אשכול להקת Opeth
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול להקת Opeth
העיקר שהאלבום החדש יהיה יותר טוב מהקודם.
- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
ראיון קצר עם אקרפלדט על האלבום החדש : http://www.metalunderground.com/news/de ... wsid=69303
Swedish progessive band Opeth is getting ready to release the band's 10th full-length album "Heritage" this coming September. Frontman Mikael Åkerfeldt sat down with both Bravewords.com and Lithium Magazine to talk about the new album.
Speaking with Bravewords.com, Mikael explains, "The songs are all over the place. I'd like to think that all of the songs have their own identity so to speak. One song is a little tribute to Ronnie James Dio(called 'Slither')." Later in the interview Mikael also stated, "The other songs move from folk music to prog-rock to jazz, crossed with Pink Floyd and fusion like Herbie Hancock or Weather Report. "
The full interview will Bravewords.com is available at this location.
In addition, while talking with Lithium Magazine, he stated "This time around, when I started writing, I was a bit disillusioned with what I wanted to do and what we should do as a band. I didn’t want us to get stuck with a sound. I get restless and when that happens it’s just time to move on and try something different, and that’s what we did with this album. We just wrote eleven or twelve songs that sounded like stuff that I would want to listen to now, rather than writing stuff that sounds like things we’ve already done before. We have always tried to do records that we want to hear. There’s no exception to that rule with Heritage, but it’s a different sounding album than our previous ones."
Swedish progessive band Opeth is getting ready to release the band's 10th full-length album "Heritage" this coming September. Frontman Mikael Åkerfeldt sat down with both Bravewords.com and Lithium Magazine to talk about the new album.
Speaking with Bravewords.com, Mikael explains, "The songs are all over the place. I'd like to think that all of the songs have their own identity so to speak. One song is a little tribute to Ronnie James Dio(called 'Slither')." Later in the interview Mikael also stated, "The other songs move from folk music to prog-rock to jazz, crossed with Pink Floyd and fusion like Herbie Hancock or Weather Report. "
The full interview will Bravewords.com is available at this location.
In addition, while talking with Lithium Magazine, he stated "This time around, when I started writing, I was a bit disillusioned with what I wanted to do and what we should do as a band. I didn’t want us to get stuck with a sound. I get restless and when that happens it’s just time to move on and try something different, and that’s what we did with this album. We just wrote eleven or twelve songs that sounded like stuff that I would want to listen to now, rather than writing stuff that sounds like things we’ve already done before. We have always tried to do records that we want to hear. There’s no exception to that rule with Heritage, but it’s a different sounding album than our previous ones."
-
- דרימיסט שרוף
ואוו, את עניין הפולק אני עוד יכול להבין אבל אין לי מושג איך הוא הכניס weather report לסאונד האופת'י...אני ממש מצפה לאלבום הזה!
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
http://www.roadrunnerrecords.co.uk/opeth/sonisphere/
היום ב-19:50 לפי שעון ישראל תשודר הופעה של אופת' בשידור חי בלינק הזה.
נקווה שיהיו קטעים מהאלבום החדש גם.
היום ב-19:50 לפי שעון ישראל תשודר הופעה של אופת' בשידור חי בלינק הזה.
נקווה שיהיו קטעים מהאלבום החדש גם.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הטור החדש של Opeth
http://www.facebook.com/Opeth?sk=app_123966167614127
http://www.facebook.com/Opeth?sk=app_123966167614127
- Greenburger
- דרימיסט-על
העטיפה ממש מגניבה!!
נראה לי שהיא ייצוג ישיר של השיר הראשון שייצא.
נראה לי שהיא ייצוג ישיר של השיר הראשון שייצא.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מבצע מדליק לקראת יציאת האלבום החדש. מזמינים איזה גרסא שאתם רוצים של האלבום ומקבלים את החולצה החדשה ב- 8 פאונד בלבד

http://www.bandstores.co.uk/shop/opeth/ ... p?cat=1806

http://www.bandstores.co.uk/shop/opeth/ ... p?cat=1806
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Say hello to Opeth's new track: The Devil's Orchard
http://stereogum.com/766792/opeth-the-d ... he-chapel/
האמת שזה נשמע ממש טוב! סטייל מסטודון כזה...
מייקל נשמע מעולה!
http://stereogum.com/766792/opeth-the-d ... he-chapel/
האמת שזה נשמע ממש טוב! סטייל מסטודון כזה...
מייקל נשמע מעולה!

- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
need to relisten a few more times, but so far... sounds GOOD
The hissing subsides, I'm in luck...
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אין, אין, אין על הלהקה הזאת 

- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
נחמד אופת' לקחו את השיר לכיוון מענין מעיין פרוג מאטל נטול גראולינג.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ללא ספק. ממשיך downwards כמו Watershed. :/
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בדיוק.
-
- דרימיסט שרוף
גדול לגמרי!
אני ממש אוהב את ווטרשד וחושב שהוא בדיוק במקום אחרי הפיצוץ של גוסט רווריז(שאותו אני פחות אוהב)
והדבר החדש הזה, ואוו..
אופת' עושים את הדבר שרוב הלהקות היום כל כך פוחדות לעשות או פשוט לא מצליחות, וזה לחדש ולהתחדש.
את שומע שזה אופת', אבל זה כל כך מגוון ושונה ממה שהם עשו עד עכשיו..אני מת כבר לשמוע את האלבום כולו.
אני ממש אוהב את ווטרשד וחושב שהוא בדיוק במקום אחרי הפיצוץ של גוסט רווריז(שאותו אני פחות אוהב)
והדבר החדש הזה, ואוו..
אופת' עושים את הדבר שרוב הלהקות היום כל כך פוחדות לעשות או פשוט לא מצליחות, וזה לחדש ולהתחדש.
את שומע שזה אופת', אבל זה כל כך מגוון ושונה ממה שהם עשו עד עכשיו..אני מת כבר לשמוע את האלבום כולו.
- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
נשמע אממ, מעניין...
כל עוד אקרפלדט ישמור על הוייב האפל/עכור אני לא רואה איך זה יכול לצאת רע (מקווה שהוא לא יפתיע אותי)..
כל עוד אקרפלדט ישמור על הוייב האפל/עכור אני לא רואה איך זה יכול לצאת רע (מקווה שהוא לא יפתיע אותי)..
- Sentient 6
- דרימיסט-על
רוק כבד מעולה והתפתחות מוצלחת בשביל אמן שנמאס עליו כרגע האוברדוס של הדת מטאל שהוא שרוי בו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- MrReD
- שגריר האופת'
קשה למ לשפוט את השיר כי באמת שהוא נשמע כמו חלק מאלבום שצריך לשמוע את הכל ביחד.. מה שכן היו כמה קטעים שמאוד אהבתי למרות שלדעתי השימוש במלוטרון מתחיל להיות מוגזם.. הבנו שמיקאל אוהב את שנות ה70!
ד״א שימו לב בין 5:20-5:30 בשיר כמה זה גנוב ממטרופוליס חחח
ד״א שימו לב בין 5:20-5:30 בשיר כמה זה גנוב ממטרופוליס חחח
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה גנוב ממטרופוליס ה-3 תווים שמנוגנים בגיטרה? אי אפשר ממש להגיד שזה גניבה. זה לא מה ש- Time Requiem עשו לפני כמה שנים עם Ytsejam.
הרבה מלוטרון זה תמיד טוב, גם אם זה לא מספיק קשוח בשבילך
הרבה מלוטרון זה תמיד טוב, גם אם זה לא מספיק קשוח בשבילך

- MrReD
- שגריר האופת'
לא באמת התכוונתי לגניבה מסחרית, זה פשוט ללא ספק מזכיר את מטרופוליס.
ואני אוהב מלוטרון פשוט לדעתי היא תופסת יותר מדי נפח.. איפה הימים שריפים מטורפים היו מובילים את המוסיקה של אופת׳?!
ואני אוהב מלוטרון פשוט לדעתי היא תופסת יותר מדי נפח.. איפה הימים שריפים מטורפים היו מובילים את המוסיקה של אופת׳?!