מה אתה שומע עכשיו?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: מה אתה שומע עכשיו?
Slowdive - Rutti .
frozen time.
frozen time.
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ג' יולי 31, 2012 9:05 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
^ שיר ענק.
אגב, מישהו פה שמע את החדש של ה-SWANS? עוד לא הורדתי אותו אבל אני מת לשמוע אותו אחרי כל הביקורות החיוביות שאומרות שזה בערך אחד הדברים הכי טובים שיצאו השנה.
אגב, מישהו פה שמע את החדש של ה-SWANS? עוד לא הורדתי אותו אבל אני מת לשמוע אותו אחרי כל הביקורות החיוביות שאומרות שזה בערך אחד הדברים הכי טובים שיצאו השנה.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Buckethead - Balloon Cement
לא יודע למה עד עכשיו לא שמעתי חומרים שלו, זה ממש טוב. הבעיה שיש לו יותר מדי אלבומים ואין לי מושג מאיפה להתחיל, אז בחרתי באקראיות...
לא יודע למה עד עכשיו לא שמעתי חומרים שלו, זה ממש טוב. הבעיה שיש לו יותר מדי אלבומים ואין לי מושג מאיפה להתחיל, אז בחרתי באקראיות...
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
רציתי לחכות קצת עם החפירה.... אבל, נו טוב...NamelessATM כתב: אגב, מישהו פה שמע את החדש של ה-SWANS? עוד לא הורדתי אותו אבל אני מת לשמוע אותו אחרי כל הביקורות החיוביות שאומרות שזה בערך אחד הדברים הכי טובים שיצאו השנה.

קודם כל תיקון קטן: the seer זה בערך אחד הדברים הכי טובים שיצאו אי פעם.

שמע, אני לא רוצה שתצפה יותר מדי או משהו (ואני גם מקווה שאני לא ממהר להגיד את זה)... אבל זה בהחלט אלבום הפוסט-רוק הכי מדהים ששמעתי, בנוסף לזה שזה אחד האלבומים הכי מושלמים ששמעתי בכללי.
וברור גם שהוא הפך לאלבום האהוב עליי של סוואנס! ולא, לא שכחתי את white light from the mouith of infinity! אתה תבין כשאתה תשמע...

אחד האלבומים הכי מגוונים, אפלים, אווירתיים וניסיוניים ששמעתי. בשמיעה הראשונה אני פשוט ישבתי מהופנט מהשיר הראשון עד ה"שיר" (אי אפשר לקרוא לו שיר חח) האחרון, בלי לעשות כלום. פשוט הקשבתי לאלבום המופתי הזה שגורם לך לצלול עמוק לתוכו ולרצות לשמוע אותו שוב ושוב. פשוט מדהים!
שני הקטעים האחרונים באלבום, a piece of the sky ו apostate, הם בהחלט מהיצירות הכי טובות ששמעתי אי פעם! וגם שיר הנושא הוא אחת היצירות הכי אפלות ומהפנטות שמעתי.
פשוט אלבום מושלם, אין לי מילים.
באמת שהרבה זמן לא הודהמתי ברמה כזו מאלבום. כל דבר באלבום הזה פשוט מושלם. מהדקה הראשונה האלבום זורק אותך לתוך עולם של יופי אפל ואטמוספרי שאתה לא יכול שלא להישאב לתוכו. מאסטרפיס של פוסט-רוק אטמוספרי, אפל וגאוני עם רגעים מדהימים של נויז רוק, קראוטארוק ועם אלמנטים של בלוז ופולק. ללא ספק, אחד האלבומים הכי טובים, מגוונים וגאוניים שנעשו אי פעם.
לא חושב שאני אפילו קרוב לעכל את האלבום הזה ובכל שמיעה שלו יש לי תובנות אחרות עליו, ויכול להיות שעם כל שמיעה אני יאהב אותו יותר ויותר והוא יהפך להיות האלבום האהוב עליי... לא יודע, אבל בינתיים הוא לא רחוק משם.
מייקל גירה על האלבום:
"The Seer took 30 years to make," says Gira. "It's the culmination of every previous Swans album as well as any other music I've ever made, been involved in or imagined. But it's unfinished, like the songs themselves. It's one frame in a reel. The frames blur, blend and will eventually fade. The songs began on an acoustic guitar, then were fleshed out with (invaluable) help from my friends, then were further tortured and seduced in the studio, and now they await further cannibalism and force-feeding as we prepare to perform some of them live, at which point they'll mutate further, endlessly, or perhaps be discarded for a while."
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SugQgjSnx1w[/youtube]
חחח גם לי הייתה את אותה בעיה כשהתחלתי לשמוע אותו. אני אוהב בעיקר את היציאות שלו שלא מבוססות רק על שרדינג וכל זה.. בעיקר את האלבומים: bucketheadland, day of the robot, monsters and robots ו kaleidoscalp וגם colma שהוא הכי מפורסם שלו.ofri17 כתב:Buckethead - Balloon Cement
אה ואני ממליץ לך גם על praxis כמובן. sacrifist אחד האלבומים! וגם הראשון שלהם, transmutation.
ובזמן הפוסט הארוך הזה שמעתי:
slowdive - souvlaki
אלבום מופתי. אני אקח אותו ואת pygmalion עד הקבר.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jkM3M3zGcGE[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אחלה חפירה (במובן החיובי כמובן - תמיד ) זיו ! עוד לא הספקתי לעכל את My Father אבל נשמע מבטיח ! . מייקל גירה כיום נחשב למוזיקאי ענק אבל באותה מידה לצערי הוא רעב ללחם עד כדי כך שהיה מוציא שירים למעריצים שהיו קונים את האלבומים שלהם בקניה מוקדמת (ל-50 ראשונים שקנו את הLP ) היה איזה משהו כזה צריך לבדוק מה הסיבה . הוא מוזיקאי בחסד וכך כל שאר הנגנים . ההקבלה שהוא עשה למטמורפוזה של השירים באלבום :
[The songs began on an acoustic guitar, then were fleshed out with (invaluable) help from my friends, then were further tortured and seduced in the studio, and now they await further cannibalism and force-feeding as we prepare to perform some of them live, at which point they'll mutate further, endlessly, or perhaps be discarded for a while." ]
-היא לא אחרת מתצוגת תכלית מרהיבה של המוח היצירתי של האיש הזה שפעמים עדין ,רוחני ושקט כמו המוזיקה ולעיתים מצליח להוציא את הגועל הרוע והכוחניות בצורה הכי אמנותית שיש .
ה slowdive בהחלט מעולה ! והרבה יותר עמוק מהרכבי דרים פופ כמו Cocteau - לא שזה יותר טוב , אבל יש להם את הטאצ' הייחודי שלהם .
[The songs began on an acoustic guitar, then were fleshed out with (invaluable) help from my friends, then were further tortured and seduced in the studio, and now they await further cannibalism and force-feeding as we prepare to perform some of them live, at which point they'll mutate further, endlessly, or perhaps be discarded for a while." ]
-היא לא אחרת מתצוגת תכלית מרהיבה של המוח היצירתי של האיש הזה שפעמים עדין ,רוחני ושקט כמו המוזיקה ולעיתים מצליח להוציא את הגועל הרוע והכוחניות בצורה הכי אמנותית שיש .
ה slowdive בהחלט מעולה ! והרבה יותר עמוק מהרכבי דרים פופ כמו Cocteau - לא שזה יותר טוב , אבל יש להם את הטאצ' הייחודי שלהם .
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Grave in the Sky - The Descent
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ohJ2epli7o[/youtube]
אגב זיו - נחש מה השגתי היום ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ohJ2epli7o[/youtube]
אגב זיו - נחש מה השגתי היום ...

