טוב אז האלבום נפתח ברצועת פסנתר יפה, ועכשיו אני ב-TDO שכבר הספקתי ללעוס בלי סוף...
תכף חומר חדש
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
בינתיים האלבום נשמע ממש טוב... אבל לגמרי לגמרי מוזר. לא אופת' שאנחנו מכירים... Nepenthe ממש חזק.
מזכיר רגעים ספציפיים מתוך Watershed ומעט מ-GR, אבל בערבון מוגבל מאוד. יש פה משהו חדש שלא שמענו עדיין.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
אכן אלבום שונה ומרענן שלא נראה שמעריצי הדת' מטאל של אופת' יאהבו אבל למי שאוהב את אופת' לא רק בגלל הגראולים מדובר פה באלבום שהפרוג של שנות השבעים ממש השפיע עליו!
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
אלבום "חלבי" יחסית לקודמיםת אפילו יחסית ל Damnation
סאונד שונה לגמרי מכל האלבומים האחרים, כמו שאמרו פה ממש 70s - החל מהתופים ועד לגיטרות
אין את הסאונד החד של התופים והדיסטורשנים הרצחניים שבד"כ יש, הרבה clean הרבה קלאסית
בתור אחד שלא אוהב צרחות אני כבר לא יודע מה עדיף
זה משמיעה ראשונה - נראה איך זה יבלע בהמשך
אחרי מספר שמיעות אני אומר שחד משמעית שהייתי מעדיף שהם יוציאו אלבום "רגיל" שהוא בסגנון שלהם כמו שאופת' יודעים לעשות.
האלבום נשמע כאילו אופת' איבדו את כל הסאונד האפל והקודר שהיה להם קודם אפילו ב Damnation שהוא אלבום נטול גאולים הם עדיין שמרו יפה על הסגנון שלהם.
בתור אלבום הוא אלבום טוב, אולי זה בגלל שנתתי יותר תשומת לב ל ADTOE אבל זו דעתי.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"