חח כן יכול להיות מטורף לקחת את המסור החשמלי לקצה. R rated GOW.DT_Tal כתב:Sentient 6 כתב:נו אז עוד מעט סוף העולם, אל תפספס!!!DT_Tal כתב:עדיין לא שיחקתי בגירז 3 אוףףףףףףףףף
חדשות טריות טריות. את הגירז החדש מפתחים people can fly, חברים טוב של אפיק שיצרו את פיין קילר ובולט-סטורם. הלוקוסט יחזרו וזה נראה מהתמונה היחידה ששוחרה כמו פריקוול. לא שיש יותר מדי ברירות. מידע רשמי יגיע בE3 הזה בשינוי של הרגע האחרון לליינאפ של מיקרוסופט.
דד ספייפ 3 גם הוכרז ונראה שיהיה דגש על co op.
וואי אם יהיה גירז שאפשר להתעלל בחייזרים כמו בבולטסטורם, איזה קטלני! איך אהבתי לבעוט אנשים על קוצים בבולט סטורם.
אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
קולטריין צעיר ונטול קעקועים ודיימון ביירד חוזרים, עוד מידע יחשף בימים הקרובים עם המהדורה הבאה של גיים אינפורמר.
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
התקנתי את מקס פיין בצהריים, וזה משחק כזה כבד, שאחרי כל הסרטון של החמש דקות בהתחלה, מתי שאתה מתחיל לשחק, זה קרס לי. ומשום מה יש איזה באג שאני לא יכול לשנות את הגרפיקה לנמוכה יותר! עצבים, אבל נחכה לעדכון.
גרפיקה קטלנית דרך אגב! יום יבוא והמשחקים של רוקסטאר יהיו מציאותיים במראה שלהם.
גרפיקה קטלנית דרך אגב! יום יבוא והמשחקים של רוקסטאר יהיו מציאותיים במראה שלהם.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
עוד יומיים המסיבת עיתונאים של מיקרוסופט בE3 וזה אומר שעברו 354 ימים מאז הקודמת ואני רוצה להחזיר אתכם לאותו הערב. רציתי לראות איך אחרים בכל העולם הרגישו בדיוק באותו הזמן שאני חטפתי הלם טוטאלי וחיפשתי ביוטיוב ושני הילדים פשוט מראים לכם בצורה הכי אורגנית איך זה להיות שקוע בהיילו, מה זה אומר לראות את המאסטר צ'יף יוצא החוצה בפעם הראשונה אחרי חמש שנים, אפילו אם זה רק טריילר וזה יקח לך עוד יותר משנה עד שזה יהיה בידיים שלך ובתוך הכונן. אם מישהו יטרח לנטר את המוח, קצב הלב והפרשות הגוף של מעריץ אמיתי בזמן שהוא רואה את זה בפעם הראשונה סביר להניח שהמודדים יתפוצצו. בהתחלה אתה יושב וחושב "הממ המנחה אמר טרילוגיה חדשה טוב נו בואו נראה מה מיקרוסופט יקריצו עד שהצ'יף יחזור" ואז יש את הדברים המוזרים האלה ואתה מבין שזה בעצם לב. אין לך מושג מה קורה, זה נראה ממש מעניין ואתה מקווה שזה משהו חדש וטוב ואז אתה שומע קול מעומעם והשמיעה שלך מתחדדת והקול אומר wake up ובום העיניים שלך מתרחבות הרגליים שלך מתחילות לדפוק חזק על הרצפה חברה שלך באותו הרגע שואלת אם אתה צריך את המזרק אפינפרין ואתה אומר לה שתעזוב אותך לרגע וכמו בטריילר זרם חשמלי עף בתוך הגוף שלך ואתה רואה את הצ'יף יוצא החוצה והכל מתפרק ופתאום יש לו סילונים על הגב ואתה תופס את הפרצוף ומחזיק דמעות של אושר ואין לך מושג מה קרה הרגע אבל אתה באטרף והמון מילמולים לא ברורים יוצאים ואפשר בעיקר לזהות צעקות של "ישששששש!!!". זה עדיין מוציא את זה ממני עד עכשיו, מינוס הצעקות.
הם לא היחידים, יש עוד כמה סרטונים כאלו של אנשים שצילמו את עצמם באותו הרגע כי הם ראו את ההדלפה מאותו הבוקר או שהם לא ידעו בכלל שזה הולך להגיע. זה לא המשחק עצמו ד"א, זה לא הציפייה להרוג דברים, זה הגיבור. זה הכוח שיש לדמות אחת על הלב והמוח האנושיים. גיבור אמיתי בחיים שלכם.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z_zf1t4tWsY[/youtube]
הם לא היחידים, יש עוד כמה סרטונים כאלו של אנשים שצילמו את עצמם באותו הרגע כי הם ראו את ההדלפה מאותו הבוקר או שהם לא ידעו בכלל שזה הולך להגיע. זה לא המשחק עצמו ד"א, זה לא הציפייה להרוג דברים, זה הגיבור. זה הכוח שיש לדמות אחת על הלב והמוח האנושיים. גיבור אמיתי בחיים שלכם.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z_zf1t4tWsY[/youtube]
- Sentient 6
- דרימיסט-על
suck it everyone else, מעכשיו יהיה אפשר לחבר את האקסבוקס לטאבלטים מכל הסוגים עם אפליקציה חדשה של מיקרוסופט ולשלוט באפילקציות ובמכשיר עצמו!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
זהו יצא השלישי סופית ? לא יאומן . שתבין - בראשון ובשני שיחקתי לפני כמעט עשר שנים . פשוט אחד המשחקים הכי מרתקים שיצא לי לשחק בהם . מעניין מה הדרישות מערכת , אתה יודע ?DT_Tal כתב:ווהו הדיבורים על מקס פיין עזרו, יצא טורנט של RELOADED, נחכה למחר כי בינתיים יש לזה 400 ליצ'רים ו 4 סידרים. זה שוקל 27 ג'יגה!
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
לא יודע, אבל זה כבד צרח, לי זה לא עובד, יש עם זה כל מיני בעיות..
אני רוצה לשחק בראשון ובשני, אבל מרוב שהם ישנים הם לא עובדים לי, מצד שני אני לא מבין את זה כי יש משחקים קצת יותר ישנים שכן עובדים לי..
אני רוצה לשחק בראשון ובשני, אבל מרוב שהם ישנים הם לא עובדים לי, מצד שני אני לא מבין את זה כי יש משחקים קצת יותר ישנים שכן עובדים לי..
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חח אחי רק שתבין בכיתה י' גייסתי לעצמי עבודה וחסכתי פאקינג 2400 שקל (שעבדתי קשה מאוד כדי להשיג אותם)כדי לשפץ תמחשב שלי (שזה אומר כרטיס מסך מעודכן של g-force ti4200 + msi motherboard עם מעבד 2.4 וזיכרון פנימי )
. הייתי במשך כמעט חצי שנה עושה מחקרים על מחירים ועל תאימות בין החלקים . ובסוף הצלחתי .
היה שווה את זה לגמרי כי המשחק והגרפיקה עבדו לי חלק . רק הכרטיס מסך עלה לי איזה 700 שח או יותר . עשר שנים ידידי
.
לגבי המשחק - אני יכול להגיד לך שאם יש מחשבים שמפעילים mk3 , חייבת להיות דרך להפעיל גם את זה . אגב יש לך קישור להורדה של הראשון והשני ? התגעגעתי לזה חח .
. הייתי במשך כמעט חצי שנה עושה מחקרים על מחירים ועל תאימות בין החלקים . ובסוף הצלחתי .

היה שווה את זה לגמרי כי המשחק והגרפיקה עבדו לי חלק . רק הכרטיס מסך עלה לי איזה 700 שח או יותר . עשר שנים ידידי

לגבי המשחק - אני יכול להגיד לך שאם יש מחשבים שמפעילים mk3 , חייבת להיות דרך להפעיל גם את זה . אגב יש לך קישור להורדה של הראשון והשני ? התגעגעתי לזה חח .
- Greenburger
- דרימיסט-על
אתם יכולים לקנות בסטים, בייחוד כשיש מבצעים זה עולה גרושים. ולמי שיש אייפון או אייפד יש את הראשון ל-iOS 

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
אני לא סובל משחקים "רציניים" (כבדים, אמיתיים, שמיודעים למחשב או קונסולה כלשהי) שיוצאים ל iOS
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הייתי רוצה לראות את עוזרי גיימר כבד, יושב כל היום ומשחק משחקי אינדי מטורפים ומרובי משתתפים שאף אחד לא מכיר בכל מיני שרתים רוסיים.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חחחחחחחח לגמרי אני אחי ... צריך להמציא משחק שש/ובר את כל החוקים . משחק שאתה הולך בו לאחור במקום לקדימה . אבל אינדי זה לא בשבילי , צריך משחק שמקביל לאוונגארד מטאל או לנויז ... רעיונות ?
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Saints Row 3 הזוי ודבילי. אחד ממצבי המשחק הוא להרביץ לזונות עם דילדו ענקי. אתה שודד בנק והאנשים בפנים מבקשים ממך חתימה. כל משימה תסתיים באיזה מרדף מטוסים או קרב טנקים. הגרסה המוגזמת והמוקצנת של GTA.
ואם אתה רוצה יש סרט שהולך מהסוף להתחלה - ממנטו של כריסטופר נולאן (חתיכת מיינדפאק רציני קיבלתי ממנו
)
ואם אתה רוצה יש סרט שהולך מהסוף להתחלה - ממנטו של כריסטופר נולאן (חתיכת מיינדפאק רציני קיבלתי ממנו

אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
כן Saints Row באמת דבילי אבל זו המטרה, השלישי ממש ממש שונה מהקודמים, אבל זה תמיד היה משחק מפגר, אבל אני די אוהב את זה, באקסבוקס שיחקתי בשני במצטבר כ-60 שעות לפחות.
- Axxon N
- דרימיסט-על
דבר ראשון, משחקי אינדי זה חזק!
למרות שהיחיד אינדי ששיחקתי זה לימבו, שהוא ממש טוב והוא לא רוסי ולא מרובה משתתפים, טוב אולי הוא כן רוסי אני לא יודע... אבל הולך ממש טוב עם DOOOOOOOOOOOOOOM!!
דבר שני, ממנטו סרט ענק! ואם אתה רוצה, following גם של נולאן שיצא שנתיים לפני, יותר מיינדפאק
ולפחות בממנטו הזמן הוא מסודר מהסוף להתחלה... ב following כל הזמנים מבולגנים שזה עושה כאב ראש רציני.
למרות שהיחיד אינדי ששיחקתי זה לימבו, שהוא ממש טוב והוא לא רוסי ולא מרובה משתתפים, טוב אולי הוא כן רוסי אני לא יודע... אבל הולך ממש טוב עם DOOOOOOOOOOOOOOM!!
דבר שני, ממנטו סרט ענק! ואם אתה רוצה, following גם של נולאן שיצא שנתיים לפני, יותר מיינדפאק

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
What are you listening to right now thread hero.Ozerivarium כתב:חחחחחחחח לגמרי אני אחי ... צריך להמציא משחק שש/ובר את כל החוקים . משחק שאתה הולך בו לאחור במקום לקדימה . אבל אינדי זה לא בשבילי , צריך משחק שמקביל לאוונגארד מטאל או לנויז ... רעיונות ?
- Sentient 6
- דרימיסט-על
http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/
המסיבת עיתונאים הענקית השנתית של מיקרוסופט מ-E3, בעוד שעה וחצי כרגע בשידור חי בלינק הנ"ל, שבע וחצי לפי שעון ירושלים. בתוכנית יכולות חדשות לקינקט, האפילקציה החדשה לטאבלטים שמאפשרת לשלוט באקסבוקס, גירז אוף וור חדש לגמרי, אולי הזיכיון החדש של EPIC, סביר להניח שגם בלאק אופס 2 בהתחשב בהיסטוריה של הקדימות שמיקרוסופט מקבלת אצל אקטיוויז'יון, כמה הפתעות וכמובן שלקינוח כוכב הרוק של מיקרוסופט יגיע ויפוצץ את הגג עם כמה רימונים דביקים וה-rail gun החדש שלו.
*תיקון קטן אחרי הודעה מיוחדת ממנהלת הקהילות של 343, בצורה ממש לא צפוייה,לא הגיונית לרייטינג של האירוע ולתשומת הלב של הקהל ולכל מי שיעלה אחריהם לבמה וינסה להגיד משהו בתקווה שלמישהו יהיה אכפת, האולפן החדש והצ'יף יפתחו את ההצגה.

המס"ע של מיקרוסופט תארך 3 וחצי שעות מטורפות ואדירות (סטיב באלמר בבקשה אל תעלה על הבמה!!!) ולאחר מכן המס"ע של EA ו-ubisoft אחריהם שעה כל אחד ואז סוני שעה וחצי.
תגידו מה שאתם רוצים עליהם אבל כשזה נוגע לקונסולות אין מי שמפנק את הקהל שלהם כמו מיקרוסופט.
המסיבת עיתונאים הענקית השנתית של מיקרוסופט מ-E3, בעוד שעה וחצי כרגע בשידור חי בלינק הנ"ל, שבע וחצי לפי שעון ירושלים. בתוכנית יכולות חדשות לקינקט, האפילקציה החדשה לטאבלטים שמאפשרת לשלוט באקסבוקס, גירז אוף וור חדש לגמרי, אולי הזיכיון החדש של EPIC, סביר להניח שגם בלאק אופס 2 בהתחשב בהיסטוריה של הקדימות שמיקרוסופט מקבלת אצל אקטיוויז'יון, כמה הפתעות וכמובן שלקינוח כוכב הרוק של מיקרוסופט יגיע ויפוצץ את הגג עם כמה רימונים דביקים וה-rail gun החדש שלו.
*תיקון קטן אחרי הודעה מיוחדת ממנהלת הקהילות של 343, בצורה ממש לא צפוייה,לא הגיונית לרייטינג של האירוע ולתשומת הלב של הקהל ולכל מי שיעלה אחריהם לבמה וינסה להגיד משהו בתקווה שלמישהו יהיה אכפת, האולפן החדש והצ'יף יפתחו את ההצגה.

המס"ע של מיקרוסופט תארך 3 וחצי שעות מטורפות ואדירות (סטיב באלמר בבקשה אל תעלה על הבמה!!!) ולאחר מכן המס"ע של EA ו-ubisoft אחריהם שעה כל אחד ואז סוני שעה וחצי.
תגידו מה שאתם רוצים עליהם אבל כשזה נוגע לקונסולות אין מי שמפנק את הקהל שלהם כמו מיקרוסופט.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוף היה שעה וחצי בסוף. דבר ראשון חושך ובום סרטון מרונדר מטורף משולב עם לייב אקשן מהיילו 4, פשוט לא נורמלי. הספינה החדשה שתהיה במרכז, עולם המגן החדש שהמשחק יתרחש עליו ברובו, הצ'יף עם חלק מהפ'יצרים החדשים שלו, נשקים חדשים שנשמעים כועסים וכאלו שמסוגלים לזרוק בני אדם נורמליים אחורה ומולו האויבים החדשים, בערך מה שניחשתי שיהיה, פרומיתיאנים, בינה מלאכותית בשימוש של כת הלוחמים של הפור-ראנרז, הם עובדים כצוות ומאתגרים אותך, שולחים מלטי"ם שעוזרים להם להילחם, הם יכולים לשגר את עצמם בשדה הקרב והם ממש עצבניים. בסוף הסרטון נשלח מסר קטן לקהל מטעם הדיידאקט, המנהיג הקדמון שלהם שאומר שהוא חיכה לך והסמל שלו באדום, מה שאומר שגם הוא ממש כועס. לכו תדעו על מה. לצערי שם זה נגמר למרות שקיוויתי לעוד ואז עברו להצגה של הספלינטר סל החדש שנראה מעולה עם פ'יצרים מעניינים לקינקט כמו האפשרות לקרוא לאויבים ממש ולהסיח את דעתם כדי לחסל אותם.
לאחר מכן היו כמה משחקים כמו הטומב ריידר החדש שנראה שהוא קיים רק כדי לאמלל את הגיבורה שלו, משחקי קינקט מעניינים כמו wreckoteer שהוא סוג של אנגרי בירדז חמוד לקינקט, כמה טיזרים קטנים למשחקים חדשים מבית היוצר של גור ורבינסקי שנראה ממש מושפע מפורטל, משהו בשם לוקו סייקל שנראה כמו משחק שהגיבורים שלו הם האופנועים עצמם לפי מה שהיה בקריינות, משחקי ספורט ואז היה גם דברים חדשים לקונסולה עצמה כמו הסמארט גלאס שמאפשר לשלוט בממשק שלה דרך אפליקציה שתרוץ על שלושת מערכות ההפעלה הניידות, 35 ספקי תוכן חדשים שפחות מעניינים את הקהל הישראלי כי הם לא קיימים בשבילנו וגישה מלאה לאינטרנט בעזרת דפדפן אקספלורר מותאם לאקסבוקס שיעבוד עם הטאבלטים שלכם ושליטה קולית רחבה עם הקינקט. מיקרוסופט אומרים שהם הופכים כל טלוויזיה לטלוויזיה חכמה ונראה איך זה יעבוד. באופן מיותר לגמרי usher צץ ורקד וכאלה וסתם ביזבז ארבע דקות מהחיים שלי בשביל לפרסם את הדנס סנטרל החדש. ההצגה נגמרה בבלאק אופס החדש שנראה הרבה יותר גדול ומעניין ופתוח ויש בו נשיאה שנראית ונשמעת בדיוק כמו הילרי קלינטון והוא קצת יותר פתוח עם בחירה למשל אם לצלוף או לרדת עם חבל וללכת ישר לתוך האויבים שלך עם הנשק מורם. הנשקים הם די ענקיים ועתידניים ונראים יותר כמו 50 שנה קדימה ולא 10. לא היו חידושים גדולים אבל המנוע עבר revemp רציני ונראה אדיר ויהיה חזק, אין מה לעשות.
ספייק מציגים דרך gametrailers ראיונות והמון סקופים כמו הרובוטריקים החדש שנראה מטורף לחלוטין, כרגע את בורדרלנדס 2 עם האבא הרוחני רנדי פיצ'פורד שעושה המון בשנה הקרובה ויותר מאוחר שזה לצערי בשבילנו מחר יוצג הספרטן אופס, המצב מרובה החדש של היילו שיציג הרפתקאות קטנות בפרקים שבועיים שימשיכו את הסיפור של הUNSC Infinity והחיילים שעליה אחרי המשחק. גירז אוף וור ג'אדג'מנט נראה מדהים והוא יתרחש 14 שנה לפני הראשון וביירד החכמולוג מהסדרה יהיה הגיבור בו והוא משחק בו סמל באמצע המלחמה נגד הלוקוסט כשהוא נאסר ומורד בדרגה ויהיו מצבים חדשים ויהיה מגניב לגמרי.
עכשיו גיליתי שיום חמישי קליף בלזינסקי ואפיק יציגו את הזיכיון החדש שלהם עם מנוע האנריל 4 החדש שללא ספק יגדיל לבלזינסקי את האגו ואני אמשיך לסכם בשביל כל מי שאין לו סבלנות לעקוב אחרי כל הטירוף הזה.
לאחר מכן היו כמה משחקים כמו הטומב ריידר החדש שנראה שהוא קיים רק כדי לאמלל את הגיבורה שלו, משחקי קינקט מעניינים כמו wreckoteer שהוא סוג של אנגרי בירדז חמוד לקינקט, כמה טיזרים קטנים למשחקים חדשים מבית היוצר של גור ורבינסקי שנראה ממש מושפע מפורטל, משהו בשם לוקו סייקל שנראה כמו משחק שהגיבורים שלו הם האופנועים עצמם לפי מה שהיה בקריינות, משחקי ספורט ואז היה גם דברים חדשים לקונסולה עצמה כמו הסמארט גלאס שמאפשר לשלוט בממשק שלה דרך אפליקציה שתרוץ על שלושת מערכות ההפעלה הניידות, 35 ספקי תוכן חדשים שפחות מעניינים את הקהל הישראלי כי הם לא קיימים בשבילנו וגישה מלאה לאינטרנט בעזרת דפדפן אקספלורר מותאם לאקסבוקס שיעבוד עם הטאבלטים שלכם ושליטה קולית רחבה עם הקינקט. מיקרוסופט אומרים שהם הופכים כל טלוויזיה לטלוויזיה חכמה ונראה איך זה יעבוד. באופן מיותר לגמרי usher צץ ורקד וכאלה וסתם ביזבז ארבע דקות מהחיים שלי בשביל לפרסם את הדנס סנטרל החדש. ההצגה נגמרה בבלאק אופס החדש שנראה הרבה יותר גדול ומעניין ופתוח ויש בו נשיאה שנראית ונשמעת בדיוק כמו הילרי קלינטון והוא קצת יותר פתוח עם בחירה למשל אם לצלוף או לרדת עם חבל וללכת ישר לתוך האויבים שלך עם הנשק מורם. הנשקים הם די ענקיים ועתידניים ונראים יותר כמו 50 שנה קדימה ולא 10. לא היו חידושים גדולים אבל המנוע עבר revemp רציני ונראה אדיר ויהיה חזק, אין מה לעשות.
