אני מתאר לעצמי שישנו סיכוי סביר ביותר שכולכם כבר מכירים, אבל גם אם כן, עדיין שווים איזכור;
Knight Area
להקות פרוג מטאל מעולה, מבחינתי הקול הכי מרומם באפילה של להקות חיקוי DT ברמה בינונית ומטה שהתנגנו אצלי בזמן האחרון.
הלהקה מונה 7 חברים, ביניהם שני גיטריסטים מעולים, בסיסיט מאוד דומיננטי ומעניין, מתופף לא רע בכלל, סולן איכותי ביותר ושני קלידנים (!!!) שאחד מהם גם מתפקד כחלילן.
אמנם שמעתי רק אלבום אחד שלהם, under a new sign שיצא לא מזמן, אבל יש לי הרגשה שגם השני לא יפול ממנו.
אגב, לנושא אחר שהועלה כאן, חייב להודות שכמו כולם אני גם חוטא בנושא, אבל פיתחתי שיטה שמשקיטה את המצפון שלי קצת יותר. אמנם גם אני משתדל לרכוש כל אלבום שבאמת אהבתי, אבל בניסיון להשקיט את המצפון שלי, אני לא משאיר את השאר על הHD ליותר משבוע או עד שאני מגיע ל4.7 ג'יגה, או אז אני צורב ומכריח את עצמי לקום לחפש את ה"אוסף" בשביל לשמוע מוזיקה שעוד לא קניתי. תאמינו או לא, העניין עובד. יש ערך מוסף בצורך לקום ולחפש את הדיסק הספציפי (אני די מבולגן והחיות לא עוזרות לטפל בנושא...

) שגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני טורח לשמוע את הדיסק. וזה גורם לי לחשוב אם לא הגיע כבר הזמן לקנות אותו.
כן כן, אני לא יותר צדיק מכולכם ואני לא בא להצטייר ככזה, אבל איפשהו בכל השטח האפור הזה מצאתי לי שיטה שאכן עובדת, לפחות אצלי....