אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד
עידן שאלה, שכותבים הודעה ממש ארוכה עם צטוטים והכל לפעמים קורה קטע מעצבן שהמסך עולה כל הזמן למעלה בזמן שכותבים. בשביל לקרוא את הטקסט שכתבת צריך לרדת למטה עם החץ ושמממשיכים לכתוב זה עוד פעם קופץ למעלה.
יש אפשרות לסדר את זה?
יש אפשרות לסדר את זה?

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
+1, אחת התופעות המציקות בפורום...RemedyLane כתב:עידן שאלה, שכותבים הודעה ממש ארוכה עם צטוטים והכל לפעמים קורה קטע מעצבן שהמסך עולה כל הזמן למעלה בזמן שכותבים. בשביל לקרוא את הטקסט שכתבת צריך לרדת למטה עם החץ ושמממשיכים לכתוב זה עוד פעם קופץ למעלה.
יש אפשרות לסדר את זה?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מישהו יודע איך אני מגדיר אחת ולתמיד שבחלון התיקייה יוצגו לי שם האומן , ושם האלבום כלומר שהפרטים שאני ארצה יוצגו כל הזמן ?
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' יולי 01, 2009 8:24 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
חלון קופץ נשמע כמו בעיה של הדפדפן, לא של מערכת הפורום. כדי שהפורום יגרום ל"קפיצה", צריך לעשות זאת באופן אקטיבי - ללחוץ על משהו.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
בשורה של החלון שכתוב לך שם Name תלחץ כפתור ימני יהיה לך דרופ דאון כזה ואתה בוחר איזה שדות אתה רוצה שיופיעו.Ozerivarium כתב:מישהו יודע איך אני מגדיר אחת ולתמיד שבחלון התיקייה יוצגו לי שם האומן , ושם האלבום כלומר שהפרטים שאני ארצה יוצגו כל הזמן ?
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בעוד שמיקרוסופט מוציאים עוד עגלה, גוגל עוד מוצר בטא ואופרה מנסים להמציא מחדש את העולם רק שלאף אחד לא ממש איכפת, מוזילה מוציאים עוד גירסה סולידית ומהירה של פיירפוקס, 3.5 עם כמה שיפורים טובים. כל הכבוד לחברה הזאת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
הביקורות האחרונות אומרות שספארי 4 הכי מהיר וכרום 2 מייד אחריו, ,פיירפוקס במקום השלישי. השתמשתי כבר בכל הדפדפנים המוכרים וללא ספק כרום הכי מהיר מהניסיון האישי שלי, אבל הכי כיף זה ספארי 4 עם חלון ה top sites - חלון אחד שמציג בקליק אחד עד 24 חלונות (כמו מסכי טלויזיה) של האתרים שאתם נוהגים לגלוש בהם או אתרים מועדפים (אתם בוחרים מה החלונות יציגו), זה מגניב, אני ממליץ לנסות את ספארי 4 ואם לא אז כרום 2 (גירסאות אחרונות כמובן).DivineComedy כתב:בעוד שמיקרוסופט מוציאים עוד עגלה, גוגל עוד מוצר בטא ואופרה מנסים להמציא מחדש את העולם רק שלאף אחד לא ממש איכפת, מוזילה מוציאים עוד גירסה סולידית ומהירה של פיירפוקס, 3.5 עם כמה שיפורים טובים. כל הכבוד לחברה הזאת.
music4ever prog4life
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כרום 2 אין לה את התוספים שאני צריך (ולא מדובר בדברים הברורים שכל דפדפן יש). ובפיירפוקס יש כמובן תוסף שעושה את מה שתיארת.
http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=4833
So, Firefox 3.5 now lags behind Chrome and Safari 4. That said, the browser is fast enough that you won’t really notice that it’s not the fastest!
Having said that אני לא ממש רואה סיבה להתקין ספארי 4 ולוותר על כל התוספים המזניבים של השועל.
http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=4833
So, Firefox 3.5 now lags behind Chrome and Safari 4. That said, the browser is fast enough that you won’t really notice that it’s not the fastest!
Having said that אני לא ממש רואה סיבה להתקין ספארי 4 ולוותר על כל התוספים המזניבים של השועל.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
עידן, פלשקס, ושאר אנשי ה-Mac (אם יש פה עוד כאלה...) שאלה לי אליכם -
נתקלתם אי פעם בפח אשפה שמתרוקן, ואז מחזיר את הזבל שזה עתה רוקנת?
אתמול מחקתי כמויות של סרטים ודיסקים שהורדתי מההארדיסק החיצוני שלי, ונשארו שם 6 קבצים מסוג Alias בגודל 0kb, והדרך היחידה שהצלחתי להעלים אותם זה ע"י לחיצה על get info. אחרי חצי דקה פתאום הם צצים שוב. ניסיתי לגרוס אותם עם ה-Shredder שהורדתי לDashboard אבל שם כתוב שהקובץ is jammed.
Any ideas?
נתקלתם אי פעם בפח אשפה שמתרוקן, ואז מחזיר את הזבל שזה עתה רוקנת?
אתמול מחקתי כמויות של סרטים ודיסקים שהורדתי מההארדיסק החיצוני שלי, ונשארו שם 6 קבצים מסוג Alias בגודל 0kb, והדרך היחידה שהצלחתי להעלים אותם זה ע"י לחיצה על get info. אחרי חצי דקה פתאום הם צצים שוב. ניסיתי לגרוס אותם עם ה-Shredder שהורדתי לDashboard אבל שם כתוב שהקובץ is jammed.
Any ideas?

