תיאוריה מעניינת ששמעתי היום מחבר לעבודה בנוגע לדקסטר -
ספוילר! :
לפי מה שהחבר הציע, פרופ' גלר הוא בעצם הנוסע האפל של טראוויס. אם חושבים על זה, אף אחד לא ראה במשך העונה את גלר, אפילו שתמונתו פורסמה בכלי התקשורת. במיוחד לאור הסצינה שהייתה עם אח של דקסטר שבו המנהל מוטל נדקר ע"י האח (שבאותו זמן מתגלה כנוסע האפל של דקסטר) ואז בפריים הבא זה כבר דקסטר שמחזיק במגרפה, ככה יכול להיות שכל מה שעובר על טראוויס (הכליאה, הרצח של האחות, הקונפליקט לקחת בכל הסיפור הזה חלק) בעצם נעשה ע"י הנוסע האפל/הפיצול בדמותו של פרופ' גלר, שבטח נרצח ע"י טראוויס עצמו, אם התיאוריה הזו נכונה.
תאוריה מעניינת אבל שגויה לדעתי..אם אני זוכר נכון דקסטר קלט את פרופסור גלר מסתכל עליו כשהוא הגיע לכנסייה הנטושה ההיא ודיבר עם טראוויס..
עריכה: במקרה יש לי את הפרק הזה עדיין ובדקתי ודקסטר לא ראה את גלר..אז לא יודע אולי יש בזה משהו
אוקי סיימתי לראות את הפרקים שיצאו בינתיים ל-Community (כן... חרשתי, ביום רביעי ראיתי יותר מ-20 פרקים ) וזו סדרה פאקינג אדירה. אני אתכם פה מקווה שהיא כן תמשיך מתישהו. לפחות שיעשו עונה רביעית שתסיים את הסדרה P:
pugi כתב:תיאוריה מעניינת ששמעתי היום מחבר לעבודה בנוגע לדקסטר -
ספוילר! :
לפי מה שהחבר הציע, פרופ' גלר הוא בעצם הנוסע האפל של טראוויס. אם חושבים על זה, אף אחד לא ראה במשך העונה את גלר, אפילו שתמונתו פורסמה בכלי התקשורת. במיוחד לאור הסצינה שהייתה עם אח של דקסטר שבו המנהל מוטל נדקר ע"י האח (שבאותו זמן מתגלה כנוסע האפל של דקסטר) ואז בפריים הבא זה כבר דקסטר שמחזיק במגרפה, ככה יכול להיות שכל מה שעובר על טראוויס (הכליאה, הרצח של האחות, הקונפליקט לקחת בכל הסיפור הזה חלק) בעצם נעשה ע"י הנוסע האפל/הפיצול בדמותו של פרופ' גלר, שבטח נרצח ע"י טראוויס עצמו, אם התיאוריה הזו נכונה.
חלשה כמעט כמו עונה 3 ו-5, מה שהציל אותה הפעם הם הרעים, בעיקר הדמות של גלר.
אין ספק שאם איך שהעונה הזו נגמרה והעלילות של 2 העונות האחרונות, הסדרה הזו חייבת להסתיים בעונה הבאה.
עוד בעונה הבאה: סקס בין אחים...
Finally it happened!! I was sure she will find out about him last season.
The whole I love my brother angle is kind of sketchy, not sure I like it
But other than that Dexter continues to be a brilliant show, even if the writing this season wasn't the best.
It was renewed for two more seasons (7 and 8) and as far as I'm concerned, it can run till I'll be 60!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
דקסטר מאז עונה 3 מאכזבת אותי באיזושהיא מידה. הכיוונים שהם פזלו אליהם בעונה 1 ובמיוחד ב- 2, שהם לחקור לעומק את הנשמה והמוח המצולקים קשות של דקסטר, איך הוא רואה את עצמו כמפלצת בעולם של אנשים רגילים, והאם יש לו סיכוי ל"גאולה", נעלמו לחלוטין מהסדרה. ראיתי ניצוץ לזה בפרק הראשון של עונה 5 אבל זה נעצר שם. הם מעדיפים להתמקד במה שמביא את הרייטינג, שזה האקשן, שזה דקסטר נלחם ברעים. כל עונה ממציאים נבל ראשי אחר, בדיוק כמו כל סדרת פעולה/מד"ב אחרת, וקצת חבל על זה. אבל זו עדיין סדרה טובה שאני אוהב. רק חבל לי שהם לא הולכים לכיוון העמוק בנוסף.
למרות הכל, עונה הבאה צריכה מעניינת
ספוילר! :
הרבה זמן תהיתי מה יהיה אם דברה תגלה את האמת על דקסטר. יהיה מעניין מאוד
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
Showtime had a free to all weekend so I tried watching the Californication season premiere on their website
Because it's open the all, it was modified to be PG-13.
I honestly couldn't get through the episode because all the cussing was faded out. I coudn't understand more than 40% of what's going on.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."