Plaschkes כתב:השאלה היא לכמה מהאנשים שמעניין אותם GoW יש בכלל קינקט.
התשובה: מעטים. לא מעניין.
לא יצא לי לענות לך על זה... אז ככה... מיקרוסופט קישקשו מההתחלה על זה שהקינקט יתן מענה גם לגיימרים אמיתיים ולא רק לחובבי גאדג'טים אופנתיים וכאלו שצריכים תירוץ לקנות קונסולה.
עכשיו שים לב, אף מילה על היילו עד הסוף!
גירז הוא הזיכיון הכי אלים שלקונסולה יש להציע והוא תענוג לגיימרים אמיתיים, עקומת הלימוד שלו היא די גדולה לדעתי ככה שהוא לא ישר תופס את כולם ובשביל ליצור FPS רציני לקינקט אתה צריך לדעתי לפחות קרקע בדוקה, אי אפשר לעשות את זה מכלום עם עולם משחק חדש לגמרי, לפחות בפעם הראשונה.
אני אישית מאוד רוצה קינקט אבל אני לא אשים את הכסף בשביל משחקי חברה שימאס לי מהם אחרי יום או שאני אתעייף פיזית לפני וכנראה מדובר בלפחות עוד חצי מיליון אנשים שיש להם דרישות כמו שלי ואני בטוח שהתאגיד האהוב הזה לא יהיה מוכן לותר עליהם.
עכשיו מילה על היילו. למה זה חייב לקרות עם גירז? כי מדברים כבר המון זמן על לדחוף את הקינקט גם לשם אבל אם זה לא יעבוד עם הגירז שמתפקדים כבר חמש שנים בתור השוליה לעם הנבחר, הספרטנים, זה לא יקרה בחיים ובמיקרוסופט שעכשיו מקבלת את כל הכסף שמושקע בהיילו לא יתנו לזה לקרות. וזה יותר כסף מאשר הם מספרים.
לא משנה איך תסתכל על זה, לפני שיצא משחק סטאר וורז בינוני נוסף אבל לקינקט, לפני הכל, הגירז ינחתו וינסרו וזה יהיה תלוי בהם. חוץ מזה תחשוב על זה... לנסר עם הקינקט... זה פותח חלון חדש לגמרי למשחק אימה וgore מגניבים ואני רציני כאן, זה מספיק כסף כדי למלא איתו את האחוזה של ברוס וויין פעמיים. אין מצב שמיקרוסופט מזניחים אותנו.
עכשיו.... שירות לקהילה! אני ממליץ לכם לכל צרכי הגיימינג שלכם על המוכר הבא בEBAY, Gameconsultant
http://stores.ebay.com.au/Gameconsultan ... 513&_pgn=3
הזמנתי ממנו בעבר, הוא עובד עם כל השיטות שידור והכי טוב? משלוח רוב הזמן חינם בנוסף על מחירים מעולים. הזמנתי ממנו הרגע PO לבולטסטורם שיוצא עוד יומיים (ויהיה מטורף לגמרי ד"א כי זה בהשגחת הרבנות אפיק והרב בלזינסקי דה שליט"א) בכולה 50 דולר אוסטרלים שזה 196 ש"ח עם משלוחה חינם והוא מהיר ואמין. פאקינג 196 שקל בשביל לשחק עם רובה צייד עם ארבעה קנים!!! ממליץ בחום.