מדהים שזה גם שיר ישראלי (שאני בד"כ לא אוהב) והם היפ הופ (שאני אוהב עוד פחות) אבל אני פשוט מת על הלהקה הזאת.

יש לי הרגשה שPF הם, יותר מדרים, להקה שקשה מאוד לעכל בשמיעה ראשונה. והשנייה. והשלישית. וככה הלאה...אני גם צריך לנסות את האלבום הזה מתישהו, לראות מה הסיפור XDNamelessATM כתב:Pink Floyd - The Wall ...
כרגע אני סיימתי לשמוע את האלבום, ואו, זה אחד האלבומים הכי משעממים ששמעתי בחיים שלי.
כן, אני קראתי את הליריקה בזמן ששמעתי את האלבום, הבנתי על מה זה וגם קראתי ליפני על מה האלבום, אבל הבעיה העצומה של האלבום הזה שהסיפור שלו בולע את כל האלבום ולא משאיר שם מוזיקה טובה, המוזיקה באלבום היא רק רקע די משעמם למען האמת כדי שהסיפור יוכל לעבור.
לעומת שני האלבומים הקודמים של פינק פלויד ששמעתי, DSOTM שבו יש 3 שירים שאני מאוד אוהב, ו-WYWH שיש בו 2 שירים שאני מאוד אוהב, באלבום הזה לא היה שיר אחד שאפילו חיבבתי, ובאמת שבזמן ששמעתי את האלבום התרכזתי בו וניסיתי לאהוב חלק מהשירים, אבל הכל כל כך... לא מעניין.
יש אלבומים שאני לא הכי אוהב בשמיעה ראשונה אבל יש בהם משהו, לפחות קטן, שגורם לי לרצות לשמוע אותם ולנסות אותם עוד ולנסות להתחבר אליהם יותר, אבל באלבום הזה פשוט אין... לא נראה לי שאני אתן לאלבום הזה שמיעה מלאה עוד פעם ם:
אני מוכן לשחיטה
היי אדוני, תגיד את זה לאנשים אי שם לפני 30 שנה..שהאלבום הזה הוציא אותם לגמרי מהכלים.NamelessATM כתב:אז ההרגשה שלך לא נכונה, לפחות בקשר ל-The Wall![]()
המוזיקה באלבום לא קשה לעיכול. בטוח לא יותר קשה משל דרים, אני זוכר את עצמי שומע דרים בשבועות הראשונים ולא מבין מה הולך שם ם:
דאבל אבוי, The Wall פשוט משעמם. הוא לא קשה לעיכול, אחרי שמיעה אחת אני כבר זוכר קרוב לחצי מהשירים בו, ויש בו הרבה קיטעי מעבר קצרים שנועדים ממש אך ורק כדי להעביר עוד קטע בסיפור כשבעצם אין שם שום דבר מעניין מבחינה מוזיקלית. למרות שהתרכזתי באלבום בזמן ששמעתי אותו, לא היה קטע אחד שממש תפס את צומת הלב שלי... יודע מה, Comfortably Numb היה טוב, אבל עד שאתה מגיע לשיר הזה אתה כבר תשוש ועייף ממה שאתה נאלץ לעבור עד שאתה מגיע אליו.
גם הסיפור לא כזה מוצלח שהוא מפצה על המוזיקה באלבום. בקיצור, אני יודע שזו דעה נחרצת אחרי שמיעה אחת, אבל אני בספק מאוד גדול אם אני אאזין לאלבום עוד פעם בשלמותו. שעה ועשרים אלבום כשמתוך זה יש בערך רבע שעה ששווה משהו מבחינה מוזיקלית.