אני מאוד מקווה שלא יקח להם 9 חודשים להוציא אלבום, לפי מה שכבת בהודעה הראשונה, כך היה עם SC.
למה לקח להם כ"כ הרבה זמן להוציא אותו?
אני יודע שאת TOT הם כתבו ב-3 שבועות, מה היה שונה?
כל אלבום שונה מקודמו עילי. אין שום כללים שאומרים כמה זמן לוקח אלבום. אם הכתיבה וההקלטה זורמים כמו שצריך אז זה יכול לרוץ ואם נתקעים אז זה יכול לקחת זמן... אני גם רוצה שיצא כבר...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
YtseJam כתב:נסגר לפני שנים, לא?
לפי התמונה הם שוב באווטאר סטודיו שם הוקלטו FII ו-SC
אתה צודק, הוא נסגר ב-2006 אחרי ש- Spyro Gyra הקליטו שם אלבום (ג'יי בקנשטיין הסקסופוניסט של הלהקה, שגם ניגן ב- Another Day, היה בעלי האולפן).
מה שגם נסגר הוא Hit Factory Studio שם דרים ת'יאטר הקליטו את אוקטבריום וזה בעצם האלבום האחרון שהוקלט באולפנים האגדיים ההם.
איזה כיף! אלבום חדש של מטאליקה, ועוד מעט אלבום חדש של דרים ת'יאטר! אני אישית חסרת סבלנות, מבחינתי שיוציאו כל חודש אלבום חדש. בגדול, הרי זה לא משנה כמה זמן יושבים בסטודיו ומקליטים, רעיונות חדשים צצים כל שנייה, אם אתה מספיק מוכשר ועם ראש פתוח, ומדובר פה באחת הלהקות הגדולות במוסיקה בכלל, לא רק בפרוג. מטאליקה ישבו בסטודיו חמש שנים, וקצת קשה לי לומר שזו התוצאה שציפיתי לה. חוץ מזה, כשכיוצרים מוסיקה, לא חושבים על כמות מסוימת של שירים, ולא כולם נכנסים לאלבום. בקיצור, במקרה של דרים אין מה לחשוש מכמות הזמן שהם יושבים בסטודיו, האנשים גאונים, ואינני יכולה להצביע על שיר מסוים ולומר עליו שהוא סתם עוד שיר.
כל כך מעניין לאיזה כיוון הם הלכו הפעם..
נראה לי שאני יהיה הפעם באמת מופתע..
נקווה שהפעם אנחנו גם נהיה בתוכניות שלהם בסבב הופעות..
לדעתי יבואו מספיק למופע כזה..
למה?
בקרב הרבה מעריצים SC היה די נקודת שפל אחרי אוקטבריום.
אני חושב שהם יחזרו לעצם!
לא שהם לא היו עצמם ב-SC, אני אישים די אהבתי אותו אבל רוב המעריצים לא.
ועל סמך מה אתה מבסס זאת? אולי על נתוני המכירות של האלבום שהם מבין הטובים ביותר אי-פעם של הלהקה? על התגובות כאן בפורום שברובן היו דווקא חיוביות בזמנו? על אתרי הביקורות [הנחשבים יותר] שביקרו אותו לטובה? על הפורום של פורטנוי ( )? על מה?
אני יודע שאתה מיד תחשוב שאני "כועס" עליך או משהו בסגנון, אז בוא ארגיע אותך, אני לא...
מוזר לי שאתה חושב ככה. בסופו של יום "בפומבי" הלהקה קיבלה את הביקורות היותר טובות שלה עבור SC. "בחדרי חדרים" בתוך הקהילות תמיד ישנם שני המחנות של אוהבים-לא אוהבים, אבל אני חושב שהפעם האחוזים נטו לכיוון האוהבים.