מה אתה שומע עכשיו?
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: מה אתה שומע עכשיו?
James Labrie - Euphoric
שיר חזק, עבודה מעולה של הנגנים לכל אורכו.
שיר חזק, עבודה מעולה של הנגנים לכל אורכו.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Porcupine Tree - Lightbulb Sun (האלבום)
איזו להקת איכות
איזו להקת איכות
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Dead Can Dance - Within The Realm Of A Dying Sun
אחרי כמה האזנות בשבוע וחצי - שבועיים האחרונים, אחלה אלבום... אפל, מלנכולי, אפי.
סך הכל די קצר אבל קולע (40 דקות), בערך אותה האווירה לאורך האלבום, אבל יש כמה קטעים ממש טובים (חצי עם הזמר וחצי שני עם הזמרת). השיר הכי טוב לדעתי הוא זה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=karRE54LCCA[/youtube]
וקטע עם הזמרת:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pkOQPovPU2A[/youtube]
אחרי כמה האזנות בשבוע וחצי - שבועיים האחרונים, אחלה אלבום... אפל, מלנכולי, אפי.
סך הכל די קצר אבל קולע (40 דקות), בערך אותה האווירה לאורך האלבום, אבל יש כמה קטעים ממש טובים (חצי עם הזמר וחצי שני עם הזמרת). השיר הכי טוב לדעתי הוא זה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=karRE54LCCA[/youtube]
וקטע עם הזמרת:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pkOQPovPU2A[/youtube]
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
R.E.M. - Murmur
אני ממש אוהב אותם... הרבה זמן לא שמעתי אלבום חדש שלהם (כולה יש לי את האלבום הזה ו-Automatic For The People כבר הרבה זמן) אז אני עכשיו מוריד את Out of Time
אני ממש אוהב אותם... הרבה זמן לא שמעתי אלבום חדש שלהם (כולה יש לי את האלבום הזה ו-Automatic For The People כבר הרבה זמן) אז אני עכשיו מוריד את Out of Time

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
כן , התבלבלתי ...gils77 כתב:*הסקסופון של זמיר.
עד לפני כחצי שנה עד שנה לא התעניינתי בהם כי כל מה שידעתי עליהם זה Creep , והוא ייצג לי את הלהקה . ניתאי ( שג'יימי ואני מכירים ) אמר לי ש Amnesiac אלבום מדהים .. ועוד כמה אלבומים שהם נחשבים כפורצי דרך . אני בהחלט מת לשמוע אותם - ואני מקווה שאעשה זאת בימים הקרובים .NamelessATM כתב:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MO2iZyEK4ZQ[/youtube]
Genius
בינתיים שומע את Isis - Wavering Radiant מתוך האלבום האחרון שלהם Threshold of Transformation ואני מאוד מרוצה ממה שאני שומע . שמעתי עליהם שבחים רבים .. נכון אריאל ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wm-LzfiBLuY[/youtube]
- Rysher
- דרימיסט שרוף
תסלחו לי על המיינסטרים הקיטשי לשעבר...
K's Choice - Everything For Free
K's Choice - Everything For Free
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- NamelessATM
- דרימיסט-על
לצערי הרבה מכירים אותם רק מ-Creep... שאני אוהב, אבל הוא בכלל לא מייצג אותם.
הם דרים ו-PT הלהקות האהובות עלי... והאמת לא סיימתי לשמוע אותם עוד, כל כמה חודשים אני שומע משהו חדש שלהם, אני מכיר אותם איזה שנה וחצי ובינתיים שמעתי 6 מה-7 אלבומים שלהם (כולם חוץ מהראשון, וגם יש להם הרבה EP שנחשבים מאוד איכותיים)... בידיוק ביום שבת הורדיתי את האלבום שלהם Hail to the Thief, אבל כמו עם כל אלבום של רדיוהד עד עכשיו בלי יוצא מהכלל, אני יודע שאני אצטרך עוד הרבה שמיעות כדי באמת להעריך ולהכיר את האלבום, כל אלבום שלהם לקח לי זמן לאהוב. אבל כבר אני גיליתי שם כמה שירים מצוינים
אפילו ליפני חודש קניתי לחדר פוסטר גדול של OK Computer שהוא אחד האלבומים האהובים עלי אי פעם... פשוט מאסטרפיס מהתחלה לסוף, אני גם ממליץ לך לשמוע אותו ראשון אפילו שהוא לא כזה ניסיוני כמו מה שבא אחרי. אחרי זה יש את KID A האדיר (ששם הם שינו סגנון -לגמרי- והתחילו באמת להיות יותר ניסיוניים) ו-Amnesiac שהוא סוג-של המשך שלו אבל לדעתי פחות מיוחד/טוב למרות שעדיין ממש טוב, קח שיר משם שאני חושב שלא כל כך יזכיר לך את קריפ ושנראה לי ע"פ מה שאתה שומע שאתה תאהב
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DQBDsNiCCNM[/youtube]
גם הקליפ שלו ענק לדעתי O:
יאללה עכשיו מחכים לאלבום השמיני שהם בקושי משחררים מידע לגבי ההתקדמות שלו אבל נראה לפי מה שהם אמרו בשבועות האחרונים שהם קרובים לסיום!
הא כן וגם The Bends אלבום מעולה אבל לא יודע אם אתה תאהב כל כך. מה שכן, לא משנה איך, מדהים לשמוע את השינוי שהם עשו ב-1995-2000 בשלושת האלבומים שיצאו בתקופה הזאת, כשבמשך כל הזמן הזה היה עליהם כל פעם לחץ לשחזר את מה שבא ליפני, והם היו בערך אחת הלהקות הכי גדולות ברוק ובכל זאת העזו להסתכן עם אלבומים כמו OK Computer ואפילו יותר, KID A שאני לא חושב שיש עוד להקת רוק מצליחה כל כך (גם מבחינת פופולריות וגם מבחינת הביקורות) שהעזה לשנות ככה סגנון בשיא שלהם.
חפירה over.
הם דרים ו-PT הלהקות האהובות עלי... והאמת לא סיימתי לשמוע אותם עוד, כל כמה חודשים אני שומע משהו חדש שלהם, אני מכיר אותם איזה שנה וחצי ובינתיים שמעתי 6 מה-7 אלבומים שלהם (כולם חוץ מהראשון, וגם יש להם הרבה EP שנחשבים מאוד איכותיים)... בידיוק ביום שבת הורדיתי את האלבום שלהם Hail to the Thief, אבל כמו עם כל אלבום של רדיוהד עד עכשיו בלי יוצא מהכלל, אני יודע שאני אצטרך עוד הרבה שמיעות כדי באמת להעריך ולהכיר את האלבום, כל אלבום שלהם לקח לי זמן לאהוב. אבל כבר אני גיליתי שם כמה שירים מצוינים

אפילו ליפני חודש קניתי לחדר פוסטר גדול של OK Computer שהוא אחד האלבומים האהובים עלי אי פעם... פשוט מאסטרפיס מהתחלה לסוף, אני גם ממליץ לך לשמוע אותו ראשון אפילו שהוא לא כזה ניסיוני כמו מה שבא אחרי. אחרי זה יש את KID A האדיר (ששם הם שינו סגנון -לגמרי- והתחילו באמת להיות יותר ניסיוניים) ו-Amnesiac שהוא סוג-של המשך שלו אבל לדעתי פחות מיוחד/טוב למרות שעדיין ממש טוב, קח שיר משם שאני חושב שלא כל כך יזכיר לך את קריפ ושנראה לי ע"פ מה שאתה שומע שאתה תאהב

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DQBDsNiCCNM[/youtube]
גם הקליפ שלו ענק לדעתי O:
יאללה עכשיו מחכים לאלבום השמיני שהם בקושי משחררים מידע לגבי ההתקדמות שלו אבל נראה לפי מה שהם אמרו בשבועות האחרונים שהם קרובים לסיום!

הא כן וגם The Bends אלבום מעולה אבל לא יודע אם אתה תאהב כל כך. מה שכן, לא משנה איך, מדהים לשמוע את השינוי שהם עשו ב-1995-2000 בשלושת האלבומים שיצאו בתקופה הזאת, כשבמשך כל הזמן הזה היה עליהם כל פעם לחץ לשחזר את מה שבא ליפני, והם היו בערך אחת הלהקות הכי גדולות ברוק ובכל זאת העזו להסתכן עם אלבומים כמו OK Computer ואפילו יותר, KID A שאני לא חושב שיש עוד להקת רוק מצליחה כל כך (גם מבחינת פופולריות וגם מבחינת הביקורות) שהעזה לשנות ככה סגנון בשיא שלהם.
חפירה over.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
I&W
אחרי נראה לי איזה שנה שלא שמעתי את האלבום... כרגע ב-Wait For Sleep
*_*
אחרי נראה לי איזה שנה שלא שמעתי את האלבום... כרגע ב-Wait For Sleep
*_*
- Sunny
- דרימיסט-על
כוורת-האיש הכי מהיר
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
- Beren
- דרימיסט מתקדם
Porcupine Tree - Prodigal
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Alcest - Écailles de Lune
רק לאחרונה התחלתי להעריך את האלבום הזה, למרות שהקודם היה טוב יותר לדעתי.
רק לאחרונה התחלתי להעריך את האלבום הזה, למרות שהקודם היה טוב יותר לדעתי.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
R.E.M. - Radio Song
אתמול שמעתי את האלבום שלהם Out of Time וזה השיר שפותח אותו, ובאמת, אני היחיד שחושב שהפיזמון בשיר הזה דומה בצורה מפחידה לשיר אחר שלהם שיצא שנה אחרי, Nightswimming? תשמעו את השיר הזה מ-:013 עד 0:30 נגיד (שזה הקטע של הפיזמון רק עם פסנתר, ליפני שהשיר ממש נכנס, ככה גם יותר קל לשמוע את זה) ותשוו את המלודיה שם ל-Nightswimming שאני מניח שהרוב אם לא כולם פה מכירים. חיפשתי משהו על זה באינטרנט ולא ראיתי באף מקום שאומרים שיש קשר בין השירים וגם לא ראיתי אנשים אחרים שאומרים את זה. אולי אני סתם מגזים?
אתמול שמעתי את האלבום שלהם Out of Time וזה השיר שפותח אותו, ובאמת, אני היחיד שחושב שהפיזמון בשיר הזה דומה בצורה מפחידה לשיר אחר שלהם שיצא שנה אחרי, Nightswimming? תשמעו את השיר הזה מ-:013 עד 0:30 נגיד (שזה הקטע של הפיזמון רק עם פסנתר, ליפני שהשיר ממש נכנס, ככה גם יותר קל לשמוע את זה) ותשוו את המלודיה שם ל-Nightswimming שאני מניח שהרוב אם לא כולם פה מכירים. חיפשתי משהו על זה באינטרנט ולא ראיתי באף מקום שאומרים שיש קשר בין השירים וגם לא ראיתי אנשים אחרים שאומרים את זה. אולי אני סתם מגזים?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
יש דימיון אבל הוא לא מורגש בגלל שהאווירה בשני השירים שונה לגמרי.
Out Of Time אלבום מעולה!
Out Of Time אלבום מעולה!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."