אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי Axxon N »

Sentient 6 כתב:אתה פותח יוטיוב כדי לחפש להקות חדשות ואתה מגלה את כל הלהקות העלובות שנייפלם ורואדראנר ועוד כמה לייבלים מחתימים מהסיבה הפשוטה שיש להם זמרת והם כולם בדרך מדהימה כלשהי נשמעים כמו אותה הלהקה, סולנית אחת קצת יותר טובה ואחרת קצת פחות, אחת ג'ינג'ית והשניה עם שיער שחור וגבות שכל הזמן זזות בצורה מצחיקה אבל נראה שאותם האנשים עומדים מאחוריהן, כאילו שיש מפיק וחמישה נגנים שיצרו 20 להקות שהן בעצם אותה הלהקה רק עם סולנית אחרת ואני נשבע לכם שזה לא מה שיקרה עם הלהקה שלי, אין מצב בחיים.

המצב במטאל הגותי חרבנה כמו בפרוג מטאל, כולם חוץ משלושה להקות עושים את אותו הדבר בדיוק רק שנראה שיש עדיין פרנסה במטאל הגותי איכשהו אז קשה יותר לייאש אותם אבל הם יעלמו כמו השאר בסופו של דבר כי זה לא דרך רצינית לעשות את זה...
תעשו אוונגרד! או נויז! ככה אתם תהיו מקוריים ולא כמו כל הלהקות האלה שמתלהבים שיש להם זמרת עם קול יענו אופראי ויש להם גיטרות מגניבות והרבה שיער.
משהו בסגנון "האחות המענה", לא צריך שיער וגיטרות מגניבות וככה בטוח יהיו לכם שני מעריצים לפחות.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

DT_Ziv כתב:
Sentient 6 כתב:אתה פותח יוטיוב כדי לחפש להקות חדשות ואתה מגלה את כל הלהקות העלובות שנייפלם ורואדראנר ועוד כמה לייבלים מחתימים מהסיבה הפשוטה שיש להם זמרת והם כולם בדרך מדהימה כלשהי נשמעים כמו אותה הלהקה, סולנית אחת קצת יותר טובה ואחרת קצת פחות, אחת ג'ינג'ית והשניה עם שיער שחור וגבות שכל הזמן זזות בצורה מצחיקה אבל נראה שאותם האנשים עומדים מאחוריהן, כאילו שיש מפיק וחמישה נגנים שיצרו 20 להקות שהן בעצם אותה הלהקה רק עם סולנית אחרת ואני נשבע לכם שזה לא מה שיקרה עם הלהקה שלי, אין מצב בחיים.

המצב במטאל הגותי חרבנה כמו בפרוג מטאל, כולם חוץ משלושה להקות עושים את אותו הדבר בדיוק רק שנראה שיש עדיין פרנסה במטאל הגותי איכשהו אז קשה יותר לייאש אותם אבל הם יעלמו כמו השאר בסופו של דבר כי זה לא דרך רצינית לעשות את זה...
תעשו אוונגרד! או נויז! ככה אתם תהיו מקוריים ולא כמו כל הלהקות האלה שמתלהבים שיש להם זמרת עם קול יענו אופראי ויש להם גיטרות מגניבות והרבה שיער.
משהו בסגנון "האחות המענה", לא צריך שיער וגיטרות מגניבות וככה בטוח יהיו לכם שני מעריצים לפחות.
אבל הנה הקאצ' אני רוצה לעשות מה שאתה מכיר בתור מטאל גותי אבל אני רוצה להמציא אותו מחדש, אני רוצה שאנשים יסתכלו עלינו ויראו להקה שהייתה חשובה לז'אנר בעשור הזה כמו שנייטויש הייתה בעשור הקודם, להקה שתמציא את זה מחדש ותעשה את זה מעניין ונוגע ותמשוך אותו החוצה מהבוץ ושעדיין זה יהיה קליט וכיפי אבל מלא רגש, אני רוצה שזה יהיה באזיליון דברים שונים אבל עדיין ישאר אנחנו. שורה תחתונה אני 50 אחוז מהמניות בלהקה הזאת ואני אמשוך כל יום לכיוון שאני רואה לנכון.

אין סיבה שלא נביא השפעות של מוזיקה אלקטרונית ודום ונעשה את זה סוחף ואני בטוח שזה יעבוד כי יש לנו core עם חתימה מיוחדת ורק צריך להבליט אותה ולא לא להיכנע לדברים קלים שרצים לך בראש כי שמעת אותם כבר.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

בדיוק! זו הגישה הנכונה. עם מודלים לחיקוי לא מגיעים רחוק אתה צריך לשאוף להיות מודל לחיקוי בעצמך. לקהל של המטאל נמאס מחיקויים ולהקות בלי "חתימה" כמו שאמרת.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

And when was the last innovative prog metal album?
I have really hard time to remember.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

