MysteriousFairy כתב:חח זה שמעליי עוד תצטער שאמרת את זה אני אחת החפרניות P:
אני מחור בצפון...
תודה לכולם
מעניין אותי איך עיליי יגיב....
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
MysteriousFairy כתב:חח זה שמעליי עוד תצטער שאמרת את זה אני אחת החפרניות P:
א) למה מיקי?
התלבלבתי
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
"כולנו סטלנים, וכל הזמן גוזרים, סטלנים ב100%, גם השווארצה וגם הווזווז" חחח
בכל מקרה, ספיר אני מקיבוץ שער הגולן עם בכלל יצא לך לשמוע על מקום שכזה. למרות שאת חצי מהזמן שלי אני בכלל מבלה בכפר סבא בבית של סבתא שלי... אין מה לעשות שמה למעלה...
Iron Dugi כתב:"כולנו סטלנים, וכל הזמן גוזרים, סטלנים ב100%, גם השווארצה וגם הווזווז" חחח
בכל מקרה, ספיר אני מקיבוץ שער הגולן עם בכלל יצא לך לשמוע על מקום שכזה. למרות שאת חצי מהזמן שלי אני בכלל מבלה בכפר סבא בבית של סבתא שלי... אין מה לעשות שמה למעלה...
אממ לא ממש אבל אני מניחה שזה אי שם ברמת הגולן....?
וכן אני מבינה אותך גם אני חצי מהזמן במרכז ואני עוד מעט עוברת מפה. בצפון אין מה לעשות.
Iron Dugi כתב:"כולנו סטלנים, וכל הזמן גוזרים, סטלנים ב100%, גם השווארצה וגם הווזווז" חחח
אממ לא ממש אבל אני מניחה שזה אי שם ברמת הגולן....?
וכן אני מבינה אותך גם אני חצי מהזמן במרכז ואני עוד מעט עוברת מפה. בצפון אין מה לעשות.
*מסתכל בשעון ספירת זמן עד הבצא*
תאכלס אין מה לעשות... אבל קיבוץ שער הגולן זה לא ברמת הגולן חח (על תדעגי, כולם עושים את אותה הטעות ובצדק) אם צומת צמח או דגניה אומרים לך משהו, אז זה איזה ק"מ מהם בכללי... אבל זה לא חושב. אני רואה שסטינו מדרך האשכול ואני מנסה שעידן לא יהרוג אותי כבר בשבוע הראשון שאני פה (כבר קרה שקראתי לו עמית במקום עידן, סורי שוב אחי )
ברוך הבא גיא ! אני רוצה לראות אותך מנגן , יש לנו אשכול " נגני הפורום " ושם תוכל לשלוח כמה ביצועים שך על הבאס המפלצתית . והשם של הלהקה שלך כל הזמן מזכיר לי את להקת Magic Pie ( טל יסביר לך ) . See you around buddy