אתר מטאליסט כתב:להקת הפרוג מטאל הישראלית Systema Teleion שיחררה לאחרונה מספר עדכונים לגבי עיסוקיה הנוכחיים: "להקת סיסטמה טליון רוצה לבשר על חזרתו של ליעד שגב, המתופף המקורי שלה, להרכב. אנחנו רוצים לומר תודה מעומק הלב לעומרי, על תרומתו הרבה ללהקה בשנה החשובה ביותר שלה עד כה. בנוסף, אנחנו שמחים להודיע על תחילתו של תהליך ההקלטות של היצירה שלנו. תקופת ההקלטות תהיה ארוכה מן הרגיל, משום שאנחנו לא רוצים לוותר על ההופעות וכמובן שההקלטות ילוו בעדכונים ובקטעי ווידאו, ותאריכי ההופעות יפורסמו כאן בהמשך."
הגיע הזמן בהחלט!!! דיברתי אתמול עם עדי, גיטריסט הלהקה, והוא אמר שבהחלט תהיה הופעה בקרוב מאד!!! אני מצפה לראות פה כמה שיותר אנשים מהפורום - מי שהיה בהופעות הקודמות יודע מה הלהקה שווה, ומי שפספס את ההופעות חייב לבוא הפעם!
העלנו שיר חדש למייספייס
השיר נקרא 20 סתווים והוא הוקלט עם דנה הזמרת החדשה בשבוע אחד כדי להשלח לתחרות מטאל בטאל (זה שמופיעים בוואקן).
תהנו
Systema http://www.myspace.com/systemateleion
הזמרת לא כל-כך שונה מהקודמת, אני חושב שזה חשוב וטוב.
התופים היו מוזרים לאללה פה ושם.
כמו שכתבתם במטאליסט, אולי אם זה היה מוקלט במשך קצת יותר משבוע והיה עובר עוד ליטושים ועיבודים, זה יכול היה להיות טוב יותר.
בסה"כ יצא אחלה, אבל שוב, היו מספר מקרים שהתופים וגם הזמרת לא נכנסו כראוי, לטעמי.
סה"כ בהתחשב שזה הוקלט בשבוע זה בסדר גמור ואחלה. הזמרת נשמעת דומה בסגנון לשירן, אם כי מההקלטה הזאת נראה לי שלשירן שחר יש יותר עוצמה בקול, אבל כמובן שאני אוכל להתרשם סופית רק כאשר אשמע את הזמרת החדשה בהופעה מלאה, סה"כ היא מתאימה בסגנון כמו ששירן התאימה. מחכים לשמוע מה קורה לגבי הזמר
נשמע טוב...אולי קצת מרוסן יחסית לCNAAN שהוא פשוט בלי להגזים שיר מעולה!
את התפקיד של הזמרת בשיר לא כל כך אהבתי האמת, אבל שומעים שיש לה קול טוב...ונחקה שיגיע גם הזמר
טל רודס כתב:הזמרת נשמעת דומה בסגנון לשירן, אם כי מההקלטה הזאת נראה לי שלשירן שחר יש יותר עוצמה בקול, אבל כמובן שאני אוכל להתרשם סופית רק כאשר אשמע את הזמרת החדשה בהופעה מלאה.
אוף, פחות עוצמתית בהחלט. אבל נקווה שבהופעה היא תפתיע...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
Recording sessions for the debut album starts this 22nd to March! It will be a full-lengh cd, with 8 songs and total playing time of about 75 minutes. We are very glad to announce that Ariela Edvi is our new singer along with Dudi and Systema is now ready to record and of course, TO HIT THE STAGE AGAIN - SEE YOU THERE!
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק שיפרסמו תאריך ומקום להופעה ואני משריין את זה פאקינג חודש מראש. אני כבר מכין בצד כסף לאלבום.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"