מזל טוב!!liordavidlior כתב:יש!!!!!!!!!!!!! קרה לי היום אחד הדברים שחיכיתי להם הרבה זמן! לפני 3 חודשים הגשתי בקשה למילגת אימפקט ללוחמים משוחררים, ממש ברגע האחרון והיום הודיעו לי שזכיתי במלגה!!!!!!!!!!!!!! הדרישות למלגה הן 4 שעות התנדבות בשבוע ומכתב לתורם האמריקאי אחת לחצי שנה, והמלגה היא בסך 4,000 דולר לשנה!!!! מטורף לגמרי! זה אומר שכל שנה נשאר לי, אחרי שכר הלימוד, עוד 6500 שקל "ספייר"!!!![]()
![]()
הוא שרד איתי חודש שלם!Greenburger כתב:ולאד... במה פישלת?
תודה אבל אין לנו משחק היום...Sunny כתב:משחק ליגה ראשון היום. טירוף![]()
בהצלחה גם לעילי!
עילי עד עכשיו התפרקו 6 קבוצות כברilai fields #7 כתב:תודה אבל אין לנו משחק היום...Sunny כתב:משחק ליגה ראשון היום. טירוף![]()
בהצלחה גם לעילי!
הקבוצה התפרקה (אחת הכפר סבות).
רק שבוע הבא אנחנו מתחילים את הליגה...
ודרך אגב, עוד שתי קבוצות חוץ מהכפר סבא הזאת התפרקו.
מכבי מתן ולב השרון אני חושב.
מה אתה ***** את השכל!!Sunny כתב:עילי עד עכשיו התפרקו 6 קבוצות כברilai fields #7 כתב:תודה אבל אין לנו משחק היום...Sunny כתב:משחק ליגה ראשון היום. טירוף![]()
בהצלחה גם לעילי!
הקבוצה התפרקה (אחת הכפר סבות).
רק שבוע הבא אנחנו מתחילים את הליגה...
ודרך אגב, עוד שתי קבוצות חוץ מהכפר סבא הזאת התפרקו.
מכבי מתן ולב השרון אני חושב.
ליאור מזל טוב!!liordavidlior כתב:יש!!!!!!!!!!!!! קרה לי היום אחד הדברים שחיכיתי להם הרבה זמן! לפני 3 חודשים הגשתי בקשה למילגת אימפקט ללוחמים משוחררים, ממש ברגע האחרון והיום הודיעו לי שזכיתי במלגה!!!!!!!!!!!!!! הדרישות למלגה הן 4 שעות התנדבות בשבוע ומכתב לתורם האמריקאי אחת לחצי שנה, והמלגה היא בסך 4,000 דולר לשנה!!!! מטורף לגמרי! זה אומר שכל שנה נשאר לי, אחרי שכר הלימוד, עוד 6500 שקל "ספייר"!!!![]()
![]()