אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי YtseJam »

בושה למדינה...
מישהו במשרד החינוך חושב שאנחנו עדיין בשנות ה-60, בהן להקת החיפושיות הציגה לעולם משהו כל-כך שונה וחדש עד שאידיוט אחד במשרד החינוך ממש אסר על הגעת הלהקה לארץ להופעה. עכשיו, בשנת 2008, כנראה שעדיין ישנו מישהו כזה שמה מכיוון ומשרד החינוך החליט להילחם נגד תופעת מוזיקת האימו, כי מי שלובש שחור, צובע את השיער ומאזין למוזיקה כזו הרי ברור זה כי יש לו נטיה להתאבד.

הכתבה היא קצרה, והם אפילו טרחו למחוק את סימן השאלה הסוגר של הכתבה, אבל לא משנה...
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=537781

פשוט אין מה לומר. מגעיל.
עזבו את סגנון המוזיקה עצמו, זה לא משנה אם אתם אוהבים אותו או לא (לא רלוונטי אפילו, אל תזכירו את זה), זו פשוט מחשבה עקומה והפוכה להלך הרוח. ממש מרגיז. :x :x :x
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מזל טוב לקוסובו ול-2 מיליון תושביה על הכרזת העצמאות שלהם היום וההתנתקות מסרביה. אחרי 9 שנים תחת הגנה של NATO, הגיע הזמן שקוסובו תזכה לעצמאות:
http://www.iht.com/articles/2008/02/17/ ... osovo2.php

ארה"ב והאיחוד האירופי כמובן יכירו במדינה החדשה, רוסיה כמובן מתנגדת ומגנה את הכרזת העצמאות, שכן כמובן ויש לה אינטרסים בסרביה. אני שמח במיוחד בגלל שחברה טובה שלי מהלימודים בלונדון היא מקוסובו ועבדה בין היתר אצל הנשיא שלהם לא מעט זמן.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
לא הבנתי אם הם כבר הכריזו על העצמאות..
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן, הפרלמנט שלהם הכריז אתמול (יום ראשון) על עצמאות.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:כן, הפרלמנט שלהם הכריז אתמול (יום ראשון) על עצמאות.
אז מזל טוב להם.. ואני ממש מקווה שלא תפתח שם מלחמה בינה לבין סרביה בגלל זה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הסיטואציה בעייתית כאמור בגלל רוסיה שיש לה אינטרסים עם סרביה, וכמובן שגם הסרבים לא מסכימים להתנתקות החד צדדית הזאת. הבעיה שלהם היא שרוב העולם המערבי יכיר בקוסובו כמדינה ה-193 בעולם, וגם אם באו"ם הרוסים יטילו וטו, הרי שמבחינת המשפט הבינ"ל ברגע שמספר מדינות מכירות בריבונות של מדינה אחרת, הרי שהיא קיימת מבחינה חוקית. אני מאד מקווה ש- NATO יערך בהתאם באזור ויידע לבלום כל נסיון תוקפנות סרבי או רוסי.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:הסיטואציה בעייתית כאמור בגלל רוסיה שיש לה אינטרסים עם סרביה, וכמובן שגם הסרבים לא מסכימים להתנתקות החד צדדית הזאת. הבעיה שלהם היא שרוב העולם המערבי יכיר בקוסובו כמדינה ה-193 בעולם, וגם אם באו"ם הרוסים יטילו וטו, הרי שמבחינת המשפט הבינ"ל ברגע שמספר מדינות מכירות בריבונות של מדינה אחרת, הרי שהיא קיימת מבחינה חוקית. אני מאד מקווה ש- NATO יערך בהתאם באזור ויידע לבלום כל נסיון תוקפנות סרבי או רוסי.
הרוסים בעצמם לא יפתחו בחיים באיזו מתקפה שם.. מה שיכול להיות זה שהסרבים יתקפו והרוסים יספקו להם ציוד וחיילים כמו שהם עשו בקוריאה וויאטנאם.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בוייטנאם ובקוריאה זאת הייתה כמובן בריה"מ, והתקופה הייתה שונה, תקופת "המלחמה הקרה" (האמן לי שאני מת על התקופה הזאת, עשיתי קורס שלם בתואר הראשון רק עליה). אבל הרעיון שלך הוא נכון מאחר ורוסיה בשנים האחרונות יחד עם מרבצי הנפט והגז שיש לה, רוצה להשפיע על היחסים הבינלאומיים באזורים שונים בעולם ובמיוחד במדינות שפעם היו מדינות לווין שלה (מדינות חסות), ולכן היא בהחלט יכולה לשלוח יועצים,נשק וציוד לסרביה, בדיוק כמו שהיא מנסה לעורר מהומות של בדלנים גרוזיניים. העניין הוא שלא כדאי בכלל לסרבים ולרוסים להגיע למצב כזה, כי ברגע שקוסובו תותקף, נאטו תראה זאת כהתקפה על נאטו עצמו ,ואז הסרבים יספגו את נחת הזרוע של נאטו, והאמן לי לא כדאי להם.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
היום רוסיה מנסה לחזור לימי ברית המועצות מבחינת הכוח וההשפעה שלה על העולם.
הם עושים את זה בכמה דרכים, התנגדות למהלכים רבים שהם לטובת ארה"ב ואירופה, ע"י ביצוע תרגילים צבאיים מאסיביים כדי להפגין כוח ומערכות צבאיות כמו בצ'צניה.
מלחמה בקוסובו/סרביה נראת לי כמו משהו מאוד לא ריאלי כרגע, זה יהיה צעד לא חכם של רוסיה להכנס למלחמה כזאת לפני שהם בודקים טוב טוב כמה הם יכולים להתגרות במערב ובגלל זה גם רוסיה לא תתן לסרביה לתקוף.
ודבר אחרון, נאטו ממש לא מה שהם היו.. אחרי התפרקות ברית המועצות נאטו ממש קטנה אם אני לא טועה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין ספק שרוסיה מנסה ליצור אלטרנטיבה לארצות הברית ומנסה להתגרות במערב על ידי קונפליקט דיפלומטי מתוקשר עם בריטניה, שהתחיל בגלל שהרוסים חיסלו סוכן קג"ב לשעבר, בלונדון לפני שנה ומשהו ולא רוצים להסגיר את אחד ממבצעי הרצח לבריטניה. רוסיה גם הגדילה את הנוכחות הימית שלה בכל מיני מקומות בעולם ומנסה להפגין כוח בכל דרך אפשרית, כולל סגירת ברזי גז ונפט (כמו שקרה לפני שנה עם אוקראינה), התלות של האירופאים במאגרי האנרגיה הרוסית רק הולכת וגדלה משנה לשנה.

לגבי נאטו, הרשה לי לתקן אותך מאחר וכתבתי על נאטו תיזה שלמה, לא רק שנאטו לא נעלמה וקטנה כמו שרבים חזו, אלא שהיא מונה למיטב ידיעתי 26 מדינות חברות ב- ALLIANCE (אחרי פירוק בריה"מ, הרבה מדינות מזרח אירופה שהיו פעם בברית ורשה הצטרפו), וחוץ מזה יש לא מעט מדינות כמו ישראל שמשתתפות בכל מיני יוזמות כמו ה- MEDITERRANEAN DIALOGUE וה- PARTNERSHIP FOR PEACE. נאטו אמנם הוקמה בשביל לאזן את הכוחות מול בריה"מ בזמן המלחמה הקרה, אך כתוצאה מהיעלמות בריה"מ זה הפך לכח צבאי חזק מאד שמנסה ליישב סכסוכים אזוריים וגם לקדם שלום בכל מיני מקומות, וכמובן שארה"ב נותנת את הטון בארגון הזה למרות שמושבו בבריסל, והיא יכולה לקדם את מדיניות החוץ שלה באמצעות נאטו (אני מייחל להתערבות נאטו פה במזרח התיכון, העניין הוא שישראל לא ממש תסכים, כי זה פגיעה כביכול בריבונות שלה וביוקרה של צה"ל).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

שתי חדשות טובות היום אם אתה חובש כיפה אוכל חינם:

פיקוח על האינטרנט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3511858,00.html

העברת 500 מיליון שקל לפרזיטים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3511921,00.html
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניר שכחת גם שחברת "דן" הודיעה היום שלא תפעיל את קוויה לפני מוצאי שבת. :puke:

ועוד ידיעה עלובה:
http://news.walla.co.il/?w=//1241133

הלוואי שההסברה שלנו נגד הפלשתינאים בעולם הייתה טובה כמו השקרים שיש בכתבה הזאת על נתוני התעסוקה. הרי ברור לכולם שהרבה מאד אנשים בכלל לא נכנסים לסטטיסטיקה, כאלה שיודעים שהם לא יכולים לקבל אבטלה, כאלה שלא רוצים, וכאלה שלא נרשמים בכלל. סטודנטים עם תואר שני פה לא יכולים למצוא עבודה , ונאלצים לעבוד תמורת משכורות ניצול. רק ביום שישי האחרון במוסף "ממון" הייתה כתבה על צעירים בני 30 שנאלצים לגור עם ההורים שלהם.
אז שלא יעבדו עליכם.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

DivineComedy כתב:שתי חדשות טובות היום אם אתה חובש כיפה אוכל חינם:

פיקוח על האינטרנט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3511858,00.html
ועל זה נאמר: כושילירב-רבאק.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

צריך לחנך אותנו. אנחנו לא מספיק אחראים אחרת במקרה נתקל באיזה תועבה וייז מיר.
I'll commit suicide or die trying
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

talgoro כתב:צריך לחנך אותנו. אנחנו לא מספיק אחראים אחרת במקרה נתקל באיזה תועבה וייז מיר.
אם אתה קורא לפיקוח על האינטרנט חינוך, אז אתה ממש טועה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
darthsate
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי darthsate »

החוק לכשעצמו לא מזיק יותר מדי, הוא אפילו פונה להגנת הצרכן מפני תוספות במחיר על חסימת אתרים שהרבה ספקיות מציעות כבר ממזמן. מה שכן, הניסוח שלו ממש מגעיל, העובדה שחסימת האתרים תהפוך לברירת מחדל ושכל משתמש יצטרך לפנות לספק על מנת להסיר אותה, מסירה את הלוט מהכוונות הנסתרות ומוכיחה שידם של חברי הכנסת השמרנים והדתיים תפסה מקום מכובד בצלחת. לי אישית לא תהיה בעיה להתקשר לספק ולדרוש שיסירו את החסימה, אבל אני בטוח שיהיו הרבה אחרים שמחמת הבושה פשוט יוותרו.
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

darthsate כתב:החוק לכשעצמו לא מזיק יותר מדי, הוא אפילו פונה להגנת הצרכן מפני תוספות במחיר על חסימת אתרים שהרבה ספקיות מציעות כבר ממזמן. מה שכן, הניסוח שלו ממש מגעיל, העובדה שחסימת האתרים תהפוך לברירת מחדל ושכל משתמש יצטרך לפנות לספק על מנת להסיר אותה, מסירה את הלוט מהכוונות הנסתרות ומוכיחה שידם של חברי הכנסת השמרנים והדתיים תפסה מקום מכובד בצלחת. לי אישית לא תהיה בעיה להתקשר לספק ולדרוש שיסירו את החסימה, אבל אני בטוח שיהיו הרבה אחרים שמחמת הבושה פשוט יוותרו.
זה כל הקטע, אם אתה איזה דתי או מישהו שדואג לילדים שלו אז תתקשר אתה ותחסום את האתרים.
זה פשוט חוק מטומטם שמראה איך הדתיים ושמרניים לאט לאט דופקים את המקום הזה.
תמונה
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

MR. Red איך אתה לא קולט ציניות?
I'll commit suicide or die trying
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

talgoro כתב:MR. Red איך אתה לא קולט ציניות?
שאתה כתבת 4 שורות על משהו זה לא ממש מעיד על ציניות.. שיהיה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

אין חפים מפשע,יש אשמים בעקיפין

http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... de=8735933
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
שלח תגובה