תודה לתותחנים הצעירים והמתוקים על משחק כדורגל ענק באיווד פארק. על הקרבה,נחישות,אופי (שער נצחון ב-10 שחקנים בהארכה במשחק חוץ) והמון טכניקה וכשרון.
תודה לארסן ונגר שנותן לכל הצעירים האלה במה בליגה הטובה העולם במסגרת גביע הליגה, וזה כבר קבוצה שלישית שההרכב השני של ארסנל מנצח הרכב ראשון שלה.
תודה לאדוארדו שהגיע אלינו וממשיך לקרוע רשתות כל עוד הוא מקבל צ'אנסים - סקורר ענק, כל מצב אצלו זה גול - ניצול מצבים מדהים! תודה גם לדיאבי וסונג על משחק מצוין!
תודה להורי שהביאוני עד הלום, תודה לסבתא על התמיכה והנסיון חיים ולכל האורחים שהגיעו לחגוג איתי את בא המצווה
בקשר לסופר קלאסיקו- השם הזה ניתן לפני הרבה הרבה הרבה שנים, זה לא המצאת תקשורתית חדשה כדי לנפח את המשחק. יש לי תחושה שזה יגמר בניצחון של ריאל אבל ברצלונה היא קבוצה מצויינת (עובדה שמתוך קנאה וצרות עיין כמה כותבים כאן מחליטים לרדת על שחקנים מהשורה הראשונה בעולם) ואני מקווה שהיא תצליח להתגבר על התחת של ריאל השנה ולנצח.
לצערי את רוב המשחק הזה אני לא אראה כי שי משחק רבע גמר גביע בכדורסל במלחה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan כתב:תודה להורי שהביאוני עד הלום, תודה לסבתא על התמיכה והנסיון חיים ולכל האורחים שהגיעו לחגוג איתי את בא המצווה
בקשר לסופר קלאסיקו- השם הזה ניתן לפני הרבה הרבה הרבה שנים, זה לא המצאת תקשורתית חדשה כדי לנפח את המשחק. יש לי תחושה שזה יגמר בניצחון של ריאל אבל ברצלונה היא קבוצה מצויינת (עובדה שמתוך קנאה וצרות עיין כמה כותבים כאן מחליטים לרדת על שחקנים מהשורה הראשונה בעולם) ואני מקווה שהיא תצליח להתגבר על התחת של ריאל השנה ולנצח.
לצערי את רוב המשחק הזה אני לא אראה כי שי משחק רבע גמר גביע בכדורסל במלחה.
אני גם רואה את ריאל מנצחת בסופר קלאסיקו אבל אני לא יופתע אם בארסה יצליחו לתפוס את ריאל עם התחתונים למטה וינצחו אותם.
מה שבטוח, תיקו לא יהיה.
אז לפני הסופר-קלאסיקו שיהיה ללא מסי (מעניין איך נדב הולך לשדר את זה), עוד מחזור בליגה הטובה בעולם ובמרכזו הדרבי של צפון לונדון בין ארסנל וטוטנהאם. שלשום התברר גם שבחצי גמר גביע הליגה, הוגרלנו לשחק נגד החלאות (טוטנהאם ,למי שלא מבין את העגה הארסנלית), בדיוק כמו בשנה שעברה.
ומכבי חיפה לקחה לפני יומיים את גביע הטוטו!! אחלה משחק.. רק חבל שבני סכנין לא יודעים להפסיד בכבוד, וכבר אחרי השער הראשון הם התחילו להתפרע ביציאים שלהם.. ורואים ששמחה של היריבה אוכלת אותם מבפנים ומתחילים בקללות וגידופים.. מה שלא נראה לי במקום..
שישרף להם הכפר!!!
יאללה פגרה.. חיפה הולכת להביא חלוץ דרום אפריקאי.. אם הוא ברמה של מסיללה(דרום אפריקאי גם הוא) שמסתמן שהוא המגן השמאלי הכי טוב בליגה כרגע, הוא הולך לקרוע כמה רשתות העונה.. תזכרו את השם.. פאנטיני!!
איזו הגרלה בשמינית גמר ליגת האלופות!!!! יבח שזה רק עוד חודש וחצי +
רומא- ריאל
מנצ'סטר - ליון
ליברפול - אינטר
וכמובן, ארסנל - מילאן
ברסה נגד סלטיק וצ'לסי מול אולימפיאקוס.
פורטו - שאלקה ופנרבחצ'ה - סביליה
רציתי ברצלונה, לא נורא גם מילאן בסדר אני מאמין שנעבור את בית האבות של אנצ'לוטי וחבורתו. אינטר,יונייטד עולות בטוח. מעצבן שקבוצה כמו שאלקה או פורטו תהיה ברבע גמר...
טל רודס כתב:רציתי ברצלונה, לא נורא גם מילאן בסדר אני מאמין שנעבור את בית האבות של אנצ'לוטי וחבורתו. אינטר,יונייטד עולות בטוח. מעצבן שקבוצה כמו שאלקה או פורטו תהיה ברבע גמר...
בארסה בדוק עולה, ריאל נדפקה נגד רומא וקשה להגיד מי יקח את המשחק..
וזה ממש יפתיע אותי אם ליברפול תצליח לנצח את הפיבוריטית מכל הקבוצות שהיא אינטר..
ורודס, ארסנל ממש יכולה לקרוע את התחת של מילאן שממש לא קבוצה אחידה באיכותה לאחרונה..
טל רודס כתב:רציתי ברצלונה, לא נורא גם מילאן בסדר אני מאמין שנעבור את בית האבות של אנצ'לוטי וחבורתו. אינטר,יונייטד עולות בטוח. מעצבן שקבוצה כמו שאלקה או פורטו תהיה ברבע גמר...
עם כל הכבוד לארסן ונגר ולקבוצת הילדים המדהימה (אין מה לעשות, מה שנכון, נכון!) והאנונימית למדי שהצליח להעמיד העונה, הפעם הוא פוגש את אחת האריות הותיקות והמנוסות ביותר במפעל.
אני לא רואה אילו כלים יש לונגר באמתחתו בכדי לעבור את המילאנזים.
בקיצור,
ביי ביי ארסנל - נתראה בשנה הבאה.........
עם כל הכבוד לארסן ונגר ולקבוצת הילדים המדהימה (אין מה לעשות, מה שנכון, נכון!) והאנונימית למדי שהצליח להעמיד העונה, הפעם הוא פוגש את אחת האריות הותיקות והמנוסות ביותר במפעל.
אני לא רואה אילו כלים יש לונגר באמתחתו בכדי לעבור את המילאנזים.
בקיצור,
ביי ביי ארסנל - נתראה בשנה הבאה.........
טל- אתה אובססיבי ברמות קיצוניות אחי
לדעתי ארסנל תנצח ותעוף בשלב הבא...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
עודד, מילאן מעפנה השנה, ההברקה של שנה שעברה לא תעבוד להם שוב פעם. הם עלובים בליגה האיטלקית (מקום 11), ובנויים בעיקר על הפנומן קאקא. חוץ מזה מדובר בקבוצה זקנה מאד שספק תעמוד בקצב המשחק המטורף של ארסנל.
איזה כלים יש לארסנל? רובין ואן פרסי, אדבאיור,חלב,פבריגאס, יש מספיק כלים
בקיצור, אם ארסנל תשחק בקצב שלה ולא תיתן למילאן לכפות עלינו כדורגל טקטי ומשעמם, אנחנו נעבור אותם. לטובת הכדורגל, כדאי שארסנל תעלה.
עודד, מילאן מעפנה השנה, ההברקה של שנה שעברה לא תעבוד להם שוב פעם. הם עלובים בליגה האיטלקית (מקום 11), ובנויים בעיקר על הפנומן קאקא. חוץ מזה מדובר בקבוצה זקנה מאד שספק תעמוד בקצב המשחק המטורף של ארסנל.
בקיצור, אם ארסנל תשחק בקצב שלה ולא תיתן למילאן לכפות עלינו כדורגל טקטי ומשעמם, אנחנו נעבור אותם. לטובת הכדורגל, כדאי שארסנל תעלה.
