.ב. אתה באמת הבאת דוגמה מאחמדינג'אד?! זאת אומרת זה לא שהוא רוצה להשמיד אותנו כי אנחנו יהודים, זה כי אנחנו גרים פה! בהחלט מנחם.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Odysseus
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Odysseus »

רק הבאתי הסבר לכך שזה לא מלחמת דת (או לפחות לא היה עד שכבשנו את ירושלים, מה שאומר שאפשר לסיים את העניין הזה אהם אהם משטר נאמנות של האו"ם), לא אמרתי שמלחמה על רקע אחר היא יותר טובה.
תמיד תעשה את מה שהבטחת כשהיית שיכור, זה ילמד אותך לסתום את הפה.

א. המינגווי
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

וואו אתה חי בסרט! אתה חושב שהמלחמה פה על ירושלים?! זה רק עוד סעיף ותירוץ!
הם לא רוצים אותך אפילו על מילימטר בארץ הזאת והם לא מוותרים! תנועת החמאס לא מכירה בכלל במדינת ישראל!
מה גם שהרבה לפני מלחמת ששת הימים בה שחררנו את ירושלים הערבים לא ממש היו מרוצים מנוכחותינו...
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

עזוב אותך אברהם. אנחנו נקנה להם זר פרחים, הם יראו אותו וירוצו לחבק אותנו ויהיה שלום והשמש תזרח ותופיע קשת בענן וכולנו נרוץ אל עבר השקיעה בזמן שאנחנו מחזיקים ידיים.
I'll commit suicide or die trying
סמל אישי של משתמש
Odysseus
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Odysseus »

אתה פשוט מפרש את מה שאני אומר איך שאתה רוצה. אמרתי שהמלחמה הדתית (או הג'יהאד בשבילכם) היא רק על ירושלים והאתרים הקדושים, השאר אינו קשור כלל לדת.

א. המינגווי
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ובדיוק על זה אני הגבתי. הג'יהאד הוא לא רק על המקומות הקדושים. פשוט קח מחבל ושאל אותו.
אתה בעצם טוען שאם נוותר על המקומות שלפי דעתך הם גורמים למלחמת המצווה שלהם אז הם יהיו מוכנים להפסיק את הלחימה ולחיות לצד ישראל בשלום?

עריכה: :doh: איך שכחתי.... אש"ף ראשי תיבות ארגון שחרור פלסטין. לא ירושלים, פלסטין.
וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על פת"ח או על חמאס שהם הרבה יותר קיצוניים...
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

אולי אני קצת טמבל, אבל מישהו מוכן להסביר לי ממתי ירושלים נחשבת מקום קדוש למוסלמים?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

לא באופן מיוחד. פשוט יש שם מסגד גדול.
בוודאי לא העיר הקדושה לאיסלם. בניגוד לנו שהיא העיר הקדושה בשבילנו.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

ובעולם הערבי אין מסגדים גדולים יותר?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

קדושה של עיר זה בולשיט.

איך הדיון הזה הדרדר, ואללה.... מה שרציתי רק להגיד שכל הקטע של הם רוצים להעיף אותנו וכו' נו באמת! כמו שאצלנו יש את הקיצוניים (ואחד מהם באשכול הזה) גם להם יש את הקיצוניים. ותאמינו לי אם הייתם חיים את החיים שלהם, אחוז הקיצוניים פה היה גם הרבה יותר גבוה. תסתכלו על טורקיה! מדינה מוסלמית חילונית שחיה בשלום עם הסובבים אותה! להזכירכם לפני 15 שנים היינו נןסעים לקזינו ביריחו וקונים חלקי מחשב בג'נין.
בעיניי מי זה לא מצא חן??? נכון!! הקיצוניים הדתיים (גם היהודים וגם הערבים), הפחד הכי גדול של הפונדמנטליסטים האלה הוא שלום ורגיעה!
ולצער כל המדינה הזאת, מי ששלט שם זה הקיצונים, ובקרוב גם אצלנו המפלגות של שוקרון ישלטו, ואז לכל מחררי המלחמה יהיה שמח. ואז אנשי "מרכז" כמו טל שהלכו אחרי השטיפה הימנית קיצונית ישאלו: איפה טעינו?
אבך אז לי כבר באמת לא יהיה איכפת מהמדינה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

אאאה ניר עוד הפעם אתה מנסה להדביק אותי לימין. ימין זה ימין ואני זה אני. אני מתנגד להרבה דעות של ימנים אבל מה לעשות שביחס לערבים אני מסכים איתם. אגב, שמתי לב שריכוזי אנשי שמאל נמצאים במקומות שאליהם ערבים בכלל לא מתקרבים. סתם מחשבה..כמה זמן יקח לאותם יפי נפש להתקשר למשטרה אם איזה ערבי יתקרב לאוטו שלהם.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני ממש לא חושב שאתה ימין. פשוט הפרופגנדה הפונדמנטליסטית עבדה עליך.

אגב שימו לב שאני ממש לא אומר פה איזה דרכי פעולה שצריך לפעול, את מי צריך להרוג ואת מי לא. אני רק נותן אנליזה מהמבט שלי על המצב, ומה הביאנו עד הלום.
זה אני אומר לפני שאתם מדביקים לי מדבקות כמו יפה נפש, מחבק עצים וכל השטויות האלה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ניר אתה נורמלי?! אתה היית הולך לג'נין? המתנחלים היו הולכים לשם ועושים קניות בשוק! הדתיים הפאנטיים האלה! עד היום הם הולכים לחלק מהכפרים לתקן רכבים בזול. תושבי גוש קטיף וסיני היו הולכים לעזה ומתמקחים עם הרוכלים הערבים.
כדאי שתבקר קצת ביש"ע לפני שאתה מדבר ככה.
תסתכל על איראן לדוגמא. מדינה ריבונית עצמאית דתית כמו רוב המדינות הערביות שכל יום שני מפתחת איזה טיל חדש. ואין עליה שום איום.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

avrahamshuk כתב:לא באופן מיוחד. פשוט יש שם מסגד גדול.
בוודאי לא העיר הקדושה לאיסלם. בניגוד לנו שהיא העיר הקדושה בשבילנו.
האמת שעל זה עשיתי עבודה השנה..והעיר אכן קדושה למוסלמים.
המקום שבשביל היהודים נחשב לקודש הקודשים אצלהם גם קדוש כי שם הייתה אבן השתייה..מה שמוביל אותנו למה שקדוש עבורם-אבן השתייה.
בעיקרון הקדושה פשוט התפתחה עם השנים והמקרים ההסטוריים שהתרחשו בה(מלחמות הצלב..)...גם הסיפור על עלייתו של מוחמד לשמיים עם החייה ההיא קרה בירושלים.
ירושלים אולי לא קדושה להם כמו מכה והכעבה אבל היא במקום שני...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לאברהם...

לא. הבנתי. מה. אתה. אומר.

ובטח לא הבנת מה הנקודה שלי במה שאמרתי על יריחו וג'נין (אחרת אין לי מושג למה הכנסת את המתנחלים)
הכוונה שלי הייתה שהכל זה עניין של תקופה והכל הולך לפי קובעי המדיניות והזרם. בדיוק כמו שגרמניה נהפכה לשונאת זרים לפני מלחמת העולם השנייה וזה הדביק את כוווולם.
ומה שאמרת על אירן בדיוק מוכיח את הנקודה שלי. גם אירן היה מקום נפלא לפני המהפכה החומייניסטית!
איפה שהפונדמנטליסטים שולטים, המקום נרקב.
רוצים לעשות את הניסוי הזה בישראל?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אבן השתייה היא קדושה ליהודים הרבה לפני שהמוסלמים היו בתכנון. אבן השתייה היתה בקודש הקודשים ועליה היה מונח הארון וממנה מושתת העולם.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אברהם עזוב, יש שם מסגד גדול....בגלל זה המקום חשוב. אהה כן והיה שם פעם בית מקדש גדול. בגלל זה חשוב ליהודים.
סמל אישי של משתמש
Odysseus
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Odysseus »

talgoro כתב:אאאה ניר עוד הפעם אתה מנסה להדביק אותי לימין. ימין זה ימין ואני זה אני. אני מתנגד להרבה דעות של ימנים אבל מה לעשות שביחס לערבים אני מסכים איתם. אגב, שמתי לב שריכוזי אנשי שמאל נמצאים במקומות שאליהם ערבים בכלל לא מתקרבים. סתם מחשבה..כמה זמן יקח לאותם יפי נפש להתקשר למשטרה אם איזה ערבי יתקרב לאוטו שלהם.
פחחח איזה שטויות, אני חי בגליל המערבי וחצי מהאנשים פה זה ערבים. איפה, לדוגמא, אתה חושב שאנחנו יוצאים לאכול אם לא בכפרים ערביים? חומוס אבו אדהם מוכר לך? כן זאת היתה חומוסיה בכפר יאסיף שנים לפני שפתחו את הסניף ליאפים תל אביביים.
האוכלוסיה הערבית והיהודית חיה פה באיזור בשלום ובשקט (כן כן מסתבר שזה יכול לקרות) ואף אחד פה לא חושב על להעיף אחד את השני.

ורוב הקיבוצניקים שמאלנים כמוני להזכירך.

א. המינגווי
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

אני לא מדבר איתך על אזור. אני מדבר על בית לידך.
אני לעומת זאת גרתי בלוד. שם ידידיי הערבים, שרפו לנו את הגינה בבית, שברו לי את המראות באוטו, הציתו לנו את הבית בזמן שכולם ישנו, ניסו לרצוח אותי אישית ושאף אחד לא יתחיל לדבר איתי על מיעוט קיצוני או על עבריינות פלילית. הכוונה תמיד הייתה ברורה.
ניר אני לא צריך שיכנועים מהפונדמנטליסטים מימין. מספיק לחוות כמה דברים על בשרך, והדעות שלך משתנות מה זה מהר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טוב נו לוד....
אני גם מכיר את מה שמתן מדבר עליו, בחיפה למשל, עיר עם דו קיום נפלא.
שלח תגובה