אשכול להקת Opeth
- MrReD
- שגריר האופת'
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול להקת Opeth
That's right! Opeth will start the recording of their 10th album on the 31st January 2011. The band has picked the legendary Atlantis studios (ex Metronome studios) in Stockholm and will once again work with Jens Bogren engineering. Mixing duties will be handled by Steven Wilson (Porcupine tree). Possible release worldwide in the fall of 2011, through Roadrunner Records.

Oh yes!!!

- MrReD
- שגריר האופת'
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
- NamelessATM
- דרימיסט-על
עד עכשיו שמעתי רק 3 אלבומים שלהם אבל בחודשים האחרונים התחלתי ממש לאהוב אותם (אחרי שקניתי את Ghost Reveries), ועם סטיבן שאחראי על המיקס, יאללה, עוד אלבום לצפות לו ב-2011! 

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
שמח מאוד לשמוע, לטעמי מדובר באחת הלהקות הכי טובות בהיסטוריה, והלהקה היחידה אי פעם שמעולם לא איכזבה אותי.
מצפה לטוב ביותר
.
מצפה לטוב ביותר

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חדשות די גדולות מפי אקרפלד...
מהפורום של פטרוצ'י:
ממש קיוויתי לעוד אלבום מפציץ וכבד, שכמובן יש בו את הקטעים השקטים והמרגשים שאופת' עושים כ"כ טוב!
אבל, לא נשפוט את זה מהר מידי. זאת עדין אחת ההוצאות שאני הכי מחכה להן השנה.
מהפורום של פטרוצ'י:
האמת שאני די מאוכזב מהחדשות האלה.In the beginning it was meant to be some sort of metal album, but after writing two song I realized I was lying to myself. The classic Opethelemnts were there and the fans would have liked it, but I didn't like it at all. This album will be really different to anything we've ever done before and I want to revolt against myself in my style of writing. I don't want this album to be the same as for example Blackwater Park.
Everybody in the band has agreed on a kind of a change of style, this album doesn't sound like anything the band want to release just to keep the name fresh, I recorded a demo tape with the classic metal sound and played it for Mendez and he pretty much said that he'd be disappointed if this would be our next album. The album is very complex and sounds kind of fusion-like and I think that many fans who think they know what we're about will hate it, but I'm sure many people will love it as well. One thing is for sure, no one will find it boring
ממש קיוויתי לעוד אלבום מפציץ וכבד, שכמובן יש בו את הקטעים השקטים והמרגשים שאופת' עושים כ"כ טוב!
אבל, לא נשפוט את זה מהר מידי. זאת עדין אחת ההוצאות שאני הכי מחכה להן השנה.

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
במוזיקה יש חוקים, ואחד החוקים שאף פעם לא נשברו הוא "מיקאל אף פעם לא טועה".
מעניין לשמוע מה יש לאופת' להציע לנו הפעם.
מעניין לשמוע מה יש לאופת' להציע לנו הפעם.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
10 אלבומים, הגיע הזמן לתת לרעיונות הקיימים בעיטה בתחת.
אין לי מושג האמת איך לפרש את זה. הניחוש שלי שהסאונד יהיה יותר Messhugah'ish.
אין לי מושג האמת איך לפרש את זה. הניחוש שלי שהסאונד יהיה יותר Messhugah'ish.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
או "דג'נטי" כמו שעומרי אומר
. הבעיה היא שלכל להקה יש נקודת שבירה שבה היא מתחילה להתמסחר , כמו שעומרי אמר לא פעם כאן - אופת' לא מסוג הלהקות שמאכזבות . גם אחרי מפלות כמו עם לופז . תמיד נשארים במקום כמו עץ יציב בסערה (תיאור עלוב אבל לא נורא
)

