מחברת ציור ומחברת תוים- כן אני הולכת לכיוון שך multitalent
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
DivineComedy כתב:אני לא בדיוק יודע מתי האשכול הזה הפך להיות על קניות שגם לא קשורות למוזיקה אבל אם כן אז הנה...
המצלמה החדשה שלי, חיפשתי הרבה זמן מצלמה קטנה עם זום גדול. על פי הביקורות זאת אחת הטובות. מה גם שקנון עדיין לא כיזבו אותי:
[תמונה של מצלמה.- כי חייבים לחסוך בקילובייטים..]
לא יודע למה חשבתי שתביא אותה במצלמה סופר מקצועית שחורה כזאת עם עדשה של האבל...
או שיש לך כבר אחת כזאת והחדשה זה בשביל שהיא תכנס לכיס...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
האלבום החדש של דרים - Special Edition - עכשיו בידיים טובות .
מה שמצחיק הוא שלפני שבאתי ל"תו השמיני" ראיתי איזה בחור עם חולצה של האלבום החדש , ומחזיק בגאווה ובעוז את גרסת הספיישל של דרים , נתתי לו חיזוק חיובי והזמנתי אותו לפורום . מעניין אם הוא יכנס באמת.
הArtwork , איכות הדיפוי של העטיפה החיצונית והBooklet איכותיים ביותר - הכל נראה נוצץ כמו שיניים של פיית שיניים
Ozerivarium כתב:האלבום החדש של דרים - Special Edition - עכשיו בידיים טובות .
מה שמצחיק הוא שלפני שבאתי ל"תו השמיני" ראיתי איזה בחור עם חולצה של האלבום החדש , ומחזיק בגאווה ובעוז את גרסת הספיישל של דרים , נתתי לו חיזוק חיובי והזמנתי אותו לפורום . מעניין אם הוא יכנס באמת.
הArtwork , איכות הדיפוי של העטיפה החיצונית והBooklet איכותיים ביותר - הכל נראה נוצץ כמו שיניים של פיית שיניים
לפני מספר שעותרכשתי גם אני את ה-Special Edition ובזה הרגע הוא מתנגן לראשונה במערכת שלי
הייתי באילת בשלישי-רביעי עם הגדוד שלי. אז יצאתי איכשהו קצת לקניון.. דיסק קלאב הזול והמפורסם באילת.
לאחר התלבטות ארוכה איזה דיסק לקנות לאור התקציב(גם BCSL נכלל בעסק) החלטתי לדחות במעט את הקנייה של BSCL(שעלה סך הכל 50 שקל) וקניתי במחיר שיחסית לאיזור תל אביב נחשב מציאה מאז שעסקי הקרימזון התייקרו בטירוף.
King Crimson - Larks' tongues in aspic
אלבום שלהם שאני ממש אוהב. הצטרפותו של ברודפורד באלבום הזה עשה רק טוב בעסקיית הטופים.