אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010
ובינתיים המחזור השני ממשיך עם משחק נהדר בין ארגנטינה לדרום קוריאה (4:1 לארגנטינאים) לא רק 5 שערים אבל המון הזדמנויות וכדורגל טוב וגם מתח (התוצאה די משקרת כי דרום קוריאה הייתה חזק מאד במשחק עד הרבע שעה האחרונה). במקביל 1:1 כרגע בין ניגריה ליוון, ואותה יוון "הבונקריסטית" , משחקת כדורגל התקפי גם לפני ההרחקה של השחקן הניגרי וכמובן אחריה. מי אמר שאין כדורגל במונדיאל?!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואללה צרפת האלה כישלון... שוב אני לא מבין מה דומנק עושה בקבוצה הזאת. אני מקווה שאכן יעבור לליברפול כמו שכותבים. שילוב מנצח של לוזרים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מראש לא הגיע להם להיות במונדיאל, הצדק נעשה הערב. המשחק היה מצוין וכפי ששנינו אמרנו ניר, הרמה עולה ככל שהמשחקים מתקדמים.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
זה ברור! הסיבוב השני התחיל מעולה!
נמנעתי מלהיכנס לוויכוח שהיה פה אבל בעיקרון אני יכול להסכים קצת עם מתן שהמונדיאל הזה לא מגיע לציפיות שהיו לי, אבל מצד שני, האווירה, העובדה שהרמה של המשחקים עולה, שאת כל המשחקים אני רואה עם החברים, אני בהחלט נהנה.
(מקווה שהמשפט הזה יצא הגיוני איכשהו מבחינת דקדוק...
)
נמנעתי מלהיכנס לוויכוח שהיה פה אבל בעיקרון אני יכול להסכים קצת עם מתן שהמונדיאל הזה לא מגיע לציפיות שהיו לי, אבל מצד שני, האווירה, העובדה שהרמה של המשחקים עולה, שאת כל המשחקים אני רואה עם החברים, אני בהחלט נהנה.
(מקווה שהמשפט הזה יצא הגיוני איכשהו מבחינת דקדוק...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא ראיתי מזמן תצוגת שיפוט מחרידה כמו שהייתה במשחק של גרמניה-סרביה, אבל זה לא מפתיע בהתחשב בכך שהשופט הוא ספרדי ומצטרף לרשימה ארוכה של ליצנים ששופטים בלה-ליגה כמו מדינה קנטלחו האפס. היה משחק שקול במחצית הראשונה עד שהשופט המנוול החליט להוציא 2 צהובים מגוחכים לקלוזה, שאף אחד מהם לא היה צהוב. הסרבים הצליחו לגנוב גול אבל גם ב-10 שחקנים גרמניה שיחקה טוב יותר והגיעה ללא מעט מצבים אבל קבלת החלטות רעה של פודולסקי (שגם החמיץ פנדל). חבל על ההפסד אבל גרמניה עדיין צריכה לעלות מהבית הזה ולהפיק את הלקחים הדרושים מהמשחק (באדשטובר כמגן שמאלי זה נקודת תורפה בהגנה).
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ובינתיים סלובניה מדהימה עם 2:0 על ארה"ב , איזה מונדיאל נהדר עם הרבה הפתעות וגם כדורגל טוב ושערים יפים.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
What a great second half by the US team!
And they should've win if not another horrible mistake by the referee.
And they should've win if not another horrible mistake by the referee.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן... למה בדיוק הוא פסל את הגול?? הוא טען שהיה פאול?
אין ספק שהמונדיאל הולך ומשתפר!! איזה כיף!
אין ספק שהמונדיאל הולך ומשתפר!! איזה כיף!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אוי אנגליה, כמו שהם נראים מגיע להם ללכת הביתה אחרי המשחק מול סלובניה בשבוע הבא. ניהול משחק איום ונורא של קאפלו, שגם לפני המונדיאל לא זימן את הסגל הכי טוב שהוא יכול היה.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אין לי הסבר למה 3 האריות נראים ככה. אולי זה העייפות המצטברת, אולי זה הלחץ שניכר בכל פעולה, הפתרונים לפאביו.
