המפוחלץ הנוצץ כתב:סוג של פרוג נינטיזי אלטרנטיבי . חלש ביותר לא כדי לכם לקנות לומרות שהציור של העטיפה ממש יפה Zingale-The bridgeht side
אני ממש לא מסכים איתך. אני חשוב שזה אחלה אלבום פרוג, של הרכב ישראלי משובח! הוא קיבל גם שבחים בכל העולם, יש מעט מאוד פרוג ישראלי שבאמת שווה משהו וזה בוודאי אחד מהם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Dream Theater - Lifting Shadows second edition, Limited Edition
Dragonlance: The Dark Disciple, Vol. 2 - Amber and Iron
Dragonlance: The Lost Chronicles, Vol 3 - Dragons of the Hourglass Mage
המפוחלץ הנוצץ כתב:סוג של פרוג נינטיזי אלטרנטיבי . חלש ביותר לא כדי לכם לקנות לומרות שהציור של העטיפה ממש יפה Zingale-The bridgeht side
אני ממש לא מסכים איתך. אני חשוב שזה אחלה אלבום פרוג, של הרכב ישראלי משובח! הוא קיבל גם שבחים בכל העולם, יש מעט מאוד פרוג ישראלי שבאמת שווה משהו וזה בוודאי אחד מהם.
לדעתי אתה מתבלבל עם "פיס" שהוא אלבום של ההרכב המקורי, והוא באמת איכותי.
אבל האלבום הזה לא קיבל שבחים אם אני לא טועה, הוא שייך ל2 חברי הלהקה המקורית שהחליטו להוציא אלבום נוסף תחת השם זינגלה.
לדעתי אתה מתבלבל עם "פיס" שהוא אלבום של ההרכב המקורי, והוא באמת איכותי.
אבל האלבום הזה לא קיבל שבחים אם אני לא טועה, הוא שייך ל2 חברי הלהקה המקורית שהחליטו להוציא אלבום נוסף תחת השם זינגלה.
אין שום בילבול אני לא דיברתי פה על peace אני קניתי את החדש והוא לדעתי כמו שהגדרתי אותו ואחרי שירדתי עלהחדש המלצתי לעוזרי לקנות פיס מקורי
המפוחלץ הנוצץ כתב:
אין שום בילבול אני לא דיברתי פה על peace אני קניתי את החדש והוא לדעתי כמו שהגדרתי אותו ואחרי שירדתי עלהחדש המלצתי לעוזרי לקנות פיס מקורי
אני חושב שזה די ברור שהוא התכוון להודעה של מתן... S: