אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

שליחה על ידי Sentient 6 »

תמונה

*ooohhh teaser*
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

והירוס 5 גם אדיר
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

gantleman and not so gantle man, תרשמו ביומנים שלכם את ה3 במאי 2011 כי אחרי משו כמו 14 שנה בפיתוח זה תאריך היעד הסופי של דיוק ניוקם לנצח. jesus titty fucking christ.

ד"א למי שתוהה איך זה קרה, מסתבר עכשיו שהיה קרב משפטי בין gearbox לבין 3d realms שהוציאו את המשחקים המקוריים ושסירבה ב2009 לממן את הפיתוח של החדש ע"י גירבוקס ואחרי קרב משפטי שלא צלח, גירבוקס הוציאו את borderlands שהיה הצלחה אדירה עם כל ההרחבות שלו ובזכות הזרימת מזומנים הלא צפויה הם יכלו לקנות את כל הIP ולעשות מה שבא להם. ובא להם להוציא עוד משחק של דיוק ניוקם!!!! :twisted: :twisted: :cheers:
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

גירז אוף וור כן מגיע לקינקט בסוף!!! זה כנראה יהיה rail shooter כמו הדד ספייס שיצא לWii ויהיו בו כל מיני פעולות מגניבות עם המצלמה כמו למשל האפשרות לתקשר עם חברי צוות או אניה בפיקוד בנקודות מסויימות על ידי זה ששמים את החד על האוזן כאילו שמפעילים אוזניה וכל מיני דברים כאלה. גאד דאמיט זה המשחק הכי אלים לאקסבוקס וזה יהיה אדירררר!!! מהרגע שהודיעו על הקינקט מיקרוסופט התחייבו פעם אחרי פעם לתת מענה לשחקנים האמיתיים וסוף סוף זה מגיע. מיקרוסופט לא אישרו בינתיים אבל עם ההדלפה של הלוגו ל gears of war: exile זה די נהיה בלתי ניתן להכחשה. המשחק בכל מקרה אמור להתרחש איפשהו בין המשחק הראשון לשני כי השלישי שיצא בדצמבר סוגר את הסדרה והסיפור הקיים.

תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

השאלה היא לכמה מהאנשים שמעניין אותם GoW יש בכלל קינקט.

התשובה: מעטים. לא מעניין.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Plaschkes כתב:השאלה היא לכמה מהאנשים שמעניין אותם GoW יש בכלל קינקט.

התשובה: מעטים. לא מעניין.
לא יצא לי לענות לך על זה... אז ככה... מיקרוסופט קישקשו מההתחלה על זה שהקינקט יתן מענה גם לגיימרים אמיתיים ולא רק לחובבי גאדג'טים אופנתיים וכאלו שצריכים תירוץ לקנות קונסולה.
עכשיו שים לב, אף מילה על היילו עד הסוף!
גירז הוא הזיכיון הכי אלים שלקונסולה יש להציע והוא תענוג לגיימרים אמיתיים, עקומת הלימוד שלו היא די גדולה לדעתי ככה שהוא לא ישר תופס את כולם ובשביל ליצור FPS רציני לקינקט אתה צריך לדעתי לפחות קרקע בדוקה, אי אפשר לעשות את זה מכלום עם עולם משחק חדש לגמרי, לפחות בפעם הראשונה.
אני אישית מאוד רוצה קינקט אבל אני לא אשים את הכסף בשביל משחקי חברה שימאס לי מהם אחרי יום או שאני אתעייף פיזית לפני וכנראה מדובר בלפחות עוד חצי מיליון אנשים שיש להם דרישות כמו שלי ואני בטוח שהתאגיד האהוב הזה לא יהיה מוכן לותר עליהם.
עכשיו מילה על היילו. למה זה חייב לקרות עם גירז? כי מדברים כבר המון זמן על לדחוף את הקינקט גם לשם אבל אם זה לא יעבוד עם הגירז שמתפקדים כבר חמש שנים בתור השוליה לעם הנבחר, הספרטנים, זה לא יקרה בחיים ובמיקרוסופט שעכשיו מקבלת את כל הכסף שמושקע בהיילו לא יתנו לזה לקרות. וזה יותר כסף מאשר הם מספרים.

לא משנה איך תסתכל על זה, לפני שיצא משחק סטאר וורז בינוני נוסף אבל לקינקט, לפני הכל, הגירז ינחתו וינסרו וזה יהיה תלוי בהם. חוץ מזה תחשוב על זה... לנסר עם הקינקט... זה פותח חלון חדש לגמרי למשחק אימה וgore מגניבים ואני רציני כאן, זה מספיק כסף כדי למלא איתו את האחוזה של ברוס וויין פעמיים. אין מצב שמיקרוסופט מזניחים אותנו.

עכשיו.... שירות לקהילה! אני ממליץ לכם לכל צרכי הגיימינג שלכם על המוכר הבא בEBAY, Gameconsultant

http://stores.ebay.com.au/Gameconsultan ... 513&_pgn=3

הזמנתי ממנו בעבר, הוא עובד עם כל השיטות שידור והכי טוב? משלוח רוב הזמן חינם בנוסף על מחירים מעולים. הזמנתי ממנו הרגע PO לבולטסטורם שיוצא עוד יומיים (ויהיה מטורף לגמרי ד"א כי זה בהשגחת הרבנות אפיק והרב בלזינסקי דה שליט"א) בכולה 50 דולר אוסטרלים שזה 196 ש"ח עם משלוחה חינם והוא מהיר ואמין. פאקינג 196 שקל בשביל לשחק עם רובה צייד עם ארבעה קנים!!! ממליץ בחום.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ביקורת!!!
והיום, bulletstorm.

בפשטות, הרעיון של המשחק הוא בסלוגן שלו, kill with skill, מה שממצב אותו בתור אחד המשחקים האלימים בהיסטוריה של הכל כנראה ובהתאם אם היה לי ילד ממש לא הייתי נותן אותו, זה שיהיה ברור דבר ראשון, זה אחד מהמשחקים שממש לא מתאימים למי שלא בטוח בשפיות שלו.
הרעיון הוא פשוט, אתה גרייסון האנט, צייד ראשון gone rouge שנראה כמו וולברין ומתרסק יחד עם הצוות שלו על כוכב שהוא סוג של לאס וגאס ענקית אם כנופיות של מוטציות אוכלות אדם היו משתוללות ברחוב. המטרה היא פשוטה, בהתחלה אתם מקבלים גישה למערכת ניקוד שהרעיון מאחוריה היא שהמרשים שורד ורק מי שמסוגל לבצע כמה שיותר פעלולי רצח שכאלה זוכה להתחבר לנקודות התדלוק שפזורות במשך כל שלב וגם זוכה לשדרג את הנשקים המעטים שיש במשחק וזה חשוב מאוד אם אתם רוצים לשרוד. מכיוון שתחמושת פזורה אפשר למצוא מעט מאוד ואויבים משאירים מאחוריהם מעט מאוד אתם חייבים מההתחלה להיכנס לקצב אחרת בשלבים הראשונים אתם בעיקר תהרגו עם המגף שלכם וזה משעשע אבל קשה ומתסכל.
היתרון במערכת הזאת שאתם מרוויחים מהסביבה שלכם, מה שאומר גדרות תייל חשופים, צמחים ענקיים אוכלי אדם ולהבות ענקיות שרק מחכות לבלוע את הקורבנות שלכם. האויבים גם די מוצלחים ונעים מהאוכלי אדם הפשוטים עם הרובה סער דרך הcreeps שהם מין גולום עם רובה צלפים ונחמד מאוד לשמוע אותם צועקים לכם כל הזמן "sufferrrrrrrrrrrrr" וכו'. בנוסף אתם תפגשו גם בוסים כמו צמחים ענקיים שינסו לבלוע אתכם וגודזילה מקומית בשם הקאטון. אחד השלבים הכי משעשעים הם כשאתם מקבלים גישה לגרסה רובוטית קטנה של אותה המפלצת שבמקרה גם יורה לייזרים מטורפים מהעיניים. בקטנה הכוונה היא לגובה 50 מטר דרך אגב. very engaging. הבעיה במשחק היא שהוא מתנהל כולו כמו מסילה על אותה המערכת ואם אתם לא מתמסרים לה לחלוטין סביר להניח שימאס לכם מהר מאוד, השחיקה מורגשת אבל האויבים משתנים כל הזמן והנשקים משתדרגים בקצב שישאיר את הכל רענן אז אם אתם נכנסתם לזה אתם תהנו מאוד.
הדמויות משעשעות מאוד, החל מהאנט שהוא די אידיוט שיכור שכל הדמויות כל הזמן מסתלבטות על כמה שהוא טיפש והוא כל הזמן מפתיע אותם מחדש, דרך אישי סאטו, החבר הסייבורג הפסיכוטי שלכם (שהרע מכנה אותו sushi dick) ודרך טרישקה נובאק, בחורה נקמנית ומסוכנת שנתקעה בסיטואציה איתכם וכל הפאן שלה הוא לאיים עליכם כנראה.
הגרפיקה מוצלחת, יושבת על המנוע אנריל 3.0 שאחרי עוד קצת טוויקים נשאר די רענן אחרי המון זמן ואומנם לא נעשה בו שימוש מוצלח כמו בגירז אוף וור 2 אבל הסביבות עצמן מאוד צבעוניות ומגניבות אז אין יותר מדי תלונות כאן.

הגירסה של האקסבוקס מאוד מוצלחת לדעתי ויהיה מעניין לראות אם משחק ההמשך יצליח להשאיר את מערכת הניקוד מעניינת כי אם כן אז יש מצב שמדובר בשוס שנראה בהרבה משחקים למבוגרים בלבד, השאלה היא איך ינצלו את הרעיון הזה שהבכורה שלו היא סה"כ מוצלחת.

כנראה the most over the top shooter מאז סיריוס סם ואחד מאלו שאתם תתקלו בשם שלהם המון בעשור הקרוב. עוד מוצר איכות שיוצא בהשגחת האיש החזק בתחום היום, קליף בלזינסקי, 9 מתוך 10 אצלי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

קיבלתי את crysis 2. בקיצור, גרפיקה שתהרוג אתכם, רק חבל שהאויבים כאלה טמבלים שזה פוגע בחוויה.
מה שכן הnanosuit שודרגה מבחינת השימוש בה והיא מרשימה בטירוף ומאוזנת ואני nקווה שימצאו לנכון להכניס חלק מהדברים שהיא מציעה בהיילו הבא כדי לשפר את הarmor abillites כי בלי שיפורים רציניים אין טעם להחזיר אותם. גורדון פרימן יכול רק לקנא שאין לו אחת כזאת.
בעידן של משחקים שבו force multiplyer armors הם כלי הנשק המועדף, החליפה הזאת מצליחה להתבלט לצד הMjolnir רק חבל שהמשחקיות עצמה קצת פחות.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

זה מה שהזמנת לי ליומולדת?

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:זה מה שהזמנת לי ליומולדת?
לא, את זה.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

יותר טוב! לליידי גאגא יש יותר כוח מלחליפת הנאנו.

ופה אני מפסיק את הספאם בנושא :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

יותר סטייק מאשר ספאם.

כמה מחשבות...
ב7-9 ביוני תהיה תערוכת E3 ויהיה די מסיבי השנה והנה כמה מהסיבות שאני בטוח שיהיו שם כדי שלא תתאכזבו:

הזיכיונות הכי גדולים סוגרים טרילוגיה השנה וכל אחד ינסה לעקוף את האחר ואלו גירז אוף וור, אנצ'רטד, באטלפילד, לדעתי שני משחקי קול אוף דיוטי חדשים (מודרן וורפר 3 ויש דיבורים על ספין אוף עתידני), מס אפקט ומקס פיין.
יהיה לדעתי טריילר ראשון לפרוייקט של גיירמו דל טורו, סטאר וורז אולד ריפבליק, גירסה בטה של הקונסולה החדשה של נינטנדו שלדעתי לא בהכרח תהרוג את הWii ו- shooters לקינקט שסוף סוף יתנו סיבה לעוד 5 מיליון אנשים לקנות אחד כזה.

מעבר לזה אני מאמין שהעולם של היילו יקבל השקה מחודשת וחגיגית כדי לחגוג את המעבר לאולפנים החדשים עם טריילר למשחק חדש, הכרזה על רימייק ל-combat evolved ובאופן כללי המון מכל המדיות הקיימות ואולי גם כניסה למדיה חדשה כי מיקרוסופט שכרו את הבמה ל6 ביוני ב-10 בבוקר באולם הראשי כדי לעשות הצגה טרומית כללית וזה ממש חריג ואומר שהם מתכננים משהו עצום לקהל ולגמד את מה שהחברות האחרות יעשו בהמשך השבוע.
אני חושב שדיאבלו 3 יקבל תאריך רשמי וגם החלק הבא של סטארקראפט 2 ואני אעז להגזים ולהגיד שגם גורדון פרימן יעז להוציא את הראש מהמחבוא שלו עם העתיד של האלף לייף ואולי גם עוד משחקיות מקוונת לפורטל 2. NGP, GTA אולי NFS חדש... לא יודע מה עוד.

2012 תהיה שנה ענקית ואם המאסטר צ'יף יחזור אז בכלל אני ארקוד על הקירות.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אולי סוני רוצים לדבר על משהו שקשור לזה

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני חושב שבשלב הזה גם צ'רלי שין פועל על אנדרואיד. WINNING!

דרך אגב אם כבר סוני, יש פה מישהו שמשחק בPS3 ברשת? זה נכון שהPSN מושבת כבר שבוע שלם?? אני קצת מתקשה להאמין שכל הרשת שלהם הלכה לעזאזל. מישו ממש שונא אותם.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

I'm playing online Black Ops all the time and it's been down indeed since last Wednesday night, which is pretty crazy.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אוקיי אז זה אמיתי ופוגע בכולם.

חבל לי על המיליונים שמשלמים ולא יכולים את הfix שלהם ועל כל הכרטיסי אשראי שלהם שגם בסכנה. גם אחרי שירימו אותה מחדש בטח יהיו המון באגים שיחרפנו את כולם... אני לא מבין גדול בזה אבל אם השרתים הם של החברות שמפתחות למה אי אפשר לנתב את השירות דרכן ולשחק בלי התיווך של סוני? זה עניין של ID או מעבר לזה?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

They all do authentication through Sony, you cannot bypass that. Also the Sony servers manage a lot of gamers data, payments, achievements and stuff. There is no way to bypass all that.
Sony are saying they are rebuilding the whole system with some significant security improvements which is what takes time.
This will hit them pretty hard, imagine a huge website like Amazon or eBay being down for a week!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

זה לא קשור לחבורת ההאקרים שסוני תבעה על זה שהם פרצו את הפלייסטיישן 3? הם נקמו בסוני בכך שהפילו את השרתים שלה.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

האלו שפרצו את הקונסולה אשכרה יצאו בהודעה פומבית שזה לא הם מרוב פחד של מה שיעשו להם... סוני הולכים לצלוב מישהו חזק.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

קודם כל, אנונימוס ממש לא מתים מפחד מסוני. הם עשו כמה דברים נועזים בחיים שלהם.
הסיבה היחידה שהם יצאו בהכחשה כל כך מהירה היא בגלל שהם מתקיימים על תמיכה של הקהילה, וההפלה של רשת PSN פוגעת קודם כל במשתמשים ואנונימוס לא רוצים דבר כזה.

כמו כן הם כבר הודיעו כבר לפני כמה זמן שהם יפסיקו את ההתקפות על סוני אחרי שסוני הגיעו להסכם הפשרה עם גורג' הוץ (שהוא אגב פרץ את הקונסולה).

מה שכן, אנונימוס זה לא גוף אחיד וגם בהודעה הרשמית שלהם הם רמזו שיתכן שפלג עצמאי בתוך אנונימוס עשה את זה על דעת עצמוץ
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
שלח תגובה