This is very cool
I bought a new car last week and now BMW sent me a video of the car being assembled in their factory.
The shots that have the VIN number in the bottom and have the camera number is my actual car
Since I bought the convertible I didn't really need the sporty BMW so I got the SUV 4x4 for longer trips including winter
With regards to manual work I guess its a matter of return on investment and quality checks, but you are right there are more parts I would expect to be automated.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלחתי אתמול מייל לאמאזון אחרי שהם עשו קצת בדיחה מהזמנה שעשיתי ושילמתי 15 דולר למשלוחה עד שבועיים וקצת אבל בפועל הם חישבו אותו ככה שזה יוצא יותר משלושה שבועות ובמודע בעצם לא נתנו לי מה ששילמתי עליו אלא את המשלוח הכי זול במחיר גבוה יותר. קלטתי את זה אתמול ב12 וחצי בלילה אז שלחתי להם מייל. לפני שעברה שעה כבר קיבלתי תשובה פשוטה וברורה שהם מזכים אותי על כל עלות המשלוח, 15.98 דולר. פשוט מושלם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
הם בטח גירדו את הראש שלהם בזמנו על זה אבל איזה גאוני זה לקחת דמות של בן אדם משוסע, מכונת הרג מוכת גורל ולהפוך אותה לתוכנית מצויירת של שבת בבוקר. שנות השמונים היו עצומות בגלל שטויות כאלה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
חנויות ספרים יד שניה
'זה','הקמיע','סיפורה של ליסי' של סטיבן קינג. 'התלקחות'-משחקי הרעב 2. 'געגועי לקיסינג'ר' של קרת ו'מיליון רסיסים קטנים'.
ב100 שקל. ובמצב מצויין.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
מזכיר לי שרציתי לעבוד בחנות של תמיר ספרים בירושלים ושכחתי שאחד היתרונות זה מחלקת הדיסקים . ככה שאם אתה לא עובד בחנות דיסקים - אך עובד בחנות ספרים , תוכל להתנחם בעובדה שתמכור את Heritage (ועוד בהנחה בשבילי)
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' דצמבר 21, 2011 11:24 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.