אמממ נכון זאת דעתי..למה כתבת את ההודעה בעצם?talgoro כתב:אין להקות מיותרות. הכל עניין של טעם. בוא ניתן לבן אדם לבחון את הכל. הרי גם ככה אתה אומר שזה רק לטעמך.
אמרתי שזאת דעתי לא אמרתי לו שחייב ככה...אני כותב את דעתי ונותן לו לבחור מה שבא לו..
אמממ נכון זאת דעתי..למה כתבת את ההודעה בעצם?talgoro כתב:אין להקות מיותרות. הכל עניין של טעם. בוא ניתן לבן אדם לבחון את הכל. הרי גם ככה אתה אומר שזה רק לטעמך.
evergrey לא פרוגרסיב בשבילי . יש להם נגיעות קלות בפרוג' אבל הן לא תחת הקטגוריה לדעתי .talgoro כתב:מה לגבי Pain Of Salvation, Pagan´s Mind, Vanden Plas, Evergrey, (המאוחרים) Sieges Even ?
חוץ מזה, מה זה פרוג מטאל אמיתי? הרי כל היופי בפרוג שהוא יכול להיות כזה מגוון. אם אתה מתכוון לטכניקה, מורכבות וכ'ו, הרי זה מאפיין של כל להקות הפרוג.
הרשה לי להחזיר לך ב"הא הא הא אתה טועה".YtseJam כתב:פעם אחרונה שבדקתי, ניל מורס לא עשה מוזיקת פרוג מטאל.B-Boy כתב:Neal Morse!!!!!
איך לעזאזל אף אחד לא הזכיר אותו עדיין? הפרוג במיטבו!
תרשה לי לא להסכים - גם Evergrey וגם Pagan's Mind הם להקות פרוג מטאל אבל עם נגיעות פאוור. Pagan's Mind עם הרבה מגיעות פאוורOzerivarium כתב:evergrey לא פרוגרסיב בשבילי . יש להם נגיעות קלות בפרוג' אבל הן לא תחת הקטגוריה לדעתי .talgoro כתב:מה לגבי Pain Of Salvation, Pagan´s Mind, Vanden Plas, Evergrey, (המאוחרים) Sieges Even ?
חוץ מזה, מה זה פרוג מטאל אמיתי? הרי כל היופי בפרוג שהוא יכול להיות כזה מגוון. אם אתה מתכוון לטכניקה, מורכבות וכ'ו, הרי זה מאפיין של כל להקות הפרוג.
גם Pagan's Mind לא ממש פרוגרסיב
הלהקות שאתה מדבר עליהן יותר מתאפיינות ב- Power .
תן לי אלבום אחד של Evergrey -Carpe Diem כתב:תרשה לי לא להסכים - גם Evergrey וגם Pagan's Mind הם להקות פרוג מטאל אבל עם נגיעות פאוור. Pagan's Mind עם הרבה מגיעות פאוורOzerivarium כתב:evergrey לא פרוגרסיב בשבילי . יש להם נגיעות קלות בפרוג' אבל הן לא תחת הקטגוריה לדעתי .talgoro כתב:מה לגבי Pain Of Salvation, Pagan´s Mind, Vanden Plas, Evergrey, (המאוחרים) Sieges Even ?
גם Pagan's Mind לא ממש פרוגרסיב
הלהקות שאתה מדבר עליהן יותר מתאפיינות ב- Power .
הייתי משווה אותם משום מה לסימפוני X.
טוב אז אם אתה בקטע של Nevermore, תשמע את Communic. מאוד דומים בסגנון.john. כתב:אוקי דברים שאהבתי:
Redemption
Aghora
ToMera
Mind's Eye
וההפתעה-Shadow Gallery,באמת שלא חשבתי שאוהב אי פעם דבר כזה.אבל נשמע לי בנתיים אחלה.
אה,ועוד להקה שהכרתי עכשיו,למרות שאני לא בטוח שהיא נכנסת כל כך תחת ההגדרה שהצבתי בהתחלה ("פרוג כמו דרים") : NEVERMORE ,משהו מעולה.
אני אמשיך לבדוק את שאר ההמלצות,במיוחד את שלך Ozerivarium (תודה על ההודעה המושקעת).
טל, תפנים.. האלבום הכי טוב של Evergrey הוא The Inner Circe.טל רודס כתב:האלבום הכי פרוגרסיבי של Evergrey הוא In Search of Truth , לא סתם הוא גם האלבום הכי טוב של להקת הפרוג-פאוור הזאת.
john. כתב:אוקי דברים שאהבתי:
Redemption
Aghora
ToMera
Mind's Eye
וההפתעה-Shadow Gallery,באמת שלא חשבתי שאוהב אי פעם דבר כזה.אבל נשמע לי בנתיים אחלה.
אה,ועוד להקה שהכרתי עכשיו,למרות שאני לא בטוח שהיא נכנסת כל כך תחת ההגדרה שהצבתי בהתחלה ("פרוג כמו דרים") : NEVERMORE ,משהו מעולה.
אני אמשיך לבדוק את שאר ההמלצות,במיוחד את שלך Ozerivarium (תודה על ההודעה המושקעת).
מסכים. שמעתי את רוב האלבומים שלהם ולא מצאתי טיפה פרוג שם...Greenburger כתב:Nevermore???
איך מדרים הגעת לזה?![]()
ועד כמה שאני זוכר הם לא פרוגרסיב... לא זוכר כבר איזה אלבום שמעתי.