-
- דרימיסט מתקדם
תשכחו מזה, סידרתי את העניין... Repair disk לחיצוני, וזה פתר את הבעיה..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לכל האלגוריתמיקאים שבפורום אני צריך עזרה:
בעקרון אני צריך ליצור איטרטור עבור עץ בינארי שזה לא בעיה, אבל אני גם צריך ליצור איטרטור נפרד עבור כל שיטת סריקה: preorder, inorder, postorder. וזה כבר בעייתי כי איך אני יכול לדעת מה יהיה הsuccessor של צומת מסויים? ללכת שמאלה? ימינה? ואם כבר הייתי בבן השמאלי\ימני? איך אני יכול לדעת את זה?
אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש אודה לו!
בעקרון אני צריך ליצור איטרטור עבור עץ בינארי שזה לא בעיה, אבל אני גם צריך ליצור איטרטור נפרד עבור כל שיטת סריקה: preorder, inorder, postorder. וזה כבר בעייתי כי איך אני יכול לדעת מה יהיה הsuccessor של צומת מסויים? ללכת שמאלה? ימינה? ואם כבר הייתי בבן השמאלי\ימני? איך אני יכול לדעת את זה?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
אתה עושה את זה עם רקורסיה , ואז יהיו לך 3 פונקציות שאתה תשחק עם הסדר שלהן, בכניסה לתוך העץ הן רק ייכסו פנימה ורק ביציאה ממנו הן ידפיסו את הצמתים/עלים וככה תקבל את הסדר הנכון.avrahamshuk כתב:לכל האלגוריתמיקאים שבפורום אני צריך עזרה:
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני זוכר רק inorder...
מתחילים משמאל...

מתחילים משמאל...

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
קודם כל תודה על העזרה מאשה.moonchild כתב:אתה עושה את זה עם רקורסיה , ואז יהיו לך 3 פונקציות שאתה תשחק עם הסדר שלהן, בכניסה לתוך העץ הן רק ייכסו פנימה ורק ביציאה ממנו הן ידפיסו את הצמתים/עלים וככה תקבל את הסדר הנכון.avrahamshuk כתב:לכל האלגוריתמיקאים שבפורום אני צריך עזרה:

