חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
אני דווקא חייב לציין שכולם, ותיקים וחדשים, חברי מועדון ולא חברי מועדון, יורדים עליי בצורה שווה בגלל שאני לא מתלהב מהמילים של TCOT. 

אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
-
- בריל!
תאמינו לי שככל שהזמן יעבור ואנשים יבינו מי עומד מולם, התגובות יגיעו.
כתבתי גם ל DreamTheaterMan27 שאין מה להיעלב מזה שאין הרבה תגובות לחלק מהפוסטים שלכם. הרי חלקכם חדשים מאוד ושואלים שאלות שכבר נשאלו 2000 פעם בעבר, כי אתם לא יודעים שזה העניין.
כל מי שימשיך לבקר ולהגיב כאן באופן קבוע ימצא אנשים זהב שיצרו חברויות מאוד קרובות מתוך הפורום והמועדון הזה- חוויות בלתי נשכחות!
יאללה עוד 3 ימים ההוצאה הרשמית ב-US.
כתבתי גם ל DreamTheaterMan27 שאין מה להיעלב מזה שאין הרבה תגובות לחלק מהפוסטים שלכם. הרי חלקכם חדשים מאוד ושואלים שאלות שכבר נשאלו 2000 פעם בעבר, כי אתם לא יודעים שזה העניין.
כל מי שימשיך לבקר ולהגיב כאן באופן קבוע ימצא אנשים זהב שיצרו חברויות מאוד קרובות מתוך הפורום והמועדון הזה- חוויות בלתי נשכחות!
יאללה עוד 3 ימים ההוצאה הרשמית ב-US.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
מסכים עם הקטמוני..
אני לא חבר מועדון, וגם לא ממש דומיננטי בפורום, וזה עדיין ברור לי שנוצרו פה חברויות בין אנשים, וחלק פה חברים מהמציאות עוד לפני שכתבו פה, וזה עלול ליצור אצל אנשים מסויימים הרגשה של התבדלות, כי מה לעשות שהם עדיין לא מכירים אותך?
אבל מעבר לזה, אני גם חושב שהבחור שכתב את זה טועה. אני לא מכיר פה אף אחד, אבל כשנרשמתי, דווקא החבר'ה הבולטים פה היו הכי נחמדים, ועוזרי (אני מקווה שאני לא מבלבל פה שוב בין השמות) אפילו הזמין אותי אליו כי התברר שאנחנו גרים מרחק הליכה אחד מהשני..
בקיצור, יהיה בסדר
אני לא חבר מועדון, וגם לא ממש דומיננטי בפורום, וזה עדיין ברור לי שנוצרו פה חברויות בין אנשים, וחלק פה חברים מהמציאות עוד לפני שכתבו פה, וזה עלול ליצור אצל אנשים מסויימים הרגשה של התבדלות, כי מה לעשות שהם עדיין לא מכירים אותך?
אבל מעבר לזה, אני גם חושב שהבחור שכתב את זה טועה. אני לא מכיר פה אף אחד, אבל כשנרשמתי, דווקא החבר'ה הבולטים פה היו הכי נחמדים, ועוזרי (אני מקווה שאני לא מבלבל פה שוב בין השמות) אפילו הזמין אותי אליו כי התברר שאנחנו גרים מרחק הליכה אחד מהשני..
בקיצור, יהיה בסדר

"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
אני חבר במועדון פחות משנה, ומרגיש עמוק בתוכו. אף ותיק או חבר מועדון אחר העיר לי משהו,Bootvi כתב:אני גם קצת קיבלתי את ההרגשה הזו, חשבתי מיד להירשם אבל חששתי שאני אראה בעיני חברי המועדון הותיקים בתור "מזדנב", או כזה ש"גם רוצה" לפעם הבאה, ולכן לא מיהרתי כמו שהרגשת הבטן שלי אמרה.
ההיפך. אני רק מנסה לעזור איפה שאני יכול ולתרום בתחומים שאני מתמצא.
יחסית למועדונים אחרים שהייתי או עדיין חבר בהם, זה באמת אחד המועדונים הטובים והפעילים.
תבוא, תירשם, צחוקים פה.
עכשיו בוא נחזור לנושא הדיון המקורי לפני שאני מכפכף אותך יא צעיר...

- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
אז בחזרה לנושא: אני מת מת מת לשמוע כבר תגובה שלהם באיזשהו ראיון על ההופעה שלהם בישראל. כל כך בא לי שהם יגידו שהיה פה יוצא דופן מבחינתם.
יש פה עוד אנשים עם כזו הרגשה? רצון לשמוע מחמאות על ישראל מצידם?

-
- בריל!
ברור שכולם כאן רוצים לשמוע משהו כזה, אני בספק אם תשמע משהו לפחות עד סוף הטור באירופה.Bootvi כתב:אז בחזרה לנושא: אני מת מת מת לשמוע כבר תגובה שלהם באיזשהו ראיון על ההופעה שלהם בישראל. כל כך בא לי שהם יגידו שהיה פה יוצא דופן מבחינתם.
לדעתי קצת ביאס אותם שלא היה להם זמן לכלום, וכמו שהם הגיעו ככה הם הלכו- בלי באמת לראות את הארץ שלנו.
אני יודע שג'יימס מאוד מאוד רצה להגיע לירושלים, וברור שג'ורדן רצה (אבל הוא כבר היה) ואין לי ספק שגם פורטנוי רצה להסתובב קצת בישראל.
נקווה שהם באמת מתכננים לחזור לכאן כבר בסיבוב הבא שלהם, ואז אולי החוויה שלהם תהיה שלמה יותר.
ג'ורדן התייחס קצת למה שהם הרגישו, אבל זה ג'ורדן אז אי אפשר לדעת כמה הוא מיפה את זה...

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
Bootvi כתב:אני גם קצת קיבלתי את ההרגשה הזו, חשבתי מיד להירשם אבל חששתי שאני אראה בעיני חברי המועדון הותיקים בתור "מזדנב", או כזה ש"גם רוצה" לפעם הבאה, ולכן לא מיהרתי כמו שהרגשת הבטן שלי אמרה.DreamTheaterMan27 כתב: אוקיי עכשיו אני (שוב?!) אהיה קצת קטנוני (בתיקווה שלא יעופו עליי כיסאות לראש) ,
ואומר ש...אני נהנה לקרוא פה תגובות של אנשים אבל נוצר לי הרושם והתחושה שקצת חורה לי..אני חושב שלא כל כך מתייחסים לאנשים שלא רשומים למועדון ...ויש קטע של "מעמד" חברתי/מועדוני , עובדה..שהרבה פעמים אני כותב כאן ומגיב וכמעט אף אחד לא מתייחס לזה...ועושה טובה בכלל שהוא מגיב (אם בכלל).
![]()
תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
יחד עם זאת, אני עדיין מתכוון להצטרף למועדון, ולא רק לפעם הבאה שהלהקה תופיע, מכיוון שאני באמת עוקב אחרי הפורום כבר לפחות שנה וחצי.
משחקי כבוד וותק לא מעניינים אותי ואני לא חושב שמעניינים גם את מנהלי המועדון, אני רוצה להאמין שכולם מקבלים פה את אותו יחס.
אז בואו נעזוב את השטויות האלה, אנחנו פה בשביל המוזיקה, לא?
הווווו סופסוף, עכשיו אני מקבל קצת צומי !! קולולולולולולולו

ואני גם שותף להרגשתך מר Bootvi וגם אני כבר חושב המון זמן להירשם למועדון (נודע לי ממתן שכרגע אי אפשר להירשם מחדש והם יודיעו מתי אפשר).
כמוך-כמוני...בלי קשר להופעות הבאות שיהיו ..כי פשוט כל פרט קטן עליהם מעניין אותי וכל מה שקשור אליהם בא לי טוב בעין.
Treetop , אני גם אצטרף ל"חגיגה" וארד עליך בגלל שאתה לא מתלהב מTCOT ,זה השיר הכי טוב בדיסק!!!

אני לא מפסיק לשמוע אותו.
* גם אותי מעניין לשמוע מה הם חשבו ואמרו עלינו...(גם במהלך ההופעה עצמה!) ולכן אני אשאל זאת שוב :
אפשר בבקשה לקבל איזו תמצית או בעצם הכל....של מה שהם אמרו, עשו וכו'
מבחינת השטויות של פורטנוי וכל מה שג'יימס צעק בעיברית וגם בשפת האם שלו ??? אני בקושי שמעתי את כל זה , ב-ב-ק-ש-ה , עשו מאמץ !
עכשיו לנושא קצת אחר שגם עליו רציתי להביע את דעתי (שוב, לא לחטוף עליי בבקשה את הג'ננה

לכל החבר'ה בריי המזל שזכו לראות אותם/להפגש איתם/לקבל חתימות ודיסקים חתומים וכו' וכו' וכו' !!!
עם כל הכבוד...(ויש המון) לא חשבתם לפניי שהעלתם תמונות לכאן מהמאורע הנדיר וההיסטורי שקרה לכם?!
לא חשבתם שזה יקרע את ליבם התמים של כל האומללים שלא זכו לזה ?

לא חשבתם שאני ארצה לדקור את עצמי 17 פעמים עם פיגיון, לתלוש לעצמי את מעט השערות שעוד נשארו לי , לרצות לקפוץ ראש מבניין עזריאלי בלי חבל
או לחסום לעצמי את נתיב האוויר עם חבל תלייה ???????

....ברגע שאני אראה כאן מקלות תיפוף חתומים ע"י כל חבריי הלהקה , או דיסק של סקור חתום ?????
אני מבין את ההתלהבות שלכם ואת האושר ואת הכיף והחוויה העילאית אבל יש דרך ויש צורה להביע אותה , יכולתם פשוט לשלוח את התמונות מאחד לשני או משהו כזה בלי שכל הפורום ייחשף לחומרים ממכרים כאלו

סתם..נו.. זה בדיוק המקום לדברים כאלו..מסתבר, אבל תבינו אותי - - - גם אני רוצה !!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מחליף כבר כמה ימים צבעים מרוב קינאה , קינאה טובה במובן החיובי של המילה יש לציין.
טוב, עכשיו בטח כולם יחשבו שאני חולה נפש פסיכופת ויחזרו להתעלם ממני...חח

בכל אופן..אני הולך לבצע את מה שמתן המליץ לי...לכתוב על עצמי כמה מילים באשכול היכרות..אז אם למישהו אכפת מי אני או מתעניין...מוזמן לקרוא.
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it
I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם כבר העלת את הנושא... באמת שאין פה מספיק תמונות מהחוויה שעברה על מועדון המעריצים.
אין מקום טוב יותר מלחלוק את החוויות שלנו מיום ההופעה ומהמפגש מאשר בפורום הזה ובאשכול הזה!
אם למישהו יש תמונות כלשהן... זה המקום.
עוד קצת תמונות, מהאלבום של זיו תמרי בפייסבוק:
אחד הרגעים המאושרים
לפני הכניסה למפגש עם הלהקה:

וזה עוד רגע שלעולם לא אשכח! תמרי, שבמקום לתת לי ללחוץ יד עם חברי הלהקה, תופס אותי לסשן תמונות שלו(!) בזמן שהפריטים שלי נחתמים להם. פפפט!

אין מקום טוב יותר מלחלוק את החוויות שלנו מיום ההופעה ומהמפגש מאשר בפורום הזה ובאשכול הזה!

אחד הרגעים המאושרים

וזה עוד רגע שלעולם לא אשכח! תמרי, שבמקום לתת לי ללחוץ יד עם חברי הלהקה, תופס אותי לסשן תמונות שלו(!) בזמן שהפריטים שלי נחתמים להם. פפפט!

- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
YtseJam כתב:אם כבר העלת את הנושא... באמת שאין פה מספיק תמונות מהחוויה שעברה על מועדון המעריצים.
אין מקום טוב יותר מלחלוק את החוויות שלנו מיום ההופעה ומהמפגש מאשר בפורום הזה ובאשכול הזה!אם למישהו יש תמונות כלשהן... זה המקום.
וזה עוד רגע שלעולם לא אשכח! תמרי, שבמקום לתת לי ללחוץ יד עם חברי הלהקה, תופס אותי לסשן תמונות שלו(!) בזמן שהפריטים שלי נחתמים להם. פפפט!![]()
![]()
גררררררררררררררררררררררררררררררררררר

!!! Sombody Please ShOOt Me

I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:

התמונה עם הלהקה (עם מייטי, ליאור עדיה ומור):

עוד קצת תמונות שעדיה העלתה:
לפני ההחתמה:

אחרי ההחתמה:

תמונה של ג'יימס שממש הצחיקה אותי:

וזו בערך בין התמונות היחידות שיצאתי בהן נורמלי:

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- Mari
- דרימיסטית-על
אני דווקא עדיין מחכה לשמוע על הבק סטייג'...
ספרו קצת חוויות, פאדיחות, קטעים מצחיקים.... משהו... ??
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מישהו יודע איפה אפשר להשיג חולצה כמו של הברנש המזוקן..
של ה- Dream theater Live In Israel 09 16/06/2009
????????
של ה- Dream theater Live In Israel 09 16/06/2009
????????
I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
החולצה היא חולצת המועדון/הופעה שהדפסנו עבור חברי המועדון לשנת 2009.
מריאנה דווקא סיפרו קצת... שניים שלושה עמודים אחורה נראה לי.
מריאנה דווקא סיפרו קצת... שניים שלושה עמודים אחורה נראה לי.
Adar Nahari כתב:כשרק נכנסנו, מישהו שהיה לידי אמר לפורטנוי שהדיסק החדש ממש טוב. כמובן שפורטנוי התעצבן ואמר שהוא לא היה אמור לשמוע אותו עדיין כי הוא עוד לא יצא, ושהוא לא רוצה לשמוע על זה. פאדיחה...Treetop כתב:שאלה לברי המזל שפגשו את הלהקה, לא פחדתם לפלוט איזו שטות שהייתם מתחרטים עליה? ( אני אישית הייתי בטוח פולט משהו על קווין מור וחוטף ממייק שמאלית עצבנית )
אם כן, אנא פרטו לשם הפדיחה![]()
אולי תחלקו חוויות עם חסרי המזל שלא נכנסו?
שמעתי עוד כל מיני סיפורים, אבל אני לא זוכר אותם בשלמותם, אז לא רוצה לכתוב סתם.Different Freak כתב:קצת קשה לי לעקוב אחרי הדברים שכתובים, אז אולי זה כבר נכתב, אבל מיקי הביא לג'ון פטרוצ'י דיסק דיוידי שהוא מנגן סולואים ושירים, ואחד הסולואים שהיו בדיסק זה של Best of times וגם the count of tuscany.
מעניין מה פטרוצ'י חושב על זה

- Mari
- דרימיסטית-על
כן, שמעתי שמכרתם את עצמכם בכל הקשור לאלבום שעדיין לא יצא...
מה עוד?

מה עוד?
I've been trying to justify you
- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
YtseJam כתב:דווקא סיפרו קצת... שניים שלושה עמודים אחורה נראה לי.
*מחפש לצטט כאן*
החולצה היא חולצת המועדון/הופעה שהדפסנו עבור חברי המועדון לשנת 2009.
חולצה ממש יפה, סחתיין על העיצוב ! יש משהו מאחורה גם או רק מקדימה?
(מי עיצב?)
אגב, עידן מתי אפשר להירשם שוב?
I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
העיצוב שלי, הביצוע של הגרפיקאי שלנו (חזי אברס, לא נמצא בפורום). תודה... 
מאחורה יש את שם מועדון המעריצים וכתובת אתר המועדון.
כמו שמתן ציין לך בפרטי, בחודשים הקרובים. אנחנו נודיע לכולם ברגע שההרשמה תפתח.
מריאנה, אז לא משנה.

מאחורה יש את שם מועדון המעריצים וכתובת אתר המועדון.
כמו שמתן ציין לך בפרטי, בחודשים הקרובים. אנחנו נודיע לכולם ברגע שההרשמה תפתח.
מריאנה, אז לא משנה.

-
- בריל!
זה היה יותר אימה מאשר צחוקיםMari כתב:אני דווקא עדיין מחכה לשמוע על הבק סטייג'...

סתם..פשוט העוזר של הטור מנג'ר שלהם (בחור בשם ג'ייסון) היה כל כך עצבני שפחדתי שאנשים יעשו בלאגן והוא יעיף את כולם החוצה.
אבל אנשים התנהגו למופת, וחוץ מהעובדה שכל הזמן נשלפו מצלמות (מה שעיצבן קצת את ריק הטור מנג'ר שאוהב שהכל מאורגן) הוא היהי די מרוצה ואף אחד לא עף החוצה

זו תמונה שלי עם ג'ייסון המפחיד וריק (שרואים רק חלק ממנו) :

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני כ"כ רוצה להרוג את עצמי על ז השלא אמרתי אפילו לא מילה אחת לפורטנוי!!
חוץ מ- "ok" אחרי שהוא אמר לי שהוא הולך לחתום על מקל אחד במקום על שניים...
אהה כן.. ו- "thank you" אחרי שהוא חתם!

חוץ מ- "ok" אחרי שהוא אמר לי שהוא הולך לחתום על מקל אחד במקום על שניים...

אהה כן.. ו- "thank you" אחרי שהוא חתם!

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
תמונה קבוצתית של (מימין לשמאל) צוברי, אני, מר אברמוביץ' ובחור שאיני יודע את שמו (
):

ואני עם מייקי מייק:

ואני עם מייקי מייק:

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אתם קולטים שכבר עבר בדיוק שבוע מאז??
היום הייתי באונ' ת"א, ולא רחוק משם עמדתי לפני שבוע כמו ילדה היפראקטיבית [כמו?] והתפרעתי...
שבוע, חה!

היום הייתי באונ' ת"א, ולא רחוק משם עמדתי לפני שבוע כמו ילדה היפראקטיבית [כמו?] והתפרעתי...
שבוע, חה!
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (: