מה אתה שומע עכשיו?
- Axxon N
- דרימיסט-על
Re: מה אתה שומע עכשיו?
porcupine tree - recordings - even less
הגירסא הכי טובה לאפיק הזה לפי דעתי. הרבה יותר טובה מהגירסא של stupid dream שהיא פשוט רק חצי מהגירסא המקורית וגם הרבה יותר טובה מגירסת הדמו מה b-side של four chords that made a million שלפי דעתי תוקפנית מדי מבחינת הליריקה. אין ספק שהחלק הטוב ביותר של השיר הוא החצי השני שלו, החלק האישי וה"קר" הרבה יותר של השיר, החלק שלא מופיע בגירסא של stupid dream, שאיך שאני הבנתי מהליריקה סטיבן מציג שנאה עצמית חזקה בנוסף לשנאה לעולם, לאלוהים וכו, אבל כל אחד ואיך שהוא מפרש את זה. אחד השירים הכי פסימיים וקרים ששמעתי אני חושב ועם זאת מדהים ומצמרר. מי שלא מכיר את הגירסא הזו של השיר אני ממליץ לו מאוד לשמוע אותה ביחד עם הליריקה. פשוט מדהים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DKuHP_7J9zc[/youtube]
הגירסא הכי טובה לאפיק הזה לפי דעתי. הרבה יותר טובה מהגירסא של stupid dream שהיא פשוט רק חצי מהגירסא המקורית וגם הרבה יותר טובה מגירסת הדמו מה b-side של four chords that made a million שלפי דעתי תוקפנית מדי מבחינת הליריקה. אין ספק שהחלק הטוב ביותר של השיר הוא החצי השני שלו, החלק האישי וה"קר" הרבה יותר של השיר, החלק שלא מופיע בגירסא של stupid dream, שאיך שאני הבנתי מהליריקה סטיבן מציג שנאה עצמית חזקה בנוסף לשנאה לעולם, לאלוהים וכו, אבל כל אחד ואיך שהוא מפרש את זה. אחד השירים הכי פסימיים וקרים ששמעתי אני חושב ועם זאת מדהים ומצמרר. מי שלא מכיר את הגירסא הזו של השיר אני ממליץ לו מאוד לשמוע אותה ביחד עם הליריקה. פשוט מדהים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DKuHP_7J9zc[/youtube]
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ו' יוני 22, 2012 9:56 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Axxon N
- דרימיסט-על
national health - missing pieces
אוסף נדיר שמכיל הקלטות של הלהקה שלא נכללו בשלושת האלבומים המופלאים שלהם. קנטרברי ייחודי ומופתי!
אוסף נדיר שמכיל הקלטות של הלהקה שלא נכללו בשלושת האלבומים המופלאים שלהם. קנטרברי ייחודי ומופתי!
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Axxon N
- דרימיסט-על
yakuza - way of the dead
- Axxon N
- דרימיסט-על
age of silence - Complications - Trilogy of Intricacy
EP נחמד מאוד עם קונספט מעניין שעוסק בפתיחת קניון בגהנום
. האלבום הראשון (והיחיד) שלהם, acceleration, ממש טוב. מזכירים לי קצת את borknagar.
EP נחמד מאוד עם קונספט מעניין שעוסק בפתיחת קניון בגהנום

-
- דרימיסט מתחיל
Led Zeppelin - Kashmir
- ofri17
- דרימיסט שרוף
IQ - Dark Matter
זה אחד האלבומים הכי קליטים ששמעתי, וביקום מקביל שבו יש צדק בעולם הוא היה האלבום הכי מצליח בעולם והשירים שלו היו נטחנים ברדיו וב-MTV.
זה אחד האלבומים הכי קליטים ששמעתי, וביקום מקביל שבו יש צדק בעולם הוא היה האלבום הכי מצליח בעולם והשירים שלו היו נטחנים ברדיו וב-MTV.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
the mass - city of dis
את זה צריך לשים ברדיו
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBl88dbEMmE[/youtube]
את זה צריך לשים ברדיו

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBl88dbEMmE[/youtube]
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
עופרי לגמרי !
זיו - נשמע מעניין הקונספט .
Mayhem - Illuminate Eliminate
זיו - נשמע מעניין הקונספט .
Mayhem - Illuminate Eliminate
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Modest Mouse - The Moon & Antartica
- Axxon N
- דרימיסט-על
עוזרי, ממליץ לך מאוד לשמוע את דה מיסטריז של מייהאם, אתה חייב להקשיב לאלבום הזה!!
אשמח אם תגיד לי מה דעתך על האלבום
waltari - so fine
פאקינג פולקה מטאל!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ARNnIFJRTX4[/youtube]
קבל סחתיין ענקיסטי על כך שאתה שומע את אחד האלבומים האהובים עליי של אחת הלהקות האהובות עלייNamelessATM כתב:Modest Mouse - The Moon & Antartica

אשמח אם תגיד לי מה דעתך על האלבום

waltari - so fine
פאקינג פולקה מטאל!
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Machine Head - The Blackening
אלבום רע, במובן החיובי של המילה.
אלבום רע, במובן החיובי של המילה.

אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
maudlin of the well - bath
- Axxon N
- דרימיסט-על
behemoth - endless damnation
בלאק מטאל באיכות ירודה ובצורה מאוד ילדותית. הרבה לפני שהם נהיו להקת הדת' מטאל הענקית שהם כיום.
בלאק מטאל באיכות ירודה ובצורה מאוד ילדותית. הרבה לפני שהם נהיו להקת הדת' מטאל הענקית שהם כיום.
- Axxon N
- דרימיסט-על
mono - under the pipal tree
אלבום טוב מאוד, אבל אני מחכה לשמוע מהם אלבום שבאמת ידהים אותי. מה שכן, הטראק הראשון באלבום באמת מצויין! אבל כל השאר בינוניים כאלה.. נשמע יותר מדי כמו mogwai.
עוד לא שמעתי אלבום שלהם שגרם לי לרצות לשמוע אותו בלי הפסקה, hymn to the immortal wind היה הכי קרוב לזה.
אלבום טוב מאוד, אבל אני מחכה לשמוע מהם אלבום שבאמת ידהים אותי. מה שכן, הטראק הראשון באלבום באמת מצויין! אבל כל השאר בינוניים כאלה.. נשמע יותר מדי כמו mogwai.
עוד לא שמעתי אלבום שלהם שגרם לי לרצות לשמוע אותו בלי הפסקה, hymn to the immortal wind היה הכי קרוב לזה.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
will doDT_Ziv כתב:עוזרי, ממליץ לך מאוד לשמוע את דה מיסטריז של מייהאם, אתה חייב להקשיב לאלבום הזה!!
קבל סחתיין ענקיסטי על כך שאתה שומע את אחד האלבומים האהובים עליי של אחת הלהקות האהובות עלייNamelessATM כתב:Modest Mouse - The Moon & Antartica![]()
אשמח אם תגיד לי מה דעתך על האלבום![]()
waltari - so fine
פאקינג פולקה מטאל!
כעיקרון כרגע שמעתי אותו רק ככה 3 פעמים, אז אין לי עליו חוות דעת כמו שצריך, אבל מה שכן השיר Dark Center Of The Universe תפס אותי חזק וגם A Different City ו-Paper Thin Walls שירים מצוינים, אני בהחלט אשמע את האלבום עוד

כרגע שומע Bjork - Vespertine
נראה לי שבנקודה הזו האלבום עקף את Homogenic בשבילי, איזה אלבום מדהים! עכשיו כשהמזגן דולק והכל רגוע ועם האלבום הזה ברקע יש סוג של תחושת אופוריה, לאלבום הזה יש אווירה ממש מיוחדת והוא יותר אממ... "מופנם" מ-Homogenic? לא יודע להסביר. Homogenic אלבום ענק אבל הוא יותר בומבסטי כזה, Vespertine הוא אלבום יותר אישי. אוקי אני כבר לא יודע מה לרשום, בקצרה, אני אוהב את ביורק ואני צריך להוריד עוד אלבום שלה בקרוב כי עברה כבר יותר משנה מאז שהורדתי את האלבום הזה :ם
- Axxon N
- דרימיסט-על
האהובים עליי מהאלבום הם tiny cities made of ashes, life like weeds ,3rd planet ו stars are projectors, אבל כל השירים מהאלבום פשוט מדהימים. זה גם מהסוג הזה של האלבומים שאיך שהוא אפילו בלי לחשוב אתה פתאום מוצא את עצמך מנגן שירים מתוכם בראש... או שזה רק אני חח
אם הייתה לי רשימת "אלבומים שאני אקח איתי עד הקבר" כמו זאת של עוזרי, האלבום הזה היה שם ביחד עם the lonesome crowded west
ועכשיו כל הדיבורים עשו לי ממש חשק אז עצרתי באמצע האלבום של mono כדי לשמוע את השיר האהוב עליי של מודסט מאוס
:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Qrsrj7zsLg[/youtube]
אם הייתה לי רשימת "אלבומים שאני אקח איתי עד הקבר" כמו זאת של עוזרי, האלבום הזה היה שם ביחד עם the lonesome crowded west

ועכשיו כל הדיבורים עשו לי ממש חשק אז עצרתי באמצע האלבום של mono כדי לשמוע את השיר האהוב עליי של מודסט מאוס

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Qrsrj7zsLg[/youtube]
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Kayo Dot - Choirs of the Eye
עוד אלבום מעולה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ik-Fp2defYk[/youtube]
הקטע ב-4:48 כל כך עוצמתי!
עוד אלבום מעולה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ik-Fp2defYk[/youtube]
הקטע ב-4:48 כל כך עוצמתי!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
איזה יופי , עברה שבת ואני רואה פה אחלה דברים
.
De mysteris מחכה לי הרבה זמן . בהחלט מת להאזין לו ! בכלל יש עוד הרבה עבודה בתחום הבלאק מטאל . אני נהנה להשלים חוסרים כאלו .
בקשר ל Bjork , האלבום Homogenic סה''כ היה נחמד , במיוחד שני השירים הראשונים מדהימים . הביטים ב Hunter מעיפים לי ת'צורה . והשיר השני , לא זוכר תשם באמת שיר שאני יכול לשמוע בלי סוף . שאר האלבום היה די ממוצע ..בשבילי בכל אופן .

De mysteris מחכה לי הרבה זמן . בהחלט מת להאזין לו ! בכלל יש עוד הרבה עבודה בתחום הבלאק מטאל . אני נהנה להשלים חוסרים כאלו .
בקשר ל Bjork , האלבום Homogenic סה''כ היה נחמד , במיוחד שני השירים הראשונים מדהימים . הביטים ב Hunter מעיפים לי ת'צורה . והשיר השני , לא זוכר תשם באמת שיר שאני יכול לשמוע בלי סוף . שאר האלבום היה די ממוצע ..בשבילי בכל אופן .
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Ron Jarzombek - 1st and 10
תמיד כשאני שומע את ג'רזומבק אני מדמיין כמה אני הייתי רוצה להיות במקומו . לראות דבר כזה מנגן במציאות זה לא פחות מקסם . רק מלשמוע אותו משאיר אותי עם פה פעור לאורך כל האלבום . הטכניקה באלבום זה משהו באמת לא מהעולם הזה ויחד עם הקווים המלודיים זה באמת משהו ששומעים פעם בחיים . מה שאני עוד אוהב באלבום זה שהוא מצליח לשנות הרבה מצבי רוח בשיר , יש רגעים שאתה מדמיין רובוטיקה אכזרית משהו כמו battle of two hands ויש פעמים שהארפג'ואים גורמים לך לרחף באוויר ולא להאמין . אם ג'רזומבק היה מנגן את זה בהופעה חיה אני מניח שרוב הקהל היה מתעלף . צריך לשמוע כדי להאמין שקיים דבר כזה כמו ג'רזומבק.
תמיד כשאני שומע את ג'רזומבק אני מדמיין כמה אני הייתי רוצה להיות במקומו . לראות דבר כזה מנגן במציאות זה לא פחות מקסם . רק מלשמוע אותו משאיר אותי עם פה פעור לאורך כל האלבום . הטכניקה באלבום זה משהו באמת לא מהעולם הזה ויחד עם הקווים המלודיים זה באמת משהו ששומעים פעם בחיים . מה שאני עוד אוהב באלבום זה שהוא מצליח לשנות הרבה מצבי רוח בשיר , יש רגעים שאתה מדמיין רובוטיקה אכזרית משהו כמו battle of two hands ויש פעמים שהארפג'ואים גורמים לך לרחף באוויר ולא להאמין . אם ג'רזומבק היה מנגן את זה בהופעה חיה אני מניח שרוב הקהל היה מתעלף . צריך לשמוע כדי להאמין שקיים דבר כזה כמו ג'רזומבק.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על