אשכול מלש"בים וחיילים.
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול מלש"בים וחיילים.
כן אני כבר סגור בתותחנים, הרב סרן הזה בא כדי להסביר לי קצת על המסלולים וגם כדי שאני יעשה טופס העדפות (שלא ברור אם בכלל עוזר, אבל אני יודע מה הכיוון שאני רוצה ללכת אליו בתותחנים אז לא יזיק). גם דיברתי אותו סתם ככה על הצבא ואחרי הדיבור הוא אמר לי שממה שדיברנו נראה לו שיש לי איכויות של מפקד או קצין. נראה לי שאני אסתפק בפיקוד בלבד 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בסדיר הייתי מודיעין.yyzboy1928 כתב:בה"ד 7. הבית של כל חייל תקשוביסט. גם אם הוא עשה קורס יסוד באיריס (כמוני) וכל מקום אחר.
מה אתה הולך לעשות בבה"ד 7 במילואים ומה תפקידך היה בצבא ניר?
במילואים הייתי באותו התפקיד, אחרי שנה החליטו שאני יכול להיות יותר קרבי, אז הייתי יחמ"ם, עד בערך חומת מגן, כאשר דיעותיי הפציפיסטיות בשילוב עם יותר מ40 ימי מילואים בשנה לא ממש התאימו לי, במיוחד כשלא שלחו אותנו לגבולות אלא לשמור על איזה התנחלות עם מכשירים שהיו קצת יותר מדי לשמירה על קראוון וחצי, עכשיו אני מאלה שכשיש מלחמה קוראים להם מהר כדי להכין את הציוד היותר רגיש.
את בה"ד 7 משום מה אני מכיר הרבה יותר טוב מהשעתיים שלוש שהייתי שם בשירות שלי. עכשיו נראה שיש איזה קורס או משהו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Adar Nahari
- דרימיסטית מתקדמת
אפרופו בן שושן:
צה"ל החליט לא מזמן שכדי לקבל דרגת רס"ל צריך לעבור קורס נגדים בבה"ד 7. קרי: שלושה שבועות של קפה שחור, ביזבוז זמן, וללמוד איך לקמבן דברים כדי להיות נגד למופת.
וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות בסוף אוגוסט עד אמצע ספטמבר. אז עם מישהו בבה"ד 7...
ובאותו נושא, אני אמורה לקבל רס"ל בנובמבר אז החלטתי ברוב חוצפתי (ויש חוצפה) לשלוח למפקד שלי מייל עם הכותרת הבאה:
"אדר חיילת מצויינת רוצה קיצור דרגה לראש השנה
"
עכשיו נראה מה יהיה.
צה"ל החליט לא מזמן שכדי לקבל דרגת רס"ל צריך לעבור קורס נגדים בבה"ד 7. קרי: שלושה שבועות של קפה שחור, ביזבוז זמן, וללמוד איך לקמבן דברים כדי להיות נגד למופת.
וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות בסוף אוגוסט עד אמצע ספטמבר. אז עם מישהו בבה"ד 7...
ובאותו נושא, אני אמורה לקבל רס"ל בנובמבר אז החלטתי ברוב חוצפתי (ויש חוצפה) לשלוח למפקד שלי מייל עם הכותרת הבאה:
"אדר חיילת מצויינת רוצה קיצור דרגה לראש השנה

עכשיו נראה מה יהיה.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
תזכירי לי לשלוח לך מייל עם קובץ וורד ממש מעניין על נגדים! אני אנסה לזכור מחר לשלוח לך.
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
עונת הקיצורים השניה החלה!!Adar Nahari כתב:אפרופו בן שושן:
"אדר חיילת מצויינת רוצה קיצור דרגה לראש השנה"
עכשיו נראה מה יהיה.
גם אני אמור לקבל קיצור לסרן.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
כן שמעתי על זה.. חייל אצלנו מהמתקן(עזרי קיסר, תימני עם עיינים כחולות, אם את זוכרת מהסדיר שלך שעשית אצלנו אבט"שAdar Nahari כתב:אפרופו בן שושן:
"אדר חיילת מצויינת רוצה קיצור דרגה לראש השנה"
עכשיו נראה מה יהיה.

- Adar Nahari
- דרימיסטית מתקדמת
אמנם אין חדש עם הרס"ל, עדיין, אבל אני בהחלט קורעת את התחת לאחרונה בעבודה. לא זוכרת מתי פעם אחרונה היתה לי כזו תפוקה.
בכל מקרה, מחר סוג של חצי יום חופש. פוליגרף. עוד לא החלטתי אם זה ל- Bitch או ל- Peace (תלוי גם מה יצא
) אז אני מציינת את זה באשכול צבא.
שבוע הבא קורס בחברה אזרחית. פינוק.
הכי טוב- לא סתם קורס, הסמכה.
עוד יותר טוב- אוכל בחברה אזרחית.
הכי הזוי- חובה להביא לקורס מחשב נייד! לצערי אין לי, וצבאי אין סיכוי להוציא, אבל אני אסתדר כבר.
עוד יותר הזוי- אני בכלל מכירה את המוצר יותר טוב ולעומק ממרבית האנשים שעובדים עליו
. אבל זה חופש ושקט וכייף.
בכל מקרה, מחר סוג של חצי יום חופש. פוליגרף. עוד לא החלטתי אם זה ל- Bitch או ל- Peace (תלוי גם מה יצא

שבוע הבא קורס בחברה אזרחית. פינוק.