ואחרי כל מה שאמרת, מילאן תעבור את ארסנל. מילאן במקום ה11 כי חסרים לה 3 משחקים.
ודי כבר עם הדיבורים האלה על קבוצה זקנה! כמה גביעים צריך לקחת, כדי שיפסיקו לבלבל את המוח? כל פעם אותם דיבורים.
ולמה אתה חושב, שלטובת הכדורגל ארסנל צריכה לעלות? בגלל שאתה אוהד ארסנל? אז אני יכול להגיד שלטובת הכדורגל, מילאן צריכה לעלות.
עם כל הכבוד לצעירים של ארסנל, מילאן ה"זקנה" (כמו שאתה אומר) אלופת אירופה 7 פעמים. כאשר הצעירים של ארסנל יביאו תוצאות, אז יהיה אפשר לדבר על קבוצה צעירה ומוצלחת. כשאני אומר תוצאות, הכוונה היא לא לניצחונות אלא לתארים.
נערך לאחרונה על ידי Dead ב ו' דצמבר 21, 2007 11:27 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואחרי כל מה שאמרת, מילאן תעבור את ארסנל. מילאן במקום ה11 כי חסרים לה 3 משחקים.
ודי כבר עם הדיבורים האלה על קבוצה זקנה! כמה גביעים צריך לקחת, כדי שיפסיקו לבלבל את המוח? כל פעם אותם דיבורים.
ולמה אתה חושב, שלטובת הכדורגל ארסנל צריכה לעלות? בגלל שאתה אוהד ארסנל? אז אני יכול להגיד שלטובת הכדורגל, מילאן צריכה לעלות.
עם כל הכבוד לצעירים של ארסנל, מילאן ה"זקנה" (כמו שאתה אומר) אלופת אירופה 7 פעמים. כאשר הצעירים של ארסנל יביאו תוצאות, אז יהיה אפשר לדבר על קבוצה צעירה ומוצלחת. כשאני אומר תוצאות, הכוונה היא לא לניצחונות אלא לתארים.
ואחרי כל מה שאמרתי, טוב גם שהתייחסת למה שאמרתי...
מילאן חרא של קבוצה השנה, אתם צריכים להיזהר לא לרדת בטעות לליגה השנייה. כן, אתם קבוצה זקנה, "אחוזת ראשונים" זה נוער לידכם. ובוודאי שלטובת הכדורגל ארסנל צריכה לעלות, כי כשאיטלקים מנצחים,הכדורגל מפסיד, זה ידוע מאז ומתמיד. התארים של מילאן מהעבר ממש לא פקטור, כי לשיטתך גם ליברפול תהיה פייבוריטית מול אינטר, ואתה הרי יודע שאינטר קבוצה טובה יותר מליברפול , אה וגם ממילאן (אבל זה לא חוכמה).
להבדיל מכל מיני גלורי האנטרס, גם הדרך חשובה ולא רק התארים....
אני מסכים עם טל על כך שלטובת הכדורגל ארסנל צריכה לעלות.
ארסנל משחקת פשוט פנטסטי העונה.
תענוג לצפות בהם בכל משחק.
יותר מאי פעם, אני מסיר בפני ונגר את הכובע העונה.
לא האמנתי שהוא יציב קבוצה מעולה שכזו.
הבעיה עם מילאן, וזה תמיד קורה ותמיד מעצבן, שאעפ"י שהיא מציגה לעיתים כדורגל משעמם ודוחה, היא תמיד מעפילה לשלבים האחרונים אם לא זוכה.
לטעמי, זאת בעיקר בשל הגנת הברזל (מילאן לימדה בעשר האחרונות את כל אירופה הגנה מהי) והברקות של פנומן זה או אחר.
ולאחר כל זאת, אני עדיין חושב שמילאן תעלה.
אי אפשר להספיד אותם אף פעם, על אף גילם המופלג של שחקניה.
לא אתפלא אם אראה את מאלדיני האלמותי מניף עוד גביע...........