את מדברת על הדפסת עץ בסדר מסויים (InOrder וכ"ו). את זה אני יודע לעשות וזה די פשוט. לדוגמא InOrder:
template <class T>
void Tree<T>::InOrder(Node<T> * current)
{
// visit left child, Node, right child
if (current)
{
InOrder(current->left);
cout<<current->value<<endl;
InOrder(current->right);
}
}
אני התכוונתי למשהו אחר. כשאני סורק עץ בעזרת איטרטור, אני צריך לדעת עבור כל שיטת סריקה איזה צומת\קודקוד בעץ הוא הקודקוד הבא (Successor) שלי. ואחרי שחשבתי על זה הרבה זמן, הגעתי למסקנה שזה בלתי אפשרי (לפחות עם הידע שלי) לבצע את זה In-Time תוך כדי ריצה, כי אני לא יכול לדעת האם כבר ביקרתי בתת-העץ השמאלי\ימני, ואם כן כמה רמות לעלות. מה שעשיתי זה שהוספתי למחלקה "איטרטור-עץ" מחסנית המכילה מצביעים לקודקודים בעץ (* <Node<T), ובקונסטרקטור של כל איטרטור סרקתי את העץ בעזרת הפונקציה לעיל לפי הסדר הרצוי, רק שבמקום להדפיס כל צומת שהגעתי אליו דחפתי את המצביע שלו למחסנית. ככה בסוף התהליך קיבלתי מחסנית עם כל המצביעים לפי הסדר הרצוי. ואז כל פעם שאני רוצה לקדם את האיטרטור לאיבר הבא אני פשוט מוחק את האיבר הראשון מהמחסנית, וה current של האיטרטור שווה לאיבר הראשון החדש. כאשר המחסנית ריקה סימן שעברתי על כל העץ על פי הסדר שרציתי.void Tree<T>::InOrder(Node<T> * current)
{
// visit left child, Node, right child
if (current)
{
InOrder(current->left);
cout<<current->value<<endl;
InOrder(current->right);
}
}
vector <Node<T>*> v;
void push(Node<T>* r)//פונקציית בניית המחסנית לפי סדר תוכי
{
if (r->left)
push(r->left);//הכנס תת עץ שמאלי
v.push_back(r);//הכנס קודקוד
if (r->right)
push(r->right);//הכנס תת עץ ימני
}
אם זה היה איטרטור אחר, פשוט רק צריך לשנות את סדר הפעולות.void push(Node<T>* r)//פונקציית בניית המחסנית לפי סדר תוכי
{
if (r->left)
push(r->left);//הכנס תת עץ שמאלי
v.push_back(r);//הכנס קודקוד
if (r->right)
push(r->right);//הכנס תת עץ ימני
}
אממממ אתה בטח מתכוון לPreOrder כי שם מתחילים משמאל....YtseJam כתב:אני זוכר רק inorder...![]()
מתחילים משמאל...

העיקר אתה כבר סיימת תואר ועובד בחברת הייטק...

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
אההה הבנתי , נראה לי שהפתרון שלך זה הפתרון שלימדו אותי בזמנו באוניברסיטה... ככה שנראה לי על פניו בסדר גמור,
איפה אתה לומד שמתעללים בכם בצורה כזאת?
איפה אתה לומד שמתעללים בכם בצורה כזאת?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אירופה מאוד "נאורה" בתחום הדפדפנים, גם FF וגם אופרה הולכות שם יחסית טוב. שאר העולם במיוחד אסיה עדיין לא יודעים מה טוב.
יש את האתר השווה הזה שאפשר לראות סטטיסטיקות מעניינות, גם לפי מדינה:
http://gs.statcounter.com/#browser-ww-d ... 5-20090704
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני עם פיירפוקס ב-4.5 השנים האחרונות ומאד מרוצהDivineComedy כתב:אירופה מאוד "נאורה" בתחום הדפדפנים, גם FF וגם אופרה הולכות שם יחסית טוב. שאר העולם במיוחד אסיה עדיין לא יודעים מה טוב.

אירופה נאורה לא רק בתחום הדפדפנים אלא בהרבה מאד דברים

אגב בלינק המרתק שהבאת מסתמן מהפך מדהים בצרפת וקפיצה רצינית במעמד הפיירפוקס.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אה שוקרון זה ממש לא בעיה :avrahamshuk כתב:לכל האלגוריתמיקאים שבפורום אני צריך עזרה:
תראה אתה יכול לעשות זאת עם רקורסיה , ואז יהיו לך 3 פונקציות שאתה תשחק עם הסדר שלהן, בכניסה לתוך העץ הן רק ייכסו פנימה ורק ביציאה ממנו הן ידפיסו את הצמתים/עלים וככה תקבל את הסדר הנכון.
יש עוד שיטה : קיימת אפשרות של הכנסה סקטוריאלית הנקראת אלגוריתם אוקלידס . זה מופיע בספרו של אוקלידס, "היסודות", ונחשב לאלגוריתם הקדום ביותר. ע"י רקורסיה פסיכוטית תוכל להגיע לחתך הזהב ( או הידוע בשמו הפרופורציה האלוהית ) .