הכי טוב- לא סתם קורס, הסמכה.
עוד יותר טוב- אוכל בחברה אזרחית.
הכי הזוי- חובה להביא לקורס מחשב נייד! לצערי אין לי, וצבאי אין סיכוי להוציא, אבל אני אסתדר כבר.
עוד יותר הזוי- אני בכלל מכירה את המוצר יותר טוב ולעומק ממרבית האנשים שעובדים עליו

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
יש לי משהו טוב להגיד על הצבא... וזה לא קורה הרבה...
הייתי ביומיים האחרונים ב"אימון" בבה"ד 7, ואני חייב לומר שהחיילים שהעבירו את הקורסים היו ממש מקצועיים. ניסיתי להתקיל אותם בכל מיני שאלות שקשורות לסלולר, רשתות ומחשבים, והם היו ממש טובים. זה לא כמו פעם שכל פעם שמישהו היה מעביר שיעור, היית מרגיש שהוא לא יודע מילימטר מעבר לחומר הרישמי... לחבר'ה האלה הייתה ידיעה מאוד רחבה. אני בטוח שזאת הסקה מסקנות נמהרת אבל נראה שהצבא החליט להתיחס ברצינות להכשרת מדריכים.
הייתי ביומיים האחרונים ב"אימון" בבה"ד 7, ואני חייב לומר שהחיילים שהעבירו את הקורסים היו ממש מקצועיים. ניסיתי להתקיל אותם בכל מיני שאלות שקשורות לסלולר, רשתות ומחשבים, והם היו ממש טובים. זה לא כמו פעם שכל פעם שמישהו היה מעביר שיעור, היית מרגיש שהוא לא יודע מילימטר מעבר לחומר הרישמי... לחבר'ה האלה הייתה ידיעה מאוד רחבה. אני בטוח שזאת הסקה מסקנות נמהרת אבל נראה שהצבא החליט להתיחס ברצינות להכשרת מדריכים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
עד כמה שאני לא אוהב את הצבא, בגלל סוגי האנשים שבו, הוא לוקח המון דברים בצורה הרבה יותר רצינית ממה שהיה נגיד לפני 3-5 שנים.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אם בכלל הצבא זה הטובים לטייס, אז בקשר זה הטובים להדרכה.. לך למתקן איריס ותראה שמה אנשים בני גילי מדריכים לך על תחום הSDH בצורה מקצועית ברובה. ומביאים את החניכים להצלחה.DivineComedy כתב:יש לי משהו טוב להגיד על הצבא... וזה לא קורה הרבה...
רק מתאימים וטובים יוצאים להדרכה. והידע עובר בצורה מקצועית מאוד. למרות שעדיין יש בזה פאשלות קטנות

בכל מה שקשור להדרכות, תקשוב טובים בזה. אין ספק.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תמיד הטובים יצאו להדרכה, אבל אני יכול להגיד לך שלפני 5-10 שנים המצב היה לרוב לא משהו מבחינה מקצועית. אני שמח לראות שכנראה הדרישות המקצועיות עלו.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אצלי בבה"ד (רפואה צבאית) דווקא יש תהליך הפוך...
רפואה זה מקצוע עצום ומאוד (מאוד) דינאמי, ולכן המבדקים להדרכה אצלנו היו (עד לפני שנתיים וחצי) מאוד קשים והסינון היה אדיר. ואז מפקד הבה"ד החליט שאין מספיק מדריכים, ולכן כל חניך בקורס חובשים שמקבל 100 במבחנים יוצא להדרכה. (לא באמת, רק שזה הקריטריון העיקרי)
הצבא אולי התמקצע בהכשרת ההדרכה, אך למיטב ידיעתי - האיתור והמיון להדרכה טעונים שיפור.
רפואה זה מקצוע עצום ומאוד (מאוד) דינאמי, ולכן המבדקים להדרכה אצלנו היו (עד לפני שנתיים וחצי) מאוד קשים והסינון היה אדיר. ואז מפקד הבה"ד החליט שאין מספיק מדריכים, ולכן כל חניך בקורס חובשים שמקבל 100 במבחנים יוצא להדרכה. (לא באמת, רק שזה הקריטריון העיקרי)
הצבא אולי התמקצע בהכשרת ההדרכה, אך למיטב ידיעתי - האיתור והמיון להדרכה טעונים שיפור.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Adar Nahari
- דרימיסטית מתקדמת
טוב, אני יודעת שזה בטח הרג את כולכם היום, ואתם כבר לא עומדים במתח, וחסרי סבלנות, מתים לדעת מה התוצאה.
עברתי את הפוליגרף. אני אמינה. תודה.
עברתי את הפוליגרף. אני אמינה. תודה.
- Arziv
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
סחטיין...
אני כבר 3\2 מוכן לבה"ד 1...

אני כבר 3\2 מוכן לבה"ד 1...

- MrReD
- שגריר האופת'
תגידו ביום הראשון לגיוס כבר מתחילים את הטירונות (יענו בפועל, ריצות, שכיבות שמיכה וכד')?
- Arziv
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
בדר"כ ממש בקטנה.
נקלטים, חותמים על ציוד..
נקלטים, חותמים על ציוד..
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
חכה, עוד לא התגייסת.. תתכונן ליום שביזות איום ונורא בבאקום לפני נסיעתך לשיבטא
.

- MrReD
- שגריר האופת'
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
סיכוי גבוה שתעשה לילה בבאקום ותצאו על הבוקר. במידה ותעשה טירונות בשיבטה.
.

-
- דרימיסט מתקדם
שמעתי שכבר לא עושים לילה ראשון בבקו"ם, לא?
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)