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מקווה שהאלבום החדש יהיה טוב יותר מהקודם שאכזב אותי.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
כמו שאמרתי כמה פוסטים קודם שמעתי עד עכשיו רק את BWP, Damnation ו-Ghost Reveries שלהם, אבל GR הוא מה שבאמת גרם לי לאהוב אותם וזה אלבום מעולה. מה שכן לא נראה לי שחזרתי מאז לשמוע את BWP בשמיעה מלאה, אולי אני יותר יאהב אותו אם אני אשמע אותו עכשיו. גם יש שם את השיר הכי טוב של אופת' מבין 3 האלבומים האלה ששמעתי, The Drapery Falls, הוא באמת ענק!
ד"א, אולי יש פה השפעה מהפרויקט שלו עם סטיבן ווילסון? הרי כתוב ש-SW עושה את המיקסינג באלבום, וידוע שמיקאל עבד/עובד איתו בפרויקט שנקרא Storm Corrosion שאין עליו הרבה מידע, אבל הם אמרו את זה על הפרויקט ליפני קרוב לשנה:
"we both had this idea of this kind of music that we knew we couldn’t get our bands to play, but that we both kind of understood where we were coming from. ‘Cause we have this kind of passion: very experimental, obscure records, almost orchestral in their scope. And we wanted to make a record like that for a long time. It’s a long way from metal and it’s a long way from anything that, I think, Mikael has ever done, including [Opeth’s] Damnation record."
מה שהדגשתי נשמע מעניין כי יש מצב שזה מצביע על כיוון חדש גם לאופת' ולא רק לפרויקט של שניהם. לא מטאל, לא עוד אלבום שקט סטייל Damnation, ולמרות שמיקאל אמר שזה אלבום לא צפוי, אני חושב שאפשר להניח שזה לא יהיה אלבום פופ/היפ הופ/R&B
בסופו של דבר הם להקה עם מוזיקה אפלה, ואם להסתמך על הציטוט הזה אני חושב שאפשר לצפות ממה שהוא אמר לאלבום ניסיוני, אפל, layered כזה... לי דווקא הפוסט הזה העלה את העניין באלבום, אבל זה בטח כי אני לא מעריץ גדול / ותיק שלהם כמו הרבה אחרים פה.
ומתן, לא נראה לי שזה יהיה משוגע'י... הוא אמר "it was meant to be some sort of metal album" ואז אמר שהם החליטו לשנות כיוון... והאלבום של משוגע ששמעתי ליפני איזה חודשיים Chaosphere היה די מטאלי
ד"א, אולי יש פה השפעה מהפרויקט שלו עם סטיבן ווילסון? הרי כתוב ש-SW עושה את המיקסינג באלבום, וידוע שמיקאל עבד/עובד איתו בפרויקט שנקרא Storm Corrosion שאין עליו הרבה מידע, אבל הם אמרו את זה על הפרויקט ליפני קרוב לשנה:
"we both had this idea of this kind of music that we knew we couldn’t get our bands to play, but that we both kind of understood where we were coming from. ‘Cause we have this kind of passion: very experimental, obscure records, almost orchestral in their scope. And we wanted to make a record like that for a long time. It’s a long way from metal and it’s a long way from anything that, I think, Mikael has ever done, including [Opeth’s] Damnation record."
מה שהדגשתי נשמע מעניין כי יש מצב שזה מצביע על כיוון חדש גם לאופת' ולא רק לפרויקט של שניהם. לא מטאל, לא עוד אלבום שקט סטייל Damnation, ולמרות שמיקאל אמר שזה אלבום לא צפוי, אני חושב שאפשר להניח שזה לא יהיה אלבום פופ/היפ הופ/R&B

בסופו של דבר הם להקה עם מוזיקה אפלה, ואם להסתמך על הציטוט הזה אני חושב שאפשר לצפות ממה שהוא אמר לאלבום ניסיוני, אפל, layered כזה... לי דווקא הפוסט הזה העלה את העניין באלבום, אבל זה בטח כי אני לא מעריץ גדול / ותיק שלהם כמו הרבה אחרים פה.
ומתן, לא נראה לי שזה יהיה משוגע'י... הוא אמר "it was meant to be some sort of metal album" ואז אמר שהם החליטו לשנות כיוון... והאלבום של משוגע ששמעתי ליפני איזה חודשיים Chaosphere היה די מטאלי

- Sentient 6
- דרימיסט-על
חשבתי על זה... הוא הולך לעשות ulver עלינו. יהיו בלסט ביטים ויהיו גראולים אבל המיקס בטח יהיה מפוצץ בקלידים, שירה של סקוט ווקר (טקסס ריינג'ר) שהוא הולך אליה בשנים האחרונות ובכללי וילסון יסייע לו בכיף ללכת למקומות מאוד אקספיסטיים. התיפוף יהיה מפוצץ בג'אז בטח ובתוך הראש שלי לפחות יש מצב שהם ילכו לכיוון של camel. זו התחזית. מעבר לזה אני אקבל הכל בברכה חוץ מדבר אחד וזה אלבום של ארבע שירים ממש ארוכים או משו בסדר גודל הזה. אני מעדיף אותם עם המון שירים של עד 7 דקות, מעבר לזה פחות כיף לי לאכול אותם.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
בסה"כ התחזית שלך נשמעת טוב מאוד מלבד העובדה שלא אכפת לי לקבל ארבע שירים ארוכים מאוד, מאשר המון שירים קצרים יחסית.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא קצרים, זה אופת' בסופו של דבר אבל באלבום של 4 עם שירים של 25 דקות כל אחד או משו כזה כשכל אחד בטח יהיה לך 10-15 דקות של soundscapes או גיטרות משובשות או כל דבר אחר שבא להם לראש. האופת' האידיאליים שלי תוקפים נונסטופ, גם עם אקוסטיות אבל יכול להיות שזה נחלת העבר. כן הוא אומר שזה לא יהיה כבר בלאקווטר פארק אבל זה אחד הדברים הגדולים באלבום ההוא שעדיין קשה לי להסביר מה כל כך אדיר בו למרות שאני פשוט יודע את זה, האלבום ההוא כיסח אותך בלי שנייה של שקט, גם בharvest אתה לא יושב ומחכה לראות מה יקרה, זה פשוט מגיע כל הזמן. אלבום עמוס בצורה מטורפת ואיכשהו סופר מאוזן. ghost reveries עשה את זה גם בלי בושה והיה מצויין אבל קצת יותר מדי מודרני, פרוג מטאל ish ובגלל זה איבד את האיזון והסיגנצ'ר פ'יל שלהם ו-watershed החזיר אותו. אי אפשר להיות מושלמים כל פעם אבל במהלך 9 אלבומים הם נגעו בשלמות כמעט כל פעם.Black Rose Immortal כתב:בסה"כ התחזית שלך נשמעת טוב מאוד מלבד העובדה שלא אכפת לי לקבל ארבע שירים ארוכים מאוד, מאשר המון שירים קצרים יחסית.
בכל מקרה, כל הפואנטה שלי היא שאופת' הם אדירים, הלהקה היחידה שאני שומע ברצף ולא היו לי שום משברים איתה ב7 שנים שאני מכיר אותם אבל אני לא יודע אם אני אוכל לאכול אותם באיזה התקף shoe gazing או משו כזה. הם פשוט כל מה שאני מחפש במוזיקה, איזון מושלם בין כיעור ליופי, מין המצאה חד פעמית כזאת של היקום והמחשבה שזה ישתנה מוזרה לי מאוד.
- MrReD
- שגריר האופת'
אי אפשר להתאכזב מאופת', לא משנה מה זאת הלהקה היחידה שאני תמיד אקנה את האלבום שלהם בצורה עיוורת.
שיצא כבר!!!
שיצא כבר!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מישהו רוצה לקנות את הגיטרה של מיקאל עם חתימה? התענוג יעלה מחיר של 800 פאונד :
http://www.bandstores.co.uk/shop/opeth/ ... eth_guitar
http://www.bandstores.co.uk/shop/opeth/ ... eth_guitar
- Sentient 6
- דרימיסט-על
האמת יש לי חבר שלא יחשוב פעמיים לפני שהוא יזמין. תודה!