מישהו מכיר את הנוקיה 6500?
-
- דרימיסט מתקדם
מישהו מכיר את הנוקיה 6500?
הציעו לי באורנג' לשדרג בחינם (שוב יש לציין) לנוקיה 6500 סליידר בעיקר כי אני שונא מכשירים שצריכים להגיע אחרי פחות מ 3 חודשים לשירות תיקונים (יש לי את הנוקיה 6120 שאני אוהב מאוד, אבל מכשיר שעושה בעיות כל כך מהר חבל להתעצבן עליו כל פעם מחדש...)
אז מישהו מכיר את ה 6500? אני בעיקר מחפש מכשיר אמין שלא עושה בעיות, היה לי את ה 6230 3 שנים שלא היה צריך תיקון רציני אף פעם... כל שאר הפונקציות לא מזיזות לי באמת...
אז מישהו מכיר את ה 6500? אני בעיקר מחפש מכשיר אמין שלא עושה בעיות, היה לי את ה 6230 3 שנים שלא היה צריך תיקון רציני אף פעם... כל שאר הפונקציות לא מזיזות לי באמת...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: מישהו מכיר את הנוקיה 6500?
עזוב אותך נוקיה, רק Iphone . 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הבעיה היחידה היא שכל הפיצ'רים הללו לא מעניינים את פוגי... 
ראובן,
ניסית להריץ חיפוש בגוגל עם השאילתה "ביקורת נוקיה 6500"? המון תוצאות - המון דעות.

ראובן,
ניסית להריץ חיפוש בגוגל עם השאילתה "ביקורת נוקיה 6500"? המון תוצאות - המון דעות.
-
- דרימיסט מתקדם
אני בדיוק עובר עליהם, הבעיה היא שאין כל כך הרבה ביקורות על הסליידר, ומה גם שהביקורות הכי מעניינות הם ממדינות אחרות, ואני מקווה לשמוע שהתוכנה שצרובה על המכשירים בישראל אמינה יותר, זה כל מה שחשוב לי.
קראתי שהמכשיר קופא, חוזר בעצמו להגדרות קודמות, אבל כמו שאמרת יש גם דעות הפוכות.
אני צריך לשמוע ממישהו שכבר עובד עם המכשיר, יש לי חודש עד שפג התוקף להצעה, אני מחכה...
וטל, ברגע שאני ארגיש צורך להחזיק משהו שאני אפחד עליו כל רגע שאני אהרוס אותו במו ידי, אני הולך על ה iPhone.
אני צריך לשמוע ממישהו שכבר עובד עם המכשיר, יש לי חודש עד שפג התוקף להצעה, אני מחכה...
וטל, ברגע שאני ארגיש צורך להחזיק משהו שאני אפחד עליו כל רגע שאני אהרוס אותו במו ידי, אני הולך על ה iPhone.
- MrReD
- שגריר האופת'
קראתי קצת ונשמע כמו אחלה פלאפון ואיכותי למדי.. בשביל שדרוג חינם הייתי ממש ממליץ.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם מציעים לך שדרוג חינם (אתה חייב לארגן לי גם שדרוג חינם), אז קח את המכשיר שמציעים לך. לגבי ה- Iphone, ברגע שאני משיג לי קונה למכשיר Sony Ericsson P990i שיש לי (אני מוכר אותו), אני מארגן לי אייפון.pugi כתב:אני בדיוק עובר עליהם, הבעיה היא שאין כל כך הרבה ביקורות על הסליידר, ומה גם שהביקורות הכי מעניינות הם ממדינות אחרות, ואני מקווה לשמוע שהתוכנה שצרובה על המכשירים בישראל אמינה יותר, זה כל מה שחשוב לי.
-
- דרימיסט מתקדם
טל, שדרוג חינם (כלומר ההחזר מתווסף להחזרים הקודמים) מקבלים אחרי שיש לך היסטורית שיחות עם שימור לקוחות של אורנג' כמו שיש לי. ב 4 החודשים האחרונים הרחבתי באופן משמעותי את היקף השיחות שלי איתם, וכל מה שאני משיג זה בעיקר כי יש להם שירות לקוחות חצוף, שגורם לי לשבת חצי שעה איתם בטלפון ולהסביר להם אחד אחד איך השירות לקוחות שלהם לא עומד בסטנדרטים שהם אמורים להיות, ובעיקר איך הם לא עונים על הצרכים של הלקוחות שלהם.
הדרך מפה ועד לשדרוג קל ועוד כל מיני הטבות היא קצרה ביותר.
והכי מצחיק הוא שבכלל התקשרתי היום כדי לסדר תוכניות מחירים נורמליות למשפחה שלי...
הדרך מפה ועד לשדרוג קל ועוד כל מיני הטבות היא קצרה ביותר.
והכי מצחיק הוא שבכלל התקשרתי היום כדי לסדר תוכניות מחירים נורמליות למשפחה שלי...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא נתקלתי בבעיות עם השירות של אורנג' תודה לאל, אבל הם פישלו בשירות איתך אז הם כמובן צריכים לשלם ולפצות אותך על זה. לתת לך שדרוג למכשיר זה באמת כלום בשבילהם, וטוב שהצלחת להוציא את זה מהם. תנסה אולי להוציא מהם את ה- N95.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני מכיר שני אנשים שאיימו לעזוב את אורנג' וקיבלו N95 בחינם. אז אולי באמת שווה לנסות.טל רודס כתב:אני לא נתקלתי בבעיות עם השירות של אורנג' תודה לאל, אבל הם פישלו בשירות איתך אז הם כמובן צריכים לשלם ולפצות אותך על זה. לתת לך שדרוג למכשיר זה באמת כלום בשבילהם, וטוב שהצלחת להוציא את זה מהם. תנסה אולי להוציא מהם את ה- N95.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
היום כשיש תחרות וגם את ניידות המספרים, אפשר לדעתי לסחוט את החברות האלה ולהוציא מהם דברים שפעם אי אפשר היה להוציא.
-
- דרימיסט מתקדם
שמעתי הרבה על ה N95 אבל הוא סיבמיאן, וסיבמיאן זו מערכת לא יציבה בסופו של דבר. יש לי מכשיר סבבה יחסית, אבל אין לי כוח להתעסק כל הזמן עם תיקונים וצריבות תוכנה מחדש. אחותי עברה את זה עם ה E65 (עידן?) איזה 17 פעם, ולי אין את הסבלנות שיש לה.
נחכה ונראה, יש לי עוד חודש לשמוע, משהו בסוף יצוץ...
נחכה ונראה, יש לי עוד חודש לשמוע, משהו בסוף יצוץ...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כן פוגי?
אממ, הסימביאן היא מערכת הפעלה מאוד יציבה לדעתי. פשוט גרסה 9.1 איטית לעיתים. זה הכל.
אממ, הסימביאן היא מערכת הפעלה מאוד יציבה לדעתי. פשוט גרסה 9.1 איטית לעיתים. זה הכל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם לי יש מערכת סימביאן בפלאפון שלי, והיא טובה.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לי יש N73. אמנם היה פעמיים בתיקון, אבל לא בגלל הסימביאן אלא בגלל בעיה במקשים. כך שאני לא רואה שום סיבה לחשוש מהסימביאן.

-
- דרימיסט מתקדם
את זה לא אני אמרתי אלא שמחה מנהל קשרי הלקוחות באורנג' שאיתו דיברתי. גם לי יש סיבמיאן על ה 6120, אבל מבחינתי ברגע שמכשיר צריך צריבה מחדש אחרי פחות מ 3 חודשים, אז הוא נחשב לא יציב. ואני מדבר על ה 9.2 שהיא הרבה יותר יעילה יחסית ל9.1...
הוא אמר לי שיורוקום הבינו שעם כל הכבוד לכל מכשירי הסיבמיאן למיניהם שהם הביאו, צריך גם דגמים יותר "יציבים" (ציטוט מהשיחה) וה 6500 הוא סנונית ראשונה של מכשירים דור 3 בלי סיבמיאן...
הוא אמר לי שיורוקום הבינו שעם כל הכבוד לכל מכשירי הסיבמיאן למיניהם שהם הביאו, צריך גם דגמים יותר "יציבים" (ציטוט מהשיחה) וה 6500 הוא סנונית ראשונה של מכשירים דור 3 בלי סיבמיאן...
- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
אין על האייפון! באמת שאין... יש לי אחד כבר חודש ואני מבסוט מכל FEATURE שיש לו
לפני שקניתי את שלי הייתי יותר בכיוון של הN95 8GB, אבל אין מה להשוות בכלל... הסוללה יותר חזקה, המסך יותר גדול, את הניווט אין בכלל מה להשוות ל TOUCH של האייפון, ואחרי הכל איכות של אייפוד.
לאייפון יש חסרון אחד, וזה הסוללה, אם הסוללה הולכת אין אפשרות פשוט לקנות חדשה, זה תיקון לא זול בכלל, אבל אני עד היום לא שמעתי על מישהו שהלכה לו הסוללה באייפוד...
לפני שקניתי את שלי הייתי יותר בכיוון של הN95 8GB, אבל אין מה להשוות בכלל... הסוללה יותר חזקה, המסך יותר גדול, את הניווט אין בכלל מה להשוות ל TOUCH של האייפון, ואחרי הכל איכות של אייפוד.
לאייפון יש חסרון אחד, וזה הסוללה, אם הסוללה הולכת אין אפשרות פשוט לקנות חדשה, זה תיקון לא זול בכלל, אבל אני עד היום לא שמעתי על מישהו שהלכה לו הסוללה באייפוד...
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אייפון הוא סבבה.. אבל השקעה יותר מידיי גדולה על פלאפון..
W910i של סוני אריקסון.. ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-מכשיר..
W910i של סוני אריקסון.. ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-מכשיר..
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ג'יימי, הבעיה היא שאתה מסתכל על האייפון כעל "טלפון".
האייפון הוא לא *רק* טלפון ולא רק פיצ'רים יפים וגימיקים.
אגב אייפון - האתר והפורום פועלים בו יפה מאוד.
בדקתי.
האייפון הוא לא *רק* טלפון ולא רק פיצ'רים יפים וגימיקים.
אגב אייפון - האתר והפורום פועלים בו יפה מאוד.
בדקתי.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אייפון זה סתם bells and whistles.
אולי אייפון 2.0 יביא אותו לרמת פיצ'רים דרושים לאיש העסקים המודרני
אם כבר N95 שם אותו בכיס בלי הגימיקים.
וכן, אין על SE!
אולי אייפון 2.0 יביא אותו לרמת פיצ'רים דרושים לאיש העסקים המודרני

אם כבר N95 שם אותו בכיס בלי הגימיקים.
וכן, אין על SE!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ממש לא צריך לחכות לאייפון 2.0...
אני מוכן להתערב איתך שכבר בחודשים הקרובים (עכשיו ש-Apple פתחה את מערכת ההפעלה של האייפון לאפליקציות חיצוניות) יתחילו לצוץ אותן אפליקציות שהיית רוצה שיהיו לך...
אני מוכן להתערב איתך שכבר בחודשים הקרובים (עכשיו ש-Apple פתחה את מערכת ההפעלה של האייפון לאפליקציות חיצוניות) יתחילו לצוץ אותן אפליקציות שהיית רוצה שיהיו לך...