אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי Sentient 6 »

sure man. אני מבין את החרדות שלך.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

הרבה אנשים שעברו את כיתה יא אוהבים "להפחיד" את האנשים שעתידים לעבור את אותה התקופה אבל בסופו של יום, אולי אני מבלה יותר זמן בבית הספר אבל החיים לא הרבה יותר קשים, אם בכלל. אם כבר לפחד, אז זה מתקופות קשות באמת בחיים כמו צבא ומשפחה... בגדול, כולה תיכון!
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

לא לא אני ממש לא חרד מלימודים. ולא אכפת לי איזה כיתה יותר קשה ואיזה בגרות יותר קשה, זה בכלל לא מעניין אותי.
מה שמעצבן אותי זה שאני לא מוצא את האיזון בין המוזיקה שזה התחביב שלי לבין לימודים... שזה מבאס מאוד.
שמע, אם לחץ בלימודים אני מסתדר בלי בעיה, ובגרויות זה לא נוראי, זה רק תקופה.
מה שאני מודאג זה שתמיד אומרים לנצל את הגיל הזה לעשות את כל הדברים שאתה רוצה וזה... וזה לא הולך לי. אני יודע שבזמן הצבא ובשאר החיים ממש לא יהיה לי זמן להקדיש את רוב היום במוזיקה, ושעכשיו זה הגיל שייזדמן לי הכי הרבה לעשות מה שאני אוהב... ויש לי עוד בדיוק שנתיים וקצת לסיים את התיכון, התקופה שבה כביכול אני עושה הכי הרבה את מה שאני אוהב, ועם עכשיו שהלחץ הוא בינוני אני מתוסכל מזה שאני לא נהנה ממוזיקה כמו תמיד אז אני כבר יודע שאני אהיה מתוסכל בשנתיים הקרובות מאותה סיבה. יכול להיות שעם הזמן אני אמצא את האיזון בין המוזיקה והלימודים, בנתיים זה לא קורה ובנתיים זה מתסכל משני הכיוונים.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אנשים עושים את זה בכל כיתה. כל שנה הייתי בטוח שסוף העולם מתקרב ושאני הולך להיות קבור בספרים וזה לא עזר למוטיבציה שלי. בהתחלה ניסיתי כל שנה, ניערתי הכל והתעסקתי רק בלימודים ואיבדתי איזון לגמרי שתוך כמה שבועות כבר סיימתי בפועל את השנה שלי ומשם זו רק הייתה זחילה איטית וחסרת השגיות כלשהי אל הסוף. השנה היחידה שהוצאתי ממנה משהו בתיכון הייתה כיתה ט' אבל היא לא באמת נחשבת ואחרי זה זה כבר נהיה ביזיון.
אני עדיין סוחב את הצלקות האלו ואני לא חושב על לסיים בגרויות אפילו בגיל 24, אני שרוי בחוסר אכפתיות שאולי זה נראה בנאלי לדבר עליה אבל ממש לא בנאלי להתמודד איתה. עד עכשיו זה עוצר לי את החיים.
תקחו את זה בקלות, תעשו את מה שאתם יכולים ותהנו מהזמן. אנחנו נוטים להסתכל על הזמן כמשהו לא לינארי, כאילו שנוסטלגיה מסוגלת להחזיר את הזמן אחורה אבל היא לא. קחו את זה בקלות.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

זהו בדיוק! אני מנסה להנות מהזמן ולקחת את זה בקלילות ולא מצליח. ואני מנסה לשים הכל בפרופורציות, להגיד לעצמי יאללה זו בסך הכל מוזיקה וזה בסך הכל תחביב ושבגרויות אפשר להשלים וזה לא כזה נורא... אבל זה לא נכון. מוזיקה וסרטים זה התחביבים היחידים שלי, על סרטים כבר וויתרתי, אני רואה רק בחופשים, אבל על מוזיקה אני לא מוכן לוותר וגם לא מוכן לקבל את זה שאני לא נהנה ממוזיקה כמו שאני רגיל. ולימודים זה חשוב מאוד זה ברור לי, ולהשלים בגרויות ממש לא יהיה לי כוח, אני רוצה לסיים הכל עכשיו.
כשתחביבים וחובות מתנגשים זה מאוד מתסכל, אבל אני יודע שזה רק הקדם-הכנה לחיים.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

יש כאן מישהו שאשכרה הצליח לשרוד האזנה סולו של טאריה טורונן?

tis quite shit.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

התקווה 6 להקה כל כך גרועה ופאתטית והשיר שלהם "אני אפתח לך כל דלת" הוא השיר הכי גרוע בהיסטוריה של המוזיקה והכי שנוא עליי, ומשום מה אנשים חושבים שהוא מתאים להיות צלצול בטלפון שלהם. :puke:
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

יותר מ i whip my hair back and forth של הבת של וויל סמית'?
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אני לא מכיר את השיר הזה. במקום השני ברשימה נמצא 21 guns של גרין דיי שהיו משמיעים כל יום ברדיו איזה 50 פעמים ולא יכולתי לברוח מזה, בתקופה ההיא הייתי שומע רוק רק לפי כמה שהוא קליט והשיר הזה גרם לי לתעב כל מה שקשור לגרין דיי ולהקות פאנק רוק. אבל 21 גאנז כבר שנים לא נטחן ואת התקווה 6 עדיין ממשיכים לחרוש באמצעים שונים.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני מבקש אנשים... 21 בולבולים של גרין גיי ואני אפתח לך כל תחת עוד בסדר לעומת הזוועה הזאת:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8F5YSA1Oz0[/youtube]

זה הרבה יותר מתאים לביצ'ליסט מכל שיר גרוע אחר שתביאו, סמכו עליי.
הכי הרבה שהצלחתי לשמוע את זה זה עשר שניות וגם זה היה כשממש ממש ממש ניסיתי.
נו מישהו הצליח להחזיק מעמד יותר זמן?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ofri17 כתב:אני לא מכיר את השיר הזה. במקום השני ברשימה נמצא 21 guns של גרין דיי שהיו משמיעים כל יום ברדיו איזה 50 פעמים ולא יכולתי לברוח מזה, בתקופה ההיא הייתי שומע רוק רק לפי כמה שהוא קליט והשיר הזה גרם לי לתעב כל מה שקשור לגרין דיי ולהקות פאנק רוק. אבל 21 גאנז כבר שנים לא נטחן ואת התקווה 6 עדיין ממשיכים לחרוש באמצעים שונים.
הוא היה איזה 17 פעם ברקע ברובוטריקים 3 בלי קשר לכלום, סתם כי האולפן אמר להם לשים אותו שם וזה כזה מעצבן. שונא את השיר הזה והלהקה הזאת.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני מעדיף את גרין גיי על החארות ששמתי בתגובה למעלה. ושתי הלהקות הן חרא, אבל ליד אלה גרין גיי ממש אדירים... בעצם, כל דבר אדיר ליד הזוועה הנוראית הזו, והכי מעצבן אותי שהם חושבים שהם מגניבים... כלכך אפסים אפילו לא שווים שאני אתייחס אליהם.
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

ofri17 כתב:התקווה 6 להקה כל כך גרועה ופאתטית והשיר שלהם "אני אפתח לך כל דלת" הוא השיר הכי גרוע בהיסטוריה של המוזיקה והכי שנוא עליי, ומשום מה אנשים חושבים שהוא מתאים להיות צלצול בטלפון שלהם. :puke:
אני יציין להגנתם שהשיר "שלי בלי" הוא אחלה שיר :whistle:
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

DT_Ziv כתב:אני מבקש אנשים... 21 בולבולים של גרין גיי ואני אפתח לך כל תחת עוד בסדר לעומת הזוועה הזאת:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8F5YSA1Oz0[/youtube]

זה הרבה יותר מתאים לביצ'ליסט מכל שיר גרוע אחר שתביאו, סמכו עליי.
הכי הרבה שהצלחתי לשמוע את זה זה עשר שניות וגם זה היה כשממש ממש ממש ניסיתי.
נו מישהו הצליח להחזיק מעמד יותר זמן?
מסכים איתך שהלהקה הזאת כנראה הכי גרועה בהיסטוריה, אבל אני בטוח במאתיים אחוז שאף פעם לא השמיעו אותם ברדיו ואף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו ששם אות בתור צלצול בפלאפון. הם לא מוכרים, הם סתם נוראיים.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

זה נכון שהם לא מוכרים כלכך, אבל רק העובדה שקיימת להקה כזו שעושה מוזיקה כזו, מעצבנת אותי. וקלעת בול - הלהקה הכי גרוע בהיסטוריה.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

הם פשוט לקחו שני ז'אנרים נוראיים וחיברו אותם לאחד יותר נוראי. הם באמת לא שווים התייחסות, ואני לא חושב שיש אחד בעולם שאוהב אותם. הם אפילו לא קליטים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

80% of hip hop artists are equal or worse than this crap
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

לא חושב שקיים משהו יותר גרוע מהחרא הזה...
אבל אתה צודק, יש היום הרבה חרא בהיפ הופ... ועם זאת, יש הרבה מאוד היפ הופ איכותי, כדוגמת death grips, mudvillain, deltron 3030, dj shadow, gorillaz, dalek, public enemy, cunninlynguists ועוד הרבה! אבל מה שציינתי רובם עושים abstract hip hop או experimental hip hop, אפילו public enemy זה קצת אקספרימנטל. בקיצור, יש הרבה הרבה שבאמת עושים היפ הופ איכותי אבל זה נכון שתעשיית ההיפ הופ מוצפת בהרבה חרא.
dj shadow הוא אני חושב הדוגמה הכי טובה להיפ הופ איכותי!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I6s5xhcBiDw[/youtube]
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

Outkast! למרות שהם לא הוציאו שומדבר כבר הרבה זמן, הם עדיין נשארו בעייני הרכב ההיפ הופ הכי טוב אי פעם.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

ל outkast לדוגמה, לא הצלחתי להתחבר. שמעתי אלבום אחד שלהם speakerboxxx/the love below לפני כמה זמן, ושמעתי אותו כמה וכמה פעמים והוא היה טוב, כלומר אהבתי את האלבום אבל הוא לא היה ממש מיוחד כמו שאר האמנים שציינתי מקודם. יש אלבום מומלץ שלהם?
שלח תגובה