Ozerivarium כתב:או שאת יכולה לאכול פשוט רק דגים , חבר שלי היה בטורקיה והוא לא נגע שמה בגדול , היה חי על דגים ועל ירקות ודברים כאלה .. זה באמת נשמע קשה ..
לא אוהבת דגים או ירקות...
טל, הלכת בסוף? שמעתי שהיה קצת בלאגן. (יש מצב שאני טועה כי הייתי בחדר אחר מהטלויזיה ויכול להיות שאני מתבלבלת עם משהו אחר)
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
אם רק הייתה לי את האזרחות הבריטית בשביל שאוכל להגיש מועמדות. פשוט לא יאומן שעל תפקיד זהה במשרד החוץ בארץ פה קיבלתי 5000 שקל עם תואר שני ופה מקבלים 2500 פאונד לחודש לפחות. ככה זה שיודעים להעריך השכלה גבוהה במדינות מסוימות ובמדינות אחרות לא, אחרי זה שלא יתפלאו למה יש בריחת מוחות מישראל.
Greenburger כתב:חשבתי שכל הרעיון שיש לך אזרחות אירופאית בזכות הדרכון והאיחוד נועד להעניק לך את הזכויות של אזרח.
מותר לך לגור,ללמוד ולעבוד ואפילו להצביע בבחירות המקומיות. באנגליה למשל, אם אתה אזרח בולגרי או רומני, אתה לא יכול לקבל דמי אבטלה (זה סייג שהבריטים הכניסו כששתי המדינות האלה נכנסו לאיחוד), לא שזה מפריע לי, כי לא באתי לפה כדי לקבל דמי אבטלה. בכל מקרה, כל אזרחות אירופאית מתוך ה-27 זה טוב ומאפשר לך לחיות באופן חוקי באירופה.
Greenburger כתב:חשבתי שכל הרעיון שיש לך אזרחות אירופאית בזכות הדרכון והאיחוד נועד להעניק לך את הזכויות של אזרח.
מותר לך לגור,ללמוד ולעבוד ואפילו להצביע בבחירות המקומיות. באנגליה למשל, אם אתה אזרח בולגרי או רומני, אתה לא יכול לקבל דמי אבטלה (זה סייג שהבריטים הכניסו כששתי המדינות האלה נכנסו לאיחוד), לא שזה מפריע לי, כי לא באתי לפה כדי לקבל דמי אבטלה. בכל מקרה, כל אזרחות אירופאית מתוך ה-27 זה טוב ומאפשר לך לחיות באופן חוקי באירופה.
רגע עם דרכון גרמני אני יכול לחתום אבטלה באנגליה?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס כתב:אם תעבוד לפני זה באנגליה שנה רצוף ואחרי זה תאבד את עבודתך, אז כן.
ממליץ לך לבוא ולא להישאר במדינה בה ליברמן מקבל מספר דו ספרתי של מנדטים.
ואני ממליץ לך, חברי היקר,לא להישאר ביבשת שתוך פחות מעשור הולכת להיות יותר מוסלמית מערב הסעודית, ויותר קיצונית מרצועת עזה
לפחות תבחר מקום שאתה יכול לברוח באמת מכל החרא הזה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ואני ממליץ לך, חברי היקר,לא להישאר ביבשת שתוך פחות מעשור הולכת להיות יותר מוסלמית מערב הסעודית, ויותר קיצונית מרצועת עזה
לפחות תבחר מקום שאתה יכול לברוח באמת מכל החרא הזה...
קצת נסחפת, בכל מקרה יותר חרא מישראל לא היה ולא יהיה, כך שאם יש מישהו שצריך לקחת המלצות פה, זה בטח לא אני
איזה ישראלים אנחנו. אוסטרליה היא המדינה האחרונה שהייתי רוצה לגור בה. זו מדינה גזענית, נגועה בהרבה מאוד אלימות ודיכוי. היום בכלל היא יעד מצויין לאיסלאם הקיצוני, והשנאת זרים שם רק הולכת וגוברת עם הזמן.
חוץ מזה שהאוסטרלים שפגשתי עד היום לא עשו לי חשק להגיע לשם...
העולם גדול לא?
על מה אתה מדבר מתן? אוסטרליה אחת המדינות שאני הכי רוצה לחיות שמה ( זמנית כן ..) . דווקא הבנתי שהאוסטרלים שמה מאוד לבבים . שלא לדבר על נופים עוצרי נשימה .
^ גם לדעתי, אם לרדת מהארץ אז לשם (לא שאני מתכנן, כן?). מעבר לנוף, יש שם את מערכת הבריאות והכלכלה מבין המתקדמות בעולם.
ומתן, אם אתה כבר מדבר על אלימות, גזענות ועל יעד לאיסלאם קיצוני, אז הייתי אומר שישראל גם כן איכשהו נכנסת תחת ההגדרה הזאת. איכשהו
נערך לאחרונה על ידי liordavidlior ב ג' פברואר 03, 2009 12:07 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"