טל, חוץ מוולקוט וגארת' בייל אני לא בטוח שהיו עוד שחקנים שהייתי מזמן מעבר למי שקאפלו זימן.
טל, חוץ מוולקוט וגארת' בייל אני לא בטוח שהיו עוד שחקנים שהייתי מזמן מעבר למי שקאפלו זימן.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אנגליה נראו און דה פייס, כנראה השילוב של המחשק האנגלי המסורתי עם הסטייל המשעמם של האיטלקי לא עובד... מעניין באמת למה 
אני לא מבין מה Heskey למשל עושה בנבחרת... כנראה מצוקת החלוצים שלהם באמת גדולה.

אני לא מבין מה Heskey למשל עושה בנבחרת... כנראה מצוקת החלוצים שלהם באמת גדולה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בתור אוהד ארסנל, עם יד על הלב אני אומר שלוולקוט לא הגיע להיות בנבחרת. גארת' בייל הוא וולשי ולכן הוא משחק בנבחרת וולס.טל, חוץ מוולקוט וגארת' בייל אני לא בטוח שהיו עוד שחקנים שהייתי מזמן מעבר למי שקאפלו זימן.
מי הייתי מזמן? אשלי יאנג הווינר הפנטסטי של אסטון וילה במקום רייט פיליפס שלא רואה דשא במנצ'סטר סיטי, בנוסף הייתי מביא את אדם ג'ונסון שנתן חודשים נהדרים מאז שעבר למנצ'סטר סיטי. בשער הייתי מציב את ג'ו הארט למרות שהוא הכי צעיר בסגל מאחר והעונה הוא היה השוער מספר אחד בליגה. להסקי אין מקום בנבחרת, היה מקום לזמן את קרלטון קול, גם ללדלי קינג הפצוע הכרוני אין מקום בנבחרת. למפארד וג'רארד לא מסתדרים ביחד ולמפארד חייב היה לרדת לספסל, כאשר בארי וג'רארד במרכז וג'ו קול ולנון באגפים, אבל איפה ג'ו קול? כל היודע מקום הימצאו מתבקש להודיע לתחנת המשטרה הקרובה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ג'ו קול כ"כ היה חסר במשחק הזה!! אנגליה היו צריכים יצירתיות וכישרון ולג'ו קול יש בדיוק את זה!!

-
- בריל!
אז מה טל? פתאום האנדרדוג לא מתאימה לך? תעשה לי טובה ופעם הבאה שאתה מדבר על "משחק הירואי" של קבוצה בונקריסטית כמו שוויץ או כמו סרביה המגעילה תחשוב באמת אם ה"אובייקטיביות" שבשמה אתה מדבר באמת קיימת. קבוצה עם 11 מול 10 שחקנים שלא מגיעה לחצי מצב אחרי שהיא כובשת שער- זה בדיוק איך שהמונדיאל הזה נראה!טל רודס כתב:לא ראיתי מזמן תצוגת שיפוט מחרידה כמו שהייתה במשחק של גרמניה-סרביה, אבל זה לא מפתיע בהתחשב בכך שהשופט הוא ספרדי ומצטרף לרשימה ארוכה של ליצנים ששופטים בלה-ליגה כמו מדינה קנטלחו האפס. היה משחק שקול במחצית הראשונה עד שהשופט המנוול החליט להוציא 2 צהובים מגוחכים לקלוזה, שאף אחד מהם לא היה צהוב. הסרבים הצליחו לגנוב גול אבל גם ב-10 שחקנים גרמניה שיחקה טוב יותר והגיעה ללא מעט מצבים אבל קבלת החלטות רעה של פודולסקי (שגם החמיץ פנדל). חבל על ההפסד אבל גרמניה עדיין צריכה לעלות מהבית הזה ולהפיק את הלקחים הדרושים מהמשחק (באדשטובר כמגן שמאלי זה נקודת תורפה בהגנה).
