אבל נראה לי שאתה בכוח מנסה להוציא את פורטנוי כדבר שמנע מדרים להוציא מאסטרפיס בשנים האחרונות, בוא נחכה ונשמע את האלבום ואז נוכל להביע דעה אם דרים יותר טובה בלי או עם פורטנוי
בכוח לא, זאת דעתי ואני לא מנסה לייפות את הדברים. אמרתי את זה גם לפני שפורטנוי עזב. בהחלט בוא נשמע את האלבום ואני מקווה שכולנו נהנה ממנו בלי הצורך להגיד מי יותר טוב. השיר הזה רק נתן לי סיבות לאופטימיות, וכשאני יודע ששיתוף הפעולה של רודס ופטרוצ'י עובד כמו שצריך (בלי ההתערבויות של פורטנוי) אני עוד יותר אופטימי.
YtseJam כתב:6:40-6:46
ה"ריצה" (בחיי שאני לא יודע איך קוראים לזה חח) על התווים שמה, מאוד מזכירה חלק מסולו אחר שלו, כנראה שדיי עכשווי. אני מעריך שמהאלבום האחרון.
אני לא יודע מה אתם רוצים מ-PMU. עד עכשיו לא מצאתי שום דמיון בין השניים.
זה לא סוויפינג, אבל בכל מקרה, אתה צודק, זה מזכיר את הסולו מ- shattered fortress ב- 10:22-10:28.
אם תסתכל על הצילום מההופעה של אתמול תראה שזה כן סוויפינג. בדוק.
אבל נראה לי שאתה בכוח מנסה להוציא את פורטנוי כדבר שמנע מדרים להוציא מאסטרפיס בשנים האחרונות, בוא נחכה ונשמע את האלבום ואז נוכל להביע דעה אם דרים יותר טובה בלי או עם פורטנוי
בכוח לא, זאת דעתי ואני לא מנסה לייפות את הדברים. אמרתי את זה גם לפני שפורטנוי עזב. בהחלט בוא נשמע את האלבום ואני מקווה שכולנו נהנה ממנו בלי הצורך להגיד מי יותר טוב. השיר הזה רק נתן לי סיבות לאופטימיות, וכשאני יודע ששיתוף הפעולה של רודס ופטרוצ'י עובד כמו שצריך (בלי ההתערבויות של פורטנוי) אני עוד יותר אופטימי.
אחרי קצת הרבה זמן, אני יכול לומר גם כן שאני חושב שהשיר החדש הוא שיר טוב. לא מאסטרפיס, ויש לי ציפיות יותר גבוהות משירים אחרים באלבום, אבל שיר טוב. אני חושב שהבעיה העיקרית שלו היא שבעיניי הוא קצת נמרח ומאבד קצת מהעניין שההתחלה יוצרת עם ההתקדמות שלו. בכל מקרה, בהחלט מקור לאופטימיות.
באלבום דווקא שומעים שהוא... כן. לא יודע מאיפה הוצאת את זה.
סוויפינג מאבד מהייחודיות שלו כשהוא מנוגן לאט. התווים כבר לא "מתערבבים" אחד בשני. זה לא אומר שזה מנוגן באלטרנייט פיקינג.
אני מסכים עם טל בקטע של התופים בשיר.
ואתם מודעים לכך ששמענו רק שיר אחד מהאלבום שהוא אמור להיות "כביכול" השיר הכי פשוט? אנשים אומרים שהם עדין לא ראו דרים יותר טובה בלי פורטנוי... אין לזה שום משמעות עכשיו.
אני אומר, תחכו.
כי אנשים מחפשים כל הזמן השוואות: האם האלבום הזה כמו הקודם? האם הוא יהיה יותר טוב מסינס או מסיקס דגריס? האם מנג'יני יהיה יותר טוב מפורטנוי? האם דרים תהיה יותר טובה בלי פורטנוי או עם פורטנוי. יאללה חבר'ה, תהנו מהמוסיקה, זה מה שחשוב!
חס וחלילה שימות. בהחלט אמרתי שהיא עשתה טוב כי הלהקה הייתה צריכה רענון ופורטנוי הפריע בשנים האחרונות והשתלט יותר מדי. אני לא מתעסק בהאם האלבום יהיה יותר טוב מסינס או מסיקס דגריס או מאימג'ס. PEACE!
טל רודס כתב:כי אנשים מחפשים כל הזמן השוואות: האם האלבום הזה כמו הקודם? האם הוא יהיה יותר טוב מסינס או מסיקס דגריס? האם מנג'יני יהיה יותר טוב מפורטנוי? האם דרים תהיה יותר טובה בלי פורטנוי או עם פורטנוי. יאללה חבר'ה, תהנו מהמוסיקה, זה מה שחשוב!
DAMN RIGHT!
אני אוהב את השיר כשיר... ואני ממש מחובר אליו עכשיו
מת לשמוע את שאר האלבום!!
יש בחור נחמד בשם Rich Wilson שבין היתר כתב את הביוגרפיה של דרים.
הוא כבר קיבל עותק של האלבום החדש של דרים. מישהי בפייסבוק שאלה אותו אם אפשר להשוות את האלבום החדש לקודמיו, וזה מה שהוא ענה
Not really Laura. It's a grower (a good sign), there aren't any cookie vocals and in my opinion it's better than their last two albums.
בכל מקרה, סתם משהו שיושב עלי כבר הרבה זמן ואני חייב "לפרוק" - ל-Systematic Chaos יש יחסית שם רע בקרב קהל המעריצים של דרים. אתם לא חושבים כמוני שזה אלבום מעולה לגמרי? זה לפעמים נורא מציק לי כי אני נהנה מכל רגע ממנו ורואה בו אלבום איכותי לגמרי.
זה גורם לי לתהות - יכול להיות שאנשים נהיו אובר-ביקורתיים בנוגע ללהקה וכבר לא יכולים להנות מסתם מוזיקה טובה? יכול להיות שלא משנה כמה מעולה יהיה האלבום הבא עדיין אנשים יתלוננו שזה לא סינס?
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious