אשכול Bitchlist
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול Bitchlist
טסטים זה חרא והם מסתמכים על 90% מזל. אני מתחיל להתייאש מהסיכוי שאעבור בזמן הקרוב.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
eBay has 1500 visitors every day who use Netscape. Some people just can't let go
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה רציני אחי? אני זוכר באמצע שנות ה-90 כשהאינטרנט הגיע לארץ, אז הייתי משתמש בנטסקייפ נויגייטור, אבל די מהר עברתי לדפדפנים אחרים.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
..... חוזר מחר לבסיס לשבועיים מסריחים, כל כך אין לי כוח. שונא את הצבא, שונא את התפקיד (חילוץ והצלה לצורך העניין, לא שמשהו קרבי אחר היה יותר טוב), שונא את הנשק, שונא את הכל. מאז שהתגייסתי אני כל הזמן מבואס וכשאני בבסיס אין לי חשק לכלום, לא מתאים לי פשוט להיות קרבי מצטער.
השבוע אמורה להיות לי שיחה גם עם הקב"ן, וגם עם הרופא בקשר למשקל שלי (שוקל 47 עם גובה בערך 1.75~, איך אני בקרבי אני לא יודע), מקווה שמשהו יזוז.
באמת שלא מעניין אותי כלום, אני פשוט מת לעוף משם. נמאס לי. לא נותן לי שום סיפוק להיות במסגרת קרבית, אני לא מצליח לסבול את המחשבה שאני אשאר שם אחרי שנגמרת הטירונות 03 (בידיוק אחרי השבועיים האלה) וימשיך לאימון המתקדם ולשאר המסלול, ואני לא מתבייש לומר שכן, בא לי פשוט לעבור את התקופה הזאת בכמה קלות ושלווה שאפשר. אני לא מוכן לסבול ולהיות מדוכא רק כדי לרצות אנשים אחרים שחושבים ש"קרבי זה הכי אחי". תנו לי מסגרת פשוטה שבא אני יותר בבית ושאין לי את הלחצים המנטלים והקושי הפיזי של המסגרת הקרבית ואני אהיה שמח.
השבוע אמורה להיות לי שיחה גם עם הקב"ן, וגם עם הרופא בקשר למשקל שלי (שוקל 47 עם גובה בערך 1.75~, איך אני בקרבי אני לא יודע), מקווה שמשהו יזוז.
באמת שלא מעניין אותי כלום, אני פשוט מת לעוף משם. נמאס לי. לא נותן לי שום סיפוק להיות במסגרת קרבית, אני לא מצליח לסבול את המחשבה שאני אשאר שם אחרי שנגמרת הטירונות 03 (בידיוק אחרי השבועיים האלה) וימשיך לאימון המתקדם ולשאר המסלול, ואני לא מתבייש לומר שכן, בא לי פשוט לעבור את התקופה הזאת בכמה קלות ושלווה שאפשר. אני לא מוכן לסבול ולהיות מדוכא רק כדי לרצות אנשים אחרים שחושבים ש"קרבי זה הכי אחי". תנו לי מסגרת פשוטה שבא אני יותר בבית ושאין לי את הלחצים המנטלים והקושי הפיזי של המסגרת הקרבית ואני אהיה שמח.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
לצאת מהבגרות במתמטיקה כשאתה בטוח ב-99% שקיבלת מאה ולגלות שבמקרה הטוב קיבלת 85. (שזה גם טוב אבל מאכזב אחרי מה שחשבתי)
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
קרה לי מקרה דומה ביום שני..
85 זה באמת ציון טוב!
85 זה באמת ציון טוב!
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ביל מאהר. האמת אני לא יודע איך אני מרגיש לגביו כי מצד אחד אני מרגיש שאנחנו חולקים המון מבחינת תפיסה של היקום, הקיום ומוסריות אבל מצד שני הוא מתנשא בצורה שבה כל כומר או רבי היה רוצה להציג את האתאיסטים. הוא דוחף את זה לאנשים לפרצוף בצורה מאוד מתנשאת וזה מה שהוא, עניין שלו ושל מי שיש לו בעיה איתו אבל לפעמים הוא יוצא בעיניי פשוט כביל אוריילי של ההיגיון הפשוט, לא נעים לי להקשיב לו מדבר.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
לקום בבוקר עם ראש מתפוצץ תוך כדי ידיעה שאתה חייב ללכת לבית ספר/ עבודה היום...
- ofri17
- דרימיסט שרוף
טורנט עם סידר אחד שזז לאט בטירוף, והידיעה שבטוח הייתי מוצא אותו ב-mediafire אם לא היו הורסים אותו לפני כמה חודשים 

- Axxon N
- דרימיסט-על
לא הרסו שום מדיה ושום פייר
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- ofri17
- דרימיסט שרוף
נשבע שמאז הפרשה עם SOPA והקטע שכל השרתים התחילו להשתפן לא הצלחתי להוריד שום אלבום ממדיה פייר כי היה כתוב שהוא נמחק. ואחרי שקראתי את ההודעה שלך חיפשתי את אחד האלבומים שאני נאבק איתו בטורנט, מצאתי והורדתי
מה הולך פה?

מה הולך פה?
- Axxon N
- דרימיסט-על
כן מחקו הרבה... בכל מקרה, לך על סולסיק הרבה יותר קל ונגיש ויש שם כמעט הכל.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- ofri17
- דרימיסט שרוף
rutracker עושה לי עבודה מצויינת לטורנטים אבל אני אנסה את סולסיק
- Axxon N
- דרימיסט-על
סולסיק זה לא טורנטים, זה תוכנה לשיתוף קבצים.
אני חושב שבסולסיק יש רק מוזיקה, אבל המהירות הורדה לא תמיד משהו. זו תוכנה בעיקר כדי למצוא דברים שאין בשום מקום. אנדרגאונד וכאלה.
אני חושב שבסולסיק יש רק מוזיקה, אבל המהירות הורדה לא תמיד משהו. זו תוכנה בעיקר כדי למצוא דברים שאין בשום מקום. אנדרגאונד וכאלה.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
אני יודע מה זה סולסיק, פשוט עד עכשיו לא ניסיתי אותה
- ofri17
- דרימיסט שרוף
שונא לכתוב ב-SMS את המילה "תתקשר". הורס לי את כל המומנטום
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני מרגיש שלהקות לא מגלות יצירתיות שמדובר בPR שלהן. תמיד זו אותה הפוזה, כמה תמונות, כמה שורות על האלבום החדש וכמה שגאים בו וזהו. היחיד כרגע שעולה לי לראש שלוקח את זה למקום מעניין זה דווין טאונסנד, בטח עם זילטויד שהוא התברר בתור ה-crowd pleaser הכי טוב שראיתי בחיים שלי. הפגנת יצירתיות וייחוד כובשת אנשים ומוצאת את הדרך שלה לקהל הנכון. אני לא אומר שעכשיו כל להקה תמצא איזה ג'ים הנסון פנימי בתוכה ותוציא לאור את כל הבעיות האישיות שלה אבל זה עובד כרגע בשביל kontrust.... סתם אומר...
בכל מקרה הייתי רוצה שלהקות כל כך חזקות כמו אופת' לדוגמא ימצאו דרך ויזואלית מעניינת יותר לגרות את הקהל. מאסטודון לדוגמא אלופים בזה עם קליפים מדהימים... נייטויש לקחו את האלבום האחרון שלהם עד הסוף ויזואלית עם כל גרוש שהם הצליחו לחלץ בזמנים קשים כאלו ואני מקווה ליותר הפגנות של יצירתיות בשנים הקרובות מהלהקות שאני אוהב אבל אני די סגור על זה שאני לא אקבל את זה...
בכל מקרה הייתי רוצה שלהקות כל כך חזקות כמו אופת' לדוגמא ימצאו דרך ויזואלית מעניינת יותר לגרות את הקהל. מאסטודון לדוגמא אלופים בזה עם קליפים מדהימים... נייטויש לקחו את האלבום האחרון שלהם עד הסוף ויזואלית עם כל גרוש שהם הצליחו לחלץ בזמנים קשים כאלו ואני מקווה ליותר הפגנות של יצירתיות בשנים הקרובות מהלהקות שאני אוהב אבל אני די סגור על זה שאני לא אקבל את זה...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Axxon N
- דרימיסט-על
אני רגיל לשמוע כמעט כל היום מוזיקה, ועכשיו תקופת מבחנים וזה פשוט נוראי. אני לא מצליח לא ללמוד נורמלי ולא להנות מהמוזיקה כמו בדרך כלל, וגם שכמות האלבומים שאני שומע ביום ירדה לשלושה-ארבעה אלבומים שזה מבאס תתחת וזה עוד בימי חופש. כשאני שומע מוזיקה אני לחוץ ללמוד וכשאני לומד אני לא מרוכז אני לחוץ לשמוע מוזיקה וזה מחרפן. וניסיתי ללמוד עם מוזיקה אבל במקצועות רבי מלל זה בלתי אפשרי. ועוד יותר מתסכל אותי שזו רק ההתחלה ועוד לא חוויתי את הלחץ האמיתי של י"א אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אז.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
- Axxon N
- דרימיסט-על
כן ברור שיהיה בסדר, אני סתם הרגשתי צורך להתבכיין פה 
ותודה על החיזוק

ותודה על החיזוק