ספייק מציגים דרך gametrailers ראיונות והמון סקופים כמו הרובוטריקים החדש שנראה מטורף לחלוטין, כרגע את בורדרלנדס 2 עם האבא הרוחני רנדי פיצ'פורד שעושה המון בשנה הקרובה ויותר מאוחר שזה לצערי בשבילנו מחר יוצג הספרטן אופס, המצב מרובה החדש של היילו שיציג הרפתקאות קטנות בפרקים שבועיים שימשיכו את הסיפור של הUNSC Infinity והחיילים שעליה אחרי המשחק. גירז אוף וור ג'אדג'מנט נראה מדהים והוא יתרחש 14 שנה לפני הראשון וביירד החכמולוג מהסדרה יהיה הגיבור בו והוא משחק בו סמל באמצע המלחמה נגד הלוקוסט כשהוא נאסר ומורד בדרגה ויהיו מצבים חדשים ויהיה מגניב לגמרי.
עכשיו גיליתי שיום חמישי קליף בלזינסקי ואפיק יציגו את הזיכיון החדש שלהם עם מנוע האנריל 4 החדש שללא ספק יגדיל לבלזינסקי את האגו ואני אמשיך לסכם בשביל כל מי שאין לו סבלנות לעקוב אחרי כל הטירוף הזה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
-משחק חדש לסאות' פארק, RPG שמעוצב כמו התוכנית עצמה והדמות תהיה ילד חדש שהוא בעצם השחקן והוא צריך לעזור לילדים להציל את העיר. סטון ופארקר עצמם הציגו את המשחק בפעם הראשונה שמפותח ע"י Obsidian וברגע שהם לא יכלו פשוט לצחוק על האירוע הם הלכו לאיבוד אבל זה לקח דקה בדיוק והם כבר היו בדרך הלאה.
-אם תהיתם מה אלן פייג' עושה בימים אלו אז התשובה היא שהיא עובדת בשירות קאוונטיק דרים שעשו את האבי ריין במשחק חדש בשם beyond שינצל את הטכנולוגיה שהם הציגו לפני כמה ימים בטריילר בשם קארה. יהיה בלעדי לPS3 והאמת הדבר היחיד שיכול לגרום לי לחשוב אפילו על לקנות את הקונסולה הזאת.
עוד חצי שעה המס"ע של EA עם משחקי ספורט, medal of honor warfighter, starwars 1313 ועוד כמה דברים מעניינים ואחרי זה יוביסופט עם אססינס קריד 3 (הוכרז גם משחק לvita בשם liberation שיציג בפעם הראשונה גיבורה נשית), עוד על הספלינטר סל החדש והכרזות חדשות.
-אם תהיתם מה אלן פייג' עושה בימים אלו אז התשובה היא שהיא עובדת בשירות קאוונטיק דרים שעשו את האבי ריין במשחק חדש בשם beyond שינצל את הטכנולוגיה שהם הציגו לפני כמה ימים בטריילר בשם קארה. יהיה בלעדי לPS3 והאמת הדבר היחיד שיכול לגרום לי לחשוב אפילו על לקנות את הקונסולה הזאת.
עוד חצי שעה המס"ע של EA עם משחקי ספורט, medal of honor warfighter, starwars 1313 ועוד כמה דברים מעניינים ואחרי זה יוביסופט עם אססינס קריד 3 (הוכרז גם משחק לvita בשם liberation שיציג בפעם הראשונה גיבורה נשית), עוד על הספלינטר סל החדש והכרזות חדשות.
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
RPG סאות' פארק? מגניב! זה יצא כARCADE לאקסבוקס או משחק רגיל לכמה קונסולות?