אשכול להקת Opeth
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול להקת Opeth
הימים האלה חלפו. איפה הימים שאקרפלדת' ולינדגרן היו עושים הרמוניות וקטעי גיטרות מעניינים במקביל? עברו חלפו להם גם.
-
- דרימיסט שרוף
כן הרכבים משתנים ומתפתחים לכיוונים שונים..
אופת' התפתחה לאורך השנים ומיקאל חוקר איזורים שונים וחדשים.
לא זכור לי פעם אחת שלא יצא לו מוצלח.
צריכים לנסות להשאר קצת בראש פתוח ולא לקטול ישר כי הנוסח המוצלח שלפיו הלכו עד כה השתנה..
אופת' התפתחה לאורך השנים ומיקאל חוקר איזורים שונים וחדשים.
לא זכור לי פעם אחת שלא יצא לו מוצלח.
צריכים לנסות להשאר קצת בראש פתוח ולא לקטול ישר כי הנוסח המוצלח שלפיו הלכו עד כה השתנה..
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
טוב זה לא Orchid או Blackwater Park, אבל אופת' מתפתחים וזכותם המלאה לשנות את הכיוון המוזיקלי - כל עוד זה לא אימו 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן בהחלט זה טוב להתפתח ולהשתנות לכיוונים שונים, השאלה אם זה מצליח או לא. את האלבום האחרון שלהם לא ממש אהבתי ואני מקווה שאת החדש אאהב יותר מקודמו.

לי אתה לא צריך להגיד את זהצריכים לנסות להשאר קצת בראש פתוח ולא לקטול ישר כי הנוסח המוצלח שלפיו הלכו עד כה השתנה..

- AlucarDT
- דרימיסט-על
בינתיים זה נשמע טוב..כשייצא האלבום במלואו נהיה יותר חכמים, אני רק מקווה שהם לא יגיעו למצב של pain of salvation 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אחלה של דבר! חדש והמרענן הרשמי של הקיץ.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
AlucarDT, אופת' בוודאי לא יפעילו מנגנון השמדה עצמית כמו מר גילדנלאו. במקרה הגרוע, אקרפלדת' ימצה את הרעיונות המוסיקליים שלו, אבל הוא לא יירד לרמות הנמוכות שפיין ירדו.
- MrReD
- שגריר האופת'
אני חייב לומר שלמרות הכל השיר לא יוצא לי מהראש, בעיקר הדקה וחצי האחרונות שלו שמיקאל באחד מקטעי השירה היותר יפה שלו.
יותר יותר אני חושב שזה הולך להיות אלבום שפשוט חובה לשמוע כאלבום ולא שירים בודדים, לפחות לפי מה שהשיר הזה משדר לי..
יותר יותר אני חושב שזה הולך להיות אלבום שפשוט חובה לשמוע כאלבום ולא שירים בודדים, לפחות לפי מה שהשיר הזה משדר לי..
- AlucarDT
- דרימיסט-על
כן ככל הנראה אתה צודק.טל רודס כתב:AlucarDT, אופת' בוודאי לא יפעילו מנגנון השמדה עצמית כמו מר גילדנלאו. במקרה הגרוע, אקרפלדת' ימצה את הרעיונות המוסיקליים שלו, אבל הוא לא יירד לרמות הנמוכות שפיין ירדו.
ואתה יכול לקרוא לי חן, אומנם לא כותב הרבה אבל אני פה 6 שנים

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סבבה חן, אז תתחיל לכתוב הרבה ואני בהחלט זוכר שאתה פה הרבה זמן פשוט פרח לי מהזכרון לרגע השם שלך.
אני חושב שאני תמיד שומע אלבום כאלבום גם אם הוא לא אלבום קונספט. זאת לא מוסיקת פופ שאתה יודע שיש לך להיט או שניים באלבום וכל שאר השירים לא שווים שמיעה.יותר יותר אני חושב שזה הולך להיות אלבום שפשוט חובה לשמוע כאלבום ולא שירים בודדים, לפחות לפי מה שהשיר הזה משדר לי..
- MrReD
- שגריר האופת'
^זאת לא הכוונה, אופת' בשבילי להקה שבערך את כל השירים אני יכול לשמוע בנפרד חוץ מאולי בStill Life שזה הרבה מוצלח ביחד וMy Arms Your Hearse שרוב השירים קצרים ומאוד מאוד קשורים אחד לשני.
השיר החדש נותן לי את התחושה שהוא יהיה הרבה יותר טוב אם נשמע את שאר השירים באלבום
השיר החדש נותן לי את התחושה שהוא יהיה הרבה יותר טוב אם נשמע את שאר השירים באלבום
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יכול להיות, נחכה ונראה (או שבעצם נשמע) 

- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
A reporter from a Finnish music magazine got the chance to listen through the album in Stockholm, the full article can be found here, it is written in Finnish but here is a quick translation of the main points for you
-The 5.1 mix worked well even though he normally prefers stereo mixes
-The album length is 56 minutes
-Things/bands that crossed his mind during the listening session: Sabbath, Beatles, jazz, King Crimson, Cream, Rainbow, Floyd, funk, Purple, Piirpauke, classical, My Dying Bride, folk, Love, Jethro Tull, Maiden
-There is no death metal or grunts at all.
-The sound is very 70s-like
-Synths, piano, mellotron play a large part in the sound. Contrabass and clarinets can be also heard in the song intros
-Åkerfeldt says: "We don't care about the opinions of others, if the DM fans cannot handle this, that is their problem". Also, he became tired of extreme metal already in the 90s and says that he has wanted to make this kind of record ever since he was around 20 years old.
-The seven first songs are amazing, the last three a bit less spectacular
שמי שזה לא מעורר בו תאבון כנראה שאין לו חוש טעם.
-The 5.1 mix worked well even though he normally prefers stereo mixes
-The album length is 56 minutes
-Things/bands that crossed his mind during the listening session: Sabbath, Beatles, jazz, King Crimson, Cream, Rainbow, Floyd, funk, Purple, Piirpauke, classical, My Dying Bride, folk, Love, Jethro Tull, Maiden
-There is no death metal or grunts at all.
-The sound is very 70s-like
-Synths, piano, mellotron play a large part in the sound. Contrabass and clarinets can be also heard in the song intros
-Åkerfeldt says: "We don't care about the opinions of others, if the DM fans cannot handle this, that is their problem". Also, he became tired of extreme metal already in the 90s and says that he has wanted to make this kind of record ever since he was around 20 years old.
-The seven first songs are amazing, the last three a bit less spectacular
שמי שזה לא מעורר בו תאבון כנראה שאין לו חוש טעם.
-
- דרימיסט מתקדם
עכשיו אני רעב... יאאיי אין גראולינג? יש סיכוי שאני אשכרה אצליח לצלוח דיסק שלם שלהם. ושלא תבינו לא נכון, אופת' הם אדירים מהחיים בכל דבר ששמעתי מהם.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני שומע את השיר עוד פעם (פעם שניה) . ואני חושב שזה יפה שלהקות כמו Opeth מנסות - ובהצלחה רבה מאוד - להחזיר את מוזיקת הפרוג רוק למפה . זו סיבה מאוד טובה לחזור לשמוע אלבומים בסגנון הזה . השיר מצויין , קליט מאוד ומאוד אהבתי את היציאה בדקה 5:00 . אגב - מישהו מצא את השיר החדש בגרסת Youtube ? כמעט כל סרטון עם העטיפה של האלבום החדש נמצא כמזוייף .
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
אתה יכול למצוא מדי פעם וכל הזמן YOUTUBE מוחקת אותו. לא פעם שמעתי אותו ב YOUTUBE כבר.Ozerivarium כתב:אני שומע את השיר עוד פעם (פעם שניה) . ואני חושב שזה יפה שלהקות כמו Opeth מנסות - ובהצלחה רבה מאוד - להחזיר את מוזיקת הפרוג רוק למפה . זו סיבה מאוד טובה לחזור לשמוע אלבומים בסגנון הזה . השיר מצויין , קליט מאוד ומאוד אהבתי את היציאה בדקה 5:00 . אגב - מישהו מצא את השיר החדש בגרסת Youtube ? כמעט כל סרטון עם העטיפה של האלבום החדש נמצא כמזוייף .
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה פשוט אדיר וקורע מצחוק
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=paFSKfPaz30[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=paFSKfPaz30[/youtube]
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על

אגב צריך לרכז את כל הפארודיות שיצאו על הסרט הזה כי אני יודע שיש עוד כמה ..