הרי אם זה לא היה גרמניה, אם זו הייתה ספרד למשל, הייתה כותב משהו בסגנון- כל הכבוד לסרביה, משחק הירואי או איזו שטות אחרת שתתאים לאג'נדה שהגעת איתה מהבית.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
ועוד מילה על המשחק של ארה"ב סלובניה- השופט הזה מסריח בצורה חסרת תקדים! שני פנדלים ברורים באותו מהלך לטובת ארה"ב, שום עבירה שבוצעה על שחקן סלובני, ועדיין הוא פסל את השער בטענה לעבירה.
קשה להבין, אולי הטעות שיפוט הכי "מסריחה" שראיתי עד עכשיו.
קשה להבין, אולי הטעות שיפוט הכי "מסריחה" שראיתי עד עכשיו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה גניבת דעת בריל. במשחק של שוייץ, השוייצרים הגיעו להזדמנויות הטובות ביותר במשחק מבין שתי הקבוצות שהיו על הדשא, במשחק של אתמול גרמניה ב-10 שחקנים שלטה למרות שופט ספרדי ליצן. אין לי בעיה עם שיטת המשחק של סרביה כי אני יודע שהיא מבוססת על הגנה חזקה ועמידה טקטית , הטענה שלי היא לשופט שהרס את המשחק וזה לא מפתיע כי הוא מגיע מליגה עם מוניטין של ליצנים. הרמה במונדיאל רק משתפרת ממשחק למשחק ורק אתה מסרב לראות כי באת עם אג'נדה עוד לפני שהתחיל המונדיאל.אז מה טל? פתאום האנדרדוג לא מתאימה לך? תעשה לי טובה ופעם הבאה שאתה מדבר על "משחק הירואי" של קבוצה בונקריסטית כמו שוויץ או כמו סרביה המגעילה תחשוב באמת אם ה"אובייקטיביות" שבשמה אתה מדבר באמת קיימת. קבוצה עם 11 מול 10 שחקנים שלא מגיעה לחצי מצב אחרי שהיא כובשת שער- זה בדיוק איך שהמונדיאל הזה נראה!
הרי אם זה לא היה גרמניה, אם זו הייתה ספרד למשל, הייתה כותב משהו בסגנון- כל הכבוד לסרביה, משחק הירואי או איזו שטות אחרת שתתאים לאג'נדה שהגעת איתה מהבית.
-
- בריל!
טל רודס כתב:איזה גניבת דעת בריל. במשחק של שוייץ, השוייצרים הגיעו להזדמנויות הטובות ביותר במשחק מבין שתי הקבוצות שהיו על הדשא, במשחק של אתמול גרמניה ב-10 שחקנים שלטה למרות שופט ספרדי ליצן. אין לי בעיה עם שיטת המשחק של סרביה כי אני יודע שהיא מבוססת על הגנה חזקה ועמידה טקטית , הטענה שלי היא לשופט שהרס את המשחק וזה לא מפתיע כי הוא מגיע מליגה עם מוניטין של ליצנים. הרמה במונדיאל רק משתפרת ממשחק למשחק ורק אתה מסרב לראות כי באת עם אג'נדה עוד לפני שהתחיל המונדיאל.אז מה טל? פתאום האנדרדוג לא מתאימה לך? תעשה לי טובה ופעם הבאה שאתה מדבר על "משחק הירואי" של קבוצה בונקריסטית כמו שוויץ או כמו סרביה המגעילה תחשוב באמת אם ה"אובייקטיביות" שבשמה אתה מדבר באמת קיימת. קבוצה עם 11 מול 10 שחקנים שלא מגיעה לחצי מצב אחרי שהיא כובשת שער- זה בדיוק איך שהמונדיאל הזה נראה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אחלה של שיטה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אומרים שהמונדיאל מאכזב
http://mondial.walla.co.il/?w=/3782/1688634
מסכם בדיוק מה שאני חושב על המונדיאל עד כה.
http://mondial.walla.co.il/?w=/3782/1688634
מסכם בדיוק מה שאני חושב על המונדיאל עד כה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מחצית ראשונה פשוט נהדרת לשני הקבוצות קמרון - דנמרק!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem