יש בדמו של 2004 מולטיפלייר עם מפה או שתיים מכל סגנון משחק. הייתה תקופה שהייתי משחק בזה מלא עם חברים (לפני שהתגייסו ).
קיצר, הוא כיפי לאללה. אם בא לכם, אז אפשר לארגן משהו.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
Yes כתב:יש בדמו של 2004 מולטיפלייר עם מפה או שתיים מכל סגנון משחק. הייתה תקופה שהייתי משחק בזה מלא עם חברים (לפני שהתגייסו ).
קיצר, הוא כיפי לאללה. אם בא לכם, אז אפשר לארגן משהו.
אני חולה על משחקי shooter . ב-Quake 3 הגעתי לרמה של nightmare ( הרמה הכי קשה ) . אני פחות אוהב את המנוע של unreal , כי התזוזה שמה פחות חלקה מאשר ב-Quake ששמה עשו שפט עבודה מעולה בכל הנוגע לתזוזה מהירה .
בקיצור יאללה בואו נקבע תאריך ונשחק בזה .
אני מתפלא איך עדיין אף אחד לא העלה שני משחקים מאוד מאוד חשובים שהתפתחו עם הזמן ושניהם כל פעם מפתיעים מחדש במושלמות שלהם.
אני בטוח שכולכם פה מכירים את:
final fantasy ואת pro evolution soccer נכון??
מי שלא כדאי להכיר את שניהם, סדרות מנצחות בשני ז'אנרים חשובים מאוד!
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
לfinal fantasy יצאו כמה גירסאות למחשב והן לא רעות בכלל. למעשה אלו אותם המשחקים בדיוק, רק שברוב המקרים אי אפשר לשכב על הספה ולשחק וזה חיסרון רציני.
ואני לא יודע על אילו שיפורים אתה מדבר בPES, אבל הגירסא האחרונה ממש גאונית.
משחק ענק, לכל מי שנמנע ממנו עד עכשיו, לא מומלץ לבעלי לב חלש ולחובבי 7 שעות שינה ומעלה...
darthsate כתב:לfinal fantasy יצאו כמה גירסאות למחשב והן לא רעות בכלל. למעשה אלו אותם המשחקים בדיוק, רק שברוב המקרים אי אפשר לשכב על הספה ולשחק וזה חיסרון רציני.
ואני לא יודע על אילו שיפורים אתה מדבר בPES, אבל הגירסא האחרונה ממש גאונית.
משחק ענק, לכל מי שנמנע ממנו עד עכשיו, לא מומלץ לבעלי לב חלש ולחובבי 7 שעות שינה ומעלה...
באיזה גירסת PES אתה משחק? PC? PS3? PS2?
מנסים לשכנע אותי פה לקנות את PES2008 לPS3 אבל בינתיים לא השתכנעתי
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
תשמע, בגלל התקציב והנוחיות של לשבת עם כל החברה, אני משחק בעיקר בגירסאת 2008 של PS2.
יש לי את אותה הגירסא גם למחשב והיא הרבה יותר טובה, זה בעצם next gen של הגירסאות הקודמות, אבל המתכנתים התעצלו בPS2 והשתמשו באותו המנוע הגרפי.
אם אתה שוקל לקנות PS3 בשביל PES בעיקר, הייתי ממליץ לך לנסות את הגירסא למחשב. זה בעצם אותו המשחק בדיוק, רק שלך תביא את החברים שלך לשבת מול המחשב לשחק איתך... (או שאתה מבעלי הפלזמות שמחברים אליה את המחשב...אם זה המקרה...אפשר להיות חבר שלך..? )
יש לי PS3 (וגם טלוויזית LCD אם כבר מדברים) אבל שמעתי דברים לא משהו על גירסת הPS3 של PES2008. בגלל שיש לי עכשיו גם מלא משחקים אחרים לשחק, אני חושב שאני אחכה לגירסה הבאה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
DivineComedy כתב:יש לי PS3 (וגם טלוויזית LCD אם כבר מדברים) אבל שמעתי דברים לא משהו על גירסת הPS3 של PES2008. בגלל שיש לי עכשיו גם מלא משחקים אחרים לשחק, אני חושב שאני אחכה לגירסה הבאה.
תבדוק את זה במחשב לפני שאתה שופט את זה... לאח שלי יש PS3 ואין שום בעיות עם הגירסא שם. היתה בעיה באתר של קונאמי, וזה רק למשחקי הרשת.
מה שכן, קצת היה מאכזב לגלות שיש אפשרות לשחק רק 1 מול 1 ברשת. עם השקעה של מעל 300 ש"ח הייתי מצפה לקצת יותר מזה....
אחח עכשיו עשיתי אליפות עם אתלטיקו מדריד בPES 08 על הרמה הכי קשה.. זה היה לא קל, ולקחתי את האליפות על סמך יותר שערים מריאל מדריד (לבארסה היו 3 נקודות פחות)ץ
עכשיו נשאר גמר הגביע נגד ברצלונה!
darthsate כתב:על הרמה הכי קשה?? זה חתיכת סרט לקחת אליפות ככה....סחטיין עליך... נכנעת וקנית לPS3, או שאתה על המחשב?
עריכה:
אופס...זה לא היית אתה עם הPS3....על מה אתה משחק?
קודם כל אין לי תקציב לPS3 ואם היה לי תקציב הייתי קונה XBOX360 כי יש לו פי 2415323 יותר משחקים.
לקחתי את האליפות על המחשב ובפוקס כי במשחק הלפני אחרון יצא לי תיקו וגם לריאל ולבארסה, והמחזור האחרון היה של ריאל נגד בארסה וריאל ניצחה אבל יש לי איזה 50 שערים יותר מריאל אז לקחתי תאליפות.