- Axxon N
- דרימיסט-על
iorxhscimtor!!
תגיד לי איך הוא. אני חושב שהאזנתי לו פעם אחת אבל אני לא ממש זוכר.
הגרייב אין דה סקיי מדהים אגב. מתן שמואלי התותח! וכמובן גם רני זגר ומאור אפלבאום. השליך אותי היאורה חחחח
swans - the seer
אני הולך לחפור פה עם האלבום הזה עוד הרבההההההה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4rRKg25uOjo[/youtube]

תגיד לי איך הוא. אני חושב שהאזנתי לו פעם אחת אבל אני לא ממש זוכר.
הגרייב אין דה סקיי מדהים אגב. מתן שמואלי התותח! וכמובן גם רני זגר ומאור אפלבאום. השליך אותי היאורה חחחח
swans - the seer
אני הולך לחפור פה עם האלבום הזה עוד הרבההההההה.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4rRKg25uOjo[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
לא , אבל גם. דיברנו על זה אתמול
Buzzov*en - Pathetic
עד עכשיו, אדיר.

Buzzov*en - Pathetic
עד עכשיו, אדיר.
- Axxon N
- דרימיסט-על
mum & dad?
buzzzzzzzzzzzzzzzzov*en
sore באמת אלבום אדיר!
גם הראשון שלהם גאוני, to a frown.
swans - the seer
בדיוק נגמר הדיסק הראשון.
עובר לדיסק השני
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__KyvPtUaSE[/youtube]

buzzzzzzzzzzzzzzzzov*en
sore באמת אלבום אדיר!
גם הראשון שלהם גאוני, to a frown.
swans - the seer
בדיוק נגמר הדיסק הראשון.
עובר לדיסק השני

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__KyvPtUaSE[/youtube]
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יאפ , מצאתי מישהו עם כל הדמואים , כמה 7'' , קיצר נראה לי הכל . האלבום אצלי !
לגבי buzzov*en - זה אכן ענק ! הווקאלז פה זה כמו חטיף טעמי אחרי ג'עלה אוואנגרדי.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Devin Townsend - Deconstruction
- Axxon N
- דרימיסט-על
איזה מלך!!! תודה רבה!Ozerivarium כתב:יאפ , מצאתי מישהו עם כל הדמואים , כמה 7'' , קיצר נראה לי הכל . האלבום אצלי !
ממליץ לך גם על eyehategod (למרות שאתה מכיר חח). אם אהבת את buzzov*en אתה תמות עליהם!
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ד' אוגוסט 01, 2012 2:39 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Axxon N
- דרימיסט-על
ephel duath - through my dog's eyes
האלבום הכי טוב שלהם לפי דעתי. אחד הקונספטים הכי מגניבים אי פעם.
האלבום הכי טוב שלהם לפי דעתי. אחד הקונספטים הכי מגניבים אי פעם.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Diablo Swing Orchestra - Pandora's Pinata
להקה פשוט כיפית...
להקה פשוט כיפית...
- Axxon N
- דרימיסט-על
the haters - cultivating calamity
אוסף מצויין של אחד מהרכבי הנויז/אקספרימנטל הטובים והותיקים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOuNxFqDZkk[/youtube]
אוסף מצויין של אחד מהרכבי הנויז/אקספרימנטל הטובים והותיקים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOuNxFqDZkk[/youtube]
- Axxon N
- דרימיסט-על
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bOHLeXxfNu0[/youtube]
- AlucarDT
- דרימיסט-על
devin townsend - deconstruction
לקח לי הרבהההה מאוד זמן לעכל אותו..אבל הוא מעולה!
לקח לי הרבהההה מאוד זמן לעכל אותו..אבל הוא מעולה!

- ofri17
- דרימיסט שרוף
Explorers Club - Age Of Impact
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מוג'דה ושאלתיאל ילד הפלא - הבית של יעל