דף 1 מתוך 1
World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 11:12 am
על ידי gimnis
גיליתי על DVD מהופעה של סיבוב ההופעות World Turbulence, שמוכרים בYtsejam Records, ותהיתי עם זאת הופעה טובה? אני יודע שמנגנים שם את TGP, ואת TGD, וגם את כל השיר 6D, איך הביצוע שם? וההעריכה, או האיכות? שווה קנייה?
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 11:19 am
על ידי YtseJam
אתה מדבר על Bucharest, Romania, 7/4/02
http://www.ytsejamrecords.com/ProductCa ... product=30
איכות הוידאו היא לא HD, רחוק מזה אפילו. אבל זה הגיוני.
ההופעה לא צולמה/יצאה כ"הוצאה רשמית" אלא כ"בוטלג רשמי", והאיכות היא בהתאם לאותה תקופה. למרות זאת, הסאונד מעולה והוידאו סביר בהחלט, ההופעה עצמה גם כן. אחת הארוכות והטובות. מקבלים בנוסף גם את הדוקומנטריה שעשו על הלהקה בטלוויזיה הבולגרית וגם את nine degrees of backstage turbulence, ווידאו בונוס נוסף ממקסיקו סיטי (surrounded, burning my soul, lifting shadows off a dream, another dimention, 2112 grand finale, pull me under/master of puppets, take the time/working man/by-tor & the snow dog). יש לי את ההוצאה. אני מרוצה.
אפשר למצוא קליפים ביוטיוב.
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
(האיכות טובה יותר מאשר זו שבקליפ...)
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=hkC8F7BLVnU[/youtube]
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 12:44 pm
על ידי gimnis
תודה רבה

באמת נראה טוב מאוד
נראה לי שאזמין את זה, אבל להזמין מYTSEJAM או ממקום אחר, יש לך רעיון למקום יותר טוב להזמין ממנו?
בכל מקרה תודה

Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 12:56 pm
על ידי YtseJam
הזמנתי מ-Ytsejam Records מספר פעמים ועד כה אין לי תלונות; עוד לא חוויתי עיכובים או בעיות אחרות. אחרים יגידו לך אחרת.
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 1:28 pm
על ידי חתוליס
אגב, גם הבונוס CD ממקסיקו ברמה מאד גבוהה (יחסית לבוטלג).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f2oPczmlBfE[/youtube]
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ו' נובמבר 20, 2009 3:26 pm
על ידי ilai fields #7
איך לא שמעתי על ההוצאה הזאת?!?!
כן, אני אזמין!
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: ש' נובמבר 21, 2009 6:51 pm
על ידי gimnis
יש לי רק בעיה אחת, רציתי להזמין את זה מYTJAM RECORDS אבל הכרטיס אשראי של ההורים שלי לא עובד מחוץ לארץ, יש לכם רעיון איפה אפשר להשיג את זה בארץ? או אוליי דרך אחרת להזמין את זה? יש למישהו רעיון?
Re: World Turbulence - שוה משהו?
נשלח: א' נובמבר 22, 2009 12:56 am
על ידי טל רודס
gimnis כתב:יש לי רק בעיה אחת, רציתי להזמין את זה מYTJAM RECORDS אבל הכרטיס אשראי של ההורים שלי לא עובד מחוץ לארץ, יש לכם רעיון איפה אפשר להשיג את זה בארץ? או אוליי דרך אחרת להזמין את זה? יש למישהו רעיון?
תבקש מאיזה חבר שלך שלהורים שלו יש כרטיס אשראי שכן עובד בחו"ל ואז תרכוש. אין איפה להשיג את זה בארץ.