אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מי לוקחת?

ספרד
6
22%
אנגליה
2
7%
ברזיל
3
11%
איטליה
0
אין הצבעות
הולנד
2
7%
גרמניה
7
26%
ארגנטינה
6
22%
צרפת
0
אין הצבעות
פורטוגל
1
4%
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 27

סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

שליחה על ידי Mars Volter »

טל רודס כתב:
טל, חוץ מוולקוט וגארת' בייל אני לא בטוח שהיו עוד שחקנים שהייתי מזמן מעבר למי שקאפלו זימן.
בתור אוהד ארסנל, עם יד על הלב אני אומר שלוולקוט לא הגיע להיות בנבחרת. גארת' בייל הוא וולשי ולכן הוא משחק בנבחרת וולס.
מי הייתי מזמן? אשלי יאנג הווינר הפנטסטי של אסטון וילה במקום רייט פיליפס שלא רואה דשא במנצ'סטר סיטי, בנוסף הייתי מביא את אדם ג'ונסון שנתן חודשים נהדרים מאז שעבר למנצ'סטר סיטי. בשער הייתי מציב את ג'ו הארט למרות שהוא הכי צעיר בסגל מאחר והעונה הוא היה השוער מספר אחד בליגה.
וואלה, חידשת לי על בייל. מסתבר שיש עוד מה ללמוד. :)
אשלי יאנג, מסכים.
עוד שחקנים שאיך שאנגליה נראו היו יכולים לעזור: אגבונלהור, דארן בנט, בואנה אפילו סטארידג' מצ'לסי היה תורם יותר מהסקי. אבל תמיד מדברים על מי שלא נמצא.
בכל אופן, יום שהתחיל במשחק מזעזע בין הולנד ליפן (מה האינטרס של נבחרת כמו יפן לסגור ככה את המשחק, ועוד כשהולנד ביום כזה?) השתפר עם שני משחקים שמתארים בצורה נפלאה את המונדיאל הזה - לא כדורגל ברמה של ברצלונה (כנראה שמישהו פה התרגל לטוב מדי... :whistle: ) אבל הרבה אקשן והרבה צבע. אין ספק שהנבחרות האפריקאיות מביאות אקסטרה הנאה למשחקים בטורניר הזה. ג'יזס, אפילו B-52 הבקיע :haha: .
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בכל אופן, יום שהתחיל במשחק מזעזע בין הולנד ליפן (מה האינטרס של נבחרת כמו יפן לסגור ככה את המשחק, ועוד כשהולנד ביום כזה?) השתפר עם שני משחקים שמתארים בצורה נפלאה את המונדיאל הזה - לא כדורגל ברמה של ברצלונה (כנראה שמישהו פה התרגל לטוב מדי... ) אבל הרבה אקשן והרבה צבע. אין ספק שהנבחרות האפריקאיות מביאות אקסטרה הנאה למשחקים בטורניר הזה. ג'יזס, אפילו B-52 הבקיע
הולנד שיחקו גרוע גם במשחק הראשון אבל השיגו את הנקודות, אישית הם מאכזבים אותי, שחקנים כמו דה-יונג כל הזמן מחפשים רק למסור אחורה ולא מסתכלים קדימה בכלל, נקווה שרובן יצורף בהקדם להרכב. שני המשחקים האחרים היו דרמטיים ומרתקים, בראשון אוסטרליה שוב סיימה משחק עם 10 שחקנים אחרי אדום שנוי במחלוקת להארי קיואל, דווקא במחצית השנייה האוסטרלים היו קרובים לנצח אבל זה נגמר 1:1 והבית הזה רותח לקראת המחזור השלישי כאשר גרמניה,סרביה וגאנה נאבקות על 2 המקומות לשמינית הגמר.

קמרון-דנמרק לדעתי יחד עם אוסטרליה-גרמניה זה המשחקים הטובים ביותר עד כה במונדיאל. המון הזדמנויות, כדורגל נהדר, שערים יפים ושמחתי לראות את נציגי ארסנל: בנדטנר במשחק מעולה ,כובש ומבשל וגם סונג בקמרון היה טוב מאד. קמרון הולכת הביתה והמשחק שלה מול הולנד יהיה רק לפרוטוקול, דנמרק ויפן במלחמת עולם על המקום השני בבית - גם פה הכל פתוח.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

איזה קצב איזה מלחמה המשחק בערב היה פיצוי מוחלט על השיעמומון של הבוקר וכנראה המשחק הכי טוב עד עכשיו אחרי ארגנטינה דרום קוריאה. פשוט היה כיף לראות שתי קבוצות שתוקפות כמו משוגעות ונלחמות על כל אינץ'.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היום 2 משחקים שעל הנייר לא צפויים להיות מרשימים: סלובקיה-פרגוואי, איטליה-ניו זילנד , אבל בערב צפוי חתיכת משחק כאשר ברזיל תפגוש את חוף השנהב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:אומרים שהמונדיאל מאכזב

http://mondial.walla.co.il/?w=/3782/1688634

מסכם בדיוק מה שאני חושב על המונדיאל עד כה.
אתה רציני? בנאדם שכותב משפט כמו: "מי לא יודע לזהות את הקסם שטמון בעוד 0:0 קלאסי?"
או כותב את השטויות הבאות:
"ברגעים קשים כאלה צריך להתעלם ממפח הנפש הרגעי ולהסתכל על התמונה כולה: כשפורטוגל וחוף השנהב מתגוננות בחירוף נפש בניסיון להישאר בתמונה לעוד כמה ימים, הן רק ממחישות עד כמה יוקרתי הוא הגביע העולמי ואיזה כבוד זה עבורן לקחת בו חלק. במקום לקטול אותן על המגננה, יש להעריך את התשוקה שלהן למשחק ולהודות להן על ההערכה הגדולה שהן מפגינות לטורניר, גם אם זה עולה להן במבוכה.

ומה נאמר על ה-0:0 בין אנגליה לאלג'יריה? אפשר להסתכל עליו כעל עוד משחק מאכזב ונטול שערים (גם אני סיננתי קללה בסיומו), אבל חדי העין מזהים את הריגוש גם מבלי שהרשת תרעד. הרי ככל שמדובר באנגלים, משחק מזעזע של רוני וג'רארד הוא לא פחות מסעיר ממשחק מצוין שלהם, וכל מסירה גרועה של רוני גוררת לא פחות קריאות התפעלות ממבצע וירטואוזי שלו. לא רק שזה לא פוגם בהנאה, זה רק ממחיש את הדרמה שאופפת כל רגע במונדיאל. זה לא סתם 0:0, זה 0:0 מלא מטענים ומשמעויות, 0:0 מסעיר ובלתי נשכח, 0:0 שמוביל לכותרות לא פחות גרנדיוזיות מכל תוצאה אחרת."
זה הכדורגל שאתה רוצה לראות? כדורגל פחדני ומתגונן? זה לא אומץ של שחקנים, זו פחדנות לשמה! פחדנות שגורמת לקבוצות כמו יפן וניגריה במצב של פיגור במשחק לעלות להתקפה עם 3 שחקנים בלבד בדקה 83. זו פחדנות של קבוצות שאין להם כדורגל אז הם באים להרוס את המשחק של הקבוצה השנייה.
זו פחדנות של כדורגל, ואין צרוך להודות לקבוצות על המשחקים העלובים האלה, אלא להוקיע אותן ולהסביר למאמנים שהם משחקים עבור הקהל ולא עבור התוצאה, כי הקהל משלם, הקהל ישוב ביציע וסובל, הקהל לא מרוויח את אותם סכומים אדירים ששחקני כדורגל מקבלים כדי שישחקו ולא כדי שיפחדו לשחק!
אתה רוצה דרמה? לך תראה דקסטר...
יאללה שבוע חדש, נקווה שגם המונדיאל יתחיל דף חדש
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

פה אני חייב להסכים עם מתן!
בשתי הפסקאות שהוא ציטט, הבנאדם נתן טיעונים מפגרים!

"0:0 שמוביל לכותרות לא פחות גרנדיוזית מכל תוצאה אחרת"??

עריכה: המשחק אתמול בין דנמרק לקמרון היה פשוט תענוג!!
שתי קבוצות שלא מפחדות ורוצות רק להבקיע!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ufomatan כתב:

אתה רציני? בנאדם שכותב משפט כמו: "מי לא יודע לזהות את הקסם שטמון בעוד 0:0 קלאסי?"
"ברגעים קשים כאלה צריך להתעלם ממפח הנפש הרגעי ולהסתכל על התמונה כולה: כשפורטוגל וחוף השנהב מתגוננות בחירוף נפש בניסיון להישאר בתמונה לעוד כמה ימים, הן רק ממחישות עד כמה יוקרתי הוא הגביע העולמי ואיזה כבוד זה עבורן לקחת בו חלק. במקום לקטול אותן על המגננה, יש להעריך את התשוקה שלהן למשחק ולהודות להן על ההערכה הגדולה שהן מפגינות לטורניר, גם אם זה עולה להן במבוכה.

ומה נאמר על ה-0:0 בין אנגליה לאלג'יריה? אפשר להסתכל עליו כעל עוד משחק מאכזב ונטול שערים (גם אני סיננתי קללה בסיומו), אבל חדי העין מזהים את הריגוש גם מבלי שהרשת תרעד. הרי ככל שמדובר באנגלים, משחק מזעזע של רוני וג'רארד הוא לא פחות מסעיר ממשחק מצוין שלהם, וכל מסירה גרועה של רוני גוררת לא פחות קריאות התפעלות ממבצע וירטואוזי שלו. לא רק שזה לא פוגם בהנאה, זה רק ממחיש את הדרמה שאופפת כל רגע במונדיאל. זה לא סתם 0:0, זה 0:0 מלא מטענים ומשמעויות, 0:0 מסעיר ובלתי נשכח, 0:0 שמוביל לכותרות לא פחות גרנדיוזיות מכל תוצאה אחרת."

שני המשחקים הכי זכורים בתולדות ליגת האלופות הם הגמר בברצלונה (85 דקות של משחק חרא) וה-3-3 באיסטנבול (משחק פושר ביותר במרביתו).
נראה לי שהכי טוב אם תפסיק לראות משחקים של ברצלונה, לא בריא לך.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:
ufomatan כתב:

שני המשחקים הכי זכורים בתולדות ליגת האלופות הם הגמר בברצלונה (85 דקות של משחק חרא) וה-3-3 באיסטנבול (משחק פושר ביותר במרביתו).
נראה לי שהכי טוב אם תפסיק לראות משחקים של ברצלונה, לא בריא לך.
למה אתה חושב שכל הכדורגל שאני רואה מסתכם בברצלונה? בגלל שטל טוחן כאן את המוח עם השטויות האלה?
אני ביום יום רואה את הכדורגל הכי גרוע בעולם- הפועל קטמון בליגה ג'- אז בואו לא נלמד אותי על כדורגל באיכות נמוכה, אני מכיר ואני אוהב כל עוד הוא התקפי!
אני רואה כדורגל כבר יותר מ-20 שנה, בכל רמה והרבה, אז בואו נרגיע עם הטחינה הזאת על ברצלונה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למה אתה חושב שכל הכדורגל שאני רואה מסתכם בברצלונה? בגלל שטל טוחן כאן את המוח עם השטויות האלה?
לא, כי אתה מוכיח את זה פעם אחר פעם עם הדעות שלך כנגד קבוצות שלא מעזות לתת חס וחלילה לקבוצות התקפיות לנצח בקלות, כמו שרגילים בליגה הספרדית, כאשר אין באמת תחרות ורמה בליגה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
לא, כי אתה מוכיח את זה פעם אחר פעם עם הדעות שלך כנגד קבוצות שלא מעזות לתת חס וחלילה לקבוצות התקפיות לנצח בקלות, כמו שרגילים בליגה הספרדית, כאשר אין באמת תחרות ורמה בליגה.
טל עזוב אתה כבר הוכחת שכשמדובר בספורט אתה רחוק מלהיות אובייקטיבי. אני אומר בקול גדול- אני אוהב כדורגל התקפי תמיד! שום דבר לא מקדש משחק הגנתי בכדורגל- כלום! זה לא ישתנה גם עם ברצלונה תשחק כמו קבוצה איטלקית אני אשנא את סגנון המשחק הזה- אני אחיד תמיד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל עזוב אתה כבר הוכחת שכשמדובר בספורט אתה רחוק מלהיות אובייקטיבי.
גם אני אוהב כדורגל התקפי ועדיין אני לא אתבכיין כמוך בגלל שהקבוצה שלי לא פיצחה מערך הגנתי כלשהו. אף קבוצה לא צריכה לעזור לקבוצה שלך לנצח, מתי תבין את זה? אני יודע שזה קשה כי רגילים בליגה הספרדית לפתוח רגליים לבערסה וריאל.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז איטליה (הקבוצה שלפי התיאוריות המוזרות של טל ואבי רצון היא הכי אטרקטיבית ומעניינת במונדיאל הזה כי קשה ל"לפצח" את הבונקר שלהם) עומדת לעוף תודה לאל! אולי בהמשך המונדיאל הזה יתחיל להיראות יותר טוב. בלי איטליה, צרפת ואנגליה המשעממות!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אז איטליה (הקבוצה שלפי התיאוריות המוזרות של טל ואבי רצון היא הכי אטרקטיבית ומעניינת במונדיאל הזה כי קשה ל"לפצח" את הבונקר שלהם) עומדת לעוף תודה לאל!
גונב דעת, אמרתי לך לא לשים אותי ואת מר רצון באותו המשפט, אין לנו שום דבר משותף ובוודאי שדעותינו על כדורגל שונות. הקבוצה שאמורה להיות הכי אטרקטיבית היא "הקבוצה של המדינה" אבל היא קיבלה בראש מהשוייצרים. איטליה לא תעוף וגם גרמניה לא, צרפת כן.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

To sum up my opinion, the essence of football for me is much more that attractive style of play.
If it was only about goals and style of play, the world cup would never ever become such a phenomenon all over the world.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
אז איטליה (הקבוצה שלפי התיאוריות המוזרות של טל ואבי רצון היא הכי אטרקטיבית ומעניינת במונדיאל הזה כי קשה ל"לפצח" את הבונקר שלהם) עומדת לעוף תודה לאל!
גונב דעת, אמרתי לך לא לשים אותי ואת מר רצון באותו המשפט, אין לנו שום דבר משותף ובוודאי שדעותינו על כדורגל שונות. הקבוצה שאמורה להיות הכי אטרקטיבית היא "הקבוצה של המדינה" אבל היא קיבלה בראש מהשוייצרים. איטליה לא תעוף וגם גרמניה לא, צרפת כן.
:cheers: :cheers:
טל- אם אחרי סיבוב הבתים נישאר בלי איטליה צרפת ואנגליה, אני אודה שזה מהמונדיאלים המוצלחים שהיו, סבבה? :whistle:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

איזה התפרקות של פורטוגל על צפון קוריאה...
בריל - אולי כדאי שתעשה רוויזיה לדעה שלך על המונדיאל.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

7:0 לפורטוגלים על הצפון קוריאנים!
תצוגת הגנה מאוד מביכה של הקוריאנים במחצית השניה. היה בסך הכל 1:0 במחצית הראשונה כשהקוריאנים הצליחו לסגור טוב את רונאלדו אבל במחצית השניה משהו השתנה... אני לא יודע מה אבל הם הפסיקו לשמור על רונאלדו.
המשחק העלה קצת את ממוצע השערים למשחק :D
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:איזה התפרקות של פורטוגל על צפון קוריאה...
בריל - אולי כדאי שתעשה רוויזיה לדעה שלך על המונדיאל.
אני תמיד אשמח להודות בטעות שלי. הגיע הזמן שקבוצות יבינו שרק המשחק התקפי מצליחים! פורטוגל עשו הרבה שינויים מהמשחק הראשון והמחריד שלהם, והשינוי המרכזי זה - התקפה, התקפה, התקפה- וככה הם מבקיעים שביעייה. אפילו ברזיל לא עשתה את זה מול הצפון קוריאנים. איזה משחק הולך להיות ברזיל- פורטוגל!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יש איזושהי נטייה של השופטים במינדיאל הזה להוציא אדום עד הדקה השלושים. האדום של שוייץ לא היה מוצדק.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תנחומי למשפחות השחקנים של צפון קוריאה, שאחרי התצוגה היום מול פורטוגל לא יהיו כנראה בין החיים בשבוע הבא. צפון קוריאה שיחקה נהדר ויותר טוב מפורטוגל עד השער הראשון שספגה, במחצית השנייה זאת פשוט הייתה התפרקות.
הגיע הזמן שקבוצות יבינו שרק המשחק התקפי מצליחים! פורטוגל עשו הרבה שינויים מהמשחק הראשון והמחריד שלהם, והשינוי המרכזי זה - התקפה, התקפה, התקפה- וככה הם מבקיעים שביעייה. אפילו ברזיל לא עשתה את זה מול הצפון קוריאנים.
כשקבוצות משחקות מבוקר והגנתי באים אליהן בטענות על בונקר, למרות שזו הדרך היחידה בה יכולה צפון קוריאה, למשל, לעמוד בכבוד מול ברזיל. כשאותה קבוצה פותחת את המשחק וחוטפת שביעיה קופצים חוכמולוגים ומדברים על בושה וחרפה ושאין מקום לנבחרות כאלו. אז מה בעצם כולם רוצים? לא בונקר, לא שביעיות, אולי נעשה טורניר מונדיאל של שמונה קבוצות שוות באיכותן ורמתן וזהו?

לגבי האדום של שוייץ, פשוט נמאס לי כבר מרמת השיפוט המחליאה במונדיאל הזה. שופטי כדורגל מאיי סיישל, ערב הסעודית, גוואטמלה, הורסים פה משחקים לנבחרות שלמות. מתי יבינו בפיפ"א שלא עושים צחוק מהמונדיאל? תביאו מספר שופטים מובחר אבל רק מהליגות הבכירות בעולם וזה לא חייב להיות רק אירופה כי יש במונדיאל הזה שופט יפני מצוין. אבל להביא שופטים ממדינות שאין בהן באמת מסורת וכדורגל מקצועני? בושה וחרפה והתוצאות נראות על המגרש.
שלח תגובה