על the hunter של מאסטודון אתה מסכים איתי?
מה עם האחרון של borknagar שיצא לפני פחות מחודש? bilateral של לפרוס?
האלבום האחרון של sigh שגם יצא לפני פחות מחודש הוא האלבום הכי חדשני ששמעתי אני חושב, כן אני מודע לזה שאני דוחף אותם כל פעם.
animals as leaders?
ghost ו deconstruction של דווין?
between the buried and me?
rengeteg של thy catafalque, פייבלס של unexpect. תהיה גם בטוח שהחדש של diablo swing orchestra הולך להיות חדשני בטירוף!
גם האחרון של combat astronomy שיש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל לפי דעתי הוא די חדשני... סתם, אני ציני :geek:
בטוח יש אחד שאתה מסכים איתי עליו, וכל מה שציינתי יצא או שנה שעברה או השנה, והרשימה לא נגמרת.
יש מלא! ושלא נדבר כמה אלבומי פרוג מטאל חדשניים יש בסצינת האנדרגראונד.
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ג' מאי 29, 2012 4:54 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ok now out of the that list, give me two that I must listen to
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

animals as leaders האחרון חובה, תבחר אתה את הלהקה השנייה.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

black rose צודק! wightless של אנימלז חובה!! זה בעצם התחיל כפרוייקט הסולו של טוסין אבאסי וממש צבר מימדים. מדובר בהרכב אינסטרומנטלי שאותו מוביל טוסין אבאסי הגיטריסט והאגדה. מדובר באחד הגיטריסטים הוירטואוזים הכי טובים שידעה האנושות. הם עושים מוזיקה אינסטרומנטלית כבדה עם ריפים אדירים וארפג'יוז שמנוגנים במהירות האור ובמיוחד גם באחרון, משלבים אלקטרוניקה, ג'אז פיוז'ן בעיקר באלבום האחרון, מאת' מטאל ועוד... מומלץ מאוד!

ואני לא יודע ממש מה אתה אוהב אז אני לא יודע על מה להמליץ אם אתה אוהב גראולים או לא, או אינסטרומנטלי או לא... אבל אני ימליץ על האלבום האהוב עליי.
אז הבחירה פה ממש ברורה - in somniphobia החדש של sigh שיצא ממש לפני חודש. מדובר בלהקה שאין ז'אנר שהיא לא נגעה בו במיוחד באלבום האחרון, פשוט מפוצצים את האוזניים שלך בהרבה מאוד ז'אנרים מכל העולם ומכל הסוגים והם עושים את זה קליט וממש מגניב. מה שאני אוהב אצלם זה שהם אומנם מכניסים מיליון ז'אנרים שונים לכל שיר אבל תמיד הם עושים את זה קאצ'י וכיפי להאזנה והם עושים את זה הכי טוב ששמעתי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניר תקשיב לי ותשמע את Haken - Visions , אלבום מעולה.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

לפי דעתי אתה צריך לשמוע שני הרכבים - והם לא ממש קשורים לפרוג מטאל אבל על סמך ההיכרות שלי עם הטעם שלך , אתה חייב אבל חייב לשמוע את ה - Swans . ועל הדרך ככה בנסיעות שלך ברכב תן האזנה ל Swoon של Silversun Pickups . תן .

וחזרה לאשכול ...
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

טל, ההייקן הראשון היה יותר טוב, חזיונות קצת חלש, ולא ממש חידש ממה ששמענו כבר בראשון. אלבום טוב בסך הכל אבל לא מאלה שחידשו השנה.
עוזרי, סחתיין! לא ידעתי שכבר שמעת את swoon, או שלא? שמח שאהבת ושחפרתי לך עליהם חחח :) הם מוציאים אלבום חדש השנה שהולך להעיף לכולם ת'תחת אז יש למה לצפות.. הרכב ענק!
נראה לי שקצת התקפנו את ניר, וגם את האשכול...
אז נסיים עם זה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IPsmPHwp9rE[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מה יש לסולניות עם הקטע הזה שכל פעם שהן שרות סולו הן מרימות ומעלות את היד שלהן יחד עם המנעד?? חשבתי שרק כריסטינה אגילרה עושה את זה אבל מסתבר שהיא לא לבד...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

פלאפון שעושה בעיות!! די נמאס לי...
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

גאד דאמיט עוד פעם כיבסתי לעצמי את התעודת זהות, פעם שניה כבר וזה לא נהרס בגלל הלמינציה אבל די כבר!!! בנוסף גם שכחתי במכנסיים דיסק און קי שמישהו הביא לי בשבילו, מזל שזה רק 8 ג'יגה ואני אוכל לקנות לו חדש בלי בעיה...
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

מישהו מוכן להסביר לי לאן נעלמו הערכים של אנשים?!?
יכול להיות שאני תמימה, אבל ממתי אנחנו חיים בעולם שבו אנשים איבדו את הכבוד והערך הבסיסי כלפי אנשים אחרים, ועוד אנשים שהם מכירים ועשו בשבילם דברים?!
בא לי להקיא
פשוט גועל נפש! שמישהו ייקח אותי מכאן
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני זקן קמל ועלוב.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אהה כן העולם מתהפך בצורה משעשת מתמיד. ברני פיין שאימן בסיריקיוז והואשם בהתעללות מינית בסטודנטים מועמד להגיע לקבוצת הכדורסל של מכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

חליבת בוקר בהתראה קצרה שמשאירה שעה אחת של שינה זה חרא... ועכשיו אני בכלל לא עייף. אני בטח אישן צהריים כמו מטורף והיום שלי יהרס
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

סרטים גרועים כמו קוד שמור והורסים יציאת שישי.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

רבותיי היום שחששנו ממנו הגיע. היום שבו הם יעשו סרטי מוקו שישלבו את ג'רזי שור עם כרישים ענקיים בעלות כוללת של ארוחת קומבינה בבורגר ראנץ'.
בכיכובם של כל מיני אנשים שהכי מוכר מביניהם זה ג'ואי, השמן מאנסינק והוא נאכל עוד בטריילר. זה כל כך רע שיכול להיות שזה ימיס לכם את המוח.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... duJMA5h5T